40 vuoden miehen psykologia: miten selviytyä keskiajan kriisistä

miehen psykologia 40 vuoden aikana

sisältö:

  • Kaikki valmistautuvat: kriisi on tulossa
  • Löytää itsesi: tunne heittää
  • Tilanne menee valvonnasta tai paeta, kuka voi
  • Loppujen lopuksi elämä on vasta 40-vuotiaana

Kaksikymmentä tai jopa kolmekymmentä miestä sanoen, että elämä alkaa neljänkymmenen, parhaimmillaan, se ei merkitse mitään, ja pahimmillaan – kuulostaa yhtä epäuskottava kuin tarinoita keijuja, lumiukkoja ja ufot. Mutta aika vääjäämättä tuo meidät lähemmäs tätä lukua, jota monet ovat taipuvaisia, eikä syyttä, joidenkin mielestä ulkomailla vähitellen rajataan elämän ajan ennen sen alkua ja sen jälkeen. Mitä tapahtuu mielissä miehet jälkeen neljänkymmenen vuotta sitten muuttuu tai ei muutu psykologiaa, ja että me naiset tehdä tässä tilanteessa?

Psykologia määritteli tilan, joka esiintyy miehillä neljänkymmenen vuoden iässä, viitaten siihen keski-ikäiseksi kriisiksi. Puhkeamisesta lähtien tämän (tietyllä tavalla kohtalokas!) Päivämäärät väistämätöntä elämässä jokainen ihminen, riippumatta hänen siviilisääty, pituus, paino ja sijainti, sinun pitäisi ymmärtää, mitä merkkejä selvästi kertovat hänen lähestymistapa, tai että hän oli itse asiassa , on tullut.

Kaikki valmiina: kriisi on tulossa!

Ihmisluonteessa on taipumus analysoida, mitä tapahtuu omassa elämässä, joka on erittäin tärkeä ja oikea jokaiselle. Olemme yleensä Times yhteenvedon tietyistä virstanpylväitä, päivämääriä elämässämme: mitä olemme saavuttaneet vuoden aikana, että meillä on elämässämme saavutettuaan tietyn määrän vuosia, voimme vielä tehdä tai ottaa enempää ja voi itse asiassa? Jos kahdessakymmenessä vuodessa kaverit eivät ole paljon pohdittu joitakin hetkiä, jotka ovat tapahtuneet hänen vielä nuori elämänsä, psykologian miesten jälkeen kolmekymppinen tekee hänen käytös on hyvin merkittäviä muutoksia ja muutoksia.

Miehet alkavat usein katsoa taaksepäin, tarkastelemalla menneisyyttä kriittisellä silmällä ja yrittäen arvioida objektiivisesti saavutettuja tuloksia: työ ja yhteiskuntaelämä, taloudellinen hyvinvointi ja erilaiset saavutukset, koti, perhe ja lapset, ystävät, terveys. Heidän elämäänsä kohdistetaan perusteellinen ja ankara itsetarkastus: mitä he asuivat läpi kaikki nämä vuodet, mitä he pyrkivät ja mitä heillä tällä hetkellä ovat? Siellä voi tapahtua outoja asioita, joita ei nähty ennen tätä miestä.

miesten psykologia 40 vuoden jälkeen

Löytää itsesi: tunne heittää

Hän ymmärtää, että kaikki, mitä aiemmin oli niin monta vuotta hänen intressinsä ympyrässä, yhtäkkiä menetti kaiken merkityksensä ja houkuttelevuutensa. Työ on lakannut olemasta niin tärkeä ja mielenkiintoinen, perhe jotenkin tottunut, lapset kasvoivat, suhde vaimonsa rulla joillekin aikaisemmin tunnettuja ja maustetaan radalla, joka ei enää haluaisi roll; koska monta vuotta pidät vierekkäin, tunnet miltei sydämellisesti. Riippumatta siitä tuli hänelle syy pettymys ja puhkeamista ikävystyminen, apatia, ja häiriöihin sielu, mutta psykologia mies kertoo hänelle ainoa tie ulos tilanteesta: on välttämätöntä alkaa toimia. Varsinkin nyt, kun aika on vähemmän ja vähemmän.

Monet naiset, jotka valitsevat odottamistekniikat – sanotaan – tulevat hulluksi ja rauhoittavat, – tekevät väärennetyn päätöksen. Ehkä hän tulee hulluksi, mutta ei ollenkaan, kuten odotat. Kuvittele, että sinulla on nyt täysin uusi, erilainen henkilö, muukalainen. Mutta sinä hän samalla tavoin kohtelee hyvin ja toivotat hänelle vain parasta. Nyt, enemmän kuin koskaan, miehesi on kärsinyt ennennäkemättömästä stressistä ja teidän voimallanne auttaa kumppania sen voittamisessa, huomaamattomasti, heti kun naiset voivat tehdä sen.

40 vuoden jälkeen miesten psykologia

Tilanne menee valvonnasta tai paeta, kuka voi

Tietenkään ei pitäisi ajatella vain pahaa, samoin kuin sopeutua kielteiseen. On ymmärrettävä, että kriisi on muutoksen aika, johon on kohdeltava rauhallisesti. Mutta on olemassa asioita, joista jokainen nainen tietää, sillä vaikka miehet yrittävät selviytyä kriisiin, joka on tullut heidän sielullensa, päätökset tai toimet, joihin he ryhtyvät, vaikuttavat meihin tavalla tai toisella. Mitä ihminen voi tehdä ja miten tämä voidaan reagoida?

  • Hän päättää muuttaa uransa äkillisesti. Sitä ei pidä pitää virheellisenä tai hätäisenä. Työ, ura ja sosiaalinen asema ovat vain alue, joka vaikuttaa kumppanin persoonallisuuteen eniten. Jos hän ajattelee, että hänen on muutettava jotain urallaan, vaihtaakseen toiminta-alansa tai peruutettava kokonaan, sinun on tehtävä hänen päätöksensä ainakin rauhallisesti tai paremmin tukemaan häntä.
  • Hän ilmoittaa sinulle haluavansa osallistua kanssasi. Syyt tähän voivat olla hyvin erilaisia. Melko yksinkertaisesta, kun ihminen tarvitsee vain aikakatkaisun, jonkin verran hengitystilaa, jonka jälkeen kaikki palaa normaaliksi ja ihmisen tunteet tulevat normaaliksi ja rauhoittuvat. Kunnes surullinen – avioliitto pelastettiin enemmän näkyvyyden tai vastuullisuuden vuoksi, mikä oli kumppaninne arvoa. Ja nyt lapset ovat kasvaneet, suurin osa velvoitteista on täytetty, ja hän haluaa elää vain itselleen. Jos kyseessä on viimeinen oletus, se on mahdollista pitää voimassa voimalla, mutta seuraukset eivät onnistu. Todennäköisesti, ei väliä kuinka monta vuotta sen jälkeen, kun suhde kestää, et voi soittaa heille luottamuksellisiksi tai läheisiksi.
  • Rakkaus on sivussa. On valitettavaa myöntää tämä tosiseikka, mutta tällä ikäkaudella uskollamme useimmiten luodaan yhteyksiä sivulle. Tämän käyttäytymisen psykologi selitetään paitsi eikä niin paljon rutiininomaisesti, joka on mahdollista niin monen vuoden avioliiton jälkeen. Muiden suhteiden uusi uutuus ei vain houkuttele aviomiehesi, aiemmin uskollinen perheenjäsen ja rakastava isä, työntäen hänet muiden naisten käsiin.

Hän ymmärsi yhtäkkiä, että maailmalla on paljon muita naisia, jotka voivat olla kiinnostuneita hänelle pelkästään teoreettisesti ja jota hän on kiinnostunut. Jos ei nyt, niin milloin? Loppujen lopuksi mahdollisuus menee pois ja ei koskaan tule takaisin. Voit anteeksi tai anteeksi antamatta anteeksi itsellesi. Tietenkin mennä sellaisella voimalla, ettei jokaisen zhenschine.No uskoa kokemusta monista naisista, jotka olivat selvinneet sitä, ja pitää perheen koossa, jotka tekevät sen arvoista, varsinkin jos vielä puoliso ei ollut tuulista maine petturi.

  • Ihmisellä alkaa olla terveysongelmia äkillisen masennuksen taustalla. Valtava määrä miesten edustajia yhtäkkiä huomaa, että he eivät enää ole sankareita, ja löytää lääketieteen maailman. Mutta vain ilolla, mutta surullisesti, löydämme tämän vanhemman vahvistuksen. Ympyrä sulkeutuu, ja jo näyttää siltä, ​​että se ei pääse pois. Tietenkin tämä ei ole niin. Vastaanottaessasi tarvittavaa tukea lähinnä sukulaisten ja ystävien henkilöön, rakastetun perheesi päällikön on kyettävä selviytymään tulevasta kriisistä.
  • Huolimatta siitä, että ilmentymä kriisi, josta kerromme nyt, ehkä vähiten ympäristövaikutuksia tietyn miehen ja hänen perheensä, mutta jostain salaperäinen syystä aiheuttaa voimakkaan reaktion, jolla on riittävän voimakas negatiivinen sävy. Sinun ihminen halusi muuttaa jotain ulkonäöltään tai kiinni ajatuksesta jotain uutta liiketoimintaa. Psykologit selittää tätä sillä, että etsittäessä uutta, että jälleen tuntea omat ainutlaatuisuus, tuoreus, nuorten ja mahdollisuuden tehdä jotain uutta elämässä, kumppani on valinnut tämän tien vähiten traumaattinen itsellesi ja muille.

Sopia, jos hän yhtäkkiä päätti kasvattaa hiuksia tai ajella, ilmoittautua urheiluseuran tai laskuvarjohypyn, mutta ei koskaan erosivat paljon rakkautta vastaavia hankkeita, se ei aiheuta uhkaa perheesi ja teidän suhdetta. Uskokaa minua, tämä on hänelle tärkeä tässä ajassa, näytä uskollisuutta ja anna minun ymmärtää, mitä elämässä on syntynyt. Tietty osa edustajien vahva puoli ihmiskunnan nopeasti palautuu normaaliksi, ilmaista itseään täysin epätyypillisiä tavalla, ja jonkin ajan kuluttua näet uuden miehen, jonka kanssa hän asui monta vuotta, eikä hieman kadonnut ja pelottavaa eksentrinen muukalainen.

  • Seksuaalinen elämä kokonaan laskeutui tai päinvastoin, ikään kuin kumppanisi näyttäisi asettuvan Casanovaan. Taas kehotamme kaikkia naisia ​​ja tyttöjä olemaan kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä, etenkin ensimmäisessä tapauksessa, kun pää on kauhein ajatuksia kiivetä – mistä “Hän ei enää rakastaa minua, enkä houkutella enemmän sitä naisena” ja “Hänellä on rakastajatar.” Se ei ole sitä. Mies syöksyi analyysi siitä, mitä tapahtuu hänen elämässään tässä vaiheessa, on fyysisesti pysty olla hajamielinen mitään muuta. Tietenkin tämä aika on myös tarpeeksi nopea, ja kumppanisi pian etsii jälleen rakkautta ja rakkautta.

Kun tilanteesi, jossa näytät olevan takaisin kuherruskuukausi, sinun pitäisi tehdä vieläkin yksinkertaisemmin: nauttia siitä ilolla ja ilolla. selittää tämän sanomalla, että mies haluaa todistaa itselleen, että hän on vielä nuori hänen sielunsa ja ruumiinsa kanssa. Oikeat henkiset ja moraaliset viitekohdat antavat hänelle mahdollisuuden ylittää hyväksyttyyn käyttäytymiseen ja todistaa sen omassa makuuhuoneessaan, eikä kerää noin kymmenkunta tai kahta nuorta rakastajata ja vartioivat hänen perhekeskeytensä romahtamisesta.

Loppujen lopuksi elämä on vasta 40-vuotiaana!

Me kaikki olemme tietoisia siitä, että jokin sairaus on paljon helpompi estää kuin kohdella sitä ja sen seurauksia. Aivan tarkalleen, että voit yhdistää tämän lähestymistavan keskiajan kriisiin miehellesi. On selvää, että yrittää estää se, että sinulla ei ole todennäköistä mahdollisuutta, mutta ei sallia tämän pahamaisen kriisin radikaaleja ilmentymiä ja lievittää valtaosa sen kielteisistä seurauksista, on täysin teidän voimanne. Lopulta, loppujen lopuksi kysymys ei ole ulkomaalaisesta, vaan sinusta kotoisin oleva henkilö, jonka kanssa paljon yhdistää ja yhdistää.

Se ei tarvitse omistaa yliluonnollisia kykyjä, tai jonkinlainen erityistä lahjakkuutta. Se riittää osoittamaan perin naisellinen ominaisuuksia – kärsivällisyyttä, ymmärrystä, ja mikä tärkeintä – rakkautta, johon koko psykologian naisten .. Ajattele tätä kriisiä mahdollisuus nähdä kumppanisi toisaalta, avaa se uuteen, tee parasta tähän uuteen ymmärtämään ja hyväksymään. Tämän ajanjakson katsotaan toivottavaa, koska silloin se on antanut teille itse oppimiseen ja itsetuntemusta. Onhan tekin löytää itsestään jotain uutta, vastauksena epätavallinen käyttäytyminen miehesi, vaikka olet viettänyt monta vuotta hänen kanssaan.

Miehet perheissä, jotka ovat herkkiä mitä tapahtuu heidän sydämensä ja mielensä muunnokset, elää tätä pahamaineinen ja huono-onninen kriisin paljon helpompaa ja, mikä tärkeintä, paljon nopeammin ja minimaaliset vaikutukset. Heidän mielestään on varsin järkevä ajatus, että elämä jatkuu, ja jotain alkaa uudelleen, se on täynnä värejä ja tuntemukset, ja mikä tärkeintä, että hänellä on ymmärrystä ja rakkautta puolelta naisia. Todellakin, kun tällainen tuki ei ole kriisissä, tietenkin, eivät pelkää!

Suosittelemme lukemaan: Kuinka selviytyä perheen kriiseistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 39