Miehet miehet naiset

mitä miehet pitävät naisista

sisältö:

  • Mitä naiset pitävät miehistä
  • Miehet eivät pidä naisista

Koko vuosisatojen ajan ihmiskunnan voimakas puolet on levottomasti pesty siitä, mitä naiset haluavat. Salaperäinen naispuolinen logiikkamme on useampaan kertaan törmännyt miesten johtopäätösten loogisiin ketjuihin. Kyllä on miehiä, emme joskus täysin ymmärrä, mitä haluamme tästä elämästä. Erityisen salaperäiset ja uskomattomat ovat naisia, jotka valitsevat kumppanin elämästä. Miksi kaikilla puolilla on positiivinen poika, joka katselee sinua ihailevalla ulkoasulla, ei aiheuta vastavuoroisia tunteita, mutta seuraavasta pihasta kiusattu sydän tekee sydämestä nopeammin? Mitä miehet naiset haluavat ja mihin perustelemme valintaamme?

mitä naiset pitävät miehissä

Mitä naiset pitävät miehistä

Koska hyvin nuori tyttö on tärkein prioriteetti poikaystävän valitsemisessa, ajattelemme hänen ulkonäköään. Hänen pitäisi olla pitkä, komea, seksikäs, mieluiten hyvin kehittyneillä lihaksilla. Meistä tulee hieman kypsempi, muutos mielessämme siitä, mikä ihanteellinen ihminen olisi. Ulkoinen houkuttelevuus sekä kehon helpotus tulevat vain miellyttäväksi lisäksi kuvaksi, jonka maalataan päämme. Nyt tärkein asia valittaessa miehen unelmia on hänen henkilökohtaiset ominaisuutensa, joiden pitäisi vastata ajatuksiamme ihanteellisesta aviomiehestä. Nyt me pidämme paitsi hänen charmiaan ja karismaamme (vaikka se on vielä tärkeä), mutta myös jotain tärkeämpää. Joten, mitä voimme arvostaa voimakkaamman sukupuolen edustajista ennen kaikkea?

Rehellisyys ja rehellisyys

Kaikki nämä naiset, jotka haluavat tavata miestä, ovat nämä ominaisuudet useimmiten jalustan ensimmäisen askeleen päällä. Henkilö, joka ei koskaan petosta ja petä sinua, tukee vaikeaa tilannetta – kuka meistä ei unta tällaisesta elämänkumppanista? Vaikka pari ylimääräistä kertaa rehellisesti sanoa, että se on aika laihtua tai että et mene näihin sandaalit, olet helppoa, koska kaikissa muissa asioissa, hän on hyvin rehellinen teille. Ja tämä tarkoittaa, että suhteessasi ei koskaan ole valheita ja petoksia. Mitä haluamme rehellisistä ja kunnioittavista miehistä? Kyllä, se, että heidän ei tarvitse odottaa järkytystä varkaudesta, ja voit turvallisesti nauttia normaalista, vilpitöntä suhdetta.

Todellinen puolustaja

Naiset ovat aina etsineet miehiä miehiä vastaan, ja meidän aikanamme tämä postulka ei ole muuttunut. Haluamme olla varma, että vaarassa ei ihminen tapahdu ja pystyy suojelemaan meitä kaikilta vihollisilta. Vuotiaana emansipaatiota, kun naiset tulee vahvempi ja rohkeampi miehet haluavat luottaa todella väkevän lapa, ja luottaa siinä, että oikeaan aikaan säästät, suojaa, apua. Eikä kyse ole miehen fyysisestä voimasta, tarkemmin sanottuna, ei ainoastaan ​​siinä. On erittäin tärkeää, että elämän kumppani on voimakas hengessä eikä pelkää vaarantaa itseään rakastetun naisen vuoksi.

Nouse ylös ja mene

Me rakastamme sitä, kun miehet eivät pysähtyneet saavutetuissa tuloksissa ja jatkuvat, jatkuvasti kehittyvät. Ei ole väliä, mitä – uran rakentamisessa, urheilutuloksen saavuttamisessa tai luovassa kehityksessä – tärkeintä on, että hän ei pysy paikallaan. Ei ole mitään surullisempaa kuva kun kyllästynyt aviomies viettää päivittäin television ääressä samaa pullon olutta kädessään, pyytämättä jotain uutta ja rakentava. Naiset estävät ihmisten arvostelemisen persoonallisuutena samaan aikaan, kun heistä tulee tylsistyneitä tyhmättäjiä, jotka eivät halua viedä viittä osaa sohvalta ja aloittaa toimintansa.

Usko voimavaroihimme

Jokaiselle meistä on tärkeää, että ihminen uskoo voimamme ja tukee kaikissa pyrkimyksissä. Haluammeko täysin muuttaa uran suuntaa, avata uuden liiketoiminnan vai vain oppia kuinka valmistaa borssit ukrainalaisilla – ei ole väliä, jos vain hän tukee meitä henkisesti ja fyysisesti. Ei ole mitään pahempaa kuin mies, joka nauraa naisensa haluavansa kehittyä, jättää pahoinpideltiin polun ja luoda itselleen jotain uutta, epätavallista. Tuki ja usko tarjoavat mahdollisuuden uskoa itsensä ja siirtyä uuteen askelta omien ominaisuuksiensa kehittämiseen.

ystävällisyys

Ihminen, jolla on hyvä sydän, ei koskaan loukkaa eikä pettä. Hän rakastaa lapsia, hoitaa lemmikkejä ja auttaa perheestään ja ystäviään. Agressiivisessa ikässämme meitä ympäröivät usein vihamieliset, kieroiset ihmiset, jotka tukahduttavat meidät negatiivisella energiallaan. Ja niin haluat rauhan, luottamuksen ja onnellisuuden saaren omassa kodissasi! Siksi etsimme ihmisiä, joilla on hyvä sydän, jotka voivat tulla luotettavia elämän kumppaneita, joihin voi aina luottaa.

Huumorintaju

Yllättäen monille meistä huumorintaju on lähes ihmisen tärkein laatu. Henkilö, joka saa meidät hymyilemään ja kävelemään elämän läpi, on helppoa ja hauskaa, ei tule koskaan huomaamatta. No, kerro minulle, kenen sinä katsot suuryritys: mies, joka tekee jatkuvasti vitsejä ja ympäröivän pyöri lattialla nauraen, tai mies, joka on aina täysin vakava ja ei voi hymyillä, jopa menestynein vitsi? “Rakastan häntä, koska hän voi tehdä minut nauramaan,” – eli kuinka monet tytöt puhuvat kaverit ovat kadehdittavan huumorintaju.

mitä naiset pitävät miehistä

Miehet eivät pidä naisista

Puhutaan nyt maskuliinisista ominaisuuksista, jotka kääntävät naiset pois. Joskus aika mukava kaveri voi aiheuttaa naiselle vahvan miellyttävyyden pelkästään sen kauhean epämukavuuden tai kyvyttömyyden vuoksi käyttäytyä yhteiskunnassa. Mutta jos voit taistella näiden “väärennösten” kanssa, jos haluat, niin on olemassa ominaisuuksia, jotka pyyhkäisevät pois mahdollisuuden naisen katsomaan miestä mahdollisena elämän kumppanina.

Itseluottamuksen

Krooninen itsevarma – tämä tekee naisista selkäkäyttön miehille, joilla on samanlainen hahmo. Odotamme kumppaneiltamme suuria saavutuksia, tekoja, tukea ja suojelua. Mitä odottaa mies, joka on niin ei usko omiin vahvuus, joka ei voi varmistaa, että se ei ole hänen nainen ihmisarvoisen elämän, mutta päinvastoin, kaikessa se riippuu toisten mielipiteisiin sekä pysty ratkaisemaan edes vähäpätöisimpiä ongelman itse. Älä pidä meistä heikkoutta, ja se on!

ahneus

Jotkut miehet voivat syyttää meitä kaupallisuudesta, mutta tosiasia on: emme voi sietää ahneita kavereita. Kuka tykkää kun miehet kertovat, kuinka paljon rahaa kuluu ajankohtana, jolloin sen sijaan synttärilahjoja esittänyt vain “suosikki”, kun paheksua jokaiselle jätteen ja laskea, kuinka paljon rahaa “hukkaan.” Ja se ei ole kaupallisuudesta – ja olemme valmiita käyttämään rahaa ja suoda rakastettu – mutta vain, jos sinusta tuntuu, että tämä toive on molemminpuolista. Ja miehet-skuperdyaev yrittävät välttää.

tyrannia

Ehkä kaksi sataa vuotta sitten, ei kunniallinen nainen koskaan olisi uskonut valittaa miehensä, joka käyttäytyy kuin viimeinen tyranni. Mies, jolla on paisunut ego, joka ei anna naisille oikeus oman mielipiteensä, joka kulkee hänen jokainen teko, joka hengittää. Ajat ovat muuttuneet ja nykyaikaiset naiset eivät siedä totalitaarista hallintaa ajatuksistaan ​​ja tunteistaan. Tietysti haluamme sitä, kun mies on vahva luonne ja tietää mitä haluaa elämältä, mutta heti kun hän alkaa muuttua tyranni, joka pakottaa naisen elämään mukaan hänen tilauksia, hän juoksee pois, ei taaksensa.

itsekkyys

Jokainen nainen tietää, että eläminen miehen ja egon kanssa on kidutusta. Tällainen nainen tulee työstä – väsynyt, loppunut – ja alkaa tuoda järjestyksen taloon. Mies-egoisti makaa koko sängyn ajan, hän ei koskaan tule pelastamiseen, koska hänen toistensa ongelmat eivät ole hänen huolensa. Hän ei välitä vaimonsa terveydestä, onko hänellä rahaa perheen ruokaan ja onko hän ottaa lapset pois koulusta. Tärkein syy tällaisen henkilön olemassaololle on omien tarpeiden tyydyttäminen, vaikkakin muiden elämänlaadun kustannuksella.

Puhuimme miesten hyvistä ja huonoista ominaisuuksista. Mutta jos tarkastat kaikkia edellä mainittuja, ymmärrät, että miehen tärkein, tärkein laatu puuttuu. Tämä on kyky rakastaa. Ole lempeä, kiitollinen, uskollinen, uskollinen, tarvitsevat meitä ja haluamme nähdä jokaisen hetken, joka toinen sekunti. Haluat olla yhteisiä lapsia, olla yhdessä surussa ja ilossa ja kuolemaan yhdessä päivässä. Ilman näitä toiveita kaikki muut menettävät merkityksensä. Jos miehet ovat yhä hämmentyneitä siitä, mitä naiset haluavat heiltä, ​​avaa lopulta “mysteerin” verhon ja sanovat suoraan: haluamme heidät rakastamaan. Joten on nainen, jolla on tämä tarve – rakastaa ja rakastaa, jotta hän voisi säilyttää nämä tunteet, hän voi mennä moniin asioihin, mukaan lukien anteeksi valittujensa sadan puutteen.

Suosittelemme lukemaan: mikä aviomies on paras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 65