Ikke-fristende madlavning eller en sund middag for hele familien

lækker ørred med kartofler

Indhold:

  • Klassisk madlavningørred
  • Den oprindelige opskrift på ørred
  • Ørred til øl til din elskede mand

På en kold vinternat er en stor og lækker middag af afgørende betydning. Derfor har du studeret de mange kulinariske variationer, du skal beslutte og vælge det eneste mesterværk, som du vil regulere din familie. En god chance for at demonstrere dine kulinariske talenter – fisk med kartoffelgarn. Her og klar fordel for kroppen, fordi fisk indeholder næringsstoffer og kalorier nok, næppe nogen vover at udfordre det faktum, at kartofler – et produkt af mere end nærende. Hvilken slags fisk foretrækker du? En fremragende mulighed – ørred. Det Omega-3-syre, vitamin A, D, B12, pyridoxin. Opskrifter, der kombinerer ørred og kartofler, Mass.

Der er enkle muligheder uden at tilføje nogen saucer. Der er også enestående, som du vil have brug for mange produkter og en solid tålmodighed. Lad os prøve at overveje alle de grundlæggende måder at lave ørred på med kartofler.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Klassisk madlavningørred

Denne mulighed er egnet til begyndere såvel som til dem, som gæsterne skal komme med. For 1 kg kartofler skal du bruge 4 bøførred, en stor løg og 2 citroner, samt salt og peber, som tilsættes til smag. Til at begynde med marinere ørred. Gør det nemt. Det skal gnides med salt og peber, derefter gennemblødt med citronsaft og sendes til køleskabet i en halv time.

Mens ørreden kommer til standarden, forbereder vi kartofler. Rengør og skær det i halvdele. Skræl løg og skær i ringe. Dernæst trækkes ud gryden ud af ovnen, foret med folie på den og sprede lag af ingredienser: løg, ørred, kartofler og løg igen. Salt, peber, wraps folie skålen og sætte det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 40 minutter.

Den oprindelige opskrift på ørred med kartofler
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Den oprindelige opskrift på ørred

Ovnen skal forvarmes på forhånd. Den optimale temperaturregulering er 180 grader. Vi tager 1,3 kg kartofler og ørred, mellemstort løghoved, 2 kyllingæg. Stadig nyttig: sur creme – 300 gram, ost (fra hårde sorter) – 350 g, 2 spsk olivenolie. Hvidløg, dill og andre grønne, samt salt og peber – til smag. Først skal vi beskæftige os med kartofler: det skal rengøres, vaskes og skæres i små cirkler, blandet med smør, salt og peber. Vi tager bagepladsen, smør og spred kartoflerne. Madlavning i 20 minutter. Næste skære løgene, du skal få tynde hylstre.

Næste trin er madlavningørred. Det er bedre at bruge frisk fisk eller friskfrosne. Læg løg og ørred oven på kartoflerne og tilsæt saucen. Til saucen, kyllingæg piskes med cremefløde, til piquancy sæt finhakket hvidløg. Hele skålen er grundigt “forseglet” i folie, vi øger graderne til 200, vi sender i en halv time for at smøre i ovnen. Efter 30 minutter ekstraheres maden, stænkes med revet ost, sendes tilbage til ovnen i yderligere 20 minutter.

opskrift på ørred med kartofler
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ørred til øl til din elskede mand

Denne variation vil glæde vindere af øl, blandt hvilke selvfølgelig størstedelen af ​​mændene. Tag 4 stk. regnbueørred, 3 mediumløg, 1 citron, en tsk tørret persille, 8 kartofler, vegetabilsk olie og salt. Løg og citron skæres i form af semirings, den første ingrediens er straks stegt i en stegepande. Ørret gned med olie og krydderier, vi laver et snit og fyld det med citron, løg, drys persille fra oven. Fisk “wrap” i folie, i det placerer vi også kartofler skiver til smag og ønske.

Vi sætter i 20 minutter. i ovnen, den bedste temperatur indstilling – 160 grader. En sådan delikatesse er oprindeligt kombineret med friske grøntsager, men det er muligt uden dem. Ørred har en vidunderlig smag, der passer perfekt til øl af enhver art.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 40