Kylling, ild og fløde!

kyllingefilet i cremefløde

Indhold:

  • Ligheder og forskelle i alle verdensopskrifter
  • 5 vigtigste opskrifter og princippet om at tilføje krydderier

Et entydigt svar på spørgsmålet, da folk begyndte at forberede en sådan skål som en kylling i sur creme, nu kan ingen give. En ting er klart, at ikke tidligere end kyllingen, cremen og ilden syntes. Charles Darwin troede for eksempel, at folk tyrede kyllinger omkring 3.000 år siden, og nu er der tegn på, at det skete for omkring 8000 år siden. Ca. også ting kan ske med creme creme. På den ene side antages det, at syrnet fløde dukkede op i Rusland omkring 3000 år siden, og i Europa – og efter Anden Verdenskrig. På den anden side er sur creme intet andet end fermenteret creme, som begyndte at blive fjernet fra mælk kort efter husdyrkning, og denne begivenhed er ifølge de seneste data også ca. 8000 år gammel.

Forestil dig, at disse creamers aldrig i mindst et år senere har slynget, det er simpelthen umuligt. Det er også svært at antage, at ingen elskerinde i det samme år havde tænkt på at smøre kyllingen i det mindste før madlavning eller under sin cremefløde. Så det viser sig, at opskriften på denne store skål eksisterer i ikke mindre end 8000 år!

Fra oldtiden til slutningen af ​​forrige århundrede var kyllingen ikke en almindelig skål. Vi kogte det ikke ofte og for det meste på ferie. Kyllingekød blev betragtet som en delikatesse, de holdt det til børn og konvalescenter efter alvorlige sygdomme. Og ingen drømte endda om at spise kylling hver uge. Smetana i husene var heller ikke meget: fra en mælkekasse viser det sig kun om en liter. Det blev spist med grøntsager og mel retter, det blev sjældent tilsat til kød og fjerkræ, så en skål som kylling med creme blev anset for at være udsøgt.

kylling i cremefløde med grøntsager og garnér
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ligheder og forskelle i alle verdensopskrifter

Kyllinger og køer er næsten overalt, så opskriften på kylling med creme findes i hver lokalitet, og ikke en, men som regel flere.

Men de vigtigste ingredienser er kun to – det er kylling og creme creme. Typer af varmebehandling, uden hvilken du ikke kan lave en kylling, er også lidt:

  • madlavning og sømning (madlavning i varmt, men ikke kogende vand)
  • ristning,
  • slukning og sløvhed (lang slukning af meget langsom brand)
  • bagning,
  • stegning (grilling på en rist, spyd eller spyd).

Og du kan gøre lidt med creme fraiche: Du kan hente det i cremefløde, du kan lave saus fra cremefløde, og der er en opskrift på at lave sprød skorpe med cremefløde. Det hedder grit. Når gitteret er dækket, dækkes et produkt med et andet, der smelter under madlavning og dermed skaber en skorpe, som mange mennesker kan lide.

Så de vigtigste opskrifter er kun fem. Og deres tilsyneladende mangfoldighed skyldes, at krydderier, grøntsager og lige frugt eller bær blev tilsat som ekstra ingredienser i hver lokalitet i hver lokalitet. Den eneste ekstra ingrediens, der er overalt og bruges ganske ofte, er mel. Det tilsættes til fortykkelse af cremefløde sauce og med grist, så den sure creme, når den opvarmes, ikke har tid til at dræne fra kyllingen for at fuldføre bagning.

klassisk opskrift på kylling i cremefløde
Tilbage til indholdsfortegnelsen

5 vigtigste opskrifter og princippet om at tilføje krydderier

Kendskab til de grundlæggende opskrifter på kylling i flødesauce, kan være særdeles let at behage hjemmet og besøgende krydret kylling i flødesauce på fransk, tilføjer hvidvin og nødder i slutningen af ​​madlavning, gourmet kylling i flødesauce italiensk, tilføjer basilikum, oregano og tomater, eksotisk kylling i sur creme i indisk, tilføjelse af karry og safran.

Hvis du tilføjer oliven, får du en græsk skål. Og du lægger en finhakket saltet agurk i sour cream sauce eller sprinkling kylling med tranebær eller tranebær med bagning, du kan få en russisk festlig skål. Du kan lave en skarp kylling på orientalsk, mexicansk, spansk eller thailandsk måde, kylling shish kebab i en sur marinade. Kylling i cremefløde med hvidløg er tilberedt i mange lande i verden – hvidløg er elsket og forbrugt næsten overalt, og er normalt tilføjet i slutningen af ​​madlavningen eller i stegeolie. Nu er næsten alle verdens krydderier tilgængelige for os, og mange af dem har længe været brugt overalt, så det er et spørgsmål om personlig smag og fantasi at vælge hyggelige og interessante kombinationer.

Opskriften til kylling quenching i rømme sauce

Dette er den mest almindelige opskrift, da dette præparat opnås ikke kun forsigtigt braiseret kylling med cremet smag, men lækker creme fraiche sauce, som du kan spise noget, du ønsker. Gravene er alle og beder altid om mere, så den mest succesrige kylling, stuvet i cremefløde, er en, hvor der er en masse sovs.

For at slukke en kylling med rømme er det muligt på to måder: med indledende stegning i stegepande eller uden det. Ved foreløbig stegning bliver det mere duftende, og sovsusen bliver gylden i farve, men lidt federe på grund af den olie, der anvendes til stegning. Kylling, stuvet i cremefløde uden ristning, vil have en mere delikat smag og hvid farvning af sovs (hvis ikke tilføj farve krydderier). Hvis der er et ønske om at understrege duften af ​​tilsatte krydderier, skal du lave mad uden stegning. Salt, når slukning skal tilsættes i midten af ​​tilberedningen. Hvis du tilføjer i begyndelsen, vil kødet være hårdt, og hvis i slutningen – frisk.

For at slukke uden ristning kylling (hele kroppe eller skåret portioner) til at sætte i en gryde, utyatnitsu eller kedel, hæld lidt varmt vand, satte de hakkede løg og rødder (hvis det er inkluderet i dine planer), dækket med et låg for at efterlade en lille åbning, og læg en lille brand i 30-40 minutter. Vand bør tilsættes, da kogningen foregår. Hvis du tilføjer krydderier i starten af ​​madlavning, kyllingen fyldt med deres duft, hvis slutningen – vil kun duftende sovs. Creme fraiche er nødvendigt at tilføje et par minutter før udgangen af ​​madlavning, forblanding det med mel (200 g creme fraiche – en spiseskefuld mel) og fortyndet til det halve med vand eller kold mælk.

Til slukning med foreløbig stegning, hæld lidt olie på den opvarmede stegepande, læg kyllingstykkerne, så de ikke rører hinanden og let steg dem på begge sider over medium varme. Når du steger, kan du tilføje fint hakket løg og rødder. Derefter tilsættes lidt vand, reducer varmen og lad dem simre i 30 minutter og luk låget. Sourcreme blandet med mel og fortyndet med vand eller mælk, tilsættes inden slutningen af ​​tilberedningen. Hvis melet ikke sættes, så bliver sausen mere flydende.

Opskriften til stegning marineret i cremefløde

Sour marinade, for det første, gør kødet mere mørt fjerkræ, for det andet, giver en cremet smag, og for det tredje, creme fremmer bedre hurtig indtrængning af duftende stoffer i krydderier. Mariner fortrinsvis mindst 30 minutter før stegningens start. Og endnu bedre – en dag. Marinade er tilberedt uden salt. Det er nødvendigt at salte kyllingen umiddelbart inden stegning. Steg den syltede kylling i en stegepande opvarmet med olie, indtil en brun skorpe dannes over medium varme.

Opskriften på bagning af kylling i cremefløde

Bagt hel eller stykker kylling med en smuk creme er meget elegant udseende på bordet og en af ​​dens slags kan skabe et festligt humør. Du kan bage både i marinade, og uden det. Gør dette på et bageplade eller stegepande i ovnen eller i ovnen, i aerogrill, i multivarket. Kyllingen skal saltes inden bagning, og hvis den ikke marineres på forhånd, så gnid den med krydderier. Coat fløde, hvortil der tilsættes lidt mel, sat på en pande (kan være “sætte” og en glaskrukke placeret på en pande eller en stegepande, hvori vandet hældes og tilsat krydderier) og anbragt i en ovn forvarmet til 200 ° C temperatur.

Omkring kyllingen er det ønskeligt at sætte grøntsager eller frugter: æbler er velegnede (med kanel er perfekt kombineret) og kvede. Ovnen skal åbnes fra tid til anden og smøre fuglen med rømme, hvor krydderier og mel tilsættes, og der skal sprøjtes grøntsager eller frugt med den resulterende saft. 15 minutter før beredskabet til ikke kun at smøre kyllingen med sur mel blanding, men også vand hendes grøntsager eller frugt. Derefter kan du drysses med tyttebær – det vil være utroligt smart. I Rusland og Tyskland og i marinade, og i blandingen til gratin tilsættes sennep, og skålen tager på sennepsmag. Bagningstid er fra 40 til 60 minutter, afhængigt af kyllingens størrelse.

Opskriften til grilling af kylling

På denne måde blev kød kogt tilbage i de tidspunkter, hvor der ikke var ildfaste redskaber. Det er populært nu – en sjælden tur til naturen gør uden shish kebab eller kød på grillen. Kylling marineret meget hurtigere end kød, men i sur marinade bliver det mere blidt end i nogen anden. Og hvis sennep sættes til marinade, smelter det simpelthen i munden (sennep blødgør det hårdeste kød, for ikke at nævne kyllingen). Smørning af kyllingen under tilberedningen af ​​surmælksblanding får du ikke kun en velsmagende og smuk skorpe, men også opretholdelsen af ​​kyllingekøds juiciness.

Opskriften til kogning og kylling syning i creme creme

Kogt kylling med sure creme sauce kan være en diætret og festlig. For at forberede en festlig skål, skal du koge kyllingen i en lille mængde vand, tage knoglerne ud, hæld kyllingekødet med en meget stærk bouillon og sæt den på kolden til frysning. Blandet revet på en lille riven peberrod med creme og krydderier og læg den på en frosset kyllingjellied.

Til fremstilling af diætetiske retter skal koge kylling, dræne næsten hele bouillonen, tilsæt creme fraiche fortyndet med vand, blandet med en lille mængde mel og varm (ikke kogende) over svag varme. Salt og krydderier er ikke nødvendige for at tilføje – denne skål og uden dem har en delikat cremet-nutty smag. Stitched kylling i sur creme vil spare mere nyttige stoffer end kogt – så de gamle indianere kogte kød.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 70 =