Как да направите романтика: начини да донесете свежест в отношенията

как да направите романтична

Съдържание:

  • Разходка в нощен град или среща в пазвата на природата?
  • Ако искате да останете вкъщи …

Който и вълнуваща и страстна, нито, че е вашата любовна история, но за да замени стачкуващите чувства постепенно идва стабилност и, без значение колко го боли ушите ми, а навик. Ако преди всяка дума и докоснете възлюбения предизвиква у вас буря от положителни емоции, щастливи и вдъхновени, а след това след известно време да откриете себе си мисля за това, че някои действия, навици и желания започват да се дразни. И това не означава, че любовта е над – просто сега тя е в процес на трансформация, че е на кръстопът. Това е като добре известната приказка, наляво – ще загубите любим човек, отиди надясно – скука ще намерите, и дясно – непознатото.

Така или иначе етапът на взаимоотношенията изглежда, когато новостта на чувствата е преминала и вие започвате да се чудите как да продължите. Наистина, отидете “наляво”, за да намерите тръпката – идеята е лоша. По-добре е да завършите отношенията, които са се превърнали в тежест, и да започнете отново. Но ти не можеш да летиш като пеперуда от едно цвете на друго през целия си живот. Особено защото някои хора успяват да запазят завинаги страстта във връзката.

И, като правило, не си струва щастието на среща перфектния мъж или една добра жена, както и способността да се намери романтика, където много, и не се случи: къщата за чаша сутрешно кафе или чай, а вечер; на разходка в дъждовен ден; край морето в кадифения сезон, наблюдавайки играта на лунната светлина на водната повърхност; четейки любимите си стихотворения и така нататък.

Комуникацията и животът с близкия човек са престанали да бъдат интересни, интригуващи и вълнуващи? Прекарвате ли повече време пред телевизора, по-малко ходене през вечерните вечери, а през почивните дни всеки се занимава със собствените си дела? Или се уморявате да посещавате винаги същите места – клубове, кафенета и т.н.? След това в тази статия ще намерите необходимите съвети за това, какво може да се случи вечерта в компанията на любим човек, ако го подредите в стила на “романтика”.

романтична за любим човек

Разходка в нощен град или среща в пазвата на природата?

Обикновено тази дума обикновено причинява една самообладание: вечеря в свещи у дома, вие сте в негърлига, легло се разпространява и нощ на любовта. По принцип, по-скоро опиянен сценарий, но кой го прави след това, особено ако всичко това вече е било направено и повече от веднъж? Вашият съвместен романтик, уреден в къщи, вече е престанал да удивлява с новост, е преживял себе си като източник на ярки и незабравими впечатления? Това означава, че е време да се обърнете към неговата организация от другата страна. Първо, опитайте се да разнообразите емоционалния компонент, включително в задължителната програма един вид прелюдия.

Във всеки град имаше няколко автобусни или трамвайни маршрута, по които транспортът закъснява по пустеещи улици. Качете се заедно, разказвайте си за впечатленията и емоциите, които сте причинили от мигащите пейзажи извън прозореца. Можете също така да омайвате тихо любимите си песни или да пиете горещо кафе и просто останете тихи, прегръщайки се. Е, не забравяйте, че в обществения транспорт е много приятно да обменяте целувки, тъй като това със сигурност се случи с вас и в зората на отношенията!

И не забравяйте, че сте спрели да мислите, че това се счита за мавето. Вие всъщност ще започнете да се целувате не в пиковите часове, объркващи гледки на ученици и пенсионери и в късна вечер, когато градският транспорт като правило е празен. И какво ви интересува реакцията на редките пътници, още повече, че те, гледайки двойката влюбена, вероятно ще запомнят собствената си младост и свързаната с нея безразсъдство.

Възможността за вечерно разходване в обществения транспорт е много подходяща при дъждовно време. И можете да завършите този романтичен в хотелска стая, взета предварително, или просто да се върнете у дома и да се затоплите в гореща вана. И повярвайте ми, без значение какво, последван след това от наличието на разходка ще ви даде специална атмосфера както нежност, чувственост и ужас – всички тези чувства и емоции, които обичат и не изчезват, но някак си малко “прашен” и загуби остротата си.

Разбира се, вие не може да си тръгне, а и прекарват времето си в позната двор, седнал на една стара пейка – на мълчалив свидетел на първата си страстна прегръдка. Позволете си да се насладите в спомени за треперещи дати, неудобна целувка и така нататък. Ако вече сте казал всички истории, езда трамвая през нощта, не се тъжен, защото не можете да планирате нещо и да направи импровизирана среща: просто да седнете и изброй звездите, яде сладолед или да се отдадете на мечтите. Небето, звездите, нощта, очите на любимия – какво не е романтично?

В зависимост от района, в който живеете, би било хубаво да отидете на екскурзия и да получите нови впечатления, като ги разделите на любимия си, защото е толкова близо! В много градове прекарват специални нощни разходки за любителите в стил “романтичен”. Въпреки че можете да планирате маршрути до места, където никога не сте били. Успоредно с пътуванията си, не забравяйте да заснемете цялата красота на града и, разбира се, себе си на фона на улиците в мистериозния здрач. Изберете най-добрите снимки и ги поставете на най-изявените места – като доказателство за нощните приключения. Можете също така да направите колаж от снимки.

Лятото е прекрасно време за пикник, не само през деня, но и през нощта. Така че, защо да прекара още в събота вечер в запушен апартамент, карали над телевизора или да решават чийто ред да направи вечеря тази вечер? За да се организира необичайна романтична среща навън и да се запомня лесно да направите, вие трябва да изберете красиво място в парка или на брега, да вземе одеяло, черга, термос с топла напитка или бутилка хубаво вино, няколко сандвичи и китара, ако си млад човек е в състояние да играе върху него.

Но не се притеснявайте, защото не можете да слушате звука на любимия музикален инструмент на всички трубадури. Благодарение на съвременните технологии хората могат да се насладят на романтични мелодии почти навсякъде. Трябва само едно – да настроите мобилен телефон за тази или тази радио вълна и да разделите слушалките. За да дадете на атмосферата докосване на мистерия и интимност, вземете свещите. Техният треперещ пламък, отразен във водната повърхност, ще бъде отлично допълнение към вечерта в стила на “романтичното”.

как да направите романтичен фаворит

Ако искате да останете вкъщи …

И какво можете да направите в зимния или есенния дъждовен ден, когато искате да се развеселите с нови емоции толкова много, да върнете стария дъх на страст? Какъв вид съвместни развлечения ще донесат любовниците и ще изострят чувствата си? Всъщност можете да намерите много романтични моменти, да се разходите в киното и да играете снежни топки в най-близкия парк и да отидете на пързалка. И най-доброто от всичко, особено при лоши метеорологични условия, останете в къщи и прекарайте вечерта на свободното време единствен един с друг.

Обикновено ние, жените, винаги очакваме от инициативата на мъжете. И какво, ако го вземем в собствените си ръце и привлечем любимата към организацията на това, което обикновено се разбира под думата “романтик”? Кажете му какъв тон бихте искали да попитате следващата вечер, която трябва да прекарате заедно. Слушайте оферти и се опитайте да обедините усилията си. И можете да научите някои идеи от тази статия.

Вариант едно: както в американското кино. Спомняте ли си сензационния филм “Девет и половина седмици”? Ако не, тогава не забравяйте да погледнете този странен наръчник за съблазняване и да се въоръжете с някои много еротични техники. Първо, е необходимо да се създаде романтична интимна атмосфера: да запалите свещи, да направите легло с копринено бельо, да вземете съблазнително облекло. Като задължителен признак, подгответе черна превръзка над очите си.

Вместо вечеря на свещи е по-добре да направим малък бюфет на нощното шкафче, менюто трябва да включва всички видове плодове, месо и сирене за гладене, светло вино, сладолед и течен шоколад. Опитайте се да организирате някакъв вид състезание и да завържете очите си един по един, за да познаете имената на храната, която ще се нахраните. Не забравяйте за развлекателната програма под формата на стриптийз за звуците на известната мелодия от филма. Между другото, помолете близкия човек да участва активно в действието, а не просто да бъде външен човек, лениво да се лее в кресло.

Ако лентата – това не е нещо си, а след това просто да танцуват заедно под романтичната музика, говорят помежду си, са различни приятно и вълнуващо въображение модерни думички, обмяна на ласки и целувки. И ако третирате хората с възбуда, играйте карти за сваляне. Такъв необикновен турнир перфектно ще стимулира въображението и ще събуди желанието. Най-важното е да забравиш за всичко в света, освен за любим човек наблизо. Останалите ще ви разкажат сърцето.

Вариант 2: плуване заедно. Това е чудесен начин да организирате романтична вечер за тези, които са щастлив собственик на голяма баня, защото тя е нейната роля като любители на ниша. Ароматна пяна, пламъка на свещи се разпространява навсякъде, цветя, лед шампанско във високи чаши, тиха музика – какво би могло да бъде по-добре?

Тъй като ние не говорим за това, как да разнообрази сексуалния живот на двойките (въпреки че това също е важно), и как се инжектира романтика в една връзка или не може тя да изчезне, не бързайте да се премине към любовните удоволствия. Говорете помежду си, насладете се на близостта на телата и мислите, мечтаете за бъдещето, запомнете прекрасното начало на вашите взаимоотношения. Повярвайте ми, ако можете да превърне обикновената баня ъгъл на самота, един вид остров на любов, ние се съберат и да се смеят, а малко по-vzgrustnut, и да стане още по-близо и по-скъпо.

Вариант 3: романтика в кухнята. Това ще бъде да превърнете рутинното готвене в едно вълнуващо приключение за двама. Първо, изберете ястие, което не съществува в менюто си, например: истинска италианска пица, суши, равиоли, пълнени с необичайно, екзотична салата и така нататък. На второ място, не забравяйте да опитате готовите съставки за любимия ви, но не с лъжица или вилица, а с устните си. Между другото, защо не опитате соса, като го облизвате от гърдите си?

Вероятно няма да успеете да завършите подготовката на храната навреме, а кухненската маса, която е замърсена с брашно, ще бъде свидетел на внезапно разпалване на страст. Но спомените за такава съвместна подготовка на вечеря вкъщи за дълго време ще доведат до значителна усмивка на устните ви и в очите на вашия възлюбен мъж със сигурност ще прочетете желанието да го повторите.

Вариант 4: за романтика – на покрива! Закуска на свеж въздух или вечеря в вечерния здрач в компанията на любим човек – винаги се настройва по специален начин и дава положително море. Можете да използвате услугите на специални фирми, които ще могат да правят всичко на най-високо ниво. Ще ви бъде предложено да организирате романтичен на покрива на небостъргач в центъра на града, да създадете подходящия антураж, да организирате музикален съпровод и да предлагате отличен избор от ястия. Въпреки че трябва да се отбележи, че всичко това ще изисква определени финансови разходи.

Така че може да започне на покрива на вашия дом? И какво, ако е подходящо за изненада? Не е нужно да дърпате маса зад – можете да организирате вечеря или закуска в ориенталски стил с възглавници и покривка. Представете си: сутринта в мегаполиса, необикновено тих в събота и ти с чаша ароматно кафе, наслаждавайки се на прохладата в навечерието на горещ ден. Или друга картина: вечер, градски светлини, аромат на цветя, представен от любим човек, вкусна вечеря под звездите и цялата нощ …

Разбира се, не е необходимо да се използват готови сценарии. Вкусовете на хората са толкова различни, а фантазията на любовниците няма граници. Може би вашият човек ще бъде вдъхновен от една вечер на брега на едно изгубено езеро в гората, прекарва нощта в палатка и се къпе гол в студената вода. Някой ще намери романтична вечер у дома, без никакъв допълнителен антураж, точно в компанията на любима жена, бутилка шампанско и стар филм по телевизията. И всяка от тези опции е добра по свой начин, остава само да разберете какво искате и вие двамата.

Несъмнено повечето от нашите желания са свързани с финансови възможности. Но вие ще бъдете в състояние да се отдадете един на друг малко романтика във всеки случай. Нека действието ви да не бъде изумено от неговия обхват, но то ще ви затопли с топлина и ще озарява с любов. Не се страхувайте да изненадате и да се радвате. Не забравяйте, че това, което романтиката няма да ви привлече въображение, да я олицетворява в живота, ще помогне на взаимното желание да запазите свежестта на чувствата и да направите любим човек щастлив. Експериментирайте, защото новостта – мощен съюзник в изграждането на нежни и треперещи взаимоотношения!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3