Mi van, ha a férj verte feleségét: elviselni vagy lemondani?

mi a teendő, ha egy férj veri

Tartalom:

 • Agresszív férfiak: ki kell kerülniük
 • Miért oldja fel az ember a kezét?
 • Milyen nőket szenvednek megfélemlítés és megalázás
 • Agresszív férjek – a huszonegyedik század problémája
 • Amikor egy megfelelő ember felemeli a kezét

Miért vált egy egyszer gondoskodó és szerető ember kegyetlen, veszélyes emberré, aki terrorizálja az egész családot? Kinek a hibája az, hogy a férje verte a terhes feleségét, kifogásolja érzéseit, haragja õt? Sok tisztességes szex szenved ilyen családi kapcsolattól. A férjek megmarkolják öklüket, sértik, megalázzák nemcsak a feleségüket, hanem a kisgyermekeket is. Először balesetnek, felhalmozódott stresszeknek és más gondoknak tekintik, de hamarosan az ilyen viselkedés normává válik, és a nők kétségbeesetten esnek.

Néhány szerencsétlen feleség továbbra is szenved, és megbocsájtja kínzó férjeit, még a szem alatti sérülések és más sérülések után is. Emlékezz a közmondásra: ha egy férj verte a feleségét, akkor – ő szereti őt. Felkészülnek arra, hogy hibáztassák magukat, hiszék, hogy maguk is hibáztak – nem tudtak nyugodni, segíteni, simogatni időben. A feleségek hisznek a második félévben, hogy soha többé nem fogja ezt megtenni. A tisztességes szex képviselői továbbra is reménykednek és élnek, félve az új veréseket.

Beat, üt, és verni fog. Általában, ha egy férfi legalább egyszer felemelte a kezét az asszonynak, újra és újra megismétlődik. Megszakadnak egy bizonyos erkölcsi akadályt, amikor hirtelen rájönnek, hogy legyőzheti anélkül, hogy büntetést vagy visszautasítást kapna. Vannak ritka esetek, amikor a férje valóban felismeri a tettét, megbán, és nem ismeri fel a hibákat – ha hatással volt. Bár még ez sem igazolja azt.

Agresszív férfiak: ki kell kerülniük

A feleségüket felemelő férfiak hagyományosan kétféleképpen oszlanak meg: “pitbulli” és “cobra”. Az első típus, pitbulli, leggyakrabban fordul elő. Ők maguk is fokozatosan véget vetnek dühüknek, szarkasztikus megjegyzésekkel és sértésekkel zaklatják feleségét. A férjek “üzemet” töltenek magukig a pillanatokig, amikor rohanni és ütni tudnak. A kutya tipikus viselkedése.

Az ilyen emberek gyakran pszichológiailag függenek a feleségeiktől. Már nem szeretet, hanem betegség, melyet a szeretett ember megaláztatására és helyreállítására késztet. Az ilyen emberek feleségeinek minden gesztust, pillantást és szót kell figyelniük, hogy Isten ne tiltson fel bennük az agressziót. Az ilyen családokat elzárják a barátaiktól és a rokonoktól, és egyedül vannak a problémáikkal.

“Cobra” – a férfiak sokkal ritkábbak, de viselkedésüket nehéz megjósolni. Nem kell gyulladniuk magukat – ellenkezőleg, csendben és váratlanul támadnak. A hatás alatt teljesen nyugodt, sőt hiányzik a megjelenésük. Ugyanakkor sem a hőmérséklet, sem a nyomás nem emelkedik. A legcsekélyebb esetekben teljesen feleségül vetették a feleségüket fél halálra. Megverték, az egészségi állapot vagy helyzet ellenére. A kezét egy terhes nőre könnyű felemelni.

Ezek nagyon veszélyesek és kegyetlen emberek, bár a dühüket könnyebb átirányítani egy nyugodtabb tanfolyamra. Felismerve, hogy az áldozat nem reagál a zaklatására, találhatnak egy másik tárgyat az irritáció enyhítésére. De nem szabad örülni ennek: rokonai, rokonai, sőt gyermekei is ilyen forrássá válhatnak.

mi a teendő, ha a férjem verte

Miért oldja fel az ember a kezét?

Az az elképzelés, hogy a tisztességes szex, a férfiak veresége – félénk, alázatos és lehangolt – nem mindig igaz. Leggyakrabban a feleségek maguk is aktívan részt vesznek a harcok, a szarkazmus, a sértés, és még a partnerüket is. A hitelükért érdemes megemlíteni, hogy mindez a férje fenyegetéseire reagál.

Ők, csakúgy, mint a férfiak, hamar felgyulladnak és agresszívekké válnak, még a kicsit is. A tisztességes szex képviselői elveszítik a fejüket, és még erősebbé teszik a férjeiket, aminek eredményeképpen harcra kerül. És amikor az emberek harcolnak a hatalomért otthonukban, a nők harcolnak az életért.

Mi történik a férfiakkal? Miért verte a férje a feleségét? Hogyan válnak a zsarnokokká, és ki ez a felelősség? Mindent meg kell magyarázni. És az eredeteket a múltban (gyermekkorban, korábbi kapcsolatokban stb.) Kell keresni. Mostantól az ember nem lesz zsarnok és szadista.

 • Gyermek pszichológiai trauma

A leggyakoribb eset emléke az apa saját családjában tanúsított viselkedése. Ha a férjednek ugyanolyan problémái vannak a szüleivel, mint gyermek, akkor a családja rossz bánásmódjának valószínűsége nagyon magas. Kisfiúként rémülten figyelt a dühös apa iránt, aki megalázta és megverte anyját. A félelem és az igazságtalanság mélyen megrázta magát, és megesküdött magának, hogy soha életében nem lesz ugyanaz, mint apja. Mindazonáltal ez a viselkedési modell az egyetlen dolog, amit gyermekkor óta megtanult. Egyszerűen nem tudja megérteni, hogyan lehet másként megoldani a konfliktust, mert megismétli apja cselekedeteit egy tudatalatti szinten. Végtére is, ha anyám megveri a férjét, akkor miért nem emelt feleséget.

Ha a fiatalembered egy ilyen családból származik, miközben már elkezd mutatni az agresszió jeleit – győzze meg, hogy pszichológushoz menjen. Magyarázza el a helyzet összetettségét, mondja el nekünk, hogy mennyire szereted őt, és hogy nem akarod, hogy a gyermeke meglássa, amit látott.

Ha házastársa szeretne a házasságot szeretni és erősen tartani, biztosan elfogadja a javaslatot. Bár sajnos ez csak akkor működik, ha a férjét viseli a viselkedése és megváltoztatja magát. Legyen óvatos, amíg meg tudja oldani. Ha legalább egyszer megverte, akkor nehezebb lesz gyógyítani a szeretettjét. Plusz, megbocsátania kell neki. És meg tudod csinálni?

 • alkoholizmus

Hány család Oroszországban szenved ez a betegség! A férj megitatja és feláldozza a feleségét, életének nagy részét zavarban van. Néha egy nő elkezdi elfojtani a bánatát alkohollal, nem képes megtalálni a kiutat, és inkább elfelejteni magát a lelki és fizikai fájdalomtól. És két házas házaspár a családban – ez katasztrófa, mindent elpusztít az útjában.

Még akkor is, ha egy nő nem iszik alkoholt, még mindig elesik az életből és teljesen függ a férje állapotától. Örökkévaló várakozás – akár otthon jön, akár józan, újra szétesik vagy egyedül hagyja. Az alkoholisták lelki állapota megzavarodott, nem képesek saját viselkedésüket ellenőrizni, cselekedeteik nem megfelelőek. A legtöbb sérülés és az emberölés gyilkossága pontosan az alkoholfogyasztás idején következik be.

Nagyon nehéz kezelni az ilyen embereket, de ha meg akarja menteni a kapcsolatot, és visszaadja a férjet a normális helyzetbe – érdemes megpróbálni. A legfontosabb dolog – próbálja megoldani ezt a problémát együtt. Ha egy embernek nincs őszinte vágya az ivásra, akkor semmi sem fog történni. Minden hirdetett eszköz, amely lehetővé teszi az alkoholfüggőség eltávolítását a páciens ismerete nélkül – a marketing szakemberek mítoszai és meséi.

Emlékeztesse a legjobbra, ami az életében volt. Próbálj meggyőzni arról, hogy szüksége van rá, egészséges és megfelelő, hogy Ön és gyermekeitek nem akarnak többé szenvedni. Magyarázd el, hogy ha egy férj verte a feleségét és gúnyolja őt, minden családtag szenved.

Ha az alkoholizmus mértékét nem túl elhanyagolták, a házastárs dönthet úgy, hogy kezelni és abbahagyni az ivást. Ha azonban a fiziológiai és pszichés függőségek olyan magasak, hogy ösztönöznek neki, inkább inkább az üvegt a családjához preferálja. Ebben az esetben vigyázzon magára és gyermekeinek egészségére, és tartsa távol az alkoholt

 • Megalázott és sértett

A zsarnok férje másik példája alacsony önbecsülésű személy. Nem szerencsés, az emberek gúnyosan kezelik, nem tiszteli, és nem értékeli a csapatot. Mivel nem tudják kielégíteni, mint általában, nagy ambícióikat, az ilyen emberek otthonukban kizárják a negatívjukat – a legközelebbi és szerető embereket. Itt nem tudnak egy jól megérdemelt visszautasítást szerezni, és végül saját szemükben felkelnek. A legfontosabb dolog a fölény, legalábbis a gyenge nők és gyermekek fölött.

Meg kell bizonyítani a “dominanciáját” a házban, mint levegőt, mert csak így van valami a saját szemében. Bosszút állnak a sértésekért, a tiszteletlenségért, a nevetésért. A szokásos vesztesek, akik nem tudják megvalósítani az életüket, a rokonok és a hozzátartozók piszokába ütköznek. Így élnek. Ő egy energia vámpír.

Ha a férjed ilyen típusú zsarnok, akkor azonnal meneküljön el tőle. Az egoizmus gyógyíthatatlan, a reform ígéretei hamisak. Nem szükséges körte köré kell válnia annak a személynek a kedvéért, aki ilyen módon szeretne személyes önbecsülést hozni. Ő megvert, és továbbra is elbocsátja a kezét.

 • A sors kedvence

Egy olyan ember, aki legyőzi a családját, olyan emberré válhat, aki gyermekként nagyon elkényeztetett. Elégedett ahhoz a tényhez, hogy mindenki körülötte mindenki kedveli vágyait, bármilyen “akarását” – az élet törvényét mások számára. Egy személy egyszerűen nem illeszkedik a fejébe, ezért a feleség nem teljesíti azonnal az összes követelését, és nem figyel rá, amikor közeledik. Ha nem kapják meg azt, amit akarnak, az ilyen emberek kontrollálhatatlan agresszióba eshetnek, és régóta “büntetik” rokonainkat az általuk okozott bűncselekményért.

A gyermekkortól kezdve, a függetlenséghez nem hozzászokva, a feleségeiktől azt követelik, amit nem tudnak megtenni. Ez nem csak a férfi munka otthon, hanem a megoldás a pénzügyi, hazai kérdések. Változás, mint általában, nem tartják bűnnek – minden ilyen “csodálatos ember” megengedett mindenre! És ha hirtelen a feleségek úgy döntenek, hogy elmondják nekik, mit kell tennie, akkor csak tanítania kell nekik a leckét és megmutatni, hogy ki a házban a mester.

Szép nők, ha a férje olyan, mint az a személy – futni, anélkül, hogy visszanézett volna. Egyetlen szerelem sem érdemel ilyen mentális és fizikai fájdalmat. És ha gyermeke van – megvédi őket a mentális traumától, adjon nekik alkalmat arra, hogy méltó, boldog embereket felnőjünk!

ha a férj verte a feleségét

Milyen nőket szenvednek megfélemlítés és megalázás

Miért állnak készen a tisztességes szex képviselői örökre megbocsátani kegyetlen férjüket, és velük együtt lenni? Mi az – a magány vagy az érthetetlen mazochizmus félelme? A szerelem olyan vak, hogy lehetővé teszi számukra, hogy lerázzák magukat egy megaláztatás és fájdalom egész életen át tartó bebörtönzésébe?

 • Naivitás vagy kapzsiság

Mint korábban már említettük, a nők azt gondolják: “Amikor a férjem verte, ő megmutatja az érzéseit.” Ez a történet már rég elvesztette jelentőségét. Egy időre nagyszüleink a szüleik megegyezésével házasodtak meg, még akkor is, ha nem látták a vőlegényt az esküvő előtt. És együtt éltek egész életükben – legyen szó sikeres házasságról vagy boldogtalan létezésről. Miután a válás lehetetlen volt, a mondat “a férj verte a feleségét, azt jelenti, hogy szereti” volt üdvösség és magyarázat a történtekre. És most mi van?

Még most is, az erőszakkal szembeni propaganda ellenére, a nők magabiztosak abban, hogy a verések a normák szinte minden modern család számára. Végtére is, mind a szomszédok, mind a rokonok botrányok. A férj verte őket, majd bűnbánatot kapott, virágot, aranyat, gyémántokat és fogadalmakat adott, mi volt az utolsó alkalom.

Jön az a tény, hogy néhány, a feleségek lásd férjük osztott személyiség: kedves és színes tekinthető valódi és agresszív, és ököllel – baleset, betegség, a körülmények. Apropó, néha a tisztességes szex képviselőit a tudós öntudatlanul felkeltette a házastárs, így másnap ajándékokat kért. De sajnos, ilyen esetekben a harcok gyakrabban fordulnak elő, és bocsánatkérések – ritkábban.

 • Az öngyilkosság veszélyei

Néha az emberek megölik feleségüket, ha megölik őket, ha leesik és elhagyják. Gyakran az ilyen szavak nem tartalmaznak valódi fenyegetést, csak ürügy arra, hogy mindig veletek tartsa magát, és képes legyen ellenőrizni. Ráadásul a nők rugalmasak és saját árnyékukat is félnek. Ki akarja, hogy valaki más halála legyen, még akkor is, ha ez a személy erkölcsi és fizikai fájdalmat hoz.

Állandó félelemben élnek, és a feszültség, a félelem az esetleges halál egy szeretett egy, „a te hibád” – nem az, hogy vársz, ő házas? Ha megadja magát a zsarolás, akkor örökre bűntudat nélkül bűnösnek és mélyen boldogtalan nő. És néhány évtized után ez a “hím” megy a másikba, és semmi sem marad. Mert az állandó gondok és idegrendszeri meghibásodások akkor idő előtt kezd fordulni szürke haj, ráncok jelennek meg és tűnnek csillogott a szemében. Szüksége van rá?

Ne sajnáld a férjedet, ne légy halálos asszony – adj neki lehetőséget arra, hogy úgy csinálja, amilyennek látszik. Csak egységek képesek olyan szörnyű lépést tenni, mint az öngyilkosság. A legtöbb, amit tehetünk, szimulálni próbáljuk, hogy rövid pórázon tartsuk. A többiek csak a feleségekben fejlõdnek a bûntudat és a kétségbeesés érzésében. By the way, minden öngyilkosság regisztrálva van egy pszichiátriai kórházban. Bizonyos esetekben nagyon szorosnak kell lennie, különösen, ha munkahelyeket akar megváltoztatni, vagy személyes szállításra. Ne felejtsd el tájékoztatni házastársát erről.

 • A gyerekeknek szükségük van egy apának

A tisztességes szex számos képviselője úgy véli, hogy a zsarnok atyja jobb, mint egyáltalán nem. Itt kegyetlenül tévednek. A szülők állandó botrányait és küzdelmét látva a gyerekeket mélyen traumatizálják a psziché. Veszélyes a fiúkra – felnőttekké válnak, és másolják az apa viselkedését a családjukban. Nehéz a lányok számára – a jövőben családot alkotni, tudat alatt keresik a kegyetlen embereket, akárcsak apjukat.

Végül a zsarnok az életet nemcsak az Ön számára, hanem az ártatlan gyermekekért is elriasztja. Néha a férjek emelik a kezüket is, amely nem befolyásolhatja a gyerekek mentális és fizikai egészségét. Tudja, hogy a fiatal gyilkosok nagy részét elítélték apák gyilkolásának, akik megverték feleségüket és gyermekeiket? És a közvélemény elítéli mindezen anyát, aki nem védte meg a gyermeket egy ilyen “szerető” és “gondoskodó” pápától.

 • Anyagfüggőség

Az egyik gyakori ok, amiért a feleségek nem menekülnek férjeik verésétől, a pénzügyi függőség. Nincsenek sehol, és semmi sem élni. Ez a helyzet gyakran olyan családokban alakul ki, ahol a feleségek vagy nem dolgoznak, vagy nagyon kis fizetést kapnak. Mi van, ha ebben a helyzetben a férj elkap? Az ilyen nehézségek ellenére, ha akarod, találsz kiutat. Kérjen segítséget rokonoktól és barátaiktól, magyarázza el a helyzetet, és kérjen segítséget. Határozottan támogatni fogja, és elősegíti, hogy először tartsa meg, amíg munkát talál.

Értsd meg, hogy a gyermekek biztonsága is a kezedben van. Számos sikeres, pénzügyileg független nőt is kezdett a semmiből. És ugyanolyan szörnyű körülmények között voltak (és még rosszabbak is voltak). És ha fel tudnák felkelni, akkor ez fog neked dolgozni. Jobb?

Agresszív férjek – a huszonegyedik század problémája

Ha még mindig kíváncsi, hogy továbbra is az élet gyötrelem, vagy úgy gondolja, hogy verés férje – a karma, fontolja meg a következő információkat:

 • Oroszországban, férje vagy élettársa kezében, egy nő hal meg 40 percenként. Minden évben egy szörnyű szám 12 és 14 ezer között változik;
 • A hazánkban egy idegen keze által haldokló kockázat kisebb nagyságrenddel kisebb, mint saját családjukban;
 • Minden nap 36 000 nőt vernek férjeik és szobatársaik;
 • Több mint 50 ezren gyermeke távozik otthonról, elmenekülve a szüleik verésétől;
 • Évente körülbelül 2000 gyermek veszi életét. Az ok – az egyik szülőt megverték.

Talán ezek az adatok arra fog törekedni, hogy a helyes döntést, és segít megérteni, hogy vagy nem élni azokkal, akik veszélyt jelentenek az Ön és szerettei.

Amikor egy megfelelő ember felemeli a kezét

Egy igazi ember soha, semmilyen körülmények között ne emelje fel a kezét egy nőre. Ez az a szabály, hogy az erősebb szex minden tagja tudnia kell. De, mint mindig, vannak kivételek. Egy fiatalember sztrájkolhat, ha például az élete veszélyben van. Az instinktől függ. Aggresszió nyilvánul meg, ha ugyanez vonatkozik a gyermekeire is. Ezért ne rohanjon a férjhez serpenyővel vagy gyerekekkel, akiknek övje van. A következmények szomorúak lehetnek.

Lehetőség van arra is, hogy egy ember kiszabaduljon a házasságtörésből. Különösen, ha egész életét a családnak szentelte, és a legjobb barátjával sétál. Sajnos a féltékenység miatt sok gyilkosságot követnek el. Az illető érzete van. Nincs igazság erre, de még mindig tisztességesnek kell lenned a szeretteiddel. És légy óvatos.

Javasoljuk, hogy olvassa el: a férje szeretetének visszaadása

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 24