Frugtsalat med flødeskum

Frugtsalat med flødeskum

Opskrift på frugtsalat med fløde

Vi tilbyder dig en opskrift på en lækker frugtsalat. Denne dessert er designet til den raffinerede smag af ægte gourmeter, men det vil også blive nydt af både frugt elskere og is elskere. Sådan salat vil dekorere og supplere enhver fest, ungdomsfest eller børnefest. Og mest bemærkelsesværdige – denne frugtsalat med flødeskum og is kan tilberedes til enhver tid på året! Så en festlig fest eller en fest i anledning af at modtage et eksamensbevis er en glimrende lejlighed til at prøve sådan en forfriskende salat. Skal vi prøve?

ingredienser:

  • Frisk frugt: æbler, pærer, kiwi, mango, bananer, druer – afhængigt af sæsonen.
  • Citrusfrugter: appelsiner, mandariner, grapefrugter.
  • Tørrede frugter: rosiner, tørrede abrikoser, svesker.
  • Bevarede frugter: ananas, fersken.
  • Bær til dekoration: jordbær, hindbær, kirsebær, kirsebær, granatæblefrø /
  • Cremeis – 500 g
  • Creme til piskning.
  • Nødder: valnødder, mandler, cashewnødder, hasselnødder mv.

Strengt taget er alt, der er anført, kun en omtrentlig og mulig sammensætning af frugtsalat. Og ingredienserne kan arrangeres, for eksempel: 1 æble, 1 appelsin, 1 banan, 1 dåse anonkonserves, en håndfuld rosiner, en håndfuld tørrede abrikoser, en håndfuld valnødder. Den vigtigste betingelse for overholdelse af opskriften er tilstedeværelsen i salat af alle tre slags frugter: frisk, dåse og tørret, samt citrus og nødder.

fremstilling:

Der er ingen særlig vanskeligheder med at forberede denne salat. Lad os dog se nærmere på denne enkle proces. Først vil vi vaske og diskutere frisk frugt. Fra et æble og en pære tager vi en hård kerne ud og frø, kiwi og mango skales af skrællen, vi fjerner stenen fra mango. Vi fjerner druer bær fra børsten. Vi renser bananerne. Igen, igen: Vælg frugt til din smag. Du kan fuldt ud begrænse dig til et æble og en banan eller druer og pærer.

Så den tilberedte frugt skåret i terninger, vi spredte dem i en skål og drys med citronsaft. Citrusfrugter, skrællet og skrællet. Fjern eventuelt alle hvide fibre og skær skiver i små stykker og tilsæt til den skivede frugt. Tørrede frugter vasket grundigt, flere gange skiftende vand. Forresten må du ikke fordybe dem. I en klar salat vil der være nok væske til at gøre den tørrede frugt blød. Vi skærer de tørrede frugter i stykker og lægger dem i en skål til resten af ​​frugten. Vi sætter rosinerne i salat hele.

Konserves ananas eller fersken er taget ud af sirupen og kastet tilbage til kolander, så brillerne er overflødige. Disse ingredienser skæres også i stykker og lægges i en skål. Vi sætter også knuste nødder og granatfrø. En stor flok flødeis skåret i terninger og spredte dem over frugten. Rør salaten og sæt den i køleskabet.

Før vi serverer salat spredes det i en stor salatskål og pyntes med flødeskum og friske hele bær eller stykker bær. En anden mulighed er at servere denne dessert i portioner. I dette tilfælde skal salaten spredes på forhånd på kremankaserne og anbringes i køleskabet. Straks inden du serverer dessert, sæt en hætte af flødeskum og jordbær, kirsebær eller kirsebær oven på salaten.

Frugtsalat med fløde

Bemærk:

Prøv at kombinere i salatens bløde og faste friske frugter. For eksempel et æble og en banan, kiwi og pære, druer og mango. Hermetiske frugter bør også være ret hårde og nødvendigvis “bleg”. For eksempel vil en kirsebær fra compote farve hele desserten i skyggefulde nuancer. Men til dekoration behøver bare lyse bær. Særligt effektiv vil se jordbær, og den meget kombination af jordbær og fløde er længe blevet en lærebog. Forresten, hvis du foretrækker at tilberede flødeskum selv, så glem ikke at slappe af før afkøling.

Prøv at gøre denne frugtsalat med flødeis og flødeskum. Du vil helt sikkert lide det!

Vi råder dig til at læse: Sauce til frugtsalat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 42 =