Eroottisia pelejä kahdelle: häviäjiä ei tapahdu

eroottisia pelejä kahdelle

sisältö:

 • Miksi tarvitsemme eroottisia pelejä
 • Pelit, jotka eivät vaadi vaatteiden tai erikoisjoukon vaihtamista
 • Pukeutumispelejä tai roolipelisivustoja
 • Häviäjät eivät tapahdu

On mahdotonta kuvitella, että artikkeli, jolla on tämä nimi, voisi näkyä naisten lehdessä noin kolmekymmentä vuotta sitten. Sivulla “Hyödyllisiä neuvoja” näissä aikakauslehdissä voit oppia kuinka päästä eroon lepakotista, tehdä kurkkua varten kasvot ja tärkkelys pellava-pöytäliina. Lehdet painivat reseptejä salaatille ja välipaloille juhla-pöydälle, mutta he eivät antaneet reseptejä monipuolistamaan seksielämää. Tietenkin miehen ja naisen intiimi suhde on heidän yksityiselämänsä alue, joka on suljettu ulkopuolisille, mutta jos he jäädytyvät yhdessä paikassa, tämä ei tuo kummallekin puolelle iloa. Tänään tätä aihetta käsitellään vapaammin ja tinkimättömästi, ja monet parit eivät epäröi käyttää eroottisia pelejä aika ajoin lämmittää jäähtyä intohimoa.

Miksi tarvitsemme eroottisia pelejä

Eroottiset pelit eivät ole vain seksuaalisten tunteiden ilmauksia. Heidän avulla voit monipuolistaa intiimejä suhteitasi, herättää menneitä intohimosi ja kiinnostuksesi ja auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita ja toteuttamaan kaikkein kömpelimpiä unia ja fantasioita. He antavat mahdollisuuden selvittää, mitä kumppanisi todella odottaa läheisyydestänne, ja he tuovat “kiukku” (tai jopa “pippuria” – enemmän akuuttien aistien ystäville) seksisuhteisiin.

Jotkut pelit voivat olla erittäin hienostuneita ja ne ehdottavat tiettyjen rekvisiittien läsnäoloa. Muille ei tarvita mitään, vaan halu toivoa kumppaninne. Joten, millaisia ​​pelejä voidaan neuvotella niille, jotka päättivät monipuolistaa heidän seksielämänsä?

Pelit, jotka eivät vaadi vaatteiden tai erikoisjoukon vaihtamista

 1. Kiss sokeasti

  Tämä peli on melko yksinkertainen, mutta se ei tarkoita, että se on tylsä ​​pelata. Yksi osallistujista on silmät. Hän pitää kätensä selän takana – pelin ehtojen mukaan hän ei voi käyttää niitä. Toinen pelaaja ottaa sijainnin ja jäätyy liikkumatta. Hän “määrää” ne ruumiinosat, joihin hän haluaisi suutella. Ensimmäinen osallistuja satunnaisesti suutelee kumppanin. Peli jatkuu, kunnes silmälasien pelaaja suorittaa “järjestyksen”. Tämän jälkeen kumppanit muuttavat rooleja. Peli voi kestää kauan – ensimmäinen pelaaja voi kaipaamaan tarkoituksellisesti ja toinen – erityisesti kutsua vaikeasti tavoitettavia alueita kehossa.

 2. ranta

  Toinen melko yksinkertainen ja yksinkertainen peli kahdelle, joka voi kuitenkin saada paljon iloa molemmille puolille. Matolle tai sängylle leviää laaja rantapyyhe. Yksi pelaaja hieroo kumppanin kehoa hierontavoiteella tai voiteella, yrittäen olla huomaamatta mitään. Tällainen lempeä ja samalla aistillinen hieronta tekee ihon herkemmäksi edelleen syövät. Voit hieroa toisiaan samanaikaisesti, mutta unohtamatta vaihdettavia sanoja ja suukkoja.

 3. Arvaa mitä ajattelen

  Yksi pelaajista muodostaa seksuaalisen halun (suutele minua huulilla, rintakehäni jne.). Toinen osallistuja tarkastelee kumppanin silmiä ja yrittää arvata, mitä hän ajattelee. Molemmat pelaajat eivät voi sanoa sanaa. Keksijä voi aloittaa jonkin toiminnan ja tarkkailla kumppanin reaktiota. Jokainen, joka on tehnyt toivomuksen, saa antaa kyselyn, hymyn tai liikkeiden. Roolien muutos tapahtuu sen jälkeen, kun ensimmäinen pelaaja on halunnut.

  Tämä peli kahdelle – erinomainen tapa täyttää nämä eroottiset toiveet, joista molemmat osapuolet epäröivät ilmoittaa kumppanistaan ​​ääneen. He voivat myös selvittää toistensa seksuaaliset liikkeet ja antaa toisilleen suurimman nautinnon.

 4. Magic-korttipaketti

  Tätä peliä varten sinun tulee ottaa tavallisin pelaaja kannella mielivaltaisella, mutta välttämättä jopa kortilla. Osallistujat jakavat kannen 2 osaan: musta ja punainen. Pääasia on, että mustan ja punaisen puvun korttien määrä on yhtä suuri. Tyttö ottaa itselleen punaisen puoliskon, nuori mies on musta. Sitten jokaiselle kortille kohdistetaan eroottinen halu. Halut voidaan tallentaa erilliselle arkille tai suoraan kartalle. Esimerkiksi: sydämen ääni – ranskalainen suukko, sydämen kuningas – striptease, sydämen naaras – jalkahieronta jne. Anna vapautta seksuaalisille toiveillemme, äläkä rajoitu itseäsi tuttuihin sykeisiin, koska epäselvät fantasiat tekevät pelistä paljon mielenkiintoisempaa.

  Kortit on sekoitettava ja asetettava alaspäin. Pelaajat vuorottelevat ottaa kortteja. Jos tyttö piirtää mustapukuisen kortin, hän täyttää kumppanin halun, jota hän pyysi kortilta. Nuori mies täyttää tytön halu, jos hän saa “punaisen” kortin. Jos joku pelaajista vetää kortin “heidän” pukunsa, sitten oikea siirto siirtyy toiselle osallistujalle.

  Niinpä korttipaketti auttaa unohtamaan yleissopimukset ja päästämään irrallisimmista eroottisista fantasioista.

 5. Aikaspommi

  Hyvin usein parit esileikki vähentää minimiin, yrittäen mahdollisimman pian mene “pääasiallinen”, ja usko, että on menetetty on erittäin tärkeä emotionaalisen seksin. Tämä peli auttaa keskittymään alustaviin sykeisiin ja suukkoihin ja opettaa pelaajia kiirehtimättä nauttimasta rakkauspelistä.

Herätyskello tai ajastin on tarpeen saada 20 tai 30 minuuttia. Yhteistyökumppanit hyvästit toisiaan, kunnes tämä aika päättyy. Sitten voit vähitellen kasvattaa toistoaikaa. Pitkä alkusoitto herättää “unessa” fantasiaa ja kekseliäisyyttä ja seksisuhteita pelataan uusilla väreillä.

roolipeli eroottisia pelejä kahdelle

Pukeutumispelejä tai roolipelisivustoja

Erilaisia ​​intiimi suhdetta tehdään ja ns. Roolipelejä. Monet parit kieltäytyvät tällaisista peleistä, selittäen heidän haluttomuuttaan käyttäytymisvalmiuksien puuttumiseen. Mutta itse asiassa, että he kieltäytyvät voi piilottaa hämmennystä, pelkoa esiintyy naurettavaa tai absurdia kyvyttömyys vapautua, tai pelko siitä, että seksuaalinen fantasioita ei tue kumppani. Siksi luottamus ja halukkuus pelata yhdessä ystävän kanssa ovat tärkeimmät olosuhteet roolipeleille kahdelle.

Voit aloittaa roolipelien valmiilla skenaarioilla. Tulevaisuudessa, kun parit ymmärtävät, ovatko ne sopivia tällaisiin peleihin, he joko hylkäävät heidät tai he voivat kehittää omia eroottisia skenaarioitaan. Ne, jotka harjoittavat aktiivisesti seksuaalisia roolipelejä, nauttivat jopa valikoimasta “rekvisiitteja”, henkisesti tai ääneen, houkuttelevin useimpia haaveita.

 1. Opettaja (tai opettaja) ja kokematon opiskelija (tai opiskelija)

  Kun peli pari pelaa viettelys naiivi ja kokematon opiskelija (opiskelija) kokenut opettaja (opettaja). Peli vaatii sopivia vaatteita ja oppimisympäristön ominaisuuksia, esimerkiksi taulukkoa, oppikirjoja, osoitinta jne. Voit aloittaa viattomilla aivohyppyillä ja suukkoilla ja lisätä asteittain intohimojen voimakkuutta. Voit pelata useita päiviä: opettaja tai opettaja antaa toinen pelaaja “kotitehtäviä”: esimerkiksi hallita tahansa asemaan sukupuolen ja sitten erittäin tarkasti tarkistaa sen suorituskykyä.

 2. Sairaanhoitaja ja potilas

  Yksi suosituimmista ja tavallisista roolipeleistä. Nainen hoitaa hoitavan sairaanhoidon ja mies toimii potilaana. Hoitava lääkäri seuraa lääkärin ohjeita – tekee potilashieronnasta, antaa hänelle lääkkeitä (huumausaineiden, hedelmien, suklaan tai jopa lasillisen viinin roolissa) jne. Potilaan saa “olla oikukas”, vaatia viehättävän tytön huomiota valkoisessa kerroksessa: esimerkiksi hän voi pyytää tutkimaan paitsi käsien lisäksi myös huulet. Peli vaatii hoitajan vaatteita. Voit ommella alhaaliesi punaiset ristit tai piirtää ne huulipunalla kehossasi.

 3. Siisti ja vuokraaja

  Toinen suosittu tarina roolipeleissä kahdelle. Komea nukkekoti ilman komplekseja täyttää mielellään kaikki miehen kaikki toiveet ja tekot. Pukupuusta koostuu valkoinen esiliina ja pölysuihku. Voit pelata ja vaihtoehtoinen versio pelistä: vaatimaton piika arka täyttää vieras aluksi arasti ja vastahakoisesti, mutta sitten kaikki tulee yhä enemmän maku eikä epäröi totella miehiä.

 4. Verkkokaupan ja asiakkaan Courier

  Mies toimii kuriirin roolissa, nainen on asiakas. Piquancy-skenaario on se, että nainen väitetysti tilasi tavaroita seksimyymälästä. Hän tarjoaa kuriirin tarkastamaan tavaroiden laadun ja hän tietenkin helposti samaa mieltä. Toisin kuin aiemmat skenaariot, tämä peli ei tarkoita, että yksi kumppani olisi nimenomainen määräävä asema. Ei tarvita erityisiä puvustoja: on tarpeeksi rento vaatteita (T-paita ja housut miehelle ja vaatekaappi naiselle). Joillakin pariskunnilla voi jo olla tarvittavat rekvisiitta – tavarat seksikaupasta. Mutta jopa tällaisten parien on hankittava jotain uutta, jotta suhde olisi uutena.

 5. Elokuvan tähti ja paparazzi

  Pelin juoni on seuraava: kuuluisa näyttelijä iltapuku ja seksikäs alusvaatteet palaavat kotiin kuvaamisen jälkeen. Paparazzi-valokuvaaja piiloutuu kameran verhon takana tai tuolin takana. Näyttelijä aloittaa nuoremisen ja huomaa kameran vilkkuvat. Pieni skandaali puhkeaa, mutta koska valokuvaaja on viehättävä ja viehättävä, nainen saa hänet tekemään sarjan eroottisia kuvia. Kuva-istunto vähitellen siirtyy “nude” -tilaan.

Scenariot roolipeleistä voidaan muuttaa, muuttaa tarinoiden yksityiskohtia, mukautua heidän makuun, toiveisiin ja unelmiin. Esimerkiksi pelissä “Courier ja asiakas” voit “hämmentää” osoitetta ja toimittaa tilauksen epäilyttävälle kotitaloukselle, jolla ei ole aavistustakaan siitä, miten käyttää näitä “temppuja”. Kaatunut kuriiri mielellään opettaa tytölle kaikki rakkauden subtletit.

seksikkäitä eroottisia pelejä kahdelle

Häviäjät eivät tapahdu

Kaikkein miellyttävintä erotiikkapeleissä kahdelle on se, että heillä ei voi olla voittajia tai häviäjiä. Tällaiset pelit eivät ole kilpailu erudition, älykkyys, nopeus tai taito. Pääpalkinto menee molemmille osallistujille. On tärkeää olla epämiellyttävä seksuaalisten halujen ja tunteiden ilmaisemisesta. Tällaisissa peleissä ei ole mitään rajoituksia, paitsi kumppanien itse vahvistamat. Voit tehdä mitä tahansa, mikä antaa ilo molemmille osapuolille, koska juuri etsivät eroottisia pelejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 20