Miten tehdä romanttinen: tapoja tuoda tuoreutta suhteisiin

miten tehdä romanttinen

sisältö:

  • Kävele yökaupungissa tai päivämäärä luonnon helvetissä?
  • Jos haluat pysyä kotona …

Ei ole väliä kuinka jännittävää ja intohimoista rakkaustarinaasi on, mutta kirkkaat tunteet vähitellen korvataan vakaudella ja riippumatta siitä, kuinka rumpuu, tapana. Jos ennen jokaista sanaa ja kosketa rakastettu herätti sinussa myrskyn positiivisia tunteita, onnellinen ja inspiroi, sitten sen jälkeen kun löydät itsesi ajattelemaan, että joitakin toimia, tavat ja toiveet alkavat ärsyttää. Ja tämä ei tarkoita sitä, että rakkaus on päättynyt – juuri nyt se on tietty muutos eli se on risteyksessä. Se on kuin kuuluisassa sadussa: vasemmalla mennään – menetät rakastettasi, mene oikealle – löydät tylsistyksen, mutta suoraan – tuntematon.

Joten suhdetta esiintyy, kun tunteiden uutuus on kulunut ja alkaa miettimään, miten edetä. Itse asiassa, mene “vasemmalle” löytää jännitystä – ajatus on huono. On parasta suorittaa suhde, josta on tullut taakka, ja aloittaa uudestaan. Mutta et voi lentää kuin perhonen kukista toiseen koko elämäsi. Etenkin siksi, että jotkut ihmiset pystyvät säilyttämään intohimoa suhteessa ikuisesti.

Ja yleensä se ei kannata onni tavata täydellinen mies tai täydellisen naisen, ja kyky löytää romantiikkaa, jossa monet, ja ei tapahdu: talon kupin aamulla kahvia tai teetä illalla; kävellä sateisena päivänä; merivedellä sametti kaudella, katsellen kuunvalon pelata veden pinnalla; lukemalla toistenne suosikki runoja ja niin edelleen.

Viestintä ja elämä rakkaimman kanssa ovat lakanneet olemasta mielenkiintoisia, kiinnostavia ja jännittäviä? Vietätkö yhä enemmän aikaa television edessä, vähemmän kävelyä iltaisin, ja viikonloppuisin kaikki ovat mukana omissa asioissaan? Tai oletko kyllästynyt aina käymään samoissa paikoissa – klubeja, kahviloita ja niin edelleen? Sitten tässä artikkelissa löydät tarvittavat neuvoja siitä, mitä ilta voi rakastetun miehen seurassa tehdä, jos järjestät sen “romanttisen” tyyliin.

romanttinen rakkaalle

Kävele yökaupungissa tai päivämäärä luonnon helvetissä?

Yleensä tämä sana aiheuttaa yleensä yhden pakkomielteen: kynttilänvalmistetut illalliset kotona, olette negligee, sänky levisi ja rakkauden yö. Periaatteessa melko hackneyed skenaario, mutta joka tekee seurata sitä, varsinkin jos kaikki tämä on jo tehty ja useammin kuin kerran? Yhteinen romanttinen, kotona järjestetty, ei ole enää hämmästynyt uutuuteen, on jäänyt itselleen kirkkaiden ja unohtumattomien vaikutelmien lähteeksi? Tämä tarkoittaa, että on aika lähestyä organisaatiotaan toisella puolella. Ensinnäkin yritä monipuolistaa emotionaalista osaa, mukaan lukien pakollinen ohjelma eräänlainen alkusoitto.

Jokaisessa kaupungissa oli joitain bussi- tai raitiovaunuja, joiden kautta liikenne myöhään autioilla kaduilla. Ajele yhdessä ja kerro toisillemme siitä, millaisia ​​vaikutelmia ja tunteita olet aiheuttanut vilkkuva maisema ikkunan ulkopuolella. Voit myös hummerilla hiljaa suosikkikappaleita tai juoda kuumaa kahvia ja pysyä hiljaa, omaksumalla. Älä unohda, että julkisilla liikenteillä on erittäin miellyttävä vaihtaa suukkoja, kuten varmasti tapahtui teille molempien suhteiden aamulla!

Ja älä anna sen estää sinua ajattelemaan, että tätä pidetään mauvintana. Sinä itse asiassa alkaa suudella ruuhka-aikana, sekava oppilaiden ja eläkeläisten nähtävyyksiä ja myöhään illalla, kun kaupunkiliikenne on pääsääntöisesti tyhjä. Joten mitä välität harvojen matkustajien reagoimisesta, sitä enemmän, että he katsovat pari rakkautta, muistavat todennäköisesti oman nuoruutensa ja siihen liittyvät epäluulot.

Julkisen liikenteen iltapysäkki sopii hyvin sateiseen säähän. Ja voit lopettaa romanttisen hotellin huoneeseen, otettu etukäteen, tai yksinkertaisesti palata kotiin ja lämmetä kuumalla kylvyssä. Ja uskokaa minua, mitä seuraa sitten joilla kävellä antaa sinulle erityinen tunnelma molemmat arkuus, aistillisuutta ja kunnioitusta – kaikkia niitä tunteita, jotka haluavat ja eivät hävinneet, mutta jotenkin hieman “pölyinen” ja menettäneet terävyyttä.

Tietenkään et voi mennä kauas ja viettää aikaa tuttu piha, istuu vanha penkki – äänetön todistaja ensimmäinen intohimoinen omaksua. Anna itsesi viettää muistoja päivinä, hämmentävä suudelma ja niin edelleen. Jos olet jo kertonut kaikki tarinat, ratsastus raitiovaunu illalla, ei ole surullinen, koska et voi suunnitella mitään ja tehdä improvisoitu kokouksessa: vain istua ja lue tähdet, syödä jäätelöä tai hemmotella unelmia. Taivas, tähdet, yö, rakkaan rakkauden silmät – mikä ei ole romanttista?

Riippuen alueesta, jossa asut, olisi mukavaa mennä retkiin ja saada uusia vaikutelmia ja jakaa ne rakkaasi kanssa, koska se on niin lähellä! Monissa kaupungeissa viettää erityistä yötä kävelylle ystäville “romanttinen” tyyliin. Vaikka voit suunnitella reittejä paikkoihin, joissa et ole koskaan ollut. Samalla kun matkustat, älä unohda kaapata kaunista kauneutta ja tietysti itseäsi kaduilla taustalla salaperäisessä hämärässä. Valitse parhaat kuvat ja aseta ne näkyvimpiin paikkoihin – todisteena yönä olevista seikkailuista. Voit myös luoda kollaasi valokuvia.

Kesä on loistava aika piknikille, eikä vain päivällä, vaan myös yöllä. Joten miksi viettää toista lauantai-iltaa kovaa huoneistossa, riidellä televisiota vastaan ​​tai päättää, kenen vuorollaan on syödä illallista tänä iltana? Järjestää epätavallinen romanttinen päivä ulos ja tehdä siitä ikimuistoinen, sinun täytyy valita kaunis paikka puistossa tai rannalla, ottaa huopa, matto, termospullo kuumaa juomaa tai pullo hyvää viiniä, muutama voileipiä ja kitara, jos nuori voisi pelata siihen.

Mutta älä ole järkyttynyt, koska et voi kuunnella kaikkien trubaduureiden suosikki soittimen ääntä. Nykyaikaisten tekniikoiden ansiosta ihmiset voivat nauttia romanttisista melodioista lähes kaikkialla. Tarvitset vain yhden asian – perustaa matkapuhelimen tähän tai kyseiseen radioaaltoon ja erottaa kuulokkeet. Jotta ilmapiiri saisi koskettaa mysteeriä ja läheisyyttä, ota kynttilät. Heidän liukkaava liekki, joka heijastuu vesipintaan, on erinomainen lisäys iltaan “romanttinen” tyyliin.

miten tehdä romanttinen suosikki

Jos haluat pysyä kotona …

Ja mitä voit tehdä talvella tai syksyllä sateisena päivänä, kun haluat piristää uusia tunteita niin paljon, palaat vanhan intohimoisen hengityksen? Millainen yhteinen harrastus tuo ystäville yhteen ja terävöittää heidän tunteitaan? Itse asiassa löydät paljon romanttisia hetkiä ja vaelluksia elokuvissa ja lumipallojen pelissä lähimmässä puistossa ja menivät luistelemaan. Ja mikä parasta, varsinkin huonolla säällä, pysy kotona ja viettää päivän iltana yksinään keskenään.

Yleensä me, naiset, odottavat aina miehistä aloitteestaan. Ja entä jos otamme sen omiin käsiimme ja piirrämme rakastettomme järjestykseen, mitä sanalla “romanttinen” tarkoitetaan yleensä? Kerro hänelle, mitä sävyä haluatte kysyä seuraavana iltana, joka on tarkoitus viettää yhdessä. Kuuntele laskutarjouksia ja yritä yhdistää voimia. Ja voit oppia ideoita tästä artikkelista.

Vaihtoehto yksi: kuten amerikkalaisessa elokuvateatterissa. Muistatko sensaatiomainen elokuva “Yhdeksän ja puoli viikkoa”? Jos ei, muista katsoa tämä omituinen viettelys-opas ja aseta itsenne eräisiin eroottisiin tekniikoihin. Ensinnäkin on välttämätöntä luoda romanttinen intiimi ilmapiiri: valaista kynttilöitä, tehdä sänky silkki alusvaatteet, poimia houkutteleva pukea. Pakollinen ominaisuus, valmistele mustat siteet silmiesi päälle.

Kynttilänvalmistuksen sijaan on parempi tehdä pieni buffet yöpöydällä, valikossa tulisi olla kaikenlaisia ​​hedelmiä, lihaa ja juustoja viipaleita, kevyttä viiniä, jäätelöä ja nestemäistä suklaata. Yritä järjestää eräänlainen kilpailu ja sormilla yhdellä kerralla arvaamaan elintarvikkeiden nimet, joita syötte toisiamme. Älä unohda viihdeohjelmaa stripsteen muodossa kuuluisan melodian ääniin elokuvasta. Muuten pyydä rakkaasi osallistumaan aktiivisesti toimintaan, ei pelkästään olemaan ulkopuolinen, löysästi nojatuoli nojatuoliin.

Jos nauha – se ei ole sinun juttusi, niin on vain tanssia yhdessä alle romanttista musiikkia, keskustelevat keskenään erilaisia ​​miellyttäviä ja jännittävää mielikuvitusta iskulauseita, vaihto caresses ja suukkoja. Ja jos kohtelet ihmisiä jännitystä, pelata kortteja strippaus. Tällainen epätavallinen turnaus piristää täydellisesti mielikuvitusta ja herättää halun. Tärkeintä on unohtaa kaikesta maailmasta, paitsi rakastama lähistöllä. Loput kertovat sinulle sydämen.

Vaihtoehto kaksi: uinti yhdessä. Tämä on erinomainen tapa järjestää romanttinen ilta niille, jotka ovat suuren kylpyhuoneen onnellinen omistaja, koska se on hänen roolinsa alkovin ystäville. Tuoksuvaa vaahtoa, kynttilöiden liekki levisi kaikkialle, kukat, samppanjaa pitkissä lasissa, hiljainen musiikki – mikä voisi olla parempi?

Koska tämä ei ole kyse siitä, miten monipuolistaa seksuaalisen elämän pari (vaikka tämä on myös tärkeää), mutta miten hengittää romantiikkaa suhdetta tai ei anna sen katoavan, älä kiirehdi kääntymään rakastamaan iloja. Keskustele toistenne kanssa, nauti elinten ja ajatusten läheisyydestä, haaveile tulevaisuudesta ja muista ihastuttava suhteesi alku. Uskokaa minua, jos onnistut tekemään tietyn yksityiskohtan säännöllisestä kylpystä, eräänlaisesta rakkauden saaresta, kokoontuvat yhteen ja nauraen, ja saat vähän karkea ja tulla entistä lähemmäksi ja tutummaksi.

Vaihtoehto kolme: romantiikkaa keittiössä. Kyse on siitä, että rutiininomainen ruoanlaitto käännetään jännittävään seikkailuun kahdelle. Valitse ensin ruokalaji, joka ei ollut valikossa ennen, esimerkiksi: aito italialainen pizza, sushi, ravioli epätavallinen täyttö, eksoottinen salaatti ja niin edelleen. Toiseksi, kokeile valmiita raaka-aineita rakastetulle, mutta ei lusikalla tai haarukalla, vaan huulillasi. Muuten, miksi hän ei yritä kastiketta nuolla sitä rintaansa?

On todennäköistä, että ruoanlaitto ruokia te molemmat ei voida saattaa päätökseen ajoissa, ja keittiön pöytä, bedraggled jauhoja, todistaja äkillinen puhkeaminen intohimo. Mutta muistot tällaisen yhteisen ruoanlaitto illallisen kotona pitkään aiheuttaa mielekäs hymyn huulille, ja silmissä rakkaan olet luultavasti lukenut halu toistaa.

Vaihtoehto neljä: romantiikkaa – katolla! Aamiainen tuoretta ilmaa tai illallista illalla hämärässä rakkaimman yrityksen kanssa – se aina soittaa erityisellä tavalla ja antaa positiivisen meren. Voit käyttää erityisyritysten palveluja, jotka pystyvät tekemään kaiken korkeimmalla tasolla. Sinua tarjotaan järjestämään romanttinen kaupungin katon yläpuolella oleva pilvenpiirtäjä, luomaan oikea seurue, järjestävät musiikillinen säestys ja tarjoavat erinomaisen valikoiman ruokia. Vaikka on huomattava, että kaikki tämä edellyttää tiettyjä rahoituskustannuksia.

Joten se voi alkaa oman kodin katolla? Ja mitä jos se sopii hyvin yllätyspäiväksi? Ei ole tarvetta vetää pöytää taakse – voit järjestää illallisen tai aamiaisen itämainen tyyli tyynyt ja päällinen. Kuvitelkaapa: aamulla kaupungin, epätavallisen hiljainen sapattina, ja sinä kupin kahvia, nauttia kylmänä aattona kuuma päivä. Tai toinen kuva: ilta, kaupungin valot, kukkien tuoksu lahjoittama rakastettu, herkullisen illallisen tähtitaivaan alla ja koko yön …

Tietenkään ei ole välttämätöntä käyttää valmiita skenaarioita. Ihmisten maut ovat niin erilaisia, ja rakastajien fantasio ei ole rajoja. Ehkä teidän miehellesi on innoitettu illalla metsässä menetetyn järven rannalla, viettämällä yötä teltassa ja kylpemällä alastomana viileässä vedessä. Joku löytää hyvin romanttisen illan kotonaan ilman mitään ylimääräisiä seurueita, vain rakastetun naisen, pullon samppanjan ja vanhan elokuvan televisiossa. Ja jokainen näistä vaihtoehdoista on hyvä omalla tavallaan, jää vain ymmärtämään, mitä haluatte molempia.

Epäilemättä useimmat haluistamme liittyvät taloudellisiin mahdollisuuksiin. Mutta voitte joka tapauksessa antaa pienen romaanin joka tapauksessa. Anna toimiasi olla hämmästynyt sen laajuudesta, mutta se lämmittää lämpimästi ja kirkastaa rakkaudella. Älä pelkää yllätä ja iloita. Muista, että romanttinen eikä kiinnittää sinun mielikuvitusta ymmärtää se auttaa keskinäistä halu säilyttää tuoreuden aistien ja tehdä rakkaansa onnellinen. Kokeile, koska uutuus – voimakas liittolainen rakentamassa lempeitä ja vihaisia ​​suhteita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 68 =