Как да се държим с един мъж – Водолей

как да се държите с мъжки аквариум

Съдържание:

  • Как да спечелите любовта на един мъж Водолей
  • Как да не се държим с един човек – Водолей

За пореден път разочаровани от мъжете, често си казваме, че те са едни и същи – безлюдени егоисти, неспособни да се занимават сериозно и да не ни оценяват жени. Но може би всички проблеми се крият във факта, че мъжете не са толкова сходни, както сме мислели, и всеки трябва да избере своя специален подход? За да се разбере по-добре ти харесва човек и да разберете как най-добре да се справят с него, трябва да се потърси помощ от звездите.

Характерът на човека зависи не само от възпитанието му, от условията на живот и от кръга на комуникацията, но и от съзвездието, в което е роден. Така че, ако преди това наистина не сте вярвали в астрологията, сега е моментът да промените отношението си към него. Тя може да ви даде отговори на много въпроси: какво да очаквате от този или онзи човек, как да се представите правилно, какви са неговите жизнени ценности и дори какво е в леглото.

Ако се интересувате от мъжки Водолей, а след това да бъдат подготвени за факта, че може да се наложи да направи драстични промени в поведението си, за да бъда като него и да споделят своя ентусиазъм. Освен това ще трябва да събудите загадъчна жена и непредсказуем човек. Но за всичко в ред. В тази статия, ние ще ви кажем как да се държи с представителите на този знак от зодиака, с особеностите на техния характер и точките, които трябва да се избягват, за да не загубят доверието и симпатиите на хората.

как да се държиш с мъж на Водолея

Как да спечелите любовта на един мъж Водолей

С Водолей няма да бъде лесно – по природа той е самотник и се различава от негативно отношение към брака. Това обаче не означава, че той не е способен на сериозни чувства. Да се ​​влюбиш в Водолей е възможно, най-важното е да знаеш правилния подход и да бъдеш търпелив. За да се постигне такъв изключителен представител на знака на зодиака предлага ръце и сърца също е възможно. Въпреки негативното си отношение към създаването на брака, Водолей може да промени мнението си, ако срещне единствената си, истинска и уникална жена. За да стане за него “същото”, за което той ще направи всичко, нашият прост съвет ще ви помогне.

  • Вземете инициативата

По своята същност, Водолей ухапа плах и пасивен, така че в повечето случаи не се направи първата крачка и да се изчакаме и да видим позиция. Ако искате да бъдете с такъв човек на среща, моля, поемете инициативата в ръцете на тънките жени. Въпреки това, трябва да действате с изключителна предпазливост, без да упражнявате прекомерен натиск. Фактът, че човекът Водолей действа като роб в една връзка, трябва да бъде видим само за вас. Той трябва да бъдете сигурни, че играе доминираща роля, или ранени гордост няма да позволи да се продължи да се срещне с вас.

  • Станете верни и разумни приятели за него

За Водолея, страстта и приятелството се сливат в едно и едно е неразделно от другото. Преди да спечелите любовта на такъв човек, първо трябва да станете неговият искрен, любезен приятел. Разбира се, родството на душите не се появява в един ден, затова бъдете търпеливи. Опитайте колкото е възможно повече да се интересувате от живота на избрания от вас, покажете себе си, че сте искрени, снизходителни и толерантни по природа, способни да се примирите с неговите странности и недостатъци.

  • Нека да почувства, че го оценявате

Водолеят е много щедър и винаги е готов да участва активно в живота на приятели и роднини – той не само ще слуша, но и ще се хвърли дълбоко в техните проблеми. За да бъде наистина щастлив, той може само тогава, кодът смята, че се нуждаят от това. В противен случай той се отегчава. Ето защо, ако искате да се обърнете към такъв човек и да пробудите интереса към вашия човек, то задължително споделете с него някакъв проблем. Но не прекалявайте, не прехвърляйте тежестта на всичките си неприятности върху раменете му и постоянно се оплаквайте от живота. Бъдете положителни и понякога го оставяйте да участва в живота ви.

  • Споделете и уважавайте неговите хобита

Водолеят непрекъснато се страхува от нещо. Ако нещо наистина го интересува, тогава той е готов да посвети голямата част от свободното си време на новата си страст. Няма смисъл да се бориш с това. Като ревнуваш за избрания от вас, за хоби, ще го отблъснеш само от себе си и може би ще го загубиш напълно. Вие ще бъдете много по-лесно да се подмаже мъже Водолей, ако споделите своите интереси и страст за това или онова нещо.

  • Бъди интересен събеседник

Ако искате да изградите сериозна връзка с човек, роден под съзвездието Водолей, тогава трябва да имате способността да поддържате разговор по почти всяка тема. Водолеят оценява в една жена, преди всичко, не една външна, а вътрешна атракция – нейният интелект. Така че не забравяйте да се запазите в отлична форма: да се интересувате от спорт, събития в света, изкуство, прочетете книги за развитие. Можете да спечелите дълбоко уважение към избрания от вас в случай, че станете истински професионалист във всяка област.

  • Бъдете финансово независими

Според Водолей жената трябва да бъде финансово независима. И не е, че представителите на този зодиакален знак са твърде алчни, за да подкрепят избрания от тях. Просто е важно за тях, че една жена е независима осъзнала личност. Тези мъже не търпят млади дами, чиито умове са само забавление. Те, както и въздухът, се нуждаят от пример, който да следват, и обект, който те искрено и дълбоко да се възхищават.

  • Бъдете малко загадъчни

За да се изгради романтична връзка с Водолей, е важно да можете винаги да останете мистериозна жена. Хората на този знак искат постоянно да откриват в своята дама неизвестни аспекти на характера, нови аспекти на таланта. Не споделяйте с него всичките си тайни и не си давайте останалите. Нека да имате някои от вашите хобита, за предпочитане в район, в който той не разбира. Това ще стимулира интереса му към вас като индивид. Винаги с интерес комуникираме с него на абстрактни теми, като пренебрегваме директните въпроси. Загадъчна усмивка за него понякога е по-добре от всеки отговор.

  • Бъдете спонтанни

Животът по строг график не е за Водолей, особено ако става въпрос за секс. Знайте предварително къде, как и кога имате сексуално приключение, не е интересно. Ето защо, за да се държат с нервно необходимо непредсказуемо. Постоянното разнообразие от вас никой не изисква, но тук “да уловиш Водолея от изненада”, когато той се къпе или вечеря или седи на компютъра понякога е полезен. В допълнение, можете да се включат в най-вътрешната обвивка и извън стените на дома му, той носи някои “подправка” в сексуални отношения. Просто не прекалявайте с разнообразието, в противен случай ще стане толкова често, колкото вечерния секс в спалнята.

как да се държите с мъжки аквариум

Как да не се държим с един човек – Водолей

Изграждането на връзка с мъжкото съзвездие Водолей не е толкова просто, затова е важно да знаете не само как трябва да се държите с него, но какви грешки е желателно да не позволявате. Спечелете любовта и уважението на Водолей е трудно, ще изисква много време, но губи всичко е възможно в миг.

Не се намесвайте в неговата свобода

Свободата за Водолей е всичко. Той много го харесва и не иска да се раздели с него. Така че не го ограничавайте в нищо. Това важи за неговите хобита и приятели. Водолеят, като правило, има много приятели, а не само сред мъжете. Ако се опитате да се ограничи до разговаряте с други жени, той ще го възприемат като атака срещу свободата си и най-вероятно ще предпочете да си тръгнете.

Въпреки факта, че Водолеите са скромни и дава право първата стъпка, жена, млади дами са твърде натрапчиви, те няма да бъдат толерирани. Дръжте се естествено, не налагат своите собствени общество, когато един мъж Водолей иска да бъде сам, не го изпратите по SMS сто на ден, и не се обаждайте на всеки половин час. Само тази жена, която ще уважи свободата си, може да стане негов спътник.

Забравете за ревност

Прекомерната ревност може да унищожи всякакви взаимоотношения и дори със съзвездието Водолей. В отношенията Водолеят ценя доверието и искреността и ревността се възприема от него като опит да се ограничи свободата му. Разбира се, за да се преодолее усещането за ревност е трудно и ако не го получите, опитайте се поне открито да не го покажете. Освен това, не се опитвайте да предизвиквате чувство за ревност и избрания от вас, особено флиртувайки с мъжете, особено с приятелите си.

Знаейки как да се държи с мъж на съзвездието Водолей, скоро ще получат своята любов и уважение. Бъдете толерантни към него, споделяйте неговите интереси и в същото време останете себе си – само така ще направите човек, роден под това съзвездие, да се влюби в теб. Като награда за търпението и усърдието си, ще получите както приятел, така и любящ грижовен човек, който ще оцени в себе си не само външни, но и духовни качества. И това, което ще приемете, е много рядко.

Препоръчваме ви да прочетете: Как да разберете човек на Водолей

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =