Vi mestrer de første retter: Opskrifter med ostesuppe med kødboller

Ostesuppe med kødboller

Indhold:

 • Enkel suppe med kødboller og smeltet ost
 • Suppe med Gouda og kødboller
 • Original suppe med ost, græskar og kødboller
 • Ost- og svampesuppe med kyllingekødboller

Bedre end rig, aromatisk borsch kan kun være lys, utroligt mørt ostesuppe med kødboller. Enig, fra en enkelt omtale af denne skål er allerede salivating. I selve fadet ser det ud til, at der ikke er noget bemærkelsesværdigt. Kogt på kylling eller oksekød bouillon og suppleret med små runde stykker hakket kød, viser det sig at være meget nærende og helt tilfredsstillende.

Ved første øjekast, alt er enkel, men selv den sædvanlige opskrift bruger en eller to ingredienser – såsom krydderier, grøntsager eller et stykke af Gouda – kan forvandles til et sandt mesterværk af kulinariske kunst. Tro mig ikke? Så du skal helt sikkert lave en ostesuppe. Vi hjælper gerne vores læsere – både begyndere og erfarne kokke – lær en af ​​følgende retter. Vælg så dristigt en opskrift, og uden at sætte den i bagkassen, skal du straks komme til virksomhed. Du kan se, hele proceduren – fra skiver til fjernelse af duftende mad fra ovnen – vil tage lidt tid og gøre en minimal indsats. Men resultatet vil helt sikkert glæde både dig og dine kære.

ost suppe med kødboller opskrift

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Enkel suppe med kødboller og smeltet ost

Den første opskrift kan pålideligt tilskrives almindelige retter, der er kendt for næsten alle værtinder. Sådanne retter kræver ikke nogen særlig erfaring, færdigheder eller tid. Madlavningsproceduren er meget enkel, og de nødvendige ingredienser til dette er altid til salg, foruden de er billige. Men en sådan suppe med kødboller vil ikke kun tilfredsstille sult, men også hæve stemningen. På trods af sin enkelhed, viser det sig at være meget appetitvækkende og ret originalt, fordi du ser, det er ikke altid den første skål, der indeholder forarbejdet ost. Men det er dette produkt, der giver det en “zest”. Så lad os evaluere følgende opskrift. Kun på denne måde kan du være sikker på, at maden er opmærksom.

ingredienser:

 • 250 gram saftigt, fersk hakket kød (tag noget af dit valg: kylling, oksekød, svinekød eller andet)
 • tre pakker af forarbejdet ost
 • to små kniplinger af friskmalet sort peber
 • salt – efter smag
 • to små løg
 • 120 gram gulerod
 • to store kartofler
 • 20 milliliter vegetabilsk olie

Til indsendelse:

 • frisk fennikel – mængden efter eget valg
 •  parmushki med hvidløg eller rusks

Fremstillingsmetode:

Før du begynder entusiastisk på “kamp”, skal du tage højde for et par nuancer. Selvfølgelig er erfarne kokke naturligvis velkendte, men for nybegyndere er det klart ikke overflødigt. Så læs og husk. Så bemærk, at suppeopskriften kan ændres lidt for at passe til dine behov. For eksempel, hvis du foretrækker en fugl, lav kødboller fra kyllinghakket kød, men for svinekød og oksekødsbesøgende anbefaler vi at bruge en af ​​disse to produkter. Derudover kan massen til produkter købes i en butik eller laves i eget køkken i dit køkken. I sidstnævnte tilfælde viser fyldningen sig at være mere øm og saftig, vigtigst, rulle det godt gennem kødkværnen.

Et andet vigtigt punkt er grundlaget for skålen, det vil sige bouillon. Du kan tilberede skålen på vandet, fordi kødboller og stege grøntsager stadig gør det rigeligt. Men hvis du vil lave en hjertelig og ret fed suppe, anbefaler vi på forhånd at koge et stykke oksekød eller svinekød. Kødet selv bruges i en anden skål, men i bouillon skal du tilføje ingredienserne, der er angivet lige ovenfor, og få en appetitlig første skål. At det kom ikke kun lækre, men også tiltrukket sig opmærksomhed fra forbrugerne, tjene det med hakkede greens, som vil give din skabelse en uovertruffen aroma og friskhed smukke lyse farve.

Nå, lad os nu se nærmere på selve opskriften. Du vil se, proceduren er meget enkel, start med hakket kød. For at spare tid og kræfter skal du tage det færdige butiksprodukt, salt og peber med fokus på din smag. Derefter skræl løget fra skræl, skar det i meget små terninger og kom ind i kødmassen. Tør forsigtigt det med dine hænder, og passér derefter gennem kødkværnen. For at gøre kødboller mere ømme og saftige, gentag proceduren to gange.

I mellemtiden lægges en pande vand eller en færdiglavet bouillon på komfuret. Fugt let dine hænder for at gøre det lettere at danne kødboller. Nu får du en lille masse og omhyggeligt ruller den ind i en ikke for stor bold, ikke større end en valnød. Tilsvarende gør resten af ​​produktet. Sæt dem i en skål med en kogende bouillon, hæld ¼ spiseskefuld salt, rør og tag på resten af ​​ingredienserne.

Skræl løg og hug det tynde halvringe, fjern derefter gulerødderne fra gulerne og skær det i terninger. Hæld den første grøntsag i en stegepande med forvarmet olie, så snart det lyser og bliver meget blødere, tilsæt gulerødderne. Pas fødevaren til halvt kogt. Skræl nu kartoflerne, opdel den med mellemstrimler og send det til kødboller. Her indtastes steget modtaget, reducer varmen og fortsæt med at lave mad. Forresten må du ikke glemme at jævnligt fjerne det dannede skum, ellers vil suppen komme ud overskyet.

Opskriften er afsluttet – det er stadig at grille den revede ost på et stort rist og sæt det i en kasserolle. Herefter holder du mad på ovnen i ca. ti minutter, så sluk for ilden og lad den brygge. Skålen kan serveres med hvidløg dumplings eller rusk croutons. Det sidste anbefales at lave mad selv, især da det tager et minimum af tid. Opskriften er meget enkel: Skær i store terninger et hvidt brød og steg det i en sautépande, efter at have sprinklet med lidt olie. Efter drysses brødet med krydderier og serverer på bordet, hver servering suppe garner med grønne.

lækker ostesuppe med kødboller

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Suppe med Gouda og kødboller

Opskriften på denne skål betragtes som mere kostbar – denne gang vil vi lave uden stegning, hvilket gør maden for fed. Skær grøntsager tilsæt suppen fugtig, de kommer direkte i madlavningsprocessen. Madlavning er en delikat sag, men hver husmor ved, at krydderierne får en særlig smag og smag på retterne. Derfor anbefaler vi at bruge tørrede krydderier og naturligvis hvidløg. Hvor lækker suppen vil være, døm for dig selv.

ingredienser:

 • to mellemløg
 • to laurbærblade
 • 300 gram svinekødkød
 • tre kartofler
 • ris – valgfri
 • fire ærter af sort peber
 • 100 gram gulerod
 • tre gram salt
 • 70 gram Gouda ost
 • lille flok frisk persille
 • tre hvidløg negle

Fremstillingsmetode:

I den moderne verden med sin beskæftigelse, evig hastighed og en katastrofal tidsmangel kræver selv madlavning hurtige lynhurtige løsninger. Det er denne opskrift, som vi tilbyder vores læsere. Forberedelse af denne suppe vil tage omkring en halv time. Du behøver ikke at lave hakket kød, da produktet altid kan købes i butikken, selv om der ikke er brug for ristning – tilføj rågrøntsager. Til sidst får vi en blid, lys og virkelig nærende skål.

Skræl først kartoflerne fra huden, skyll det godt og skær i strøer. Hæld det derefter i kogende vand. Forresten, hvis du vil, kan du lave suppe på den tilberedte bouillon, bare lave mad på forhånd. Afskal nu løg fra skræl og hugg halvkuglerne og gulerødderne – tynde cirkler. Ved hjælp af en kniv finhakket persille eller andre grønne, er det tilladt at afvige lidt fra opskriften.

Skær grøntsagerne i bouillon og gå derefter ind i kødbollerne. Fremgangsmåden til deres forberedelse er meget enkel: saltet og malet peber hakket omhyggeligt med dine hænder. Derefter kombineres det med løget, skæres i stykker og knuses det med en kødkværn. Indtast derefter en lille masse på dine fingre og rul det ind i bolden. Hent de ting, du lægger i suppen, her smider sødt ildelugtende paprika og laurbær. Om nødvendigt sæson med vand, kog med minimal flamme, glem ikke at regelmæssigt fjerne overskydende skum. Ca. fem minutter inden slutningen af ​​tilberedningen skal du gratulere Gaudu med medium strimler af rist og hæld i suppen. Indtast hvidløg, knust med en speciel presse.

Hæld skålen over serveringspladerne og pynt med grønne grøntsager, inden de serveres. Af den måde kan modstandere af kartofler ændre opskriften: For at reducere kalorieindholdet i skålen erstattes grøntsag med korn. For dette er ris perfekt: Tag en lille håndfuld (ikke mere end 40 gram), fyld den med vand og lad den brygge. Skyl derefter godt under springen og sæt kogende bouillon sammen med kødboller. Suppen vil være lys og hjertelig på samme tid. Hvad angår Gouda, så kan du i stedet for det bruge ost, og elskere af exotics rådes til at prøve parmesan. Faktisk er det ligegyldigt hvor dyrt du tager, det vigtigste er, at suppen er kogt med kærlighed. Så kom til madlavningen med hele dit hjerte.

lækker ost suppe med kødboller opskrift

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Original suppe med ost, græskar og kødboller

På sin erfaring, har mange forretningsfolk, forfattere, politikere og almindelige mennesker gentagne gange bevist, at succes kommer kun til dem, der ikke er bange for at tage risici og heldigvis går i gang med en bevidst eventyr. Det samme princip arbejder i køkkenet: ikke turdet i eksperimentet, ville kokken aldrig har skabt den mest delikate dessert tiramisu og kirsebær strudel og vil ikke være kendt for verden. Så ikke hænge op på, hvad der er opnået – efter at have studeret en opskrift, dristigt legemliggøre den næste. Det er det, vi foreslår at gøre lige nu.

Vi vil lave en virkelig original og sindssyg aromatisk suppe. Du forsøgte næsten aldrig den ømeste fad med kødboller, grønne bønner, tomater og andre grøntsager. Og de mest usædvanlige ingredienser i sammensætningen er græskar og hård ost. Enig, en ganske interessant kombination, især til suppe. Tro mig, det er værd at bruge tid på at forberede det – maden viser sig at være utroligt appetitlig, lys og virkelig vitamin. Det tilfredsstiller sult, minder om sommeren og øger stemningen væsentligt. Hvis du er interesseret, tag en opskrift i hånden og handle under vores følsomme vejledning.

ingredienser:

 • 1000 milliliter frisk og varm kylling bouillon (vi anbefaler at lave mad fra fjerkræ)
 • 140 gram kartofler (ca. tre stykker)
 • et lille stykke græskar – ikke mere end 200 gram
 • 200 gram frosne grønne bønner
 • to mellemstore gulerødder
 • tre knivspidser af havsalt
 • hvidløg – et stykke
 • moden, frisk tomat
 • 170 gram hård ost
 • femten milliliter olivenolie
 • greens – til arkivering
 • 220 gram kylling eller andet fyld
 • krydderier

Fremstillingsmetode:

Som du kan se, vil denne ret kræve en rig bouillon. Det anbefales at tilberede det på forhånd, det er bedre at bruge en frisk hjemmelavet kylling til dette. Sørg for at fjerne det med fjer og fedt, godt vaske, fjern indmad, og derefter sende det til gryden med vand. Husk en lille hemmelighed: suppen for at få den perfekte gennemsigtige og bud, koge det på en lille brænder flamme, mens sikker til regelmæssigt bortskaffe overskydende skum. Fuglen selv kan bruges til at forberede en anden skål.

Lad os vende tilbage til vores suppe: skære de midterste potter med skrællede kartofler. Når du sætter det i en varm bouillon og tænd ilden til et minimum. I mellemtiden skal hakket græskar med små terninger (fjern kun skræl fra det på forhånd), og vask bønnerne under vandhanen og tør. Når kartoflen er tilstrækkeligt kogt, skal du kombinere den med ovennævnte ingredienser. Det er på tide at tilføje lidt salt og krydderier til panden. Hvad angår de seneste særlige anbefalinger eksisterer ikke, fordi hver ejer har sine egne præferencer. Lækker suppe opnås med jord eller duftende sort peber, basilikum og oregano vil give den en speciel smag. Hvis det ønskes, kan du smage skålen med tørret hvidløg.

Vi går videre til næste niveau: Skræl gulerødderne og skær løgene så små som muligt. Hæld derefter olivenolie i en varm stegepande, når det begynder at hæve, tilsæt grøntsagerne. Pas dem med konstant omrøring, indtil de bliver bløde og ikke ændres i farve. Så snart du klarer, sættes den modtagne masse i fremtiden. Nu er det tomatens tur: Lav et lavt snit på toppen og hæld det med kogende vand. Hæld derefter tomaten med koldt vand og skyll forsigtigt af huden. Bliv den resterende pulp på et stort rivejern og kom ind i fadet.

Det er fortsat tilfældet for lille: efter eget skøn salt og peber hakket, grundigt, flittigt ælte med hænderne, det vil hjælpe slippe af ekstra klumper. Det bliver endnu bedre, hvis du passerer en masse gennem en kødkværn, så kødboller kommer ud mere blødere og mere følsomme. Fugt palmerne let med vand, tag derefter et lille stykke fyld og rull det forsigtigt ind i kuglen. På samme måde danner resten af ​​emnerne, og sæt dem i en gryde med bouillon.

Når de lyser op og får en lidt grålig skygge, hældes i opvasken før revet ost. Det er bedre at bruge faste sorter – for eksempel Gaudu, russisk – eller tage et forarbejdet produkt. Reducer brænderens flamme til et minimum, og kog suppen i ca. otte minutter, dæksel derefter med et låg og lad det sidde et stykke tid. Mens du serverer en skål, hæld den i portioner og drys med krydderurter.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ost- og svampesuppe med kyllingekødboller

Endelig lad os se på en anden temmelig simpel og frem for alt sindssyg lækker opskrift. Det vil være en ostesuppe med sød peber, grøntsager, kyllingekødboller, en anden uundværlig egenskab af mad vil være honning. Hvad angår svampe bemærker vi, at du kan bruge både frisk og frossen. Derudover skal du ikke være bange for at eksperimentere med sorter: hvis du ikke drikker, tag svampe eller sig, østers champignon.

ingredienser:

 • 75 gram vermicelli
 • stor peberfrugt
 • to forarbejdet ost
 • 200 gram alkohol
 • salt, krydderier
 • olivenolie
 • en gulerod
 • 290 gram kyllinghakket kød

Fremstillingsmetode:

For at gøre suppen mere øm, vil vi i stedet for kartofler bruge vermicelli. Det brygges i modsætning til ovennævnte grøntsag meget hurtigt, så det lægges til skålen i slutningen. Så er du klar til at starte? Så gå videre og, som de siger, med sangen, fordi at lære kulinariske færdigheder, der kræves kun i godt humør. Først sættes den midterste ild på vandet. Mens det koger, læg hakket i en dyb skål, kryd det med krydderier og salt. Derefter omhyggeligt æltes og dannes små kødboller. Skræl gulerødderne på et rivejern, og fjern kernen i den bulgarske peber, frø og skær i terninger. Hæld kogende vand frikadeller i varme olivenolie steger svampe, når de mørkere, her også indtaste peber og gulerod.

Drys en masse grøntsager i suppen, tilføj revet flødeost. Før du slukker for kogepladen – hæld vermicelli i opvasken om cirka 15 minutter. Alle de beskrevne retter fremstilles meget hurtigt og kræver ikke kokken særlige færdigheder. Så selv uden at være en god kulinarisk ekspert, kan alle, der ønsker, lave en ostesuppe. Til dette behøver vi kun kvalitetsprodukter og en god opskrift. Den seneste på vores hjemmeside er et meget stort antal, så lad os lave mad sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8