Onko ystävyys miehen ja naisen välillä: viimeisimmät uutiset “kentistä”

on olemassa ystävyys miehen ja naisen välillä

sisältö:

 • Mikä on ystävyys?
 • Argumentit “vastaan”
 • Argumentit “varten”
 • Miten saada ystäviä miehen kanssa?

Kysymys siitä, onko miehen ja naisen välinen ystävyys huolissaan aikamme mieleistä, on kysymys siitä, onko Marsissa elämää. Joten henkilö on järjestetty – hän pyrkii tuntemaan maailman moninaisuudessaan. Ja sukupuolten välisissä suhteissa ystävyys on varsin tärkeä virstanpylväs ja yksiselitteinen käsitys tästä aiheesta vähentäisi huomattavasti ahdistusta ja epäselvyyttä. Yritetään ymmärtää?

Mikä on ystävyys?

Jotta voitaisiin ymmärtää, onko miehen ja naisen välinen ystävyys, on päätettävä, onko hän tässä maailmassa lainkaan. Ja jo täällä syntyy vakavia erimielisyyksiä, kun kaikki käsite “ystävyys” voi sisältää kaikkein erilaisia ​​arvoja.

Erityisesti monet ihmiset kutsuvat lukuisia tuttavuuksiaan sanan “ystävä”. Kuka he ovat? Itse asiassa nämä ovat vain ihmisiä, joita me, syystä tai toisesta, jaetaan yleisestä massasta. Tiedämme heidän nimet ja sukunimet, näemme toistemme ajoittain, tiedämme heidän ongelmansa ja me jopa autamme toisiamme joskus. Joillakin tuntemilla meillä on erinomaiset suhteet, mutta täydellistä yhteisymmärrystä ei ole. Kun käsittelette niitä, et voi olla täysin omituisia – sinun on silti käytettävä jonkinlaista maskia. Ajattelussa meillä ei ole hiukan hymyä huulillamme, ja kun he lopulta saavuttavat menestyksen jotain, ilon sijaan tunnemme hieman kateuden. Tietenkin he eivät ole vieraita ihmisille, mutta näitä ystäviä, suuria, erilaisia ​​suhteita ei voida kutsua kieltä.

Haluan korostaa niin sanottuja “palkkasoturista” tai hyödyllisiä suhteita. Älä ota niitä jotain pahaa: se on vuorovaikutus, joka hyödyttää molempia osapuolia. Sympatia täällä minimoidaan, ja suhde itsessään on olemassa niin kauan kuin molemminpuolinen etu jatkuu. Tämä luokka sisältää viestintää työstä, naapureiden välisestä viestinnästä ja niin edelleen.

Joskus kutsumme ystävyyttä, mikä on paljon oikeampaa kutsua solidaarisuutta. On olemassa elämäntilanteita, kun yhdessä jonkun kanssa yhdistyvät joku tai jotain, ja näyttää siltä, ​​että toisella puolella on ystäviä yhdessä ja toisaalta – vihollisia. Näyttää siltä, ​​että tämä on todellinen ystävyys, jossa lähietäisyydestä yhdistyvät arvot, uskomukset tai jotain vieläkin tärkeämpää. Itse asiassa, niin solidaarisesti, henkilökohtainen osa on hyvin pieni, koska ystävyys ei ole vain yhteinen, vaan myös psykologinen yhteensopivuus – luonteeltaan tai jotain muuta. Tärkeintä tässä on yhteinen yhtenäinen ryhmä, joka tasoittaa kaiken, mikä tekee meistä ainutlaatuisen ja joka perustuu todelliseen läheisyyteen.

Lopuksi neljännen suhteen, jota useimmiten kutsumme ystävyydeksi, on molemminpuolinen myötätunto. Pidämme henkilöä, hän on miellyttävä viestinnässä, ja tunnemme harmoniaa olemalla hänen lähellä. Tietenkin tällainen suhde on lähinnä todellista ystävyyttä, mutta et voi asettaa yhtäläistä merkkiä niiden välillä. Tällaiset yhteydet ovat usein melko pinnallisia ja lyhytaikaisia, joten keskinäiseen myötätuntoon on sovellettava jotain muuta.

Joten on selvää, että ystävyys tarkoittaa jotain muuta kuin kommunikaatiota, keskinäistä myötätuntoa ja yhteisiä uskomuksia. Se lisää myös halukkuutta auttaa ja tukea, ja se merkitsee myös tiettyä aikaväliä, jolle ystävyys muuttuu. Tämä on syvä tunne, johon liittyy keskinäistä omistautumista, rehellisyyttä ja avoimuutta. Tämä on monimutkainen ja monitahoinen käsite.

Luonnollisesti jokaiselle meistä ystävyydellä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, ja siksi herää kysymys siitä, onko sukupuolen välistä ystävyyttä. Miehet ja naiset muistuttavat usein eri planeetoilta tulevia olentoja, ja on epäselvää, voiko heistä olla yhteistä jotain, joka ei ole sidoksissa sukupuoleen?

on ystävyys miehen ja naisen välillä

Argumentit “vastaan”

Luonnollisesti on monia vastustajia ystävyyden olemassaolosta miehen ja naisen välillä. Ne antavat varsin loogisia perusteluja heidän asemaansa osoittaen, että ne ovat hyvin kirkkaita ja värikkäitä esimerkkejä elämästä. Joten, miksi ei ole ystävyyttä sukupuolten välillä?

 • Keskinäinen vetovoima

  Tämä on platonisten suhteiden vastustajien tärkein argumentti. “Katsos, – he sanovat – miehen ja naisen vartalo on suunniteltu siten, että nähdessään toisensa omilla hormonit tuotetaan automaattisesti, ja siellä tulee molemminpuolinen vetovoima.” Sano, tämä vetovoima ja estää meitä kohtelemasta toisiamme kaikella vakavuudella. Vitsit ovat vitsejä, ja itse asiassa se on todella voimakas voima, on yksinkertaisesti mahdotonta seistä. Se on toinen asia, että vetovoima ei ole aina kehitetty meille eikä kaikille, ja miksi ei olla ystäviä sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät pidä meistä?

  Sukupuolisen ystävyyden vastustajat väittävät, että tällaisissa suhteissa yksi on aina “epätasaisesti hengittävä” kohti toisiaan, ja ystäviä täysin sanan merkityksessä heitä ei voida kutsua.

 • “Olemme niin erilaisia ​​…”

  Ei vähemmän tärkeä argumentti poikien ja tyttöjen ystävyyden suhteen on kardinaalisten erojen läsnäolo hyvin, hyvin monessa suhteessa. Otetaan esimerkiksi ajattelu: miehet luottavat periaatteessa loogisiin ja tarkoituksenmukaisiin tuomioihin, ja naiset ovat emotionaalisia ja keskittyvät prosessiin. Tai puhumme kiinnostuneista – naiset haluavat keskustella ihmissuhteista, perheestä, kauneudesta ja muotista sekä miehistä – teknologiasta, hallituksesta. Kaikki nämä erot voivat merkittävästi estää miesten ja naisten välistä viestintää.

 • väärinkäsitys

  Sekä miehet että naiset edustavat ystävyyttä. Tytöille ystävyys on tukea ja ymmärrystä, mahdollisuus jakaa tunteita toisen henkilön kanssa sekä kokea uusia kokemuksia yhdessä. Urospuolinen osa on ystävällinen ja hauska. Keskustelemalla eräistä ongelmista he välittömästi selvittävät tämän tai tilanteen ratkaisemisen. Vaikka tämä tapahtuu melko harvoin – useimmiten heillä on vain hieno aika. Siksi ei ole järkevää valittaa miespuolisesta ystävästä pomoista: hän kehottaa sinua lopettamaan ja et ymmärrä, mitä muuta tarvitset hänestä.

Joten se osoittautuu, että jos kaveri pitää tytöstä, niin hän rakastuu häneen ja saa suhde, ja jos ei, miksi välittää kommunikointia hänen kanssaan ollenkaan? Poikkeuksia ovat vain tapaukset, joita kaava kuvaa “ulospäin se ei ole houkutteleva vaan hyvä henkilö”. Mutta ystävyyden syy on vetovoiman mahdottomuus, ja jos näin olisi, silloin ei olisi ystävyyttä.

Argumentit “varten”

Kuitenkin, jos tämä kysymys ilmenee, on olemassa tapauksia ystävyydestä miehen ja naisen välillä. Todellakin, miksi hän ei olisi? Ystävyys on kuitenkin käsite, joka koskee yhtä hyvin molempia sukupuolia. Mitkä ovat puolustuksensa perustelut?

 • “Olemme niin erilaisia ​​…”

  Argumentti on edelleen sama, mutta sen merkitys voi olla melko erilainen. Koska olemme erilaisia, se tarkoittaa, että voimme antaa paljon toisillemme: tyttö voi pahoitella kaveria, kun hänen urospuoliset ystäväsi eivät tee sitä. Kaveri voi antaa tytölle erittäin järkevän neuvon ja auttaa todella ratkaisemaan hänen ongelmansa, toisin kuin oohs ja huokaukset, jotka ympäröivät hänen tyttöystävänsä. Voimme kertoa toisillemme paljon mielenkiintoisia asioita, laajentaa toistensa horisontteja ja olla välttämättömiä neuvonantajia sukupuolten välisissä suhteissa.

 • Kulttuurivaihto

  Usko, että miesten ja naisten välistä ystävyyttä ei juurikaan syytä juurtua syvään menneisyyteen, kun ainoa yhteinen tila, johon he voisivat ylittää, oli rakkaus. Heitä kehotettiin olemaan kommunikoimaan eikä puhumaan toisilleen, paitsi romanttisiin olosuhteisiin. Mutta ajat muuttuvat, ja nyt naisilla ja miehillä on paljon enemmän yhteyksiä, samoin kuin alueita, joissa he voivat yksinkertaisesti viestiä ystäviensä kanssa.

 • Kunkin ystävän arvo

  Lopulta ystävä on ennen kaikkea henkilö ja hänen sukupuoli ei saa vaikuttaa suhteeseen. Kunnioitus, kunnia, rehellisyys, reagointikyky – kaikki nämä piirteet ovat suurelta osin yhtä luonnollisia sekä miehille että naisille. Jos henkilö haluaa olla ystävä toisen henkilön kanssa, sukupuoli tässä tapauksessa ei ole este, ja läheisten ja vilpittömien suhteiden luominen on tärkeintä.

miehen ja naisen välinen ystävyys on olemassa

Miten saada ystäviä miehen kanssa?

Vaikka et usko täysin tämän ilmiön olemassaolosta, miespuolisen olkapään tarve on edelleen jokaisessa meistä. Loppujen lopuksi toisinaan haluan vain puhua miehen kanssa ilman romaanin vihjeitä! Yksi kysymys herättää: kuinka toteuttaa tämä ajatus ja kiertää tällaisten suhteiden mahdolliset “epäonnistumiset”?

 1. Aseta reunat

  Heti! Tämä on erittäin tärkeää, koska suurin osa miehen ja naisen välisestä ystävyydestä tuhoutuu, koska yksi heistä vääristää rooliaan, mahdollisuuksiaan, oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan. Yksinkertaisesti sanottuna, ystäväsi voi yhtäkkiä yrittää suudella sinua, koska hän luulee olevansa oikeassa. Tai tule puolestanne puolestanne, huolimatta väkivaltaisista mielenosoituksista. Kaikki nämä ja monet muut asiat on keskusteltava ajankohtana, jolloin on selvää, että olet ystävä.

 2. Älä herätä

  Tilastot osoittavat, että tällainen suhde olemassa kahdenlaisia ​​virheet ovat yleisiä: mies on taipuvainen uskomaan, että nainen salaa tuntuu puoleensa sitä, ja tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel saada se, ja nainen, päinvastoin, on taipumus jättää huomiotta sitä, että ihminen tuntee hänen sympatiansa. Niin tällaisissa olosuhteissa, on erittäin tärkeää estää hyökkäyksiä flirttaileva toisia, muuten vaarana joutua väärin ja provosoida häntä ratkaiseviin toimiin, joita et tarvitse eniten.

 3. Ole mielenkiintoinen

  Miehet mieluummin olla ystäviä miehillä ei sattumalta: he ovat täysin kiinnostuneita niistä asioista, joita naiset haluavat. Joten jos haluat löytää muita joukossa vahva puoli ihmiskunnan, sinun pitäisi alkaa ymmärtää todella miespuolisilla henkilöillä: tietokoneet, teknologia, metsästys, autoista, jalkapallo, suunnistus, tai jotain muuta. Tällaisia ​​naisia ​​on vähän ja miehiä vedetään heihin. Ehkä tämä on edes hyödyllistä, kun kommunikointi herrasmiessän kanssa.

 4. Sukupuolten tasa-arvo

  Ystävyys eroaa sukupuoleen liittyvistä suhteista siinä, että kummassakin tapauksessa heidän tulisi olla tasa-arvoisessa asemassa, muuten ennemmin tai myöhemmin yksi niistä kyllästyy tällaisesta viestinnästä (rakkaus ja intohimo yleensä auttavat ratkaisemaan mahdolliset epätasapainot). Jos siis haluat rakentaa ystävällisiä suhteita miehen kanssa, lopeta “käytät voimakasta miestä” tai “kuka on mies, hän maksaa”.

Yleisesti ottaen sukupuoleen perustuvan ystävyyden olemassaoloa voidaan pitää suljettuna, koska tällaisia ​​tapauksia ilmenee, ja tämä on ilmeistä missään meistä. Toinen asia on, että usein ei ole täysin selvää, mikä on tämä ystävyys – itsenäinen ilmiö tai siirtyminen romanttiseen rakkauteen? Ja jos tällainen pari on edelleen ystävä, kenties ne ovat vain “jumissa” tässä vaiheessa ja heidän suhteensa voi syntyä uudelleen milloin tahansa? Toistaiseksi kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia, mutta ne ovat hieman erilaiset. Ja todennäköisesti jokainen meistä ratkaisee itsenäisesti kukin niistä.

Suosittelemme lukemaan: Ystävyys miehen ja naisen välillä: myytti tai todellisuus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 25