Miksi naiset pitävät huhuista ja juoruista?

huhuja ja juoruja

Kuten se joku tai ei, mutta on tunnustettava – me naiset, hyvin paljon huhuja ja juoruja. Ja kaikki naiset, ikä, asema ja asuinpaikka riippumatta. Ja niin – koko maailmassa ja koko ajan. Päinvastainen sukupuoli muistelee selvästi, että päivässä on vain kaksikymmentäneljä tuntia, joten suurin osa ajasta kuluu tuottavaan työhön. Ja keskustelujen takana voimme ja yleisesti ottaen ajan myötä menettää. Ja miksi? Uskotaan, että miehet ovat huolissaan globaaleista ongelmista kuin naiset. He kantavat heidän harteillaan taakka huolta koko maailman: miehet Venäjällä välitä kuka on seuraava presidentti Yhdysvalloissa ja mitä finanssipolitiikkaa toteutetaan niihin; Amerikkalaiset miehet ovat huolissaan siitä, kuinka monta ihmistä kuoli Irakissa; Irakin miehet välitä kuinka monta lasta orvoksi Afganistanissa … tietenkin me naiset ovat ymmällään yli arkisempi asioita – lasten koulutukseen, terveyteen ja mielialan kotitalouksien tarve ostaa häälahjaksi tyttöystävä, tee lohduttavista naapureiden pään perheen kuolemaa ja muita ongelmia tällaista. Emme kiirehdi pelastamaan maailmaa, joten voimme aina löytää aikaa “maalliselle keskustelulle”.

Onko juorut evoluutiosta?

Kyllä, juorut ovat todellakin käyttäytymisen evoluution mallia. Aluksi ne olivat välttämättömiä, jotta he olisivat tietoisia kaikista heimon tapahtumista, ja tämä oli todella välttämätön selviytymisstrategia. Uutisten vaihto tarjosi perusta koordinoimiseksi ja yhteisten tavoitteiden kehittämiseksi. Itse asiassa ilman huhuja ja juoruja ei olisi sivistystä!

Gossip ilmestyi, kun ihmiset alkoivat luoda suuria heimoja. Mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun täytyy puhua jonkun kanssa. Gossipista tuli eräänlainen suodatin, jonka avulla voit oppia mielenkiintoisimmasta henkilöstä tai tapahtumasta jättämällä tylsät yksityiskohdat. Tämä oli erittäin tehokas tapa välittää tietoa suurelle joukolle ihmisiä, mikä mahdollisti huomattavasti aikaa ja vaivaa. Ja kuka oli mukavampi tiedonsiirron yhteydessä? Tietenkin jollekin, joka vietti vähemmän aikaa pysyä luolassa syntymäpaikan ulkopuolella. Miehillä on enemmän fyysistä voimaa, jatkuvasti jahtaa sitä mammutit The sapelihammastiikereitä toimimasta – eli vietti paljon aikaa metsästää. Ei ollut aikaa puhua. Mutta naiset, jotka rukoilivat lapsia ja tukivat tulta kammioon, oli hauskaa puhua tästä ja siitä. Siitä lähtien, ja siitä on tullut sääntö – miehet ovat vakavassa liiketoiminnassa, ja naiset ovat iloisia juoresta.

huhuja juoru-skandaaleja

Miksi he huusivat tänään?

Tietenkin tänään emme tarvitse jakaa tietoa eloonjäämisestä. Joten miksei yhtä naista ollut niin huvittunut “huhuilla + juoruilta + skandaaleilla”? Jopa kunnon, rehellinen ja vakava tyttö, ei, ei, ja pese joku luut. Psykologit (luultavasti miespuolinen osa) kiinnostivat siitä, miksi naiset eivät voi kieltäytyä syyllisyydestä, mutta tällainen miellyttävä ilo. Ja he löysivät tämän:

  • Gossip antaa naisille tunteen ykseydestä muiden ihmisten kanssa. Kun kerrot jollekulle jotain salaa, näytät siis, että luotat tämän henkilön. Ja tämä tarkoittaa, että kun juorut, luot yhteyden, joka perustuu luottamukseen.
  • Gossip ja huhut auttavat tekemään ystäviä. Loppujen lopuksi luottamus edellyttää tiiviimpien suhteiden luomista kuin yksinkertaista tuttavuutta. Ja ne, jotka ovat jo ystävällisiä, keskustelu juoruja ja huhuja auttaa ylläpitämään keskustelua, kun kaikki mielenkiintoiset keskustelun aiheet ovat loppuneet.
  • Naurettamme vähentämään stressin tasoa. Chat – ja rentouttava. Kuten miehet, jotka haluavat pelata videopelejä. Ja vielä, meidän psyyksemme on niin järjestetty – kun kuulemme huonoja uutisia toisista, se tekee meistä tuntuu paremmalta. Me kokemme iloa, että elämämme osoittautuu paremmaksi kuin jotkut. Ei tietenkään ole iloinen siitä, että joku esimerkiksi vapautettiin. Olemme tyytyväisiä siitä, että omat elämämme ovat menossa oikeaan suuntaan.
  • Meillä on “kielletty” ilo, pesemällä jonkun luut. Jokainen meistä tietää, ettei ole mitään hyvää puhua joltakin huonosti. Kuitenkin ajoittain sallimme itsellemme tämän kielletyn ilon. Se on kuin syöminen kakku, tietäen, että olet ruokavaliossa. Gossip saa sinut tuntemaan itsesi syylliseksi, ja on kiva kutittaa hermojamme.
  • Gossip auttaa “käsittelemään” merkittäviä tapahtumia, jotka edistävät kokemusten hankkimista. Jokaisella naisella on tarve jakaa jonkun muun kanssa jotain merkittävää itselleen analysoida ja pilkkoa mitä hänelle on tapahtunut.
  • Gossip auttaa naisia ​​analysoimaan suhteitaan muihin ihmisiin. Jos miehet eivät välitä siitä, miten toiset kohtelevat heitä, on erittäin tärkeää kauniille naisille. Ja se on juoru, joka antaa heille mahdollisuuden oppia mahdollisimman paljon ihmisten suhteesta toisiinsa.
  • Naiset juoksevat ilmaa tunteitaan. Erityisesti nuoret naiset turvautuvat juoruihin, kun he ovat jotain hyvin järkyttynyttä, rakastettua tai mustasukkaista. Sanaakaan, kun heitä sekoitetaan jotain. Kaikki naiset – olennot ovat hyvin emotionaalisia, ja tunteiden vaihto on olennainen osa minkä tahansa naisen psyykkää.
  • Gossip antaa naisille mahdollisuuden jakaa salaisuuksia. Siksi he haluavat huutaa, että he luottavat toisiinsa. Miehet voivat kieltää tämän niin paljon kuin he pitävät, mutta vain naiset osaavat olla ystäviä todellisessa elämässä, samalla kun heillä on syvä usko toisiinsa. Siksi jopa kaikkein “hirvittävimmät” voivat luottaa salaisuuksiin. Mutta miehet eivät luota heidän ystävilleen sataprosenttisesti. Ja turhaan, koska he ovat menettäneet erittäin hyvän tietolähteen!

juorut ja huhut

Onko juorut aina vaarattomia?

Kyllä, mitä sanot, ja naiset haluavat puhua paljon enemmän miehiä. Ei, miehet tietenkin haluavat myös lusikalla vapaa-ajallaan sellaisenaan. Mutta he puhuvat tarpeeksi vaarattomiksi: urheilu, kalastus, erinomainen seksuaalinen menestys … Lasten huijaus verrattuna siihen, mitä naiset joskus keskustelevat! Useimmat naiset haluavat puhua muotiasalaukusta, kenkiä, meikkiä, vaatteita, kavereita tai aviomiehiä; mutta jotkut heistä mieluummin puhuvat asioista, jotka ylittävät naisille tyypilliset teemat. Lisäksi he etsivät vain uutta syytä puhua kaikista pikantuotteista. Ja kauhistuttava asia heistä on, että he haluavat kaivaa muta, pienessä tai suuressa tyhmyydessä, jonka joku on tehnyt. Suurimman osan ajasta, jos heillä ei ole syytä juoruja, he haistella ja jäljittää, kaivaa jonkun likaista pyykkiä saada päivänvaloon ja yleiseen keskusteluun joitakin pöyristyttäviä uutisia. Emme puhu toimittajista, jotka ansaitsevat elantonsa katsomalla julkkisten henkilökohtaista elämää. Puhumme tavallinen nainen, naapuri tai meidän työntekijä, jotka uskovat, että heillä on oikeus säkissä sen nenä jokaiseen halkeamaan ja keskustella mitään yksityiskohtia elämäämme.

Nämä naiset tuntevat suojaamattomilta. Mitä he ajattelevat paremmin piilottaakseen puutteellisuutensa ja alhaisen itsetuntonsa, kuin puhua muista ihmisistä, mikä vääristää huomiota niiden puutteesta? Muuta mutaa, he tuntevat samaan aikaan puhtaampia kuin henkilö, jonka he tuomitsevat. Väärentämällä muita, he yrittävät nousta itsensä. Kommunikointi tällaisten ihmisten kanssa ei ole turvallista, koska he ovat kuin haittaohjelmia, he keräävät kaikenlaisia ​​sotkuja. Vain roskat keräävät likaa kaduillamme, ja nämä naiset tekevät samoin, niin moninkertaistaa tämä muta ja kaada se ympärilleen. Tällaisten ihmisten kanssa on vaarallista kommunikoida, koska he eivät säästä ketään. Tänään he hymyilevät mielellään, ja huomenna he kertovat sinulle tarinoista, joilla on epämiellyttävää tuoksua sinusta.

Naurua, juhlimme ja me huudamme!

Kyllä, mitä sanot, juorut ja huhut ovat edelleen suosikki miehitys naisille. Ja ei ollut edes syytä listata kaikkia syitä, jotka psykologit löysivät – naiset valehtelevat, koska “he tekevät kaiken”. On vaikea sivuuttaa juoruja ja pysyä poissa juoruilta, koska niitä jaetaan kaikkialle – jokaisessa koulussa, yliopistossa, toimistossa ja jokaisessa kodissa. Usein juoruja käytetään jopa välineenä positiivisten tai negatiivisten huhujen levittämisessä – “oikean” tunnelman luomiseksi. Ja mitä meille on jäljellä? Jos emme voi välttää huhuja, voimme vain liittyä ja lausua. Pääasiassa ei saa päästä mudaksi! Loppujen lopuksi, kuten Konfutse sanoi, joka levitti huhuja, hän heitti pois hyveet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7