Fyldt and – Opskrift for begyndere

fyldt and-opskrift

Indhold:

 • Forberedelse af en and
 • Forberedelse af fyldt and
 • Påfyldning af fyldte ænder

Fyldt and med en eller anden grund betragtes som en af ​​de sværeste retter og næsten toppen af ​​husmødrenes kulinariske kunst. Men denne udtalelse er fejlagtig. Faktisk er det ret nemt at forberede en fyldt and. Selvfølgelig kræver dette visse viden og færdigheder, men selv begyndelsen værtinde er helt i stand til at klare opgaven med at forberede en fyldt and. Det vigtigste er at beherske reglerne for at forberede anden selv og lære opskrifterne af fyldstoffer. Det er det, vi skal gøre med dig. Så vi forbereder en fyldt and.

Forberedelse af en and

Husk, at uanset hvilken opskrift du foretrækker, skal du vælge en stor nok and, når du skal fylde. Under alle omstændigheder må vægten ikke være mindre end to kilo. Hvis der er mulighed for at købe fersk fjerkræ, så uden den mindste tvivl, foretrækker denne særlige mulighed. Hvis du kun kan købe frosne and, så skal det optøes af reglerne.

Afrimning enhver fugl er bedst på bunden af ​​køleskabet eller ved stuetemperatur. Faktum er, at ved hurtig optøning mister kødet meget væske og bliver meget tørt. En ænder er en fugl, selv om den er fedt, men ikke meget saftig.

Typisk får den slagtekroppe, som du får, ud over subkutant fedt fedtindskud i maven og gåsen. Dette fedt skal afskæres. Når bagning i ovnen eller fedt begynder at blive opvarmet, og kødet kan brænde. Derudover forhindrer dette ekstra fedt dig i at sy en fyldt and. Og i tillæg til alt er det bedst at tilberede en grill af giblets eller grøntsager.

Så den frosne krop er omhyggeligt min, og vi fjerner stubben fra fjer og små hår. Hamp er praktisk at tage ud med sædvanlige pincet (medicinske eller til øjenbryn), og for at slippe af med kropet fra overskydende vegetation kan det blive brændt over ilden. Herefter skal fuglen vaskes igen og tørres med et rent håndklæde.

Før du fylder duck, sædvanligvis marineret, gnides med en blanding af salt, peber og krydderier. Som krydderi kan du bruge curry, basilikum, italiensk eller provencalsk blanding af urter, specielle krydderier til fjerkræ. Nogle foretrækker at tilsætte sennep, cremefløde eller mayonnaise til marinade. Dette er dog kun hensigtsmæssigt, hvis du skal tilberede en and på den åbne måde, bare lægge den på en bageplade. Ristet kadaver må marinere i mindst to timer.

Stuff duck, lægge påfyldningen i hullet på maven, som derefter syes med en stærk bomulds tråd. Derudover er det nødvendigt at lukke hullet på toppen af ​​slagtekroppen, på det sted, hvor halsen sluttede sig til kroppen. Dette kan gøres på to måder. Hvis der er meget hud tilbage fra nakken, så kan den rulles op og fyldes inde i slagtekroppen. Dette vil være nok til at sikre, at fyldningen ikke begynder at vælte ud, når du fylder. Eller denne hud kan afskæres, og hullets kanter kan trækkes af og syes.

fyldt and-opskrift

Forberedelse af fyldt and

Bage en fyldt and i ovnen, placere den i kammusling eller i ærmet til bagning, indpakning med folie eller simpelthen lægning på bageplade, olieret eller duckfedt. Tilberedning af fyldt ænder kan være i multivarket, og i gåsskallen (livmoderen) på komfuret. Men den mest foretrukne og traditionelle måde at forberede en fyldt and, bakker i ovnen.

Til fyldning skal du forberede fuglen og gøre påfyldningen. I det forberedte slagtekroppe lægger påfyldning tæt på påfyldning af kropens hulrum og derefter sy enden og trækker huden langs kanten af ​​hullet på underlivet. Fuglen er anbragt i en gås eller på en bageplade og sendes til en forvarmet ovn. Bage duck ved en temperatur på 200-250 grader i to eller to og en halv time. Under forberedelsen af ​​en and i en gåsbump eller på et åbent bageplade skal det drejes flere gange. Ved bagning i folie eller i en ærme bliver karkassen ikke vendt om, så den saft, der er kommet ud af den, ikke strømmer ud på bagpladen. Når der åbnes i ovnen, skal fuglen regelmæssigt vandes med fedt, der opvarmes fra det, og samler det fra en bakke med en spiseskefuld.

At sige præcis, hvor lang tid det tager at forberede en and, er umuligt. Tiden afhænger af fuglens størrelse, ovnens kraft og påfyldningen. Men i gennemsnit tager forberedelsen af ​​udstoppet and to timer. Fuglens beredskab bestemmes ved hjælp af et snit eller en dyb punktering på låret eller på brystbenet. Hvis en klar juice tildeles i stedet for snittet, anses fuglen for klar. Hvis saften er lyserød (med en blanding af blod), fortsætter den med at blive kogt.

opskrift duck fyldt

Påfyldning af fyldte ænder

Opskriften på en fyldt And er langt fra alene. Fyldningsprodukter er lavet med ris eller boghvede, og tilsætter frugt og grøntsager til dem. Derudover tilsættes stegte giblets (hjerte, mave, lever) til fyldningen til anden. Den mest populære frugt til fyldning er æbler. Ofte i en fyldning tilsættes tørrede abrikoser, rosiner, svesker, tørrede barbær. Grøntsager til påfyldning er jorden og stegt, og derefter blandet med hovedingredienserne. Til ristning, tag traditionelle løg og gulerødder og mindre traditionelle sød peberfrugter. Derudover er anden fyldt med fyld af sur eller frisk kål, lav hakket kød med ris og med æbler, med svesker og med appelsiner. Generelt vælger du en opskrift.

Fyldning med kål

ingredienser:

 • Ca. et kilo surkål;
 • Vegetabilsk olie;
 • 2 løghoveder
 • 2 store æbler.

fremstilling:

Kål forvaskede og kastet til en kolander. Løg rengøres og skæres i halve ringe. Vi hælder vegetabilsk olie i brazier og sætter den på ilden. Først røg løg ringe, og derefter tilsæt kål og fortsæt med at stege på høj varme. Kål skal kun let brune. Kast kålen i en kolbe for at gøre glasset overskydende olie. Æbler skrælles og hårdt centreres og skæres i små stykker. Bland æbler med kold kål.

Bemærk:

Denne opskrift giver ikke tilsætning af salt i påfyldningen.

Rispåfyldning

ingredienser:

 • Et glas ris;
 • løg;
 • gulerod;
 • Duckbiprodukter;
 • Håndfuld tørrede abrikoser;
 • Vegetabilsk olie.
 • Salt og peber.

fremstilling:

For at gøre en fyldning med ris, kog croupen til halvt kogt, skyl risen i rindende vand og kast det tilbage i en kolander. Sug tørrede abrikoser, vask duck giblets og rene grøntsager. På vegetabilsk olie skæres første stege i små stykker giblets, så tilsæt dem de samme udskårne gulerødder, og efter et par minutter sender vi til brazier og hakket løg. Skær tørrede abrikoser i små terninger. Bland stegen med ris og tørrede abrikoser, tilsæt salt og peber til din smag.

Bemærk:

Opskriften kan varieres ved at tilføje til påfyldning skåret orange eller mandarin. Citruses kan kombineres med tørrede abrikoser, og du kan erstatte dem med tørrede frugter.

Boghvedefyldning

ingredienser:

 • Et glas boghvede groats;
 • Løgleder
 • Vegetabilsk olie;
 • 300 g svesker;
 • Peber og salt.

fremstilling:

Boghvede koges næsten indtil klar, vaskes, kastes til en kolander og afkøles. Forsugede og vaskede svesker skåret i stykker. Pæren renses, strimles og steges i vegetabilsk olie. Vi kombinerer boghvede med svesker og løg stegt, salt og peber efter smag. Vi fylder denne fyld med en fugl, vi syr hullet og begynder at forberede den fyldte and.

Fyldning af æbler

ingredienser:

 • Et kilo friske æbler;
 • Salt og citronsaft.

fremstilling:

Mine æbler og skræl. Skær derefter hvert æble i kvartaler og skær et hårdt center med frø. Derefter skæres hver skive i to eller tre stykker, og vi tilføjer æbler til en skål. Tilsæt lidt salt, drys med citronsaft og bland. Sæt duck med friske æbler, sy den og send den til at bage.

Strengt taget kan opskriften til påfyldning til and-stuffing være alt – alt afhænger af dine smagspræferencer. Derfor er enhver foreslået opskrift, du kan bruge som en grundlæggende og supplerer den efter eget valg. Men uanset hvilken opskrift du vælger (med ris, boghvede, æbler eller kål), skal du lave en fornøjelse. Nyd din appetit og succes i det kulinariske felt!

Vi anbefaler at læse: Opskrift: En ænder fyldt med æbler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3