Kako podići voljenu osobu u teškom trenutku

kako podići svoje omiljeno raspoloženje

sadržaj:

  • Kako razveseliti svoje voljene
  • Naši savjeti i upozorenja

Je li tvoja ljubljena uzrujana danas? Možda je bio malo umoran, zbog toga nije bio u duhu, možda je malo pomalo tužan, ili se možda radi o nekoj vrsti problema koja mu se dogodila? Bez obzira na razlog, usudio se pretpostaviti, nije baš lijepo vidjeti ga na taj način. Želite li znati kako razveseliti svog voljenog dečka ili supruga?

Najvažnija stvar koju vaš žalosni momak treba osjećati je briga i ljubav koju želite da okružuje. Uši i padovi se događaju u životu svakoga. Ono što nam je sve potrebno je osoba s kojom možemo podijeliti svoju radost i tko će postati našu potporu i podršku u teškim vremenima. Kad smo bili mali, bili su naši roditelji, braća, sestre i prijatelji; to je bilo od njihove podrške da smo ovisili. Ali čim imamo ljubljeni čovjeka, on je onaj koji postaje okretaj cijelog našeg života.

Budući da ste u uskoj emocionalnoj vezi sa svojim voljenim, možete se suočiti s takvom situacijom, kada će vam trebati vašu podršku. Muškarci više toleriraju stres i njegove posljedice. I oni su izloženi stresu mnogo češće nego mi, zbog svoje sklonosti da uvijek ulaze u konkurentski odnos i pokazuju agresiju. I u suvremenom društvu, i tako lako dobiti stres na razne različite prigode. Muškarci, u pravilu, snažno doživljavaju svoje neuspjehe (ili mogućnost neuspjeha) u pitanjima vezanim za rad, studij ili financije; postoje drugi razlozi koji ih mogu dovesti do stresa. Ali ne želimo osobu draga našem srcu da dosegne “u ovaj život”! Stoga valja razmišljati o načinima podizanja raspoloženja voljene osobe, sve dok se ne udubljuje u ponor stresa.

kako razveseliti voljenu osobu

Kako razveseliti svoje voljene

Prije svega – nemojte se bojati! Mnoge djevojke su užasno preplašene ili uznemirene kad vide svoje drage u lošem raspoloženju. Ali nemoj to raditi. Morate poduprijeti njegov moral, dok ostanete mirni, čak i cool. Ne možete mu pomoći ako izgubite glavu i počnete se paničariti. Bez obzira na koji je vaš ljubljeni uzrujan, posljednja stvar koju želi učiniti je da se brinete.

On će, naravno, cijeniti vašu duboku suosjećanje za svoje negativne emocije, ali vaš zabrinuti pogled samo će ga više uzrujati. Ako tako emocionalno opažete njegove propuste i tugu, sljedeći put ne pokušava vam ništa reći. I dobiti dvostruko emocionalno opterećenje! Kako se trebamo ponašati? Ako vidite da nešto nije u redu sa voljenom osobom, pitajte ga što mu se dogodilo. Predloži mu: “Razgovarajmo. Reci mi što se dogodilo! “

Kada shvatite što je njegov problem, pokušajte mu ponuditi rješenje koje bi po vašem mišljenju moglo funkcionirati. Možda je i sam već pokušavao doći do nečega, ali je pogledao situaciju s “sapunastim” okom. Pogled s vanjske strane često pomaže pronaći novi pristup istom problemu. Naravno, ne trebate nužno iznijeti jedino i definitivno ispravno rješenje; to će biti dovoljno ako mu samo dadnete ideju o tome kako drugačije možeš doživjeti drugačiji životni teškoći.

Trebali biste biti spremni za činjenicu da taj tip možda neće moći shvatiti vašu točku gledišta. Ali čak i ako nađe vaš prijedlog nepristojan, bit će vam vrlo zahvalan za vašu podršku. Još jednom će se pobrinuti da se u teškoj situaciji može osloniti na vašu iskrenu pomoć. Čak i ako niste znali što biste mogli učiniti, pitajte voljenu osobu kako biste mu mogli pomoći. Možete li ga poduprijeti ako krenete s njim na sprovod svoje bake? Ili ćeš mu pomoći u svojim studijama? Ili ispeći svoje omiljene kolače kada je bio tužan? Isprobajte bilo koji način da malo rastjerite njegovo loše raspoloženje.

Samo budite iskreni s njim. Ako ne znate što savjetovati vašeg muža (ili dečka), možda mu je bolje da mu dajte slobodan prostor i pustite ga da mirno razmišlja o incidentu. Čak i ako imate rješenje i sigurni ste da ste u pravu, nemojte inzistirati na svoje mišljenje. Dajte voljenoj osobi priliku da napravite svoj vlastiti izbor.

Ako vidite da ne može misliti na bilo što drugo, pokušajte s njim razgovarati o bilo čemu, samo da bi ga odvratio od njegovih tužnih misli. Ili ovdje: učinite mu masažu glave. Vrlo muškarci vole ovaj postupak! Vaša voljena osoba vjerojatno neće odustati od takvog užitka; naprotiv, s rado će se predati snazi ​​vaših olovaka, te će vam biti vrlo zahvalni za umirujuću masažu koja će biti korisna kada se osjeća napeta. I nije slučajnost: s znanstvene točke gledišta, masaža glave pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi i djeluje vrlo opuštajuće. I u svakom slučaju, fizički kontakt može biti vrlo umirujuće, pogotovo kada je osoba vrlo neugodna u tušu, jer ga pokazuje da postoji netko tko zaista brine o njemu.

Uzmite svog tipa za šetnju. Ako doista ima loše raspoloženje, neće biti lako, ali vrijedno je pokušati. Odvedite ga na mjesto gdje se stvarno može opustiti. Pješačenje u prirodi vrlo je dobro za ovo. Pogled s vrha brijega, vrta ili nasipa rijeke (vrsta tekuće vode jako se distancira od tužnih misli!) Ili samo najbliži park – sve to djeluje opuštajuće kada se osoba osjeća pod stresom. Glavna stvar – da uvjeri čovjeka da ide vani, a tamo možete samo sjediti neko vrijeme, skupili rame uz rame ili ruku pod ruku. Cijenit će vašu brigu i marljivost da mu pomogne!

Što god se dogodilo, u svakom slučaju, obavijestite ga da ćete biti tamo, što god mu se dogodi. Ne postoji veća utjeha za ljudsko srce nego bezuvjetna ljubav. Ako ste u blizini, samo kad je sretan i uspješan, i zadržite se na daljinu, kad ima problema, čovjek ne može u potpunosti vjerovati njegovoj ljubavi. I mnoge žalosti nisu zastrašujuće za njega, ako ste odlučili biti s njim pod bilo kojim okolnostima. Čak i ako kamenje padne s neba, on mora osjećati da ćete uvijek biti u njegovom životu. Samo mu reci nešto srdačno, ovako: “Ne brinite, dragi, sve ćemo prevladati!” To je dovoljno da se neka osoba razveseli.

razveseliti svoje voljene

Naši savjeti i upozorenja

Evo što još možete poduzeti kako biste povećali raspoloženje:

  • Šališ se! Ako znate nekoliko viceva koji bi ga mogli nasmijati, možda biste trebali reći barem jednu od njih. Naravno, ako je situacija prikladna za ovo.
  • Učini nekog momka dar. Možda je potrebno dati mu nešto što on doista voli – gotovo će ga svakako ugoditi. Nabavite disk s novom igrom ili dobrim filmom, CD-om s omiljenim bendom ili čak lijepom razglednicom s ljubavnim riječima ili slatkom mekom igračkom.
  • Razmislite o tome koji od vaših prijatelja uvijek je zadovoljan? Pozovite tu osobu da posjeti, nakon što mu objasni situaciju i zamoli ga da pomogne razveseliti svoje voljene. Možda će za par sati vaš dečko biti samo sretan, zaboravljajući njegovo loše raspoloženje!

Ali u svakom slučaju, nemojte inzistirati, ako voljena osoba odbije vašu pomoć. Samo mu kažite da ćete uvijek biti sretni ako želi razgovarati s vama i da ćete uvijek biti spremni pomoći mu. Osmijeh, govoreći mu da razveseljuje. Dajte mu vremena, a ako kasnije ne želi razgovarati o njegovim problemima, samo razmislite o izgovoru da primijenite nešto iz našeg savjeta i barem malo da ga razvedemo.

Tvoj čovjek može biti ljut na vas ako ste previše neoprezni da pokušate upasti vaš savjet u svom osobnom prostoru. Budite pažljivi: ako vas nesvjesno šalje znakove koji govore o tome, a zatim ga odustanite. Nemojte se ljutiti na svog ljubavnika zbog svoje eventualne inkontinencije; Budite s njim nježnim i pronađite priliku da mirno kažete da se ne vrijeđaš s njim.

Nudili smo vam samo neke od načina na koje možete podići raspoloženje vašeg voljenog. Možete izići s nečim i svojim, jer nitko osim vas ne zna tako dobro da bi se mogao smiriti i razveseliti. Važno je da se vaša motivacija uvijek temelji na istinskoj njezi i ljubavi. To je istinska ljubav koja ima ovlasti koje mu dopuštaju da uistinu podržavaju voljenu osobu.

Savjetujemo vam da pročitate: Kako i što se razveseljavati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 71