Hvordan glemmer du din ex-mand og redder dig selv efter skilsmissen?

hvordan man glemmer din ex-mand

Indhold:

 • Hvorfor forlader mændene?
 • Hvis du har et barn
 • Hvordan man overlever

Parting er et af de første steder i form af stressniveau i en kvindes liv. Og hvis det ikke bare afsked, men skilsmisse – så alt, kropslys! Ikke kun har du lige mistet kærlighed, men også tætte og varige relationer – alt dette er kompliceret af løsningen af ​​en række andre problemer. Og hver kvinde, der finder sig i en så vanskelig situation, er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man kan glemme sin tidligere mand, ellers bliver hun bare sur.

Hvorfor forlader mændene?

Hvis afgørelsen om skilsmisse er lavet for nylig, nu er dit hoved spinning fra hvad der sker. I øjeblikket er du meget svært. Og et vigtigt skridt vil være at forstå årsagerne til, hvad der skete. Når du ikke forstår, hvad der skete, tilføjer det negative oplevelser (og der er allerede nok af dem). Det sker ikke, at ægteskaber bryder op netop sådan. Og næsten altid ligger ansvaret for dette på begge ægtefællers skuldre.

Men hvordan man finder ud af det? At foretage lange samtaler med manden – ikke en mulighed. Mere præcist vil det måske i fremtiden blive rigtigt, men i første omgang har du for mange negative følelser i forhold til hinanden, hvilket vil påvirke konversationen og påvirke nærværet af sandheden væsentligt. Hvad er årsagerne til?

 1. forræderi

  Åh, dette er et forfærdeligt ord! Endnu værre er hvad der ligger bag det: smerte, løgne, svig, ydmygelse og skuffelse. Det er sjældent, at en mand blev forelsket i en anden kvinde og ærligt fortalte konen om det, forlod familien. Normalt varer hele historien lang tid, og dens oplysning er sammenlignelig med eksplosionen. Mange artikler er blevet skrevet om årsagerne til ændringerne, herunder i vores magasin. Men oftest utroskab er forbundet med eventuelle problemer i ægteskabet. En mand føler mangel på noget og forsøger at finde den på siden. Det er ikke altid muligt at forudse dette, fordi en mand måske ikke har nok af hvad hans kone ikke mistænker eller at han ikke kan give ham. Under alle omstændigheder bør grunden søges ret dybt i dit forhold.

 2. Hyppige skænderier

  Ligesom forræderi er konflikter en konsekvens og en indikator for problemer i familieforhold. Selvfølgelig er emnet for skændsler meget vigtigt, hvis de koger ned af en enkelt grund: sandsynligheden er stor, at dette er det smertefulde punkt i dit forhold. Men oftere sker det, at der opstod konflikter ofte og ved forskellige lejligheder, og i dette tilfælde var de forbundet med noget dybere og mere komplekst problem.

 3. Familie krise

  Som det er kendt, passerer parret under dets udvikling gennem en række vanskelige stadier, uden hvilken dens udvikling er umulig. Desværre lykkes det ikke alle med at komme igennem dette med ære. Ægtefæller kan måske tro at kærlighed er væk, men livet sammen er fyldt af angst, bekymringer og problemer. I dette tilfælde må vi ikke glemme, at der opstår kriser i hvert par. På nogle familiers side kan det virke ideelt, men det er ikke sådan, og de passerer eller vil passere gennem nøjagtigt de samme vanskeligheder som dig. Det vigtigste er at gøre dette sammen og fortsætte med at tro på hinanden. Men hvis dette glemmes, beslutter en af ​​ægtefællerne (og måske begge) at skille sig fra.

 4. Ændringer i adfærd

  Under familielivet vokser hver af ægtefællerne op, og hans karakter ændres uundgåeligt. Dette kan irritere det andet, fordi det virker som om ægteskabet var med en person, og produktionen viste sig helt anderledes. Generelt skal det være korrekt tilpasset: at tale med ægtefællen, hvis der var nogle helt uacceptable ting (for eksempel blev konen forvandlet til en mager, og manden til et hus tyran) og behandle resten ydmygt og med accept. Og det er selvfølgelig nødvendigt at forstå, hvad der sker. Især når et barn optræder, ændres ægtefællernes natur meget, hvilket er forbundet med vedtagelsen af ​​deres forældres roller.

 5. Ægtefødtes infantiness

  Dette er desværre ikke ualmindeligt i disse dage. Hvis tidligere blev den person, som hele livet var forbundet til, valgt til ægtefællen, og han blev automatisk en slægtning, hvorfra det er umuligt at nægte, i vores tid har alt ændret sig. Ved de mindste problemer tror folk, at ægtefællen kan ændres til en anden, og alt går fint. Hos mænd er der dog ofte følgende fænomen: at have etableret en familie, de møder uundgåeligt livet og et fald i graden af ​​romantik i forholdet. Og det viser sig, at de ikke kan lide det, og de er ikke klar til en familie i ordets fulde forstand. Så de forlader deres væmmede kone, håber at sammen med en anden kvinde vil alt være anderledes.

glem det førstnævnte

Hvis du har et barn …

Selvfølgelig er overlevelsen af ​​mandens tilbagetrækning vanskeligere, når der er et barn i familien. Det er ikke en hemmelighed for nogen, at børn er meget smertefuldt oplever adskillelse af forældre: angst, frygt, vrede, sorg – dette er ikke en komplet liste over de negative følelser, som en lille person går igennem. Alt dette er forbundet med en følelse af tab i forhold til en af ​​ægtefællerne og frygten for at miste den anden.

På samme tid ved du, hvilken situation der er sværest for barnet? Situationen for en kronisk skilsmisse, når forældrene konstant skænder og rykker hinandens nerver. Derefter husker barnet, at familien er kilden til problemer og negative følelser, og i fremtiden vil det sandsynligvis gengive dette scenario. Hvis skilsmissen er virkelig nødvendig for ægtefællerne, så er det nødvendigt for børnene, for først da kommer sandsynligheden for harmonisering og forbedring af deres liv. Ellers, når manden og kone beslutter at holde familien for barns skyld, men uden gensidig kærlighed, er det stadig følt og lyder ikke godt for nogen af ​​dets medlemmer.

Men hvordan man gør skilsmisse for et barn med minimal stress? Som du ved, har de fleste børn en tendens til at bebrejde sig for at afskedige forældre. Denne ubevidste tendens er relateret til børns tænkning. Og den første ting at gøre er at overbevise barnet om, at dette ikke er tilfældet. Hvis barnet stadig er meget lille, skal det gøres på energiniveau, uden at tillade, at tanken om, at skilsmissen er forbundet med hans udseende. Og hvis barnet er gammelt nok, skal det forklares for ham, at faderen og moderen elskede hinanden meget, og fra denne kærlighed viste han sig. Men så blev det meget svært for dem at leve sammen, og de accepterede denne vanskelige beslutning. Samtidig vil de altid forblive sin mor og far og vil elske ham meget. Det bemærkes, at hver af jer gjorde alt, hvad du kunne for at redde familien, men det var desværre ikke muligt at gøre det.

Dette er indlysende, men det samme er værd at gentage igen: under ingen omstændigheder kan barnets kommunikation med sin far være begrænset. Selvfølgelig kan du slette det fra livet, men for pigen og drengen er han en af ​​de to nøgletal i udvikling, og fratage ham det er middel og galt. Selvom der er et meget spændt forhold mellem dig, skal du gøre alt for at etablere en våbenhvile. Naturligvis er udsagn som “far dårligt” eller “moder ulækkert” uacceptabelt.

Det vil være godt, hvis du klarer at holde dagens rutine bekendt med barnet. Dette vil give ham i det mindste en vis følelse af stabilitet. Tilbring meget tid med ham og opmuntre din mand til at gøre det samme. Og tage for givet, at barnet meget sandsynligt vil have psykiske problemer. Skilsmisse er altid et traume, og du bør finde en specialist, som vil hjælpe med at rette op på krænkelser i adfærd eller udvikling.

Husk at nu er du begge meget ondt. Men for at forestille dig, hvad dit barn føler nu, øger denne smerte hver anden eller tre. Det er forfærdeligt, er det ikke? Begraver dig ikke under den uendelige følelse af skyld i forbindelse med afsked, men du skal være opmærksom på, at barnet i denne periode især har brug for din kærlighed og støtte. Lær at søge ressourcer til dette sted et sted derude, for eksempel i forbindelse med kommunikation med venner, en ny hobby eller en ændring af udseende. Nå, hvis barnet har en favorit bedsteforældre, med hvem du kan forlade barnet i et stykke tid, mens du er skilt og få styrke.

hvordan man glemmer din exmands rådgivning

Hvordan kan det opleves?

Hvordan man glemmer en tidligere mand, hvis det er svært for dig at stå op om morgenen, virker livet kedeligt og meningsløst, og intet andet kan bringe et smil til dit ansigt? Men det vil ikke vare evigt. En sådan depressiv tilstand vil vare i højst to uger, og så bliver det meget lettere. I denne vanskelige periode betragtes tårer og følelsesmæssig pine som normalt, men overdriver ikke det – der bør ikke være masochisme i dem. Og om aftenen før du går i seng lærer du at stole på rummet, som synes at blive lulling – du kan tegne din sjæl herfra.

Det vigtigste postulat af oplevelsen af ​​skildringstid helbreder. Ja, nu ser det ud til, at livet er forbi, og intet godt vil blive gjort. Men snart vil det passere. Og du bliver nødt til at lære at leve dit liv. Selvfølgelig vil mange ændringer i starten forstyrre dig og skræmme dig, men du tilpasser dig hurtigt til dem. Tæl ved hjælp af venner og tøv ikke med at spørge dem om det, kun uden manipulation: Du er ikke et uheldigt offer, men en stærk person, der har haft en seriøs test.

Hvis din mand er gået til en anden kvinde, vil du uundgåeligt blive overvundet af vrede og misundelse. Den første ting at huske om: deres forhold er deres forhold. Han giver ikke hende hvad der skal gives til dig, og deres kærlighed tilhører dem. Hun er en fremmed for dig, og vil gerne tage hende væk er ensbetydende med at tage en andens mand væk. Vær over det og fokus på dig selv.

Efter skilsmissen står mange kvinder over for en selvværdskrise og deres feminine selvbillede. Dette er normalt, men det bør ikke forsinkes. I almindelighed afhænger følelsen af ​​ens egen kvindelighed ikke kun af refleksionen i de omkringliggende mænd, men også på den person, der bærer den. Derfor er det meget nyttigt at regelmæssigt minde dig om, at du er kvinde, for at fremkalde denne følelse i dig selv og understrege det. Nå, på den del af handlingen, kan det backes op med smukke tøj, flirt og andre handlinger, der er forbundet med selvkærlighed.

I en så vanskelig situation som at forlade en mand, er det vigtigt at huske, at ingen begivenhed i vores liv sker uden grund. Af en eller anden grund er det nødvendigt. Det er muligt, at kun efter skilsmissen får du personlige kvaliteter, som du længe har manglet eller forstået, hvad du virkelig vil have fra dette liv.

Måske indser du endelig med, hvilken slags mand du vil være omkring, og hvilke skal passere. Sansen er under alle omstændigheder – i det mindste i den kendsgerning, at man overlever det, bliver du meget stærk, og ethvert andet liv er vanskeligt, vil du virke barnlig babble på plænen. Derfor hold og husk King Salomo’s visdom: “Og det vil passere …”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 40 =