Hvordan stopper du rødme og overvinder begrænsninger?

hvordan man holder op med at rødme

Indhold:

 • Er hud rødme et problem eller en fiktion?
 • Årsager til pludselige rødme i ansigtet
 • Overdriver problemet med pludselige rødme
 • En måde at klare problemet med rødme af huden

Hvor ofte mødte du mennesker, der i den mindste grund begynder at rødme? Man må kun gøre et skridt hen imod dem, at tale med dem eller bare for at se på, hvordan de straks fyldes med crimson maling og begynder at tøve med at gemme deres øjne i spænding. Og hvis du selv behandler sådanne mennesker, hvad føler du på sådanne øjeblikke? Forlegenhed, skam, akavet? Hvordan man undgår dette ubehagelige problem, hvad man skal gøre, hvordan man ikke rødmer, når man taler med folk?

Er hud rødme et problem eller en fiktion?

Tilbage i det 19. århundrede eksisterede et sådant problem ikke – skarlagede kinder blev betragtet som en skønhedsmodel. Piger specielt rigeligt brugt rødme til i det mindste lidt tættere på den ideelle og effektivt rødme. Husk i det mindste den berømte filmhistorie “Morozko”. Den onde stifter gned hendes datter skæg med rødbeder og sagde: “Nej, ikke en prinsesse ….” Dronningen! “. Udtrykket “rød pige” betyder kvindernes skønhed og attraktionskraft.

Tænker over dette, mange vil smile og finde problemet med en pludselig rødme af en person, der er fjernet. Men ikke dem, der straks begynder at tøve og bliver dækket af en tæt forræderisk rødme af nogen grund. Når alt kommer til alt rødmer disse mennesker ikke kun kinder, men også panden, næse, bryst, skuldre og lige øjne. Og de er ikke i stand til at kontrollere denne proces. Forestil dig at du skal møde en god fyr, og så snart du møder hans blik, bliver du rød som en kræft. Fyren, der skubber på skuldrene, vil videregive. Og så lad et par vittigheder i denne sag. Eller situationen, når en person på arbejde stjal en pung, og når spørgsmålet “hvem gjorde dette?”, Hældes du straks maling, selvom intet er skylden. Hvad vil andres reaktion være? Og hvad gør du, hvordan man arbejder efter det?

Pludselig rødhed i ansigtet fratager mange mennesker af selvtillid, sænker selvværd. De er tvunget til at nægte forfremmelse, fordi brændende kinder og ører forhindrer at arbejde med klienter. Hvordan reagerer kollegerne på en advokat, der med hvert spørgsmål vil tøve og rødme? Og hvad med lederen rødme, når man underskriver kontrakten?

hvordan man ikke rødmer

Årsager til pludselige rødme i ansigtet

Det faktum, at folk rødmer er en funktion af deres nervesystem. Nogen bliver konstant blek, nogen sveder, og du – rødme. Der er ingen patologi i dette. Ved du, at Gaius Julius Caesar værdsatte evnen til at rødme? Da grundlæggeren af ​​det romerske rige valgte de fremtidige krigere, kastede han pludselig en jernstang bag dem. De, der rødede, var gode til sin hær, og de, der palede – blev forvist væk. Det var trods alt de soldater, der kunne rødme, blev betragtet som de mest desperate, de uselviskeste krigere. Vores forfædre var overbeviste om, at sådanne mennesker er modige, hurtige reaktioner og subtile sind. På grund af hvad den gamle visdom “Coward – blek, modig – rød” er kommet ned til vores dage.

Desværre er mange damer med crimson kinder, tvunget til at føle sig generet af deres tykke rødme, ikke helt berolige denne kendsgerning. De skammer sig over sig selv og forsøger at finde en løsning på problemet, de drømmer om at stoppe rødme en gang for alle. Desværre vil ingen toneværktøj hjælpe med at skjule sådan en klar rødme. For at forstå årsagerne til rødhed, lad os finde ud af, hvorfor en person bogstaveligt tømmer, når der ikke er nogen synlige grunde til dette.

Først og fremmest bemærker vi, at rødmen af ​​huden er en helt naturlig fysiologisk reaktion. Og hvorfor en mand rødder, når ingen forventer en sådan reaktion fra ham, er spørgsmålet ikke for kompliceret. Her spilles den store rolle af forlegenhed og skam, hvilke mennesker, der er usikre for dem selv, oplever. Frygt for at blive misforstået, fornærmet eller bare et latterlag i andre menneskers øjne gør dem ikke bare flov, men lever i spænding og konstant forventer problemer i samfundet.

Ved du, at en person rødmer kun i nærværelse af andre mennesker? Prøv at rødme alene, når der ikke er nogen i rummet, og ingen ser på dig, og du vil indse, at der ikke er sket noget. En af mulighederne for at håndtere forræderisk maling på dit ansigt er at forestille sig, at rummet eller gaden er helt tom, og du har ingen til at rødme. Denne metode er god for offentlige taler og monologer. Hvis du har brug for at kontakte nogen, vil du mislykkes.

Derfor er den bedste måde at undgå uønsket rødme i ansigtet på at øge selvværd. Så snart du begynder at tro på dig selv og din egen styrke, vil din forlegenhed og frygt for samfundet forsvinde. Tro, og dine venner lever mennesker med deres mangler, og ofte meget alvorlige. Måske, i forhold til deres problemer, er din grund til at være flov overhovedet bare en lille smule. Lær at elske dig selv og værdsætte, hvad der gives til dig af naturen. Selv det faktum, at du rødmer gør dig i modsætning til andre.

Overdriver problemet med pludselige rødme

En person, der er tilbøjelig til pludselig rødme, er typisk to problemer. Den første er, at han ved den mindste lejlighed rødmer, uanset omstændighederne. Den anden er hans reaktion på hvordan han ser ud og på andres meninger om ham. Og det andet problem er meget farligere end den første. Mennesker er belastet af det faktum, at deres ansigt bliver skarlagen fra ethvert syn eller ord. De undgår kontakt med venner og kolleger, begynder at bogstaveligt talt skjule dem. Og det giver bestemt et svar: hvem vil kommunikere med dem, der konstant pinlig og løber væk. Som følge heraf begynder en person social fobi – en frygt for kommunikation.

Mærkeligt, som det kan synes, er social fobi mere tilbøjelig til at blive oplevet af dem, der er mest ivrige efter at kommunikere med andre mennesker. Det er offentlige folk, der ofte er bekymret for spørgsmålet: hvordan man holder op med at rødme foran offentligheden, før vigtige kunder eller simpelthen når man kommunikerer med bekendtskab? Og hvis du forholder dig selv til denne kategori, så vær objektiv før fakta. Men du skammer dig over din reaktion på andres handlinger, du kan ikke være sikker på, at nogen fordømmer dig for røde kinder. Det er muligt, at dette problem generelt er opfattet, og at få mennesker er opmærksom på, at du igen blusser.

Prøv at udføre en “sociologisk undersøgelse” blandt dine venner: Hvor ofte ser de rødme på dit ansigt og hvad de føler på samme tid. Hvis du forventer et svar, at de ikke kan lide og vil mocke din mangel, vil vennernes svar overraske dig. Ofte betragtes de rosenrøde kinder på pigens ansigt som en sød og berørende tilføjelse til ydersiden. Hvad hvis de andre ikke bryr sig om din rødme, men lider du og ved ikke, hvad de skal gøre, plaget af ikke-eksisterende problemer? Nogle piger tror kun, at de rødmer, og spænding og skygge gør dem allerede gemme deres øjne og stærkt flov. Bør et lille spejl med dig for at se, om du virkelig rødmer, ikke bare “flammende” lige indenfor?

hvorfra rødderne blæser

En måde at klare problemet med rødme af huden

Selvfølgelig kan du acceptere at du hele tiden rødder. Bare acceptere dette din egenskab som en uforanderlig kendsgerning. Nogen har en lille højde, andre har overskydende vægt eller omvendt leanness. Nå blusher du bare af en eller anden grund. Hvis du lærer at leve med det, vil et sådant problem ikke forårsage for meget besvær. I sidste ende kan du grine på andres kommentarer og grine på dig selv. Og hvis du gør det først, så vil andre miste alt ønske om at frigive tingene i din adresse. Men der er mennesker, der stræber efter perfektion. For dem er det uacceptabelt at tro, at skarlagede kinder for altid vil forstyrre deres studier, karriere, personlige liv.

Uønsket rødme i ansigtet kan forudses. Selvfølgelig er dette meget vanskeligt og kræver øvelse, men hvis det lykkes, vil resultatet være synligt for dig og andre. Før du rødmer, føler du voksende forlegenhed og varme inde. Så snart du er klar over, at du rødmer, føler du dig ubehagelig, og du brænder endnu mere. En ond cirkel? Nej, denne kæde kan blive brudt.

Og her er hvad du skal gøre for at stoppe rødmen af ​​huden: Den bedste måde er ikke at være stille ved de første tegn på dens udseende. Tal højt, adresse til samtalepartneren. Uanset hvad du siger, vil din hjerne blive distraheret af den øgede strøm af blod til dit ansigt. Når du har sagt et par sætninger, kan du ikke kun stoppe hudens rødme, men også forhindre, at samtaleren forstår dig korrekt. På forhånd, kom med et par vittigheder, der vil fjerne din spænding og intet indtryk af skarpe kinder. For eksempel kan du handle sådan:

 • Åh, noget jeg rødmede! Jeg bliver ikke fravænnet.
 • Nej, dig!
 • Virkelig? Og indenfor er jeg alle brændt!

En sådan sød dialog vil hjælpe samtalepartneren til ikke at være opmærksom på din rødme, selvom den viste sig. Og hvis der ikke er nogen negativ reaktion, så vil der være mindre grund til bekymring. Måske næste gang du bliver mindre nervøs, og du kan ikke rødme.

Hvis du ikke er for god med fantasi, kan du tilbyde flere sædvanlige sætninger, der kan gemme situationen. Det vigtigste er at bryde den onde cirkel i dine egne ord: rødme, forlegenhed, endnu mere rødme. Og gør det bedre på en jokulær måde at afbøde situationen.

 • Jeg rødmede for ikke at virke perfekt;
 • Ja, mine kinder er brændt. Jeg ville bare have din opmærksomhed;
 • Nå blusser jeg konstant, når jeg vil synes uskyldig;
 • Gud, jeg læste dine tanker og kunne ikke modstå, selv mine kinder blev spylt;
 • Jeg bliver altid begejstret og rødme, når jeg tænker på dig;
 • Den rødme i mit ansigt er en reaktion på det, du sagde er dumt;
 • Jeg rødmede, for jeg føler mig altid flov over, når jeg bliver rost;
 • Åh, denne syndrom fremragende pupil – blush altid, når jeg bekymrer mig.

Som du kan se, er der mange måder at “snakke” din forlegenhed og rødme for altid du behøver ikke. Spænd din fantasi og kom med dine undskyldninger, tæt på din situation.

Hvis ingen metoder hjælper dig med at klare skam og rødme i huden, er der en ting tilbage: at elske dig selv som du er. Tross alt taler dine skarlagede kinder om oprigtighed og mild karakter. Og sådanne kvaliteter er meget værdsat af det modsatte køn. Spørg en elsket, at han tænkte på din hud, da du først mødte. Fortæl os, hvor meget du er bekymret for dette problem, at du vil gøre alt for at finde en måde, hvordan du lærer ikke at rødme.

Sandsynligvis vil du blive overrasket over at lære, at det var dine røde kinder, der viste hans opmærksomhed og gjorde dem til forskel fra andre piger. Du er jo en kvinde, og i modsætning til mænd er det meget nemmere for dig at dække dine følelser med en sød forlegenhed og et skyllet ansigt. Så højmodigt hæve dit hoved og rødme til helbred, for det er en funktion, der gør dig unik!

Vi råder dig til at læse: hvordan man kan elske dig selv og øge selvværd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1