Onko naispuolinen ystävyys? Myytit ja todellisuus

naisen ystävyys

sisältö:

  • Vuosien syvyyksistä …
  • Pojat pojille, tytöille tytöille
  • Kielitaito
  • Naisten ystävyyden psykologia
  • Onko paras ystäväsi ystävä tai vihollinen?

Nainen ystävyys … Käsite, johon ei liity legendoja ja legendoja, sitten varmasti kappaleita ja runoja. On mahdollista murtautua keihään polemiseen kiihkeilyyn osoittaen, että naispuolista ystävyyttä ei ole, viitaten lukuisiin argumentteihin ja esimerkkeihin historiasta. Ja voit opiskella tällaista suhdetta lähes akateemisella tasolla. Ja kummassakin tapauksessa naisten ystävyyden psykologia on aina kiistanalaista, keskustelua ja jopa konfliktitilanteiden kehittämisen edellytyksiä.

Vuosien syvyyksistä …

Joten mikä on naispuolinen ystävyys, ja onko se olemassa? Se, että ihmiskunnan kauniin puoliskon edustajien välinen ystävyys oli olemassa muinaisista ajoista, ei ole kiistetty myös ortodoksisten epäilijöiden keskuudessa. Ei siksi, että naiset ovat halukkaampia kommunikoimaan ja tukemaan toisiaan vaikeissa elämäntilanteissa, vaikka näitä tekijöitä ei voida vähentää. Naisten ystävyys syntyi varsin objektiivisista syistä.

Otetaan tyypillinen kuva ei-niin vanhoista menneistä. Väestön miespuolinen osa oli suurimmaksi osaksi perheen toimeentulo. Eli leijonan osuus naisesta “toivoa ja tukea” kului kodin ulkopuolella työskentelemällä ja väsyneellä. Jos kyseessä oli vakava sotilasvuosi (joka tapahtui usein tarpeeksi), miehet tietenkin nousivat perhekesän suojelemiseksi. Naisille niiden hyvä on aina ollut paljon, ei ole mitään jäljellä, miten kommunikoida omassa ympyrässä. Naispuoliset sukulaiset, naapurit, rentoa tuttavuutta – oli sellaisissa oloissa, että syntyi todellinen ystävyys.

ystävyys naaras

Pojat pojille, tytöille tytöille

Jos tarkastelet tarkasti, naisten ystävyyden psykologia tulee ymmärrettävämmäksi myös lapsuudessa. Ilman menemistä tieteelliseen viidakkoon kuvataan positiota elementaarisella esimerkillä. Hyvin lapsuudesta, lasten lähettämisestä kävelylle pihalle, vanhemmat lähes täydellisesti täydentävät lähettämistä tytöille ja päinvastoin poikien kanssa “käydä tyttöjen kanssa kävelemällä”.

Tytöt, jotka ovat saaneet parveja, leikkimättömiä nukkeja, leikkivät “tyttäriä äideillä” ja pojat, jotka harrastavat jalkapalloa tai esimerkiksi nousevat ullakoille. Kaikki pitävät tätä tosiasia itsestään selvänä, koska tällainen asioiden järjestys on aina ollut olemassa, eikä ole mitään syytä muuttaa sitä. On luonnollista, että lapset ovat tottuneet kommunikoimaan vertaisryhmänsä kanssa.

Ja on aivan yhtä luonnollista, että näissä yrityksissä syntyy ystävyyden psykologia ja parhaiden ystävien säännöt asetetaan. Tästä syystä on aivan loogista päätellä, että vanhemmat eivät tiedä sitä vielä perustellen tulevaa naisten ystävyyttä lapsena. Näin ollen tyttöjen ystävien ystävyys on vain sosiaalisesti merkittävä tekijä.

On myös muita syitä, jotka vahvistavat sellaisten ystävällisten suhteiden syntyä. On aivan luonnollista, että tytöt ovat paljon helpommin yhteydessä sukupuolten naisten kanssa kuin poikien kanssa. Tässä roolia ei pelkästään pelkästään suhteiden psykologiassa ja käsitysten erossa. Tytön tyttö on aina helpompi löytää yhteisiä yhteyspisteitä, heillä on todennäköisemmin samanlaisia ​​etuja ja riippuvuuksia. Ei ole estettä, joka estää eri sukupuolten edustajien välisen rennon yhteyden muodostamisen. Tämän seurauksena ristiriitoja ja väärinkäsityksiä ei ole, mikä osaltaan edistää tyttöjen ystävällisten suhteiden syventämistä ja kehittämistä.

Kielitaito

Toinen tekijä, joka edistää naisten ystävyyden syntymistä ja vahvistamista, on viestintätapa. Yleensä hän määrittelee parhaiden ystävien säännöt. On jo pitkään osoitettu, että miesten ja naisten kommunikaatioominaisuudet vaihtelevat toisinaan eri galaksien asukkaiden keskuudessa. Naisilla viestinnässä emotionaalinen, aistillinen komponentti on erittäin tärkeä rooli. Ihmisrodun voimakkaan puoliskon edustajat ovat sopivampia tiedon kieltä.

Esimerkkejä et voi mennä kauas. Ota ihmisten joukko. Viestintä siinä, jos kuuntelet tarkkaan, ei sisällä melkein värikkäitä tunteita ja vastaavia ilmentymiä. Olosuhteet esitetään käytännössä sähkeenä, ilman kuvioituja ja ilmeikkäitä ilmaisuja. Tietenkin paljon riippuu opetuksen tasosta ja puheen kulttuurista. Väestön miespuolisen osan joukossa on yksilöitä – ja niiden määrä on tarpeeksi suuri – täyttävät sanaston sanat, joissa on esimerkkejä tabun sanastosta ja loistavista sanoista.

Joka tapauksessa, jotta keskustelukumppanit voivat ymmärtää lähetetyt tiedot paremmin, puhuja voi koristaa puheen epäilyttävillä valeilla tai primitiivisillä kuvilla, jotka parhaimmillaan aiheuttavat läsnäolevien huudot. Toisin sanoen, miespuolisessa tiimissä tapahtuva viestintä, yleensä, on yleensä vakaa taipumus primitivismiin, jota ei voida sanoa naisjoukkueesta. Hyvät naiset ja naiset rakentavat viestintään emotionaaliselle kentälle, mikä antaa naisille keskustelut ainutlaatuisen viehätyksen ja värin. Kysymys herättää: miksi emotionaalinen pallo niin eri tavalla järjestetään miehille ja naisille?

Vastaus on kummallakin tavalla sukupuolen biologiassa. Miehille luonto on varattu puolustajien ja kaivostyöläisten roolille, ja nämä ominaisuudet ovat vähiten yhteydessä liiallisiin tunteisiin ja aistillisuuteen. Naiset, joiden biologinen rooli suurelta osin määrää lapsen syntymä ja kasvatus, eivät voi tehdä ilman aistillisuutta ja tunteita. Loppujen lopuksi lapsen kasvattamiseksi heidän täytyy puhua kielellä, jonka he ymmärtävät, ja lapsellinen sanakirja on tunteita ja tunteita.

naisten ystävyys on

Naisten ystävyyden psykologia

“Se ei ole niin erilainen keskenään …” Se on tämä “Eugene Oneginin” linja, jota voidaan tarkasti kuvailla, kuinka vähän yhteisiä emotionaalisesti naisilla ja miehillä. Jos miehille – harvoin poikkeuksin – tätä laatua ei ole kehitetty riittävän hyvin, niin naisilla kaikki on täysin päinvastainen. Ei ole sattumaa, että hysteeriset ja muut “ylisuuret” ilmaisimet ovat niin voimakkaasti ilmaisseet heikomman sukupuolen edustajia. Ja ymmärtää yhden naisen voimakkaat emotionaaliset levottomuudet ja tunteet pystyvät vain toiseen naiseen, joka tietää tarkalleen kuinka tulla paras ystävä. Alitajuinen käsitys tästä on toinen kulmakivi, johon naisten ystävyyden psykologia on.

Tunteet – tämä on paletti väreistä, jotka tekevät viestinnän naisten välillä erityisen lämpimäksi ja vilpittömäksi. Mutta tämä mitali on haittapuolena. Esimerkiksi, joka perustuu vain tunteisiin perustuvaan viestintään, on usein mahdollista tehdä johtopäätöksiä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Esimerkiksi nainen haluaa jakaa ystäväuutensa tai tuoreen tarinan siitä, kuinka yhtäkkiä heidän yhteinen tuttavuus on naimisissa. Langan toisessa päässä oleva tilaaja on erittäin kiireinen ja lupaa soittaa myöhemmin. Ystävä unohtaa lupauksensa liikehäiriöissä. Se, jota ei kutsuttu luonnollisesti, rikkoo, ja tämän merkityksettömän jakson perusteella päättää, että entinen ystävyys ei ole enää.

Jos tarkastelemme suhteita vain sellaisten näkökohtien valossa, miespuolisten suhteiden psykologia, jossa ei ole liiallista emotionaaliväriä ja vähäisiä yleissopimuksia, vaikuttaa helpommin kommunikaatiolle.

Onko paras ystäväsi ystävä tai vihollinen?

Monet väittävät, että naisilla ei ole ystävyyttä. Se ei ole sellaista. Tietenkin naisten ystävyyden näkökulmasta paras ystävä voi toisinaan esiintyä vastakkain. Hän voi olla melkein sisko, joka voi luottaa salaavimpiin salaisuuksiin, tukea missä tahansa tilanteessa, “kyynelistä” ja kypsyneisyydestä, joka voi avata sielun. Täällä on kuitenkin vaara, että tyttöystävä ylikuormittaa ongelmallesi ja siten saavuttaa päinvastaisen vaikutuksen.

Toinen ääripää, valitettavasti, on paikka. On usein tapauksia, joissa paras ystävä tulee aviomiehensä rakastajaksi. Hän tuntee kaikki hänen käyttäytymisensä hienot yksityiskohdat, ja hän helposti viettelee miestä. Vaimo, kuten tavallisessa tapauksessa, oppii kaikesta jälkimmäisestä. Jotta vältetään tällaiset äärit, naisen, joka on naimisissa, on joskus työskenneltävä erittäin huomaavainen viestintä ystävän kanssa, josta eilen ei olisi voinut olla salaisuuksia.

On myös vaihtoehtoja, kun paras ystävä pelaa määritettyä roolia. Esimerkiksi yksi tyttöystävä, jolla on ulkonäkö, joka ei ole houkutteleva miehille, näyttää varjostavan toista, joka näyttää mallilta taustalla, mikä houkuttelee miesten huomiota. Mikä on tässä tapauksessa naisten ystävyyden psykologia? Tällaisessa tandemissä on syvä merkitys. Ensimmäinen kauneus tuntuu ihmisten sydämien alistuneeksi, ja tämä itsearviointi on hänelle täysin hyväksyttävää. Yksinkertainen nainen on tyytyväinen siihen, että hän on lähes aina saanut myötätuntoa ystävän hylkäämälle miehelle.

Kaikissa suhteissa on tärkeää noudattaa tasapainon periaatetta ja säilyttää henkinen energia. “Ajattelemaan toisia vähän enemmän” – vanhan kappaleen tämä linja ei ole menettänyt merkityksensä tänään. Anna niin paljon kuin saat, ei vähemmän. Pitäkää mahdollisimman usein parempia ystäviä ystävällisin sanoin. Oli lahjoittaja, ei vampyyri. Ja vain sellainen ystävyys, joka ei syö vihollisen, kateuden ja halun myrkyllisiä mehuja, voi tuoda paljon iloa ja tulla yhdeksi elämän merkityksellisyydestä.

Joten, onko naispuolinen ystävyys, ystävyys, laulaminen lauluja ja kova elämä käytännössä? Kuinka tulla hyvä ystävä? Olemmeko mukana moderneissa myytteissä, uskomme edelleen tähän ainutlaatuiseen ilmiöön? Missä on totuus?

Tietenkin, kuten missä tahansa muussa tapauksessa, totuus on jossain keskellä. Naisten välinen ystävyys, kuten mikä tahansa muu, on etujen tasapaino ja tietysti keskinäinen kunnioitus. Jos ystävien välistä suhdetta ei käydä sentimentaalisella patoolla, ja se rakentuu edellä mainittujen periaatteiden pohjalta, on täysin mahdollista puhua luonteeltaan niin harvinaisesta harmoniasta.

Nainen ystävyys ja sen psykologia ovat ilmiömäisiä luonteeltaan. Ja tämä ilmiö, joka on evoluutioprosessissa muuttunut merkittävästi, ei nykyään kylläkään väsy vaikuttamaan tutkijoihin syvällisesti. Tytön vartioivan kotiäidin passiivisesta roolista nainen tuli kokonaan toisen kuvan – tämän tulisijan luojaan, valitsemaan itsensä elämän kumppaniksi. Sukupuolen aksenttien siirtyminen johtaa siihen, että naiset tarvitsevat yksinkertaisesti ottaa käyttöön joitakin perinteisesti miehiä elementtejä viestintämallistaan.

Lisäksi sekä miesten että naisten ystävyyden psykologiassa on yhteisiä piirteitä, joiden avulla voidaan säilyttää tämä todella hieno tunne. Keskinäinen rehellisyys ja avoimuus, kyky antaa anteeksi tahattomat syyllisyytensä ja muistaa se jokaisella mahdollisuudella – nämä ovat “valaita”, jotka ovat keskenään todellisia intiimejä suhteita, jotka on asetettu vertaamaan rakkautta.

Suosittelemme lukemista: ystävyyden psykologiaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1