Сватбата на Калот. Какво да дадете?

Калико сватба

Съдържание:

  • Малко история. Защо е това?
  • Какъв подарък да изберете за първата годишнина
  • Още няколко идеи за оригинален интересен подарък
  • Да мислиш за друг начин да си спомните това отдавна
  • Заключението. Малко за семейния живот

Сватбата се състоя прави не толкова отдавна, само година по-рано, а наведени опит семейни психолози са се надпреварвали помежду си, за да се предскаже бъдещето първата криза на отношенията в младите семейства. В края на първата става на годината, според експерти в областта на семейните отношения, дори и тези двойки, които са предназначени за още дълго да живеем заедно, може да се очаква спад от 2 години и малко подобрение в отношенията очаква от тях само между третата и петата година брак.

Дори тогава има смисъл да се организира празник, да се празнува първият рожден ден на семейството ви, да се представят малки подаръци един на друг. В края на краищата нищо не подобрява настроението като красиво празненство! В края на краищата това е малката годишнина от вашата сватба – една година.
Връщане към съдържанието

Малко история. Защо е това?

1 година съжителство се нарича “памучна сватба”. Това се случи заради древния обичай да даваме на младите съпрузи “памучен плат на пелени”: в края на краищата, на 1-вата годишнина на младо семейство, почти винаги се очаква раждането на бебе. В момента тя е, между другото, отново става приложимо: в действителност, почти всички двойки за дълго време са живели в граждански брак и решава да постави “печата в паспорта” едва с появата на нов член на семейството. Така се оказва, че първата година се характеризира с появата на бебе. На годишнината от такова семейство, можете спокойно да дадете памперси и риражки за малка.

спално бельо като подарък за памучна сватба
Връщане към съдържанието

Какъв подарък да изберете за първата годишнина

Що се отнася до самата презентация, самата калико не бива да се дава за първата годишнина от сватбата. Стоки от този плат след първото измиване ще загубят оригиналния си вид и въобще няма да бъдат празнични. Ето защо, по случай юбилея на концепцията за “chintz” може леко да се разшири до понятието “текстил”. С други думи, вие ще бъдете в състояние да даде съпрузи плат завеси, които украсяват вида на апартамент или топло одеяло, при които тя ще бъде възможно да се подслониш с хладните зимни вечери и отново се чувствам като най-щастливата двойка в света.

Ето още няколко идеи за 1 година от сватбата. Ако съпрузите са много привързани към четенето, можете да ги забавлявате със смешно каре с ръкави: можете напълно да ги подкарате и същевременно да продължите да четете книгата. За да дадете нещо по-сериозно за годишнината – пижама, бельо – не си заслужава. Това се смята за прекалено интимен подарък. Друг практичен и точно желан подарък за годишнината от сватбата може да бъде нова и красива покривка или салфетки, направени от собствени ръце. Да даваш такива неща е двойно приятен.

Ако решите да дадете на юбилея на двойката такъв доста популярен дар, като комплект за легло, опитайте се предварително да разберете размера на леглото им. Съгласете се, че ще бъде много неприятно, ако красиви мечти на бельо с плаж модел вашите приятели не могат да виждат само поради това, че вместо “evrokomplekta” сте закупили за тях в деня на годишнината от всички обичайни за “копейка парче”. Когато избирате плата, най-добре е да изберете груб калико.

Тази тъкан не губи първоначалния си цвят, като кинт, не “замръзва” като коприна и няма да струва толкова, колкото сатен или сатен. Тъй като можете просто да купите и да представите за годишнината от сватбата няколко различни комплекта, които двойката ще може да променя в зависимост от желанието. Такъв подарък за първата година от сватбата определено ще угоди на съпрузите.

конят се разхожда в подарък за годишнина
Връщане към съдържанието

Още няколко идеи за оригинален интересен подарък

На “Калико” годишнина можете да дадете почти всички елементи на гардероба. С всичко това, ако годишнината се празнува през лятото, тогава това нещо може да бъде закупено от сегашната лека тъкан. В този случай основните аспекти при избора на нещо ще бъдат плътността на тъканта и нейното оцветяване. Най-добрият вариант – да спрете на “непрозрачните” монохромни неща на летните модели: тениска, риза с малък ръкав, къси шорти, лека туника. Или просто просто да представи на годишнината на младоженците сертификат за покупка в популярен магазин за дрехи.

В допълнение към настоящето, които имат практическо приложение, можете да дадете годишнината и “естетиката”. Опитайте се да купите набор от бродерии в магазина за бродиране и за него – специална тъкан, подходящи конци и може би практически препоръки за работа. Прекарвайки малко повече време на този подарък, ще бъдете убедени, че от вас двойката ще получи нещо наистина оригинално и уникално. Между другото, можете да включите малко фантазия и просто да рисувате с акварел живопис директно върху плата.

Във всеки случай е важно да подпишете собствения си шедьовър и да го поставите в красива рамка: нека “младоженците” се чувстват горди в новата част на интериора. Също така често дават прекрасно обработена снимка, за да се отбележи.

Не е изключено и опцията, която не сте се научили да рисувате красиво. Това е абсолютно безстрашно! Ето идеята за самия подарък и за радостна съвместна почивка: за съпруга / съпруга, съпруга / съпругата / съпругата и всички присъстващи, получавате много кърпа, едноцветни тениски и още по-ярки цветове за плата. Работата остава за малките: да организирате парти за изкуство и да покажете въображение заедно. не забравяйте да получите нещо интересно, можете да го оставите на дълъг памет, можете с помощта на творчески усилия, за да промените изцяло интериора на младите съпрузи, или понякога можете просто да си спомните този ден и да се смеете всеки път. Дайте такива радостни моменти, не само неща, но и приятни спомени, които са толкова важни.

Ако знаете точно какво желаят вашият съпруг и съпругата ви за първата годишнина, купете този конкретен, желателен подарък. Сватбените годишнини, разбира се, не са случайно назовани, но почти всички знаци могат да бъдат заобиколени. За този празник, купете нещо, което ще се превърне в атрибут на днешния ден, и подгответе подходящи символи за подаръка и тържествените думи. Можете да дадете почти всичко, което искате, ще бъде достатъчно да използвате чувствителен памук този ден като опаковъчен материал. И ако бродирате прекрасно или имате някой, на когото можете да инструктирате, опитайте да добавите внимателно бродирано цвете или малко стихотворение към обвивката.

фотосесия като подарък за двойката
Връщане към съдържанието

Да мислиш за друг начин да си спомняш това отдавна

На младоженеца и булката вероятно за тази първа година имаше много красиви снимки. Някои от тях, разбира се, се съхраняват в електронна форма, но най-атрактивните и особено любители на лов са на разположение. За такива случаи ковчегът за съхранение на снимки съвпада перфектно. Можете да го купите в магазина, но е доста лесно да го направите сами. За да направите това, трябва само да нарисувате обикновен картон или калай, използвайки специална техника “decoupage”, можете просто да го покриете с грунд и след това да го боядисате по ваш вкус.

Също така, младите съпрузи могат да прилагат този подарък за 1 годишнина от сватбата и като ковчег за съхранение на орнаменти, сладки ножове и дори нещо вкусно. Първият рожден ден на семейството е много важен етап. Ако едно младо семейство може да живее толкова дълго след сватбата, това означава, че преплитането на ниво домакинство приключи и започва съвсем различен стадий на съвместно живеене. Измина една година и това е много важно.

1 година след сватбата младата жена разбра елементите на кулинарните умения. Книга за писане на предписания ще бъде напълно подходящ подарък за годишнината от памук, тъй като той най-вероятно вече възникнало любимите рецепти, а сега не е нужно да ги търсим в безброй листовки или уеб отметки. Красив кулинарен бележник ще заеме своето място в кухнята. Този подарък може да бъде даден безплатно на всяко момиче. Тя със сигурност ще открие, че там да запише още преди сватбата.

Добър “хартиен” подарък ще бъдат билети за театъра или концерт на любимата ви група. И можете да дадете сертификат за очарователна майсторска класа (например шиене) или семинар. Можете да се насладите на кон или возене за двама. Отлична възможност за подарък за 1 година от сватбата ще бъде магическа семейна фотосесия.

Връщане към съдържанието

Заключението. Малко за семейния живот

Калико сватбата е така наречената първа граница, която младоженците успя да преодолее по някакъв начин. 1 година след това и пред тях сега още по-радостни дни да живеят заедно. 1 година е много важен опит за съвместно живеене. Представяйте тази почивка на вашите съпрузи собствените си усмивки – и те със сигурност ще се усмихнат на вас! Но каквото и да им дадете, важно е да запомните, че сега целта ви е не само да забавлявате любимите си, но и да бъдете доволни от тях в този красив ден. Надяваме се, че семейството ви ще отпразнува повече от една година живот заедно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 65 =