Miten voittaa miehen. Strategian ja taktiikan nykyaikaisen Amazon

kuinka voittaa miehen

sisältö:

 • Ulkonäkö on ensimmäinen asia, jota mies tutkii.
 • Mikä merkki nähdä sinut?
 • Liiallinen pakkomielle on hyödytöntä
 • Yritä miellyttää äitiä
 • Yritä miellyttää ystäviään
 • Ryhdy pehmeiksi ja pehmeiksi
 • Miten voittaa naimisissa olevan miehen?
 • Huijausarkki: kuinka voittaa miehen ja pitää hänet

Ja tässä hän on, ruhtinas valkoisella hevosella. Mietin, että prinssi tietää, että hän on prinssi? Sen sijaan hän ei edes arvaa. Mutta tiedät, että se on hän, ja se tarkoittaa, että sinun täytyy vakuuttaa hänet tästä. Ja miten tämä tehdään? Kuinka voittaa miehen? Ja tässä on tärkeää ymmärtää “sotatoimien toimintaa”. Aiotko valloittaa? Joten sinun on kehitettävä torjuntastrategia ja taktiikka. Ja vaikka naisen psykologia on sellainen, että se on miellyttävämpi, jotta hänet voitettaisiin kuin valloittaja, nykyaikaisissa todellisuuksissa on nainen, joka on valloitettava miestä.

Jokaisella sodalla on tarkoitus. Mikä on tavoitteesi edessäsi? Haluatko viettää yön hänen kanssaan? Haluatko tulla hänen rakastajattarelleen? Tai ovatko he päättäneet mennä naimisiin hänen kanssaan milloin tahansa? Taistelun tuloksiin vaikuttavat seuraavat tekijät. Mitä sinulla on varastossa? Onko hän sympatiaa kanssasi, vai etkö edes tunne häntä? Onko hänellä jo tyttöystävää vai onko hän täysin vapaa? Onko hän vakuuttunut poikamies vai onko hän etsimässä toista puoltaan? Joten sodan lopputulos ei riipu pelkästään kykyistasi ja ulkoisista tiedoista vaan myös eräistä vivahteista. Päättäessään vastauksista kaikkiin näihin kysymyksiin on paljon helpompaa voittaa mies.

On kuitenkin olemassa myös yleismaailmallisia sääntöjä, jotka tarjoavat puolet menestyksestä. Joka tapauksessa sodan strategia on vakuuttelu. Sinun täytyy vakuuttaa mies ensin, että olet yksi ja ainoa, ja toiseksi sen, mitä hän voittaa, eikä sinä. Taistelun taktiikka ei ole muuta kuin naisen viettely. Miten voittaa rakas mies soveltamalla yleismaailmallisia sääntöjä? Aloitetaan siis.

Ulkonäkö on ensimmäinen asia, jota mies tutkii.

Kyllä, kyllä, se on ulkonäkösi: vaatteet, meikit ja tavat voivat olla ensimmäinen vastustamaton vaikutelma miehelle. Kaikki muu: äly, taloudellinen, enkeli luonne, hän myöhemmin arvostaa. Ja aluksi, ulkonäkösi arvioidaan. Ja minkälaisen kuvan pitäisi naiselle antaa mies antaa hänelle myönteisen arvioinnin? Yritetään näyttää kirkkaalta ja seksikkäältä miehen silmissä, monet naiset menevät liian pitkälle. Psykologian fiksujen tieteiden mukaan naisten seksuaalisuuden käsitteet miehet ja naiset eroavat toisistaan. Taistelu väritys ja liian rehelliset vaatteet, tietenkin, tekevät pysyvän vaikutelman miehestä. Mutta hän näkee sinussa suurimman kumppanin ilahduttavan yön.

Joten miltä näytät kuin keskiverto mies? Ei kirkkaasti. Eläköiset naiset pelkäävät miehiä. Siksi Pohjois-Amerikan intiaanien tyyli ja vaatteiden huutaa värit pelottavat välittömästi himoanne. Sama vaikutus tuottaa liian avoin pääntie, mikroskooppiset pituus hameet ja pikkuhousut – toinen iho. Ei ole parempaa käsitystä siitä, että sinä hoidat ja sovitat hiuksia tai niiden äärimmäistä väriä, kynnet kuin petoeläin sekä runsaasti koruja: rengasmaiset sormet, rannekorut kääritty ranteisiin ja helmillä kaula.

Jos se on tehokkaampi miehen silmissä, näytät tyylikkäissä vaatteissa kuvion mukaisesti (mutta ei slinky), ja nainen mekko haluaa hänestä enemmän kuin nainen housuissa. Pienikokoiset, mutta tyylikkäät meikit, hyvin hoidetut hiukset luonnollisella värillä (jopa maalauksen kustannuksella), siisti manikyyri, tyylikkäät koristeet pienessä määrin – tämä tekee siitä, että mies näkee naisen. Se on naista, ei naista. Älkää kiusaa sinua mies ja liiallinen löysyys. Väkivaltaiset vitsejä, terävyys liikkeissä, äänekäs nauha ja sitä enemmän kirous – ei vain vieraile normaaleja ihmisiä kohtaan vaan myös pakottaa sinut ohittamaan sinut kilometriksi.

Kuitenkin, jos valitsemaasi on raa’asta muukalaista tai epämuodollista romanttista, hänellä on omat ajatuksensa naisen kauneudesta. Puhumme kuitenkin yleisistä säännöistä. Ja jokainen ihminen haluaa nähdä naisen kumppanin vieressä. Ja ei vain naisellinen, mutta myös kohtalaisen vaatimaton ja kohtalaisen kaunis. Joten yritä saada kaiken, mitä sinulla on maltillisesti – ja vaatimattomuutta ja kauneutta. Siksi on mahdotonta voittaa miestä ilman sopivaa ulkonäköä.

valloittaa miestä

Mikä merkki nähdä sinut?

Mikä merkki nähdä sinut? Psykologian älykäs tiede antaa sille tämän asian, joka tietää tarkalleen kuinka voittaa miehen. Sinun on aloitettava viestintä visuaalisen yhteyden kanssa: kymmenen sekunnin katse suoraan silmiin, silmiin, hymyilemään. Psykologit sanovat, että tämä algoritmi toimii virheettömästi. Jos vastausta ei ole, niin sinun täytyy sitoa viaton keskustelu: “Mikä on aika? Etkö tiedä, he eivät lupasivat sadetta huomenna? ” Tällaiselle kysymykselle on välttämättä oltava vastaus.

Ja kuuntelet, hymyilet ja älä unohda tutkia silmiäsi. Ja jos katsotte silti ihailta, hieman taivuttamalla päätä puolellasi ja joskus nyökkää, niin teidän esineenne tuntuu, että heitä ihailevat, ja miehet, kuten tiedät, ovat vastoin mielikuvitusta. Älä anna sitä ylitse, sillä muuten näytät kiinalaiselta idiootilta. Ja tällainen koominen näky ei ole todennäköisesti valloittaa ketään.

Ja yritä heittää häntä miespuolelta puoleen kierrokseen. Psykologia pitää tällaista ulkoasua houkuttelevana, seksuaalisena ja salaperäisenä. Eikö se ole merkki? Tai heittäkää jalka jalkaan (ei Sharon Stonein tapa), tai rento ja tyylikäs heittää hiukset pois kasvoistasi. Tai käytä kuuluisan psykologin Alan Pisa neuvontaa ja hiljaa (huomaamattomasti!) Kopioi keskustelijan liikkeet.

Liiallinen pakkomielle on hyödytöntä

Miehen valloituksessa tämä temppu ei toimi. Et voi olla ärsyttävää, paljon vähemmän intuitiivista. Jos aletaan jatkuvasti kutsua häntä käymään, järjestää “vahingossa” tapaamisia, “tehdä virheitä” puhelinnumeron kanssa ja vieläkin myöntää hänelle tunnelmia, parhaimmillaankin kohde alkaa välttää sinua. Pahimmillaan hän luulee olevansa henkisesti puutteellinen tai henkisesti epäterveellinen.

Tietenkin, joskus tämä temppu voidaan tehdä. Ja on parempi mennä yhdessä työmatkalla, jos olet kollegasi tai jää kiinni hissiin, jos olet naapureita. Mutta älä juokse hänen jälkeensä lainkaan. Älä unohda, että hänen on huolehdittava, etkä sinä. Ja riippumatta siitä, kuinka vahvoja tunneasi ovat, älä unohda itsetuntoa. Tämä laatu on erittäin arvokas kaikissa ihmisissä.

Yritä miellyttää äitiä

Hänen äitinsä kertoi minulle paljon asioita hänen lapsuudessaan ja usko minua, hän jatkaa sanoa tähän mennessä. Ja monille miehille (ellei suurimmalle osalle) äiti pysyy kiistattomana viranomaisena koko elämänsä ajan. Ja jos teidän tapauksessanne on näin, niin kiitos äitisi – mahdollisuutesi menestyä.

Tietenkään hän ei pidä sinusta etukäteen: ellei ole naisia, jotka ansaitsevat pienen poikansa. Ja vielä yrittää käyttää tätä valttikorttia. Ensimmäisessä kokouksessa olkaa kohtelias ja ystävällinen, ja myöhempi – jopa tyytyväinen. Pidä keskusteluaiheita, jotka ovat hänen kannaltaan mielenkiintoisia, sopivat kaikesta, mitä hän sanoo (vaikka se onkin frankta harhaa). Vain, älä enää liikaa, älä anna äiti tuntea vääriä ja muista, että hän voi osoittautua erittäin älykäs ja älykäs nainen (et ole ainoa).

Lyhyesti sanottuna älykkään ja erinomaisen oppilaan, joka rakastaa poikaansa, äitinsä naamio ei näytä siltä kuin naamio. Sen pitäisi näyttää todelliselta henkilöltä mistä tahansa tilanteesta … Ja mitä jos sinun ei tarvitse pukeutua naamioon? Mikä helvetti ei ole hauskaa: ehkäpä todella pidät hänestä ja hänestä – sinulle. Silti hänen luotonsa on, rakastaja on juuri se (kaunis, älykäs, naimaton). Ja toisessa et olisi rakastunut.

miten voittaa miehen

Yritä miellyttää ystäviään

Miehet arvostavat paitsi äitinsä mielipidettä. Myös heidän ystäviensä mielipide on arvovaltainen. Varsinkin jos he ovat miespuolisia poikia. Siksi, jos ystäväsi sattui olemaan mukana samassa yhtiössä, ei missään tapauksessa yritä kilpailla hänen kanssaan. Sinä olet ja ystävä (ja yleensä ystävät) on kilpailun ulkopuolella. Ja vaikka ystäväsi ystävät aiheuttaisivat vain negatiivisia tunteita, älä yritä näyttää näitä tunteita.

Jälleen fiksu psykologian tiede, väittää, että tuloksena “poikaystäväsi” poikamiesyrityksessä moninkertaistaa mahdollisuutesi voittaa. Ja kuinka tulla tällaiseksi kavaksi? Tämän vuoksi sinun ei tarvitse muuttua ihmisen kaltaiseksi olentoeksi. Mutta myös korostaa jokaisessa tilanteessa, että heidän naisellisuutensa, hyökkäyksien nouseminen voimakkailta sanoilta ja hienoilta vitseiltä, ​​ei myöskään ole välttämätöntä. Yhtäläiset suhteet, kyky tukea keskusteluja kalastuksesta, jalkapallosta, urheilusta ja autoista – tämä auttaa sinua tulemaan “poikaystävällesi”. Ja vain ihminen, joka kunnioittaa.

Ei kuitenkaan ole täysin unohtamatta sitä, että olet nainen. Älkää anna miesten yri- tyksen kokonaan sivuuttaa sinua kuin nainen. Älä anna miesten väärinkäyttää väärin ja keskustella miellyttävistä miesten salaisuuksista. Jos et voi tehdä niin, sovita itsenne siihen, että tällaisessa yrityksessä sinun mieheesi viettää aikaa ilman sinua. Ehkä se on parempi?

Ryhdy pehmeiksi ja pehmeiksi

“Mutta itse asiassa olen pehmeä ja pehmeä!” Yritä vakuuttaa mies tässä. Ja yritä todella pehmeää ja pörröistä. Loppujen lopuksi, jos haluat rakastaa häntä, sinun on noudatettava. Sopii vain. Opi vilpittömästi jakamaan valitsemanne etuja. Kieltää huonoja tapoja, jos hän kohtelee heitä suvaitsemattomasti. Ole kiinnostunut hänen asioistaan. Ole huomaavainen ja huolellinen. Opi kuulemaan hyvin (muista, miten ihmisen sydän kulkee)? Käsittele kunnioittavasti hänen sukulaisiaan ja ystäviään. Ja ole varma itsestäsi.

Miten voittaa naimisissa olevan miehen?

Ja lopulta zhenatiki kuin prinssi. Tietenkin, rakkaus on paha, rakastat aviopuolisoon. Epäilemättä on myös mahdollista aloittaa vihollisuudet voittamalla tämä ehdokas. Kuitenkin valloittavan naimisissa olevan miehen ei sovelleta kaikkia taktiikoita. Kyllä, voit viettää hänet ja rakastua itsesi kanssa. Mutta voittaaksesi tämä ei riitä. Kyllä, aviopuolisolla on äiti ja sukulaiset. Kyllä, naimisissa on ystäviä. Mutta hän ei koskaan tule tutustumaan sukulaisiin tai ystäviin. Joten heidän kustannuksellaan ei ole mahdollista vahvistaa asemiasi taistelutoiminnoissa naimisissa olevan miehen voittamiseksi. Kaikki, mitä voit luottaa, on rakastajan asema.

Luuletko, että voit “vaeltaa” vaimon? Tuskin. Jotta naimisissa oleva mies saa arvosanoja, hän ei kuitenkaan luovu vaimoaan rakkauden pappeuden puolesta. Naimisissa olevalla miehellä on yleensä omituinen käsitys rakkaudesta ja uskollisuudesta. Ollakseen rakastajattaren kaunis ja älykäs vaimo – asioiden järjestyksessä. Se on jopa kätevä. Ja jos aloitat naimisiin avioliiton puhumisen avioerosta, hän vain osuu kanssasi. Ja älä usko naimisissa olevan miehen tarinoita vaimonsa sairauksista, että hän ei nuku hänen kanssaan, että heidän suhteensa on tullut hukkaan. Naimisissa olevalla miehellä ei ole muuta vaihtoehtoa, koska hän on jotenkin pitänyt sinut takaisin? Joten hän on sitoutunut kirjoittamaan, ja sinä, kun ripustat korvat, uskoat ja toivotte parasta ja enemmän.

Jos naimisissa valitset yksinomaan vuodevaatteet mukavuutta, niin lippu käsissä, ja eteenpäin – valloittaa. Jos haluat voittaa naimisissa vain huvin vuoksi, voit myös kokeilla hurmaa. Jos naimisissa olet edelleen rakastan esillä, niin vain hyväksyä asemaa rakastajatar ja vain nauttia siitä ilman väittää enemmän. Vaikka tilanne on erittäin herkkä rakastaja, ja kuulut mies on vain osittain totta. Ja sitä tarvitaan?

Huijausarkki: kuinka voittaa miehen ja pitää hänet

Jos meni kouluun tänään Amatsonit, ja sitten ottaa tentti taktiikka ja strategia sodankäynnin, niin, kuten mikä tahansa opiskelija olisi plagiaatti. Ja vastata lippu, “miten voittaa mies,” hän näyttää tältä:

 • Ystäväni puhuu tuntemattomuuden alussa, äänettömästi.
 • Anna hänen päättää, että hän vihdoin löytää ihanteellisen, ja pyrkii viettämään enemmän aikaa kanssasi.
 • Miehen on oltava valloittaja. Mutta älä liioittele sitä, muuten hän voi päättää, ettet pidä hänestä.
 • “Kiva paratiisi ja kota” – se ei ole sinusta. Anna hänen ymmärtää tämä – tietää oman arvoinen!
 • Opi kokata, koska tiedetään, että “tie ihmisen sydämeen on vatsa.”
 • Yritä tutustua kaikkiin hänen ystäviinsä ja sukulaisiinsa, mikä vaikeuttaa mahdollisia erimielisyyksiä.
 • Älä jätä häntä yksin pitkään. Kolme päivää on jo liikaa.
 • Muista, että on erittäin tärkeää, että miehet jatkavat kilpaa riippumatta siitä, kuinka paljon he kieltävät sen.

No, oppaan toiminta on käsissäsi, niin mene eteenpäin, jotta tilaukset!

Suosittelemme lukemista: ihanteellinen rakastaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 77