Kuinka kokea yksinäisyys oikein?

miten kokea yksinäisyyttä

sisältö:

  • Mikä on yksinäisyys?
  • Kuinka kestää yksinäisyyttä?

Yksinäisyys … No kuka meistä ei tiedä mitä se on? Kaveri heitti sen, rakastunut jäljellä, mies päätti tarvitsevansa toisen naisen. Ja se on kaikki. Ja nyt se on jo ryömi taloon, asettuu kaikkiin kulmiinsa. On tullut sieluun, joka riistää häneltä mahdollisuuden iloita. Tehti maailman harvinainen ja harvinainen. Etkä tiedä minne mennä ja miten asua yksin. Ja elämä vaikuttaa merkityksettömäksi ja tyhjältä. Mitä minun pitäisi tehdä? Ennen kuin etsisimme vastausta tähän kysymykseen, katsotaanpa, mikä yksinäisyys on.

Mikä on yksinäisyys?

Yksinäisyys on ongelma, joka syntyy monien ihmisten elämässä useammin kuin kerran tai kahdesti. Se näkyy, kun menetät rakas ihmisiä, kun menet pois rakkaansa kun olet uskollinen ystäviä … Jokainen näistä tappioista, provosoi tila yksinäisyyttä, joka sortaa, murskaa, epätoivoisia. Kuitenkin aika ajoin, monet meistä kokevat tämän ehdon, vaikka rakkaansa ovat lähellä. Se tapahtuu niin, että mies oli yksin pitkään, en tunne yksinäiseksi. Joten, yksinäisyydellä, kaikki ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä? Ehkä ennen opetella hengissä yksinäisyyttä, sinun täytyy ymmärtää, onko sinulla on edessään sitä.

Kyllä, ilmeisesti kaikki ei ole niin yksinkertainen. Joku tässä tilanteessa joutuu epätoivoon ja alkaa syyttää koko maailmaa ongelmistaan. Ja joku ei ole vain rauhallinen, mutta melko tyytyväinen. Joillekin, yksinäisyys on erittäin tuskallinen kokemus, muille – mukava ja jossain toivottava olosuhde. Tämä tarkoittaa, että yksinäisyyden syy ei ole ulkoista vaan sisäistä, psykologista. Sana, yksinäisyys ei ole muuta kuin mielentila.

Jos tämä otetaan huomioon, on aivan mahdollista löytää vastaus kysymykseen siitä, miksi emme käytä yksinäisyyttä eri tavoin. Kun henkilö on taipuvainen häneen, yksinään, hän ei tunne hylättyään. Päinvastoin, tällaiset ihmiset ajoittain, tietoisesti, haluavatko heidät irrottautumaan itsestään. Ihmiset, jotka eivät ole alttiita yksinäisyydelle, ilman ystäviä ja perhettä, kärsivät suuresti. Kun yksinäisyyden tila siirretään ensimmäisessä tapauksessa, ei pitäisi väittää – nämä ihmiset tarvitsevat sitä joskus. Mutta toisessa, kaikki on paljon monimutkaisempaa.

Yleensä yksinäisyys ei ole ollenkaan ongelma. Se on jokaisen henkilön vapaa valinta. Ne, jotka ovat hyvin yksin, tällaisissa olosuhteissa toimivat tuottavammin ja tuntevat paremmin. Miksi heidän pitäisi perehtyä jonkun kanssa, laajentamalla heidän sosiaalisen ympyränsä, jos he ovat mukavia ilman sitä? Mutta miten kestää yksinäisyyttä niille, jotka eivät hyväksy sitä? Ne, jotka ovat yksin itsensä kanssa tuntevat epämukavuutta?

yksinäisyys miten selviytyä

Kuinka kestää yksinäisyyttä?

Joten sinut jätettiin yksin, ja maailma menetti välittömästi kaikki värikkyys ja houkuttelevuus. Mitä minun pitäisi tehdä? Ystävät yrittävät vetää sinut puolueelle, viihdyttää, herättää … Mutta kaikki turhaan. Iloiset yritykset ovat ärsyttäviä, viihdettä ei houkuttele, uudet ystävät eivät aiheuta mielenkiintoa. Olet välinpitämätön kaikessa. Hänen pahantekijänsä lisäksi – yksinäisyys. Et ymmärrä sitä itse, suojaat sitä, kasvatat sitä, hoidat sitä. Samaan aikaan, epätoivoisesti, kysyt itseltäsi kysymyksen: toinen katastrofi selviytyisi ja miten yksin selviäisi?

Onko se vaarallista? Ehdottomasti. Jos et löydä keinoa ulos tästä ehdosta, ei kaukana ja ennen syvää masennusta. Ja siellä ei voi tehdä ilman asiantuntijoiden apua. Joten yritämme löytää syyn ja selvittää sen mahdollisimman pitkälle. Olemme jo sanoneet, että nämä syyt eivät ole ulkomaailmassa, vaan sisäpuolella. Joten kuunnellaan itseämme ja määritämme, mitä todella puuttuu.

Vaikuttaa siltä, ​​että vastaus tähän kysymykseen on pinnalla. Lähikuva ei riitä. No niin, mikä on asia? Menet jonnekin hauska paikka ja yritä rentoutua. Kaikki näyttää olevan yksinkertainen. Mutta … Se on hyödytöntä! Koska sisällä ei ole mitään tyhjää. Ja jos et määritellä kuin täyttää sitä, kaikki yrittää tulla onnellinen ihminen ei vain turhia, ne voivat jopa pahentaa yksinäisyys.

Yksinäisyyden tilaa voidaan pitää eräänlaisena signaalina, että psyyksemme on epäonnistunut. Aluksi ei ole mitään katastrofaalista siinä. Tunne yksinäisyys voi nopeasti päästä eroon, jos löydät oikean tien vapautumiseen niin masentavaa mielialaa. Mutta jos se viivästyy – on välttämätöntä herätä hälytys. Voi tapahtua, että menetämme kokonaan elämän maku ja kyvyn riemua ja onnellisuutta. Tätä ei voida hyväksyä.

Yleensä kärsimys siitä, että kokemme yksinäisyydestä johtuu siitä, ettei ole tietoa ja vaikutelmia, joihin liittyy tuntuva nälkä. Siksi hyvä tapa päästä eroon siitä – vierailu kuntosaliin, hierontahuoneeseen, teatteriin, elokuvaan, tanssikouluun. Sana, se, jolla voi olla hyödyllinen vaikutus ruumiiseen ja sieluun. Tämä sisältää retkeilyyn uima-altaaseen, luontoon rentoutumiseen, matkoihin muihin kaupunkeihin, nähtävyyksien katseluun ja niin edelleen.

Missään tapauksessa ei pidä viettää koko illan televisiossa – hän on yleensä yksinäisyyden tilassa, on vasta-aiheista. Katselemalla TV-ruudun, olemme tahattomasti alkaneet vertailla omaa elämääsi siihen, mitä siellä tapahtuu. Ja tämä vertailu ei ole pääsääntöisesti meidän edustamme. Me sanomme, etteivät ne ole niin kauniita kuin televisio. Ja he rakastavat meitä paljon vähemmän kuin elokuva sankaritar. Ja ylellisyyttä, kuten elokuvissa, emme näe, miten niiden korvat. Ja niin edelleen, ja niin edelleen. Siksi – itsetunto, itseluottamuksen puute ja halukkaisuus huddle jonnekin kulmassa. Kukaan ei ole nähnyt sinua niin epätäydelliseksi.

Yksinäisyy- dessä on aina yritettävä kaikella hänen voimallaan nostaa sisäistä itsetuntemusta. No, ja mitä, että rakas henkilö jätti sinut ja ympäröivän tyhjiön? Siksi on aika parantaa, saada uusia taitoja ja tietämystä, asettamalla omaa ulkonäköään. Lyhyesti sanottuna täydellisen uusimisen aika. Kiinnitä siihen kaikki vaivaa ja kaikkia kekseliäisyyttäsi. Tulee päivä, ja huomaat, että yksinäisyys on avannut aivan eri vaihtoehtoja, joista et koskaan tiennyt olemassa ennen edessäsi – haluta mitä ei haluta tehdä jotain, joka aiemmin voinut tehdä.

Yksinäisyyden tila ei ole varapuheenjohtaja tai draama. Tämä on ajattomuutta, elämän vaihetta, kun sinulla on mahdollisuus muuttaa itsesi ja muuttaa elämääsi. Älä missaa sitä, valittaa ja mietin, mitä seuraavaksi. Jos et ole yksin, sinulla ei yleensä ole tarpeeksi aikaa katsoa ympärilleen ja ymmärtää, että muutos on tarpeen. Tämän seurauksena kohtalo itse asettaa tällaisen tosiasian edessä, jättäen itsensä yksin.

Ja jos hän on käyttämättömänä, tulee kärsimysjakso. Jos siis tuli yhtäkkiä yksinäinen, älä lannistu, piilossa maailman neljän seinän. Kävele, ratsastaa, tanssia, urheilla, museoissa, teattereissa, uima-altaat, oleskelutiloja … Ja elämää, sen seurauksena tullut mielenkiintoinen ja värikäs. Ja eräänä päivänä rakkaus ilmestyy siihen. Ja sitten muistat lämmöllä tämän armon ajan – yksinäisyyden aikaan.

Suosittelemme lukemaan: kuinka selviytyä jakamisesta rakastetun kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 77