Klassisk stil af tøj – meget chic fra ingenting

klassisk stil af tøj

Indhold:

 • De vigtigste tendenser i den klassiske stil af tøj
 • Klassisk stil, eller hvordan man ikke bliver et “sort får”
 • Vi modellerer klædeskabet i klassiske traditioner

Tøj i den klassiske stil betragtes som udgangspunkt for alle modetrends. Det repræsenterer de grundlæggende grundlag for mode og er meget populært blandt de mennesker, der har opdaget hemmeligheden i det klassiske billede: elegance i enkelhed.

Den klassiske stil af kvinders tøj er en neutral, tilbageholden praktisk, men ofte bliver designere styret af klassiske linjer, samtidig med at de skaber levende, mindeværdige billeder. Dette er klassikernes hele paradoks. Denne stil behøver ikke, men tolererer heller ikke hypertrophied indretning, skrigende ekstravagance, unødvendig, fordi den betragtes og mangfoldighed. Strenge linjer, enkelhed og minimalisme – de vigtigste funktioner, der adskiller silhuetter af den klassiske stil, men hvordan sådan en konservativ retning i tøjet ikke kunne miste sin relevans i dagens ekstraordinære, chokerende modeverdenen?

Historien om den klassiske stil af tøj er dybt forankret i engelsk puritanisme, så ofte har dette billede i tøj et andet navn – purisme. Puritanisme er et filosofisk synsvinkel, der fremmer mindskelsen af ​​menneskers behov, udtrykt gennem ekstern opførsel. Det vil sige, at hvis nu tøj kan betragtes som en udtryksfuld form for selvudfoldelse, så stiller den klassiske stil et “veto” på alle mulige overskud.

De vigtigste tendenser i den klassiske stil af tøj

Klassiske tøj er karakteriseret ved øget beskedenhed, enkelhed i skåret og stil, men sådan minimalitet af detaljer er i stand til at fremhæve fornemmelsen af ​​den kvindelige figur uden at give hendes overdrevne erotik. Puritanske attires indeholder et let strejf af raffinement, spændende mysterium, det er af disse grunde, at så mange berømte kvinder foretrækker klassikere.

Det er værd at huske den legendariske Coco Chanels udtryk: “Hvis man bliver ramt af skønheden i enhver kvinde, men du kan ikke huske, hvad hun var iført – så hun var klædt perfekt.” Dette ordsprog, som ingen andre, kan forbløffe med dybden af ​​sin troskab når det kommer til klassikere.

Så, hvad er det mest karakteristiske, skelne den klassiske stil i en separat retning:

 • Kombinationen af ​​enkelhed og virtuosisk elegance af klippe, evnen til at placere accenter på kvindens figur, hvilket gør kjole sig ubemærket;
 • Brugen af ​​dyre, præsentable materialer, der er kendetegnet ved en høj kvalitetsstandard, udført i overensstemmelse med de bedste traditioner. Historien om den klassiske stil af tøj nævner specielt primskrotmateriale;
 • Subtile, dæmpede, ofte pastellfarver i farve. Der lægges vægt på tilbageholdenhed;
 • Afvisning af rigelige gardiner, en kombination af forskellige materialer i form af tekstur. Brug ikke skrigende ruches og flirty buer;
 • Overdreven enkelhed i at skære kjole og dragter, den klassiske stil af tøj har praktisk taget ikke udviklet sig og har ikke bragt nogen specielle nyskabelser i design af modeller;
 • Sko er nødvendigvis lavet af naturlige materialer, det kan være et andet finish læder eller suede af høj kvalitet. Modeller af sko udmærker sig også ved traditionelle løsninger: “bådsko”, en hæl af mellemhøjde, ikke mere end 7 centimeter, mangel på skrigende farver og hakket ornamenter;
 • Moderering af tilbehør: Det er tilladt at supplere billedet med naturlige, dyre produkter af ret simple former uden overskydende, for eksempel perle tråd eller øreringe.

smukke klassiske stil tøj

Klassisk stil, eller hvordan man ikke bliver et “sort får”

Nu har sjældne kvinders magasiner en klassisk stil. Dette skyldes andet end kompleksiteten af ​​sådan en autentisk pasform med lethed erotisk lysstyrke eller uagtsomhed, der crowd catwalks af førende modehuse og butikkerne.

Klassikere har ikke ændret sig siden starten. Farver, toner og former har længe været forudbestemt og afgjort. Men lov til at bruge nogle af de tegninger, kan det være: en stribe af det meste monokrome farver – sort og hvid, traditionelle skotske bur (igen huske de Prim engelske puritanske Classics), nogle gange kan man finde juletræet.

Bemærk at baggrundsbilledet, hvis det selvfølgelig er til stede, ikke skiller sig ud fra den generelle farve i den klassiske stil af tøj, det skal forblive så dæmpet som muligt og lille i størrelse. Farve opmuntret ensformigt, det kan være dybe grønne eller blå nuancer, jordiske brune, og hvis tøjet er til stede lyse farver, så mest sandsynligt, med en overvægt af grå eller beige pastel nuance.

Det ser ud til, at det kan udøve mere konservatisme end alle ovenstående, men der er en detaljer i garderobeskabet, som i denne henseende slår vægten af ​​rekordskoene. På trods af de utallige forsøg fra designere at bringe sorten til klassikerne og opdatere den (for eksempel at inkludere hårnåle og sneakers), viste “bådesko” sig at være uovervindelig. For disse modeller er der en standard skabt af ingen ringere end fremragende Coco, skaberen af ​​multi-farvede sko-både, hvis tå kontrast til den generelle baggrund af sko, sådanne modeller ofte har udsøgt snørebånd.

fashionable klassisk stil af tøj

Vi modellerer klædeskabet i klassiske traditioner

Kjole

Når man vælger kjole til sig selv, skal kvinden først og fremmest forstå, for hvilke formål dette tøj skal tjene, og hvilken følelse vil formidle. Glem ikke om omhyggeligt valg af tøj til din type figur. Når alt kommer til alt, er klassisk kjole specifik i sin enkelhed, og det vil ikke altid være passende. I betragtning af alle disse parametre og træk kan vi konkludere, at udvælgelsen af ​​puritansk kjole er besværlig nok proces. Modesty er et rosin, det er det vigtigste slogan af en sådan kjole.

 • Farveskemaet med meget lavtliggende toner, men ikke sorg, ingen lyse farver, for ikke at nævne udskrifter eller et dristigt spil med farve;
 • Manglende draperier og kombinationer af forskellige stofstrukturer, afvisning af anvendelse af paljetter, perler, andre effekter;
 • Brugen af ​​usædvanligt højkvalitets materiale, ingen syntetiske stoffer, kun naturlige, traditionelle stoffer i kombination med højsømteknik og lakonsnit;
 • Kjoleens stil antager sværhedsgraden af ​​linjerne, et minimalt indryk fra kroppens silhuet er tilladt.

Længden er reguleret på tidspunktet for dagen. Om morgenen – dette er overhovedet af midterlængden. Ved frokosttid er det bedre at foretrække en pastellfarvet kjole af mellemlang længde, du kan lave en lille accent på taljen med et tyndt bælte. Kjole til arbejdsmiljø eller forretningsmøder forudsætter at du skal bruge strømper og den mest koncise formular. De bedste eksempler på hvordan du kan kombinere og skabe en puritansk garderobe, kan være engelske blade, som præsenterer en stil af tøj til kvinder i den klassiske stil. Her kan du tydeligt se, at enkelhed er også elegance.

Aften kjoler kendetegnes ved upåklagelig skæring, præsentabel og indlysende soliditet af påklædning. Mærkeligt nok, men det er tilladt og dyb hals, og den sexede hals, der afslører ryggen, er heller ikke kontraindiceret, skåret og charmerende afslører et elegant ben. Her er det i al sin pragt – den klassiske stil. Kvinder tøj af denne type vil give odds til almindelig t-shirts og jeans.

kulør

Når det kommer til at skabe et klassisk billede ved hjælp af et kostume, kommer ufrivilligt i fantasien op tweed modeller, lavet i de bedste engelske traditioner. Det er værd at nævne nogle funktioner ved at vælge et klassisk kostume:

 • For det første skal jakken og nederdelen skelnes af det enkle skåret, der skal udføres i en designbeslutning. Kjolen er enten knælængde eller op til anklerne, med et lille snit på siden eller bagved. Jakken skal være så lang som den øverste tredje eller midten af ​​lårene. Farven på knapperne skal svare til kostume materialets tone.
 • For det andet skal blusen være flere toner lettere end kostume selv. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, er det nødvendigt at begrænse dig til en bluse i en tone, der er identisk med kostumeet, men forskelligt i tekstur. Det er tilladt at afslutte billedet med et elegant silketørklæde;
 • For det tredje er det tilladt at erstatte det klassiske nederdel med bukser. Hvis du stopper med denne mulighed, vil den mest succesrige kombination være en mørk bund og en lysplade. Afhængig af typen af ​​figur, skal du vælge buksestil: Bukserørene vil se mere faktiske ud;
 • For det fjerde vil bare blasfemi være en kombination af en klassisk jakke og en streng bluse med daglige jeans. Denne kombination er uacceptabel på grund af den overdrevne universalitet i jeans. De passer bare ikke ind i den klassiske udskæringers sofistikering og præsentation.

Kære damer, du kan se elegant og elegant ud i simple tøj, det klassiske billede er en levende bekræftelse af dette. Tillad dig selv nogle gange sådan luksus – at være “enkel”, og i enkelheden af ​​dette finder charmen. Legendariske fashion trendsetter Coco Chanel sagde engang: “Det er umuligt at være innovativt hele tiden. Jeg vil gerne skabe klassikere! “.

Vi anbefaler at læse: en militærstil i kvinders tøj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 44