Paljastamme salaisuuden siitä, miten käyttäytyä miehen – Kauris

miten käyttäytyä urospuolella Kauris

sisältö:

 • Kauris-ihmisen luonne
 • Kuinka rakastua mies-Kauris
 • Tabu suhteessa Kauris-ihmiseen

Jos päätät yhdistää elämäsi Kauris, niin sinun on oltava kärsivällinen. Ennen kuin voitat tällaisen miehen rakkauden, sinun on ensin voitettava hänen ystävyytensä, joten älä ryhdy kiireisiin toimiin, vaan paremmin tutkia rakastajan luontoa ja arvoja. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miten käyttäytyä edustajan tämän merkki eläinradan voittaa hänen sydämensä ikuisesti.

Kauris-ihmisen luonne

Kauris mies on pragmaattinen – hän uskoo, että äly voi ratkaista kaikki ihmiskunnan ongelmat. Siksi hän työskentelee jatkuvasti itsekseen ja kehittyy paitsi ammatillisella alalla. Tällaisella säilyvyydellä on myönteinen vaikutus aineelliseen hyvinvointiin. Hän on uskollinen ystävilleen ja sukulaisilleen ja ei koskaan kieltäytyisi tukemasta niitä tarvittaessa. Kauris mies arvostaa ystävyyttä kovin paljon, joten kumppanina elämässä hän valitsee tytön, joka voi tulla hänen todellisen ystävänsä.

Suhteissa naisiin Capricorn käyttäytyy ihmisarvoisesti. Tapaaminen tytön kanssa, hän ei todennäköisesti muuta sitä tai etsi korvausta. Tosiasia on, että tämän horoskooppimerkin edustajat vaativat erittäin nais-sukupuolta ja ovat itse asiassa monogamisia. Jos kauris mies murtaa naisen kanssa, se ei ole siksi, että hän haluaa vapautta tai monimuotoisuutta. Hän etsii arvokasta elämää, johon voit luottaa, jonka kanssa voit rakentaa vahvoja suhteita elämään. Väkivaltaiset nuoret naiset, joiden kanssa voit viettää aikaa etsimässä seikkailua, hän ei ole kiinnostunut.

Tunnista, että Kauris-mies ei ole välinpitämättömiä, aluksi se on vaikeaa. Luonnollisesti hän ei ole kovin tunne. Mutta hänen tyytymättömyytensä ja kylmyytensä usein ovat vain maski – varotoimi amoristen pettymysten varalta. Jos hän ymmärtää, että hän voi luottaa sinuun, että sinulla on vilpittömiä tunteita häntä kohtaan, niin tämä maski pian pudottaa.

miten käyttäytyä Kauris-ihmisen kanssa

Kuinka rakastua mies-Kauris

Voitot tämän merkin edustajan eduksi on tärkeää esitellä itsesi oikein. Kauriset ovat luonteeltaan erittäin konservatiivisia, suljettuja ja pedantiinneja, joten ilman erityistä valloitusstrategiaa on välttämätöntä. Tutkittuaan ajatuksensa ihanteellisista romanttisista suhteista olemme valmistelleet teille opasta toimintaa, joka auttaa voittamaan tämän kylmän rakkauden ja selittämättömän, miehiä ensi silmäyksellä.

 • Valloittaa hänen ystävyyttään

Capricornin mukaan vaimon on oltava myös todellinen ystävä, jolle hän voi aina luottaa, ja hän on varma. Tämän merkin edustajat eivät ole halukkaita flirttaamaan jokaisen laskurin kanssa, vaan riittävän huomionsa yhdestä naisesta, joka herättää kiinnostuksensa niihin. He ovat varovaisia ​​kaikille ihmisille, myös tytöille, eivätkä vain anna kenenkään tulla sisemmäksi. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Kauris mies alkaa luottaa sinuun. Siksi sinun on joka tapauksessa esitettävä itsesi hyvänä ystäväksi.

 • Onnistunut ammattitoiminnassa

Kaikkein erityisen huolestuttavat kauriset eivät liity pelkästään heidän ammattimaiseen menestykseen vaan myös ihmisten menestykseen, jota he välittävät. Siksi, jos haluat yhdistää elämää tällaisen miehen kanssa, on toivottavaa, että voitte rakentaa urasi ja tulla todellisena asiantuntijana tietyllä alalla. Kauriset arvostavat, kun ihmiset tekevät mitä he nauttivat, mutta he eivät pidä valituksista raskaasta aikataulusta, alhaisista palkkioista ja pahasta pomosta. Joten jos työtehtäväsi ei ole puutteellisia, on parempi jättää heille argumentteja kanssasi. Älkää häiritse rakastajaa jatkuvilla valituksilla – anna hänen ajatella, että työsi on miellyttävä sinulle.

 • Kehitä itsesi naisellisuudella

Yritä käyttäytyä rauhallisesti, olla lempeä, hillitty, hieman vaatimaton. Kauris mies arvostaa myös lämpöä ja ystävällisyyttä. Hän ei itse eroa liiallisesta tunnepitoisuudesta, joten hänen täytyy saada se ulkopuolelta. Ympäröi se arkuutta ja lämpöäsi – se auttaa häntä tunne läheisyydessäsi. Lisäksi tällainen asenne palvella häntä merkkinä siitä, että hän ei ole välinpitämättömiä sinulle. Mutta sinun pyrkimyksessän valloittaa Kauris, älä yritä ylittää huomiota ja pakkomielteisyyttä. Älä avaa koko sieluasi hänelle – tämä asettaa hänet hankalaan asemaan.

 • Kehitä älyllesi

Jos olet kiinnostunut Kaurista ja haluat houkutella hänen huomionsa, niin vain ulkoisen houkuttelevuuden ei riitä. Tämän merkin edustajat arvostavat naista ja hänen mieltään. Valitun Kauris-uros on älyllisesti monitahoinen ja erotettava kyvystä ylläpitää keskustelua eri aiheista. IQ: n korkea taso ei ole kuitenkaan vielä ylimielisyyttä. Tämän eläinradan merkin edustajat äärimmäisen kielteisesti tuomitsevat tämän laadun.

 • Ole rehellinen

Kaada Capricornin koko sielu, tietenkin, joka ei tarvitse sinua, vaan myös rakentaa aina hämmentävää tyttöä, ei ole välttämätöntä. Tällainen mies arvostaa tytön kaunaa. Hän ei houkuttele hiljaisia ​​naisia. Siksi voit unohtaa taktiikat “loukkaantua ja älkää puhutko” – ennemmin tai myöhemmin valitsemaasi kyllästyy selvittämään, mikä oli syynä pahoitteluun. Jos on aikoja, joita et pidä, kerro totuus, mutta tee se varovasti.

 • Unohda vasikan arkuus ja aloite sukupuoleen

Sukupuoli Kaurilla, yleensä, kestävä – hän tarvitsee hänelle vähemmän ruokaa ja vettä. Tämän eläinradan merkin edustajat eivät pidä, kun he joutuvat liian intohimoisiksi sängyssä, koska se häiritsee hauskanpitoa. Opi herättämään valittua ja toisinaan yllättää hänet mukavilla yllätyksillä. Voit unohtaa valituksia päänsärkyä – sinun pitäisi aina olla valmis tekemään seksiä hänen kanssaan, kun hän ei halua sitä. Näytä enemmän innostusta, mutta anna sen olla tärkein asia.

 • Unohda liian huikeat asut

Kauneudenhoito houkuttelee miestä, mutta se koskee make-upia ja vaatekaappia, mutta joissakin maissa on eroja. Haluatko tietää, miten käyttäytyä tämän merkin edustajan kanssa? Älkää käyttäkö liian hauskoja asuja hänelle, ja on myös suositeltavaa pidättäytyä liian kirkkaasta meikituksesta. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy reinkarnaatiosta harmaaseen hiiriin, seuraa vain toimenpiteitä kaikessa. Kirkas ja tarttuva voi olla aksentti, mutta ei koko kuva kerralla.

miten käyttäytyä urospuolella Kauris

Tabu suhteessa Kauris-ihmiseen

Edellä kerroimme, kuinka toimia tämän merkin edustajien kanssa, ja nyt puhumme tabuista, joiden noudattamatta jättäminen johtaa väistämättömään eroon. Koska kauriset ovat tunteita, on joskus hyvin vaikeaa ymmärtää, toimivatko oikein tai teet jotain väärin. Sulattamaan tällaisen kohtuuton ruhtinas sydän seuraa suosituksiamme:

 • Älä verrata sitä ex-miehesi kanssa

Vertailu edeltäjiin on epämiellyttävä miehen ja jopa Capricornin kohdalla. Ja sillä ei ole merkitystä, onko vertailu hänen hyväksi vai ei, nyt sinun ja hänen pitäisi unohtaa aiemmat suhteet. Huomaa uuden suosikkisi ansioista ja älä unohda joskus soittaa niitä.

 • Älä kilpaile rakastajan kanssa

Älä yritä hypätä sitä älylliseen suunnitelmaan tai uraan. Älä unohda, että Kauris on kunnianhimoinen, joten tämä kilpailu ei tuo mitään hyvää suhteellesi. Mutta sinun ei tarvitse tietoisesti aliarvioida ihmisarvoa. Jokaisella pitäisi olla omat harrastukset ja toiveet, ja jos todella haluat kilpailla, sinun on parempi valita joku muu tähän tarkoitukseen.

 • Älä ole häiritsevä

Kun tämä horoskooppimerkki on mies, yritä olla liiallista huomiota ja huolenpitoa. Hän ei ole tottunut ilmaisemaan tunteitaan avoimesti (vaikka hän rakastuu sinuun, et heti ymmärrä tätä), ja hänen lisääntynyt huomio, usein soitettavat puhelut, tekstiviestit ja yllätykset tekevät hänet hankalaksi. Hän tuntee myös velvollisuutensa näyttää jotenkin hänen tunteitaan, eikä hän ole helppo tehdä sitä. Lisäksi lisääntynyt pakkomielle, jopa rakastetulle tytölle, voi joskus torjua ja pelottaa, joten älä liioittele sitä.

 • Älä anna häntä kaikessa

Kauris mies arvostaa naisellisuutta tavallisella suvaitsevuudellaan, hillityllä ja rauhallisella tavalla, mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy totella häntä ilman raivoa. Loppujen lopuksi on tärkeää, että hänen tyttöystävänsä on henkilö ja pystyisi seisomaan asemaansa tarvittaessa. Älä anna periksi kaikesta – se tarkoittaa, että sinulla on oma mielipide. Jos näkemyksesi eroaa toisistaan, yritä rauhallisesti keskustella asiastasi ja kuunnella tarkasti rakastajanne argumentteja – ei ole tarpeen järjestää skandaalia.

Kauris mies pelkää avaamaan sielunsa naiselle, joka ei arvosta sitä, pelkää pettymystä rakkaudessa, joten ole valmis siihen, että hän pitää sinut kauas tarpeeksi kauan, vaikka todella kiinnität hänen huomionsa. Kiinnitä neuvoja, mutta älä unohda pysyä samanaikaisesti, sillä vilpittömyys voi sulata sydämen jopa kyllästymättömän miehen sydämestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 40