Kuinka voittaa miehen sydän

valloittaa kaveri

sisältö:

 • Miten voittaa nuori mies: mistä aloittaa
 • Säännöt kaapata unelmiesi kaveri
 • Mitä sinun ei pitäisi tehdä

Kaunis kohteliaisuus, rakkauden ilmoitus miehestä on tietysti hieno ja jokainen nainen haluaisi, että tämä tapahtuisi näin.

Kuitenkin joskus sinun täytyy hallita omaa kättäsi ja suorittaa “miesten työ”: tehdä ensimmäinen askel. Lisäksi nyt se on jo asioiden järjestyksessä.

Mutta monet tytöt tekevät kuoleman virheen. He kirjaimellisesti “ottavat myrskyn” köyhältä nuorelta mieheltä tai yksinkertaisesti alkaa juosta hänen jälkeensä – ja tämä on enemmän kuin harjoittaminen. Kuinka voittaa kaveri oikein, sinun täytyy myös tietää. Psykologien käytännön neuvot auttavat sinua tässä.
Takaisin sisällysluetteloon

Miten voittaa nuori mies: mistä aloittaa

Jos olet juuri tavannut miehen unelmiesi, mutta suhde ei ole kiinnitetty, ja hän ei edes tiedä oman tunteita häntä, sinun ei tarvitse odotella kunnes kaveri kiinnittävät sinuun – mennä itse!

 • Kysy kaveri jostakin.

Miehet tuntevat ritarit, kun tyttö pyytää heitä avusta. Kysy kaveri jotain: täällä voit toimia tilanteen.

 • Näytä kiinnostus.

Jokainen ihminen imarreltu, kun he ovat kiinnostuneita. Älä pelkää kysyä kaverilta kysymyksiä hänen elämästään, mutta älä unohda tapoja.

 • Sanoa kohteliaisuuksia.

Miehet, kuten naiset, kuten kohteliaisuuksia. Älä pelkää korostaa nuorukaisen ihmisarvoa. Mutta sen pitäisi olla vilpittömiä kohteliaisuuksia, ei suoranaisia ​​imagoita ja valheita.

 • Ole varovainen.

Joskus hemmotella kaveri huomiota. Käsittele häntä esimerkiksi herkullisella tai ratkaise ongelma. Mutta missään tapauksessa älä anna kaverin käyttää sinua: älä ole “kiireinen tyttö”, joka on valmis kiirehtimaan pään yli ensimmäistä kertaa.

 • Ryhdy ystäväksi.

Ihmiselle on tärkeää, että vieressä on henkilö, joka ymmärtää häntä, välittää ja huolestuttaa. Siksi tule nuorelle miehelle ymmärrystä ystävä, joka on valmis kuuntelemaan, antamaan neuvoja, jopa pahoillani. Mutta on tärkeää, ettet menetä hetkeä, jolloin ystävälliset suhteet on käännettävä rakkaudeksi, muuten pysyt nuorukaiselle “poikaystävällesi”.

säännöt miehen vangitsemiseksi
Takaisin sisällysluetteloon

Säännöt kaapata unelmiesi kaveri

Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Siksi kummallekin sopivaa ei voi hyväksyä toiselle. Tämä toteamus koskee suhteita vastakkaiseen sukupuoleen. Itse asiassa on olemassa joitain sääntöjä, jotka ovat joka tapauksessa tehokkaita.

 • Ole hyvin hoidettu.

Kuten tiedätte, miehet rakastavat silmiä, joten sinun tehtäväsi on luoda kuva, joka on miellyttävä teidän halunne kohteelle.

Mutta tässä asiassa on erittäin tärkeää olla liikaa. Sinun ei tarvitse soveltaa tonnia meikkiä kasvoillesi – se ei ole kovin hyvä miehille. Useimmat heistä tuntevat tytön luonnollisen kauneuden, jota vain kosmetiikka korostaa. Yritä näyttää hyvin hoidettua, mutta ei mautonta.

 • Ole karismaattinen.

Karisman kanssa syntyy ihmisiä. Mutta voit kehittää tätä laatua. Ole aktiivinen, säteilee itseluottamusta, tulee yrityksen sielu – ja sinusta tulee auktoriteetti muille. Ja tämä on juuri sitä, mitä olet yrittänyt saavuttaa, koska miesten logiikka on yksinkertainen: jos tyttö on rakastettu ja aina onnellinen, niin haluan olla niiden joukossa, joita hänellä on niin kiehtovaa, ja hänen pitäisi olla minun.

 • Ole koulutettu.

Koulutus ei ole vain korkeakoulutusta. Henkilö voi olla ainakin kaksi korkeakoulutuksen, mutta jos se ei ole saanut aikaan täysin, jos se ei voi pysyä keskustelun monenlaisia ​​aiheita, jos et voi ilmaista näkökulmasta, se on vain kaksi tutkintotodistuksen, mutta ei koulutettu. Yhden päivän ajan koulutettu henkilö ei voi tulla. Mutta jos säännöllisesti, joka päivä oppia jotain uutta eri elämänaloilla, ennemmin tai myöhemmin sinun tulee täsmälleen että koulutetut ja älykäs nainen mukava puhua.

 • Jaa hänen etunsa.

Näytä kiinnostus haluamasi kaverin harrastukseen. Aloittelijoille riittää vain teoriassa sekoittaminen nuoren miehen mielenkiintoiseen. Ja jos sopivana hetkenä vilkuttaa tietoa tällä alueella, olet varma, että syöksyt kaveri shokissa.

Nuoren miehen etuja voidaan jakaa käytännössä. Jos hän rakastaa urheilua, teke se myös. Voi jopa yhdessä, miksi ei? Mutta älä haeta hänen tulostensa jälkeen, älä yritä tehdä parempaa kuin hän, anna kämmen kavalle.

 • Jätä arvoituksia.

Sinun ei koskaan tarvitse antaa elämääsi, etenkin menneisyyttä, joka liittyy miehiin. sinun pitäisi aina jäädä miehelle, jolla on hieman ohuempi kirja. Alussa, kun suhteet ovat vasta alussa (varsinkin jos he eivät ole edes aloittaneet), on parempi puhua itsestäsi vähän.

 • Ole ylimääräinen.

Jos on parempi puhua menneisyydestänne, puhuat harrastuksista päinvastoin. Ja yritä tehdä se jännittäväksi. Ei ole väliä, pidätkö uimasta, keräämästä magneetteja eri maista tai risteyttämällä. Kerro kaverille tästä. Ensinnäkin se antaa hänelle lisätietoja. Toiseksi innostuneet ihmiset aiheuttavat suurta kiinnostusta muun muassa.

 • Ei ole käytettävissä.

Vaikka oletkin korvanne rakastettuna kaveriin ja haluat suhdettasi kehittyä mahdollisimman pian jonkin verran, hidastetaan. Älä kiirehdi millään tavalla! Pysy poissa kaveri. Monet tytöt tekevät virheen tapahtumien kiireellisyydestä ja ensimmäisen päivämäärän sijoittelusta. Tyttö katsoo, että kaveri näkee, kuinka paljon hän pitää, mutta itse asiassa saa päinvastaisen vaikutuksen. Jos kaveri haluaa vakavaa suhdetta tytön kanssa, tämä käyttäytyminen pelkästään torjua häntä.

 • Satuttaa joskus.

Voit joskus tehdä kaveri kaveri: esimerkiksi miesten hymy. Tai älä vastaa puheluihin välittömästi tai myöhästy tapaamisiin – on erittäin tärkeää, ettet “taivuta sauvaa”, koska vaikutus tulee päinvastaiseksi. Vaikka kaveri olisi kateellinen sinusta, hänen pitäisi joka tapauksessa luottaa sinuun. Jos hän menettää luottamuksensa, hän yksinkertaisesti pyyhkii sinut epäluuloilta ja jopa häpäisee. Mitään hyvää ei tule siihen.

 • Tee jokainen tapaaminen satunnaisesti.

Ei vain ihminen, vaan nainen voi tehdä kokouksen hämmästyttävä, unohtumaton ja maaginen. Esimerkiksi voit tavata jotain epätavallista paikka päivämäärälle tai antaa söpöjä matkamuistoja tai lukea jake-kaveri. Sisällytä fantasia ja rohkeasti kääntää ideoita todellisuudeksi – kaikki ihmiset rakastavat huomiota ja yllätyksiä.

vinkkejä kaveri valloittamisesta
Takaisin sisällysluetteloon

Mitä sinun ei pitäisi tehdä

Taistelussa kaverin sydämessä, jota pidät, on erittäin tärkeää tietää paitsi mitä sinun on tehtävä, jotta hänet voidaan hillitä, mutta myös sitä, mitä ei voi tehdä kategorisesti. Joten voit välttää sanan kirjaimellisessa mielessä kuolemaan johtaneita virheitä.

 • Älä menetä itseäsi ja persoonallisuuttasi.

Usein tytöt, miellyttävät kaveria, alkavat elää täydessä sanan merkityksessä, ei elämästään vaan kavereiden elämästä. Halu miellyttää nuorta miestä on melko luonnollinen, mutta muistan aina, että olet ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen.

 • Älä kerro kavalle.

Älä kerro nuorelle miehelle, mitä tehdä, mitä ei tehdä: mitä vaatteita pukeutua, miten päästä hiustenleikkuun jne. Lisäksi älä kritikoi sitä – miehet eivät siedä tätä.

 • Älä ole vaativa.

Älä vaadi itsellesi lisää huomiota ja jatkuvaa kertomusta siitä, missä ja kenen kanssa kaveri oli ja miksi ei ollut sinun kanssasi jne. Sinun ei tarvitse manipuloida rakkaasi. Älä myöskään tee väitteitä häntä vastaan.

 • Älä ole epävarma itsellesi.

Älä koskaan anna nuoren joutua olemaan töykeä sinulle, olkoon se sana tai toiminto. On parasta katkaista välittömästi suhteet tällaiseen mieheen: miksi hän tarvitsee sinua, jos hän ei kunnioita sinua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 2 =