Calotte häät. Mitä antaa?

calico häät

sisältö:

  • Hieman historiaa. Miksi se on chintz?
  • Mikä lahja valitaan ensimmäiselle vuosipäivälle
  • Muutama ideoita alkuperäisestä mielenkiintoisesta lahjasta
  • Ajattelemaan toista tapaa muistaa tämä pitkään
  • Päätelmä. Hieman perhe-elämä

Häät tapahtui niin vähän aikaa sitten, vain vuosi sitten, ja perhepsykologit, kokemaansa masentuneina, jo kilpailevat ennustaa tulevaa ensimmäistä suhteiden kriisiä nuoressa perheessä. Ensimmäisen vuoden lopussa yhdessä perhesuhteiden asiantuntijoiden mukaan jopa sellaiset parit, jotka ovat halukkaita asumaan toisiinsa pitkään, voivat odottaa 2 vuoden jyrkkää vähenemistä ja suhteiden vähäinen paraneminen odottaa heitä vain 3. ja 5. vuoden välillä avioliitto.

Silloinkin on järkevää järjestää juhla, juhlia perheesi ensimmäistä syntymäpäivää, esittää pieniä lahjoja toisilleen. Loppujen lopuksi mitään ei paranna mielialaa kuin kaunista juhlaa! Loppujen lopuksi tämä on hääsi pieni vuosipäivä – vuosi.
Takaisin sisällysluetteloon

Hieman historiaa. Miksi se on chintz?

Yhdennentoistavuotista vuotta kutsutaan “puuvillan häämiksi”. Se tapahtui antiikin tapana antaa tänäkin päivänä nuorille puolisoille “puuvillakangas vaipoissa”: loppujen lopuksi nuoren perheen 1. vuosipäivänä lähes aina odotettiin syntyneen vauvan. Tällä hetkellä tämä muuten kiireellistä: loppujen lopuksi lähes kaikki parit elävät siviili-avioliitossa pitkään ja päättävät asettaa “leiman postissa” vain uuden perheenjäsenen ilmestymisen vuoksi. Joten käy ilmi, että ensimmäinen vuosi on merkitty vauvan ulkonäönä. Tällaisen perheen vuosipäivänä voit turvallisesti antaa vaippoja ja ryazhonki pienelle.

liinavaatteet lahjaksi puuvillan häät
Takaisin sisällysluetteloon

Mikä lahja valitaan ensimmäiselle vuosipäivälle

Itse esityksen osalta itse kalonia ei pitäisi antaa hääpäiväksi. Tämän kankaan ensimmäisestä pesusta saadut tavarat menettävät alkuperäisen ulkoasunsa ja eivät ole ollenkaan juhlallisia. Siksi “kynttilän” käsitteen vuosipäivää voidaan hieman laajentaa käsitteeseen “tekstiilit”. Toisin sanoen voit antaa puolisolle kangasverhoja, jotka koristelevat huoneiston ulkoasua tai lämpimän peiton, jonka avulla voit piiloutua yhdessä viilein talvi-iltoina ja taas tuntea olon onnellisen parin maailmassa.

Tässä on joitain ideoita 1 vuoden häät. Jos puolisot pitävät lukemasta erittäin hyvin, voit hymiöitä hauska ruudukko: voit saada sen kokonaan ja samalla jatkaa kirjan lukemista. Antaa jotain vakavampaa vuosipäivää varten – pyjamat, alusvaatteet – se ei ole sen arvoista. Tätä pidetään liian läheisenä lahjana. Toinen käytännöllinen ja täsmällisesti haluttu häälahjapäivä lahja voi olla uusi ja kauniin pöytäliina tai lautasliinat, jotka on valmistettu omilla käsillä. Tällaisten asioiden antaminen on kaksinkertaisen miellyttävää.

Jos päätät antaa pariskunnan vuosipäivälle tällainen melko suosittu lahja, sängyn asetelmaksi, yritä selvittää etukäteen sängyn koko. Hyväksy, on erittäin epämiellyttävä, jos ystäväsi eivät pysty näkemään kauniita unelmia pellavalle kuvaan rannalla vain siksi, että “euron setin” sijasta ostitte heille tuttua “kopeck pala” -vuosipäivää. Kangasta valittaessa kannattaa valita karkea kalkki.

Tämä kangas ei menetä alkuperäistä väriä, kuten kynsiä, ei “jäädy” kuin silkki, eikä se maksa yhtä paljon kuin satiini tai satiini. Koska voit ostaa ja esitellä hääpäivää varten useita erilaisia ​​asetelmia, joita pari voi muuttaa halustaan ​​riippuen. Tällainen lahja hääpäivän ensimmäiselle vuodelle tulee ehdottomasti miellyttää aviopuolisoita.

hevonen kävellä lahjaksi vuosipäivään
Takaisin sisällysluetteloon

Muutama ideoita alkuperäisestä mielenkiintoisesta lahjasta

“Calico” -vuosipäivänä voit antaa käytännöllisesti katsoen kaikki vaatekappaleet. Kaiken tämän kanssa, jos juhlavuotta juhlitaan kesällä, asiaa voi ostaa nykyisestä kevyestä kankaasta. Tässä tapauksessa tärkeimmät näkökohdat valittaessa ovat kankaan tiheys ja sen väritys. Paras vaihtoehto – pysähtyä kesän malleissa “läpinäkyvillä” yksivärisiä asioita: T-paita, lyhythihainen lyhythihainen paita, kevyt tunika. Tai yksinkertaisesti yksinkertaisesti esittelee juhlavuoden vuosipäivänä ostotodistuksen suositussa vaatekaupassa.

Nykyajan lisäksi, jolla on käytännön sovellus, voit antaa vuosipäivän ja “estetiikan”. Yritä ostaa kirjontavalikoima neulamyymälässä ja siihen – erityinen kangas, sopivat kierteet ja ehkä käytännön työhön liittyvät suositukset. Vietät hieman enemmän aikaa lahjaksi, olette vakuuttuneita siitä, että sinusta pari saa jotain todella alkuperäistä ja ainutlaatuista. Muuten, voit sisällyttää hieman fantasiaa ja piirtää vain vesivärimaalauksen suoraan kankaaseen.

Joka tapauksessa on tärkeää allekirjoittaa oma mestariteos ja sijoittaa se kauniiseen kehykseen: anna “nuorukaisten” olla ylpeitä sisustuksen uudesta osasta. Myös usein antaa kauniisti käsitelty valokuva, ota se huomata.

Sitä ei suljeta pois ja vaihtoehto, jota et oppinut tekemään kauniisti. Se on ehdottomasti peloton! Tässä on ajatus itse lahjasta ja iloista yhteistä lomaa: saat paljon kangasta, yhden värin t-paitoja puolisolle, puolisolle ja kaikille läsnäoleville sekä kirkkaammille väreille kangasta. Juttu pysyy pienenä: järjestää taidegraali ja näyttää mielikuvitusta yhdessä. varmista, että saat jotain mielenkiintoista, voit jättää sen pitkään muistiin, voit luoda luovia ponnistuksia nuorten aviopuolisoiden sisätilojen muuttamiseksi kokonaan tai joskus vain muistaa päivä ja nauraa joka kerta. Anna niin iloisia hetkiä, paitsi asioita, myös miellyttäviä muistoja, jotka ovat niin tärkeitä.

Jos tiedät tarkalleen mitä puolisosi ja puolisosi haluavat ensimmäiselle vuosipäivälle, osta tämä erityinen, toivottava lahja. Häiden merkkipäiviä ei tietenkään tapahdu vahingossa, mutta lähes kaikki merkit voidaan ohittaa. Jätä tämä loma ostaaksesi jotain, joka tulee olemaan tämän päivän ominaisuus ja valmistele sopivat symbolit lahjalle ja juhlallisille sanoille. Voit antaa melkein mitä haluat, riittää, että käytät herkkää puuvillaa tuona päivänä pakkausmateriaalina. Ja jos kirjoittelet kauniisti tai sinulla on joku, jolle voit opettaa, kokeile lisätä varovasti kirjaillun kukan tai pienen runon kääreeseen.

valokuva ampua lahjana pari
Takaisin sisällysluetteloon

Ajattelemaan toista tapaa muistaa tämä pitkään

Vartalossa ja morsiamessa, luultavasti, tämän yhdistyksen 1. vuosi oli paljon kauniita valokuvia. Jotkut niistä tietenkin säilytetään sähköisessä muodossa, mutta houkuttelevin ja varsinkin metsästys on lähellä. Tällaisissa tapauksissa kuvaruudun säilytyslokero sopii täydellisesti. Voit ostaa sen kaupassa, mutta se on melko helppo tehdä omasta. Tätä varten sinun tarvitsee vain piirtää yksinkertainen pahvi tai tinalaatikko käyttäen erikoistekniikkaa “decoupage”, voit yksinkertaisesti peittää sen alustalla ja maalata sen sitten omalle makusi.

Myös nuoret aviopuolisot voivat soveltaa tätä lahjaa hääpäivän yhden vuosipäivän ajaksi ja säilytyskorut säilytyskorut, söpöt herkut ja jopa jotain maukasta. Perheen ensimmäinen syntymäpäivä on erittäin tärkeä vaihe. Jos nuori perhe voisi elää niin kauan häämun jälkeen, se merkitsee sitä, että kotitalouden tason lappuminen on ohi ja alkaa täysin toinen elämä yhdessä. Vuosi on kulunut, ja tämä on erittäin tärkeää.

Yhden vuoden kuluttua häät, nuori vaimo käsitti kulinaarisia taitoja. Kirjaa reseptien tallentamiseen on täysin sopiva lahja kalikon vuosipäivälle, koska hänellä on todennäköisesti jo suosikki reseptejä, eikä sinun tarvitse etsiä niitä lukuisista arkeista tai web-kirjanmerkeistä. Ihana kulinaarinen muistikirja vie sen oikeaan paikkaan keittiössä. Tämä lahja voidaan antaa vapaasti kaikille tytöille. Hän varmasti löytää, että siellä kirjoittaa alas ennen häitä.

Hyvä “paperi” lahja on lippuja teatteriin tai konsertti suosikki bändi. Ja voit antaa todistuksen kiehtovasta mestariluokasta (esimerkiksi ompelu) tai seminaarista. Voit antaa hevosurheilua tai pyöräilyä kahdelle. Erinomainen lahjoitusvaihtoehto 1 vuoden häät varten on maaginen perhevalokuvasessi.

Takaisin sisällysluetteloon

Päätelmä. Hieman perhe-elämä

Calico-häät ovat niin sanottuja ensimmäisiä rajoja, jotka nuoret vastasivat jollakin tavalla. 1 vuosi takana, ja ennen heidän edessään vielä iloisempia päiviä elää yhdessä. 1 vuosi on todella merkittävä kokemus asumisesta yhdessä. Esitä tämä loma puolisillesi hymyillesi – ja he varmasti hymyilevät sinut! Mutta mitä annat heille, on tärkeää muistaa, että nyt sinun tavoitteena ei ole vain huvittaa rakkaitaan, vaan myös olla onnellinen heidän kanssaan tällä kauniilla päivällä. Toivomme, että perheesi juhlii yli vuoden elantonsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 19 =