Eronnut mies: suhteiden ominaisuudet

eronnut mies

Eronnut mies ei ole tavatonta näinä päivinä. Ei ole ihme, että ihmisten käsitys perheestä ja tarve säilyttää se muuttuivat radikaalisti. Avioero ei enää ole tavallista. Avioliitot hajoavat kaikkialla, usein ilman erityistä syytä. Joten tässä ja siellä ovat poikia, joilla on jo kokemusta perhe-elämästä hartioiden taakse.

Yhteiskunnassa on mielipide – jos mies on eronnut, niin hänellä on jotain vikaa. Itse asiassa, ellei nainen suostu murtamaan aviomiehensä kanssa, jos hän ei juo, ei kävelemään, ei kannata, ei ole ahne ja pystyy ansaitsemaan rahaa? Ja jos mies on myös ulkonäöltään houkutteleva ja seksuaalisuuden suhteen kaikki on normaalia, niin yleensä! Ja täällä olet. Eronnut. Ei, jotain ei ole oikein, ehdottomasti. Kuitenkin, kun avioeron alullepano oli itse, se voidaan silti ymmärtää. Mutta jos vaimo … Epäluuloinen, ilmeisesti epäilyttävä!

Samaan aikaan tilanne voi olla hyvin erilainen: pari hajosi menettämisen vuoksi kiinnostusta toisiaan, koska se on liian harvoin, jostain sisäisistä syistä … Mutta eihän sitä koskaan tiedä! Joten on täysin normaalia eronnut miehet, jotka molemmat ovat ulkonäöltään ja potentiaalina. Tarpeetonta sanoa, että tällaiset voimakkaamman sukupuolen edustajat joutuvat välittömästi heikon sukupuolen huomion keskipisteeseen? Bach valvoa, teteshkayut, hoitaa sitä kuin pieni lapsi, hänen uistin ottaa takuita, lupaava herkullinen ja täytä ruokkia. Ja hän ei hyväksy naisten huomionmerkkejä ja haluaa syödä myymäläpelmeniä. Miksi? Onko kommunikoinnissa avioeron kanssa mitään ominaisuuksia?

Erilaisia ​​eronneita miehiä

Yleensä eronneet miehet ovat monenlaisia.

  1. Kirjoita yksi. Eronnut mies kaipaa entistä perhettään paljon. Tällaiset poikalapset ovat yleensä tai täysin sulkeutuneet itsestään, eivätkä he voi päästä läpi tai heti kiirehtiä etsimään naista, joka auttaa lohduttamaan ja unohtamaan menneisyyden;
  2. Tyyppi kaksi. Avioeron jälkeen miehellä on vapaus ja hän ei aio liittyä vakavaan suhteeseen naisen kanssa;
  3. Tyyppi kolme. Ihminen perheen hajoamisen jälkeen ei enää mene naimisiin. Hänellä on tarpeeksi aiempaa negatiivista kokemusta, ja nykyinen poikamies on tehnyt lujan päätöksen olla vapaana hänen päiviensa loppuun asti;
  4. Neljä tyyppiä. Tämä on melko harvinaista tyyppiä eronneita miehiä, jotka ovat omistaneet koko elämänsä entiselle perheelle ja lapsille;
  5. Tyyppi viisi. Eronnut mies, joka menetti elämänsä, osoittaa perheen romahtamisen jälkeen;
  6. Kirjoita kuusi. Kipu, joka vihasi koko naispuolista avioeron jälkeen.

Avioliitolla eronneen ensimmäisen sukupolven miehen kanssa, jos hän ei ripustanut latoa linnaan sydämessään, on melko yksinkertainen. Tällaiset miehet, joilla ei ole naista, eivät ajattele itseään. He tarvitsevat kuitenkin kumppanin, johon voi luottaa milloin tahansa. Vaimon ehdokkaan on oltava valmis siihen, että hänestä tulee aviomies ja tuki ja liivi. Ja se, että sinun täytyy yrittää ylittää kaiken hänen edellisessä vaimossaan. Muutoin uskollinen muistelee usein sitä. Ja sanovat suoraan tyytymättömyytensä siihen, että hänen nykyinen puolisko on huonompi laatuaan entiselle vaimolleen.

Toisen tyypin poikamies on alunperin parempi avioliitosta eikä unta. Hän voi vuokrata vapautensa vuosia, muuttamalla tyttöystäviä lähes joka kuukausi. Ei, jos hän haluaa naisen, hän tietysti suostuu vakavaan suhteeseen hänen kanssaan. Mutta samaan aikaan, todennäköisesti, virallista ne virallisesti.

Kun kolmannen tyyppisiä eronnut miehiä, pitkään tutustumista ei voi toivoa. Varsinkin jos nainen on kaunis. Näistä lumoavista pennuista juoksevat ryntäävät päänsä. Koska he ymmärtävät – tällainen pava voi tehdä hänestä unohtaa kaiken maailmassa ja lopulta mennä naimisiin. Ja hän päätti olla vahvasti ennen vuosisadan loppua, papu. Ei kynsiä. Koska “perhe-elämä on todellinen helvetti ja vakavat ongelmat”. Jotta vastuu joku muu, tämä vakuuttunut yksittäinen henkilö ei enää mene.

Neljäs tyyppi läheisistä suhteista naisiin kotoisin olevien poikien kanssa ei periaatteessa hylkää. Hän on todennäköisesti naimisissa jonkun kanssa heidän kanssaan virallisesti, mutta hän voi sopia avoliitosta. Se on vain yksi, joka tulee olemaan vieressä harrastajia entisen perheellinen mies, kannattaa harkita: jos edes ripaus ilmaista tyytymättömyyttä huolestuneena uskollisten vanhan perheasiat tai epäkunnioittavaa menneisyyden, se voi vain pakata laukut. Tilanne muuttuu hieman, jos yhteinen lapsi ilmestyy. Mutta tässäkin tapauksessa hän käyttää paljon aikaa ja resursseja ensimmäiselle perheelle.

Akkreditoimijat, jotka ovat menettäneet elämänsä pistettä avioeron jälkeen, tapaavat melko usein. Minun on sanottava, että tällaisilla miehillä aluksi voi olla melko vaikeaa. Vasen ilman perhettä he alkavat usein hakeutua pulloon tai vain mennä kauppoihin, roikkuu kasinolla ja vaihtaa naisia ​​lähes joka ilta. Joku tällä tavoin yrittää unohtaa, mutta joku vain menettää kuninkaan päänsä päähän. Tällainen kuningas oli jo vaimo. Nyt valtaistuin on tyhjä, eikä kukaan voi hallita “valtakuntaa” kenraalin kuvaan. Ota tämä paikka halutessasi, ei ole vaikeaa. On syytä muistaa, että nämä miehet ilman naisen koordinointia ovat avuttomia. Ja he voivat mennä kauppoihin.

Kuudennen tyypin kandidaatit ovat äärimmäisen kauhuja ex-puolisolla ja nyt vihaavat koko naispuolista sukupuolta. Ei, he voivat mennä naimisiin. Joskus he jopa menevät naimisiin. Jotta kostutettaisiin vanhaa ja nykyistä vaimoa kaikista heidän epäkoistaan ​​ja epäonnistumisistaan. Minun on sanottava, että elämä tällaisella aiheesta, jos se ei sula ajallaan, ei ole lainkaan hunajaa. Parhaimmillaan hän löytää vikaa jokaisesta pienestä asiasta, pahimmassa tapauksessa – skandaalisesti skandaali yli ja ilman syytä. Siksi ennen kuin päätämme yhdistää kohtalo tällaisen harhaoppisen kanssa, meidän on harkittava tarkkaan.

Tietenkin on eronnut miehet, aivan erilaiset kuin kuvatut tyypit. Kaikki ihmisen vahvan puoliskon edustajat ovat erilaisia, ja jokainen heistä tarvitsee yksilöllisen lähestymistavan. On kuitenkin olemassa useita yleisiä sääntöjä, jotka ovat parempia naisille, jotka ovat hämmästyneitä siitä, miten naimisiin eronnut mies.

mennä naimisiin avioeron kanssa

Miten käyttäytyä eronnut mies?

Avioero on erittäin voimakas stressi, joka jättää jälkeensä sielulle pitkään. Joskus miehet kokevat sen tuskallisemmin kuin naiset. Loppujen lopuksi mies menettää vaimonsa ja lapsensa, kun perhe rikkoo. Hänen elämänsä tapana romahtaa, hautaamalla kaiken, joka on jo tuttu ja kallis raunioiden alla. Tilanne naisen kanssa on hieman erilainen. Ei ole väliä kuinka hän kärsi avioeron jälkeen, yleensä on lapsia, joiden vieressä sinun on huolehdittava. Ja tämä ainakin jotenkin häiritsee mustia ajatuksia ja osittain kompensoi tappiota.

Tutkittuaan eronnut mies, tämä seikka on otettava huomioon. On mahdollista, että perheen hajoaminen on tullut hänelle erittäin voimakas isku, joka on toipumassa siitä, josta joku ei voi ja koko elämässä. Siksi keskustelun aloittaminen aikaisemmasta avioliitosta tulee olla hyvin varovaista. Älä huolehdi haavan uudelleen ja pyydä kosketuksettomia kysymyksiä. On epätodennäköistä, että he saavat todellisen ja puolueettoman vastauksen, vaikka avioeron jälkeen on kulunut useita vuosia. Parhaimmillaan mies hiljaa.

Jos haluat todella tietää koko totuuden valitun perheesi hajoamisesta, on parempi ottaa yhteyttä ystäviin ja tuttaviin. Mutta tässä tapauksessa totuuden määrittäminen on melko vaikeaa. Ensinnäkin he voivat arvioida tilannetta heidän kellotornistaan. Ja toisaalta outo perhe, kuten tiedätte, tumma metsä.

Samassa tapauksessa, jos eronnut mies itse alkaa puhua entisestä perheestään, on suositeltavaa vain kuunnella häntä tarkkaan. Ja tehdä asianmukaiset johtopäätökset siitä, mitä tämä voimakkaamman sukupuolen edustaja tarvitsee, mitä hän haluaa ja pystyy tekemään vakavia suhteita tulevaisuudessa. Älä kiinnitä paljon huomiota hänen valituksiinsa entisestä vaimollisesta. On todennäköistä, että tämä on puolustava reaktio konfliktiin sen kanssa. Jos valitukset eivät lopu, sinun on oltava varuillaan. On mahdollista, että käsittelemme infantilainen whiner, joka syyllistää kaikkia muita epäonnistumisia.

On myös välttämätöntä huolehtia, kun eronnut mies melkein ei muista lapsia eikä osallistu tulevaisuuden kohtaloonsa. Tämä osoittaa hänen liiallisen itsekkäisyytensä ja hengellisen kovaisuutensa. Joskus se on toisinpäin. Henkilö todella rakastaa lapsiaan ja kärsii siitä, mitä heitä näkee harvoin. Mutta en aio keskustella tunteistani lainkaan kenenkään kanssa.

Minun on sanottava, että kun mies on liikaa ja innostuneesti kertoo tyttärestään tai pojastaan, tämä on myös mahdollisuus pohdittavaksi. Ensinnäkin, koska lapset on hyväksyttävä omiksi, mutta ei jokainen nainen voi tehdä sen. No, ja koska ne voivat aiheuttaa vanhan perheen yhdistymisen. Olipa mikä tahansa, mutta ihmiset, joilla on yhteisiä lapsia, ovat jo sukulaisia. Joskus avioliiton jälkeen asuvien parin jälkeen pari tajuaa tämän ja konvergoi, ja alkaa rakentaa suhteita uudella tavalla.

Nykyään avioeroja ei useinkaan tapahdu, koska mies on jotain pahaa. Naiset ovat aiempaa itsenäisempiä. Jotkut heistä tietyssä vaiheessa tietävät, että he eivät tarvitse tätä miestä ja erottautuvat häneltä ilman erityistä keinottelua. Tämä ei kuitenkaan aina tapahdu. Useimmiten perheet rikkovat edelleen, koska puoliso joi, murskasi ja käveli. Jos tällainen tosiasia on läsnä, älä usko, että toinen nainen voi tehdä jotain siitä. On hieno mahdollisuus, että eräänä päivänä kaikki palaa normaaliksi. Vaikka kaikki tapahtuu. Jos eronneen miehen viat eivät pelkää ja ansioita näyttäisivät erittäin merkittäviltä, ​​miksi emme yritä rakentaa vakavaa suhdetta hänen kanssaan? Ehkä uusi vaimo pystyy tekemään mitä kukaan muu nainen ei olisi voinut tehdä.

Suosittelemme lukemaan: Kuinka kasvattaa miestä rahaa varten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 86 =