A póz jelentette álomban: útmutató a Morpheus királyságába

egy álom értéke

Tartalom:

 • Egy kicsit a jelenségről
 • A pózok értéke alvásban
 • Ki alszik veled közel

Egy álomban körülbelül egyharmadát töltjük életünknek. Természetesen sokan álmodoznak Morpheus karjain egy tágas hálószobában a tengerparton, de furcsa módon az alvás minősége nem függ attól. Inkább nem csak ebből. Ebben az ügyben nagyon fontos szerepet játszik az alváshelyzet, és fontosságukat nem lehet alábecsülni. Ha többet szeretne tudni erről – üdvözlöm!

Egy kicsit a jelenségről

Mielőtt elmondaná, mit jelentenek a rendelkezések az álomban, ki kell rendeznie magát. Amint azt az iskolából tudjuk, álomba fulladtunk, hogy pihenjen a testnek. Ekkor az anyagcsere folyamatok sebessége és intenzitása csökken, és minden belső szerv elkezd sokszor lassulni. Véletlenül előfordul, hogy a személy álma olyan mélyre fordul, hogy a test a kómában közel áll a munka ritmusához: a légzés szinte nem hallható, a szívverés lassú, és az agy nyugszik.

A pihenés mellett az alvás a testre és más hasznos funkciókra is kiterjed. Az alvás szükséges a központi idegrendszer számos folyamatához. Különösen köszönjük neki, hogy memóriánk normálisan működik, mert részt vesz az információk feldolgozásában és tárolásában. A lassú alvás hozzájárul a vizsgált anyag konszolidációjához – ezért a vizsgára való felkészülést javasoljuk, hogy éjszaka kötelezően szüneteltessen néhány napot. És gyors alvás közben eszméletlen várakozásainkat a kívánt rendezvénysorozat során kibontakoztatjuk. Ezért a prófétai álmok és a deja vu jelensége.

Bizonyára megjegyezte, hogy az alvás kényelmesebb és kényelmesebb éjjel – sötétben. Ez annak köszönhető, hogy az alvás is biztosítja a megvilágítás megváltoztatásához való alkalmazkodást. Általában 24 óránként normális. Ugyanakkor minden nap megváltozhat a ritmus a nappali órákban bekövetkező változás miatt.

Emlékszel arra az ötletre, hogy az alvó emberek gyakran gyakran megbetegednek? Komoly fiziológiai okokkal rendelkezik. Az álmok látásánál megindul a T-limfociták aktiválása, amelyek a vírusos és a bakteriális vírusfertőzések ellen harcolnak. Ennek köszönhetően az immunitás helyreáll és megerősödik. Ez és sok más okból kifolyólag az alvás és alvás nagyon fontos a fizikai és szellemi jólétünkért.

helyeken egy álom jelentésben

A pózok értéke alvásban

A természet pszichológiai jellemzői minden cselekvésünkben nyilvánulnak meg: megjelenés, járás, beszéd, szekrényválasztás stb. … De ha a fentiek mindegyike tetszés szerint szabályozható, akkor szinte lehetetlen lesz egy álomban való jelentkezéssel. Az alvás módja sokat mondhat rólunk, mint személyről: a hangulatunkról, a karakterünkről, az államról, a többi emberrel való kapcsolatról, a világérzékelésről. Mit jelent az egyes testtartás?

 1. Az “embrió”

  Egy férfi alszik az oldalán. A hajlított térdét egyenesen a mellébe húzza, és rendszerint az alvó egyik sarkából húzódik. Az arc ugyanakkor elfordul a falról. Gyakran a térd között párna vagy takaró. Ez a testtartás hasonlít egy gyermek álomra az anyaméhben, és megmondja nekünk a biztonság szükségességét. Anyánk hasában mindannyian védettek voltunk, és a külvilágban ez az állam egy elfogadhatatlan luxus. Ezért, nehéz élethelyzetben, álomban gyakran veszi ezt a pózust, és szeretné visszatérni a béke és a kegyelem érzéséhez.

  De ha valaki ilyen módon alszik, akkor beszélhet a karakteréről. Valószínűleg ő határozatlan és ideges. Fiatalkorában nem különült el az anyjától, és most úgy érzi, folyamatos segítségre és támogatásra van szüksége a másiktól. Ugyanakkor elszigeteltséget és kommunikációs nehézségeket tapasztalhat. Néhány szorongást tapasztal a körülötte levő emberekkel szemben, ami megnehezíti számára, hogy nyíltan fejezze ki érzelmeit és érzéseit. Nem hozhat létre szoros és megbízható kapcsolatokat, de ha ez megtörténik, akkor jó és hűséges barát lesz.

 2. Pose “csillag”

  Egy személy hazudhat a hátán vagy a gyomrában. A karjai és a lábai szélesek egymástól, úgyhogy úgy tűnik, mintha csak annyit akart volna elfoglalni az ágyból. Körülbelül ugyanez történik az életben: az ember mindent meg akar jeleníteni. Fontos számára, hogy érzékelje saját értékét, gyakran túlbecsülte az önbecsülést, amely alatt különböző komplexumok rejthetnek. Ő kitartó, vagy akár agresszív magatartást tanúsíthat.

  Néha ez a testtartás az egyén életében jelentkező szituációs problémák következménye. Például, ha valaki túl sokra nyomja rá, vagy megpróbál “felmászni a területére”. Ebben az esetben saját helyet szeretne kijelölni a térben és megvédeni. Ez a testtartás is olyan helyzetekben nyilvánulhat meg, amikor érezni fogja a felemelkedést és úgy érzi magát, hogy hihetetlenül sikeres.

 3. “Katona” póz

  Egy férfi alszik a hátán, mintha a kezét a varratok felé nyújtaná. A zárt és zárt emberek számára jellemző. Általában olyan ember viselkedik másokkal, akik csöndben és nyugodtan viselkednek – inkább a cselekvés szavait részesíti előnyben. Ugyanakkor nem szereti a felhajtásokat és a szükségtelen gesztusokat. Az ilyen személyt a közvetlenség és a merevség különbözteti meg (valamint azokat, akikre vonatkozik a póz neve). Nagy követeléseket követel magának és másoknak, mindent szeret, hogy a legmagasabb rendű legyen.

 4. A “király”

  Ez a póz a szabadságtól és a pihenéstől különböztethető meg: a test karjait a test mentén nyújtják, és rövid távolságra vannak, a lábak kiegyenesednek és kibontakoznak, de nem szétszóródnak mindkét oldalon. Valószínű, hogy az alvó különbözik az önbizalomban, az őszinteségben, az egyszerűségben és az ártatlanságban. Ez őszinteségének és tisztességének a következménye. Néhány megnyilvánulása durvanak tűnhet, de kapcsolatban áll a karakter közvetlen jellegével.

  Az ilyen személy különbözõ vezetõi tulajdonságokat különböztethet meg, amelyek következtében tartósan elérte céljait. Néha makacsul, amikor a cél már nincs szükség, de minden megy, és megy hozzá. Nem könnyű meggyőzni őt, éppen ellenkezőleg, ettől még jobban ragaszkodhat a sajátjához.

 5. Pose “a gyomor”

  A feje fölött kinyújtott karokkal fekszel, lábak egyenesek, néha kissé hajlítva. Általánosságban elmondható, hogy az ilyen kedvelt emberek zárva vannak, de nem annyira, mint az “embrió” póz esetében. Számukra a legfontosabb az, hogy megtartsuk a személyes tér határait, például ne engedjük az idegeneket személyes életükbe engedni. Ők teljesen függetlenek és függetlenek a társadalomtól ítéletükben.

  Szeretnek minden rendet és struktúrát. Azok, akik a gyomraikon aludtak, szeretik tervezni a napjukat, rendezni a dolgokat olyan helyeken, amelyek néha pedantriába jönnek. A velük való kommunikáció során némi zsibbadást találnak, amely több mint ellensúlyozta kitartása és kitartása a célok elérésében. E tekintetben gyakran keresnek bizonyos társadalmi státuszt és pénzügyi helyzetet.

  Abban az esetben, ha a gyomor alvó alvója sokat fordul elő, beszélhet a problémák megoldásának helyzetröl. Jelenleg aktívan harcol velük, és szüksége van egy erőforrásra további stabilitás és megbízhatóság formájában.

 6. A “filozófus”

  Egy férfi a hátán alszik, mintha kezét fogta volna, a könyökre hajolt, a feje mögött, amely a kezei tenyerén nyugszik. Úgy tűnik, hogy most egy komoly filozófiai problémát megold. És ez nem messze az igazságtól, mert ez a testtartás a komoly, diszkrét elvtársakra jellemző, akik hajlamosak mélyreható témákkal kommunikálni. Lassan különböznek a cselekedeteikben. Mindez együtt okozhat némi problémát az ellenkező nemmel való kommunikációban: ez a testhelyzet egy kisebb változatú személy által fogható – a gyomrában alszik. Emiatt a fej oldalra fordul, de minden a tenyéren is fekszik. Ezek nagyjából ugyanolyanok, mint a fent leírt emberek, de kicsit másképp. Ezek különböznek a zártságtól, a kifinomultságtól és a félénkségtől. Ezek az emberek praktikusak, de nekik nehéz dönteni az életükről, ezért hajlamosak megváltoztatni az elméjüket.

 7. A “kereszt”

  Az alsónemű csavart néz ki: az egyik keze a tetején van, a másik alatta van, az egyik láb egyenesen a combban van, de térdre hajolva, a másik pedig fordítva. Így egy személy olyan lesz, mint egy fagyasztott futó, aki a folyamatban a karjait és váltakozva dobja a lábát.

  Ez a testtartás a szervezett emberekre jellemző. Mindig későn járnak, és amikor valahol megyek, nem mindig tudják a táskába tenni a szükséges dolgokat, és mindig elfelejtenek valamit. Természetesen a fegyelem bátorságos: nem illenek semmilyen keretbe és normákba az asszimiláció és a szeszély hiánya miatt. Nem szabad többé-kevésbé jelentős üzleti tevékenységre támaszkodni. Gyakran a közepén dobják a dolgokat, és nem vezetnek a végéig.

 8. Rendes testtartás

  Annyira azért nevezik, mert a világ lakosságának mintegy harminc százaléka alszik. Hazudsz az oldaladon, a végtagod kissé meghajlott, a kezed kissé a fejed felett van, és egyikük a mellkasodon vagy a párnád alatt fekszik.

  Mivel ezt a jelentést a legtöbb ember választja, nehéz megmondani a karakterük jellegzetességeit. Mindazonáltal általában egy alvó ilyen helyzetben nyitott embernek számít. Ha sikerül fordulni egyik oldalról a másikra, hogy fenntartsa a választott testtartást, ez azt jelzi, hogy képes a változó körülményekhez való alkalmazkodásra. Nyugodt, társaságkedvelő, kiegyensúlyozott, rugalmas kommunikáció, melynek köszönhetően széles körű ismerőse van, és a barátok között gyakran a társaság lelkévé válik.

 9. A “gém”

  Ez egy változata a szokásos testtartás témájáról: a fej alatt a karok karjai, az egyik láb kiegyenesedett, a második pedig hajlított, és egy háromszöget illesz az elsőhöz. Az ilyen emberek általában szeszélyesek és kiszámíthatatlanok. Mindegyikük függ attól a hangulattól, melyben vannak: egy nap aktív hangulatban “pozitív”, a másik pedig – teljes apátia és passzivitás mellett. Ugyanez vonatkozik a szexualitásukra is, és ha a felső láb hajlott, akkor alacsonyabb, és ha az alsó, akkor fordítva.

 10. A “rönkök”

  Egy férfi fekszik az oldalán, és a karját a csomagtartón tartják. Ez azt jelenti, hogy általában jó természetű és nyitott. Ő szeret kommunikálni az emberekkel – ez igazi örömöt nyújt. Ennek köszönhetően gyorsan és könnyedén találkozik új emberekkel. Bizonyos esetekben (különösen ezt hangsúlyozzák, ha a kezét előre feszítik, ami miatt a póz az alamizsnához könyörgő személy sziluettje), túl elhitet. A döntést a személy lassan hozza meg, de ha már meggondolta magát, valószínűleg nem adja fel. Bár olykor előfordul, hogy gyakran megtévesztéssel találkozik, cinikus és bizalmatlan emberré válik.

az álompozíció értékét

Ki alszik veled?

Minden lány lelke mélyén szereti a szerencsét. Nagyon érdekes számunkra, hogy valami konkrét okokból megtudjunk valamit másokról. Ez különösen igaz a szeretett férfiakra. Mert alvás közben sokat mondhat a karakterükről. Nézd meg a partneredet alvás közben, és talán felfedezed új arcát.

Ha egy férfi alszik a gyomrában, akkor nagy esély van arra, hogy hajlandó mindent megőrizni. Különösen ez vonatkozik azokra az egyénekre, akik alvás közben szeretik az ágy nagy részét. Úgy tűnik, hogy rámutat – “ez az én területem.” Általánosságban véve a győzelemre való hajlam az erősebb szex minden tagjának feltűnő vonása, de ebben a konkrétban kifejezhetőbb lehet. A szexben az ilyen partnerek inkább konzervatívak, de megpróbálják elérni, hogy mindkettő jó legyen.

A hátán alvó férfi nyugodt és kiegyensúlyozott. Valószínűleg észrevette optimista kijelentéseket – a dolgok pozitív nézete sok tekintetben benne rejlik. Nem áll fenn neurotikus vágy, hogy megvédje magát, amit meg lehet érteni a védtelen hasán, és ez elég magas önbecsülést jelez. Ha azonban rendszeresen a kezét a fej mögé dobálja, akkor ez túlzott önbizalmat és hiúságot jelenthet. Általában egy ilyen ember kiderül, hogy nagyon társaságos és szereti, hogy a reflektorfényben. A szexben szereti uralkodni és irányítani a folyamatot, ezért ő az, aki hajlamos pózokra, ritmusra és más intim árnyalatokra választani.

Az alvás az oldalán nagyon gyakori az emberek között. Azok, akik ezt a pozíciót választják, általában egyszerű kommunikációban és egyszerűen. Könnyen hozhat a bajnokság pálmájához vagy kompromisszumra tehet szert. Nem idegenek a nyitottságtól és az érzelmi érzékenységtől. Ha azonban egy álmodban a partnered az állára térdel, az “embrió” pózra változik, akkor vigyázzon: ez a férfi kényelmet és szeretetet igényel. A szexben nagyon édesek és romantikusak, mint egy hosszú előjáték. Ugyanaz, amit egy nőtől elvárnak, így kedvesét kedveskedheti a szenvedélyes csókokkal és gyengéd érintésekkel. Általában szereti a sokszínűséget.

Nem kell önmagadat irányítanod, és megpróbálsz egy bizonyos helyzetben maradni. Ez nem pszichoterápiás pillanat, hanem pszichodiagnosztikai. Ugyanakkor, miután megfigyeltük az alvó személyt, azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a jelen pillanatban törődik vele, még akkor is, ha ő maga nem veszi észre.

De a pózok értelmezése álomban nem tudomány, ezért a legfontosabb az Ön és szerettei számára, hogy kényelmesek legyenek, és az Ön által választott pozícióban alszanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 56