Hvordan man lykkes i kunsten at kommunikere

Korrekt kommunikation med forskellige typer personlighed

Indhold:

  • Typer af personligheder
  • Hvordan kan vi kommunikere med disse eller andre mennesker?

Hvilken slags uforståelig betegnelse er kommunikations kunsten? Mange mennesker, der hører det, er forvirrede: skal det virkelig læres? Det ser ud til, at der ikke er noget svært at tale og fortælle hinanden om, hvad der sker, der udtrykker følelser og følelser. Et andet spørgsmål er, hvordan opfattes hørt af forskellige mennesker.

Hvor mange interpersonelle problemer ville ikke opstå, hvis folk kunne kommunikere korrekt.

Folk er opdelt i flere typer, og hver har sin egen kommunikationsform. At vide, hvordan man bygger en samtale med en vis-à-vis, der har denne eller den slags temperament, misforståelser og misforståelser, der er forbundet med det, kan undgås.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Typer af personligheder

Det er nødvendigt at overveje de grundlæggende egenskaber i personligheden mere detaljeret og give dem en beskrivelse.

  1. Introverts: de har svært ved at kommunikere. Deres oplevelser er dybt inde i sig selv, de undgår unødvendige kontakter.
  2. Extraverts: De har brug for at kommunikere er maksimeret. De informerer løbende andre om deres oplevelser, de giver deres syn på omstændighederne, finder nye bekendte i alle situationer.

Selvfølgelig er sådanne psykotyper i deres rene form sjældne. Det er sandsynligvis, at nogle eller flere funktioner dominerer disse eller andre funktioner.

Korrekt kommunikation med en fyr
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan kan vi kommunikere med disse eller andre mennesker?

Først skal du finde ud af din type karakter.

Hvis hans kvaliteter er tættere på de karakteristika, der er forbundet med ekstroverter, så er det værd at forsøge ikke at tale om dig selv hele tiden for at gøre det lettere at opbygge kommunikation med andre. Det er mere at lytte til andres meninger, ikke at udtrykke i åben uenighed. Så snart det er muligt at etablere kommunikation på denne måde, vil folk selv begynde at trække på. Lederskabspositioner i holdet kan nemt vinde på bekostning af åbenheden i naturen. Den deraf følgende overtrædelse af tilsyneladende tilsidesættelse forsvinder.

For en introvert til at kommunikere korrekt er vigtigere end for en udadvendt. Sådanne mennesker finder det svært at finde nye bekendtskaber og venner. Dette påvirker den faglige sfære. Derfor skal du overvinde dig selv og gå til tilnærmelse til trods for vanskelighederne. Som et resultat vil der være dem i miljøet, der værdsætter stiltiende godkendelse og deltagelse.

Indtastning i en dialog, du skal forsøge at analysere til hvilken psykotype den person, som du kommunikerer med. Til introverts? Du bør forsøge at introducere det i løbet af sagen, lytte opmærksomt til sjældne replikaer, udtrykke hvordan situationen ser ud fra forskellige synspunkter. Hans stilhed i fremtiden kan føre til alvorlig misforståelse. Vil hjælpe til at forstå hans holdning til emnet for samtale ansigtsudtryk, ansigtsudtryk, tone – alt dette skal tages i betragtning.

En udadvendt kan ikke få lov til at tale. Du skal altid holde øje med ham. Hvis han forsøger at afvige fra emnet, skal man omhyggeligt oversætte samtalen til interessekanalen. Giv ham til at tale ud nødvendigt, men fast på samme tid for at kommunikere og hans synspunkt. Du kan endda gøre dette med en vis stivhed. Sådanne mennesker er normalt ikke involveret, og hvis denne funktion er til stede i karakteren, så er de hurtige.

Taler med samtalepartneren er det nødvendigt at vise interesse for kommunikation. Det er meget godt at understrege vigtige punkter i intonation.

Det er ikke værd at argumentere. Hvis argumenterne ikke er overbevisende, er det bedre at afslutte samtalen på en venlig note og fortsætte på et mere passende tidspunkt. Du kan ikke hæve tonen, gå til at skrige.

Kun velvillig, rolig kommunikation fremmer gensidig forståelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2