Sådan finder du et godt stykke arbejde og ikke fanges

hvordan man finder et godt stykke arbejde

Indhold:

 • Sådan finder du et godt betalt job og ikke bliver bedraget
 • Sådan finder du et bedre job

Alle, der har til hensigt at finde et job, selvfølgelig drømme om at finde et godt job med et højt betalingsniveau. Dette er en helt normal ambition – penge har altid spillet en vigtig rolle i folks liv. Altruists, for hvilken søgen efter et godt job er primært ønsket om at finde den bedste måde at selvrealisering i betragtning, vil ikke tage – de er få, og en god del af disse altruists har normalt nogle subsistensmidler. Den gennemsnitlige ansøger tænker på, hvordan man finder et godt job med en høj løn og lederskab, der kan vurdere medarbejdernes udsigter.

Men nogle, også underholdende chefer drømmer om noget andet – betaler så lidt som muligt og samtidig har kun gode specialister i personalet. For at nå deres mål søger dodgy arbejdsgivere konstant nye måder at reducere deres omkostninger med maksimal arbejdskraft arbejdskraft produktivitet.

Nogle skræmmende går på en ærlig bedrag, andre forsøger ikke at bryde loven, søge om disse forskellige geniale metoder. Og hvis i jagten på et godt stykke arbejde fornemme, men stadig uerfaren i sådanne søgninger, en professionel hit på sådanne arbejdsgivere Jobsøgende forsøger at lokke alle midler og måder. Han begynder med at beskrive alle de charme, der er forbundet med beskæftigelsen i nogle firmaer, alle fordele og udsigter til formodentlig meget godt betalt arbejde. Som følge heraf er en person, der ikke modstår honningtaler, glad for at blive en medarbejder i dette firma. Og så, i processen, efterhånden begynder han at indse, at han havde gjort en betydelig fejl – lovede lederen af ​​løfterne er kun godt. Og kontrakten er underskrevet og opsagt uden at miste noget, det er ikke let.

Hvordan skal man være? Sådan finder du et godt stykke arbejde uden at risikere samtidig at løbe ind i en uærlig arbejdsgiver?

find et godt stykke arbejde

Sådan finder du et godt betalt job og ikke bliver bedraget

Så vi har en temmelig høj grad af professionalisme i et givet område, ønskede vi at finde beskæftigelse med maksimalt udbytte for sig selv, og begynde at lede efter egnede ledige stillinger. Jeg må sige det, uanset hvordan overudbudt arbejdsmarkedet for kandidater til et job er fagfolk altid efterspurgte. Ellers kan det ikke være – sande eksperter på deres felt er ikke så meget, som enhver virksomhed, hvis det ikke er fast én dag, skal bare sådanne eksperter. Men forretning er forretning – en sand forretningsmand søger sine egne fordele i alt. Dette gælder for ansættelse af medarbejdere. Og godt, hvis ansætte dem, indser han, at en god ekspert er dyrt, men de midler, der investeres i det vil betale for sig selv med en hævn. Og hvis ikke? Hvis arbejdsgiveren forsøger at komme fra denne specialist så meget som muligt, betaler han så lidt som muligt?

I dette tilfælde vil en professionel leder efter et meget godt betalt job, han vil blive lovet sådan en ting, hvis han kun enedes om at arbejde effektivt for virksomheden. De tricks, der er beregnet til at hælde ekspertens nødvendige firma til samtykket, er det meget. Ud over den fristende høje løn vil han modtage løfter om forskellige fordele, hurtige kampagner og endda nogle overbærenheder, der ikke kun vedrører specialisten selv, men også hans familie.

Åh, så snart uærlige arbejdsgivere ikke scatter løfter til dem, der har brug for dem, om hvilke kun fordelene ved beskæftigelse i deres firma ikke gentager! Og ansøgeren, endnu ikke at vide, hvordan man finder en god betalende job og ikke at blive snydt, det er naivt at tro, disse søde løfter, og arrangeret … Det tager lidt tid, indser han – honningkager på et nyt job ganske lidt. Men piske, – mere end nok. Og han beklager sin hensynsløshed og forsøger at holde op, men det viser sig pludselig, at han ifølge kontrakten ikke har ret til at indgive en afskedigelsesansøgning. Ubehagelig situation, vi er enige … Så hvordan man ser efter et godt job uden frygt for at komme ind i en lignende situation? Her er nogle tips om dette problem.

hvordan man bedst kan finde et job

Sådan finder du et bedre job

 1. Indsamling af oplysninger

  Hvis det er muligt, lære af de arbejdstagere, som allerede i organiseringen af ​​befolkningen i de reelle arbejdsforhold, rettidig udbetaling af løn udbetalt, systemet med bonusser og sanktioner, den følelsesmæssige stemning i teamet og så videre. Det er bedre at lære om alt dette på forhånd og derved minimere risikoen for at komme ind i en ubehagelig situation.

 2. Lad os sige, at du fandt et passende job og bestod godt af interviewet

  At underskrive arbejdskontrakten for et godt betalt job viser os den største opmærksomhed. Koncentreret genlæse alle, især dem, der er skrevet i små print, hans point. Bedre endnu, viser en kopi af kontrakten og en advokat ven spørge ham, hvor godt afspejlet i de traktatfæstede rettigheder og forpligtelser, og om der er en garanti for overholdelse af arbejdsgiveren. Særlig opmærksomhed i kontrakten bør gøres til vage formuleringer. Cunning chef er heller ikke simpletons, – de er tiltrukket af at udarbejde kontrakter af erfarne advokater, der for strømlinede sætninger kan skjule en situation, hvor hovedet, i henhold til kontrakten, kan pålægge en straf-system.

 3. Ikke altid alle øjeblikke i straffesystemet afspejles af arbejdsgiveren i ansættelseskontrakten

  Nogle gange, at være sikker på, at en ledig stilling er det ønskede godt betalte job og har arbejdet med en hel måned med arbejde, vi får en løn og … Der er ingen grænse for overraskelsen! Det er næsten halvdelen af ​​beløbet lovet! Vi er selvfølgelig rush til hovedet, forsøger at regne ud – men hvad nu hvis det er en slags fejltagelse? Og det viser sig, at der ikke er nogen fejl, fordi lederen har ret til at reducere os til at betale for eventuelle bøder: for brugen af ​​en telefon til personlig brug, for manglende overholdelse, efter hans mening, reglerne for påklædning, for at komme for sent til at arbejde på vores egne og ikke gennem vores skyld, for en forsinket halv times ordre, til cigaretbrud, for fem minutters samtaler med kolleger, ikke om arbejdsprocessen, for at forlade arbejdet et øjeblik tidligere og så videre …

  Hvis det ønskes, kan sanktioner pålægges noget, selv for et besøg på toilettet. Som følge heraf vil i slutningen af ​​måneden af ​​alle disse bøder være et imponerende beløb. At argumentere for denne kendsgerning er der ingen mulighed for – det viser sig i firmaet sådanne regler. Vi fortvivler selvfølgelig og begynder at tænke igen på spørgsmålet: “Hvordan finder man et godt betalt job med en garanteret høj løn?”

 4. I dag er der mange førende dobbelt bogholderi virksomheder, som følge af, at ordningen med betaling af løn er meget kompliceret

  Forstå det er meget svært, og det giver dig mulighed for at skære arbejdstagernes løn om og uden en undskyldning. Hvordan er det bedre at finde et job, så du ikke kommer ind i et firma med lignende regnskabsmetoder? I ansættelseskontrakten skal det nøjagtige lønbeløb registreres. Hvis betalingen er time, så er den nøjagtige timebetaling etableret, hvis det er stykke, bestemmes den nøjagtige betaling for den enhed af det færdige produkt af arbejdskraft. Alle bonusser, den trettende løn eller nogle monetære bonusser er fastsat i en særskilt klausul i kontrakten.

 5. I mange virksomheder i dag rekrutteres endda højt kvalificerede specialister med en prøvetid

  Det forstås, at løn fra en specialist i denne prøveperiode vil være meget mindre end den aftalte betaling i kontrakten. I det tilfælde er det en, der er enig i at arbejde med en prøvetid, bedre at spørge, hvad grænserne for denne periode er i henhold til den nuværende arbejdslovgivning. Ofte arbejdsgivere, at indse, at en person er uvidende i denne sag, forlænge prøvetiden til seks måneder og mere. Under loven bør prøvetiden for ledende medarbejdere ikke overstige seks måneder og for almindelige medarbejdere – tre måneder. Udvidelse af det er uacceptabelt, men hvis en medarbejder accepterer en sådan udvidelse lydigt, hvorfor ikke udnytte dette og spare på hans løn?

Disse tips er meget nyttige, men selvfølgelig kan de ikke blive en fuld garanti for, at de ydelser, som arbejdsgiveren lovede, rent faktisk vil blive ydet fuldt ud. Dem, der tænker på spørgsmålet om, hvordan man bedst kan finde et job, skal man vide, at det altid er nødvendigt at kontrollere mængden af ​​arbejde i arbejdsprocessen og mængden af ​​penge svarende til denne mængde.

Det sker, at manglen på sådan kontrol er årsagen til arbejdsgiveren, gennem alle mulige tricks, at betale medarbejderen en betydeligt undervurderet beregning. En masse opfindelser blev opfundet til dette formål af arbejdsgivere-eventyrere. De henviser til det faktum, at arbejdet blev lavet dårligt, at varerne ikke blev hævet, at priserne skulle reduceres, og derfor faldt også lønnen og så videre. Derfor – kontrol, kontrol og igen kontrol! Ellers skal søgningen efter godt arbejde vare indtil udgangen af ​​tiden. Og dette kan betydeligt skade yderligere karriere.

Kort sagt, hvis vi leder efter et godt job med et solidt perspektiv på karrierevækst, når vi mødes med en potentiel arbejdsgiver, bør vi altid være på vagt. Især i vantro bør behandle disse chefer, som vi begynder at male de mange fordele af arbejdet er i deres virksomhed er klar til at give sine medarbejdere en masse bonusser, – virksomhedernes ture i en restaurant, ture til naturen, familie ture og så videre. Vi ved alle, hvor der normalt er fri ost. Nej, selvfølgelig kan alle fordele og bonusser være rigtige.

Men det kan også ske, at de kun er en fiktion, en arbejdsgiverfælde for troværdige søgere af godt arbejde. Og denne kendsgerning vil blive bekræftet først efter en måned med arbejde, når en ny medarbejder pludselig bliver faktureret for alt, hvad han brugte med sådan glæde for hele måneden. Og det viser sig, at hans “uheldigvis glemt” at advare om, at alle fordelene ved selskabet er betalt. En bonus er kun en rabat på deres reelle værdi. Og det er selv i bedste fald. Vær derfor opmærksom! Og vi vil finde et meget godt job og begynde at opbygge en karriere.

Vi råder dig til at læse: hvordan man bliver en leder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 66