Charlotte i multivarket – nemt og hurtigt!

charlotte opskrift i multivark

Indhold:

 • Ingredienser til madlavning af charlottes i en multivark
 • Fremstillingsmetode

Slik er favorit smag af børn og voksne. De er uerstattelige på helligdage og hverdage. Mange mennesker kan ikke undvære et stykke sødt til te eller kaffe. Selvfølgelig forstår alle, at slik er skadelige for figuren, men det er simpelthen umuligt at opgive dem. I dette tilfælde skal du finde en måde at gøre slik ikke kun lækker, men også en nyttig mad. For at løse dette problem er det nok at forberede en charlotte.

Charlotte er kagen, der er ideel til en behagelig te-drik “med smag”, såvel som for kontrol over overskydende vægt.

Bagt æbler er et produkt, der gives til små børn, allergiske mennesker, mennesker med svag mave og bare til dem, der ønsker at spise rigtigt. Det er æble til denne opskrift og bør være godt lagerført. Kogt i en multivarket, vil din charlotte være usædvanlig øm og frodig, udover denne delikatesse er meget mere smagfuld og mere nyttig end de slikt købte i butikken.

Hele processen vil ikke tage mere end en time. Forberedelsen vil være omkring 20 minutter, madlavning i en multivariate – 30-40 minutter. Det er nødvendigt at regne med denne periode, men det skal huskes, at multivarkens strøm reducerer opvarmningstiden og dermed bagetiden.

forberedelse af dej til charlotte
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ingredienser til madlavning af charlottes i en multivark

Du skal bruge:

 1. 1 kop mel
 2. 1 glas sukker;
 3. 500 gr og flere æbler;
 4. 3-4 stk. æg;
 5. Hvis det ønskes, kan du bruge vanillin, kanel, nelliker og andre krydderier;
 6. multivarka.

Her er ingredienserne ikke forskellige fra ingredienserne i den sædvanlige opskrift af den klassiske charlotte. Men der er nogle forskelle, der skal løses senere. Også til æblerne kan du tilføje en blomme (det giver bage sour smag), fersken, hindbær (charlotte vil vise sig meget duftende), samt andre frugter og bær til din smag.

dej til charlotte i multivark
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Fremstillingsmetode

 • Først skal du vaske æblerne, skræl dem fra skræl og frø, skåret i terninger eller skiver. Hvis du vil tilføje kanel til charlotte, skal du straks drysses de kogte æbler med det – så bagningen viser sig at være mere duftende.
 • Derefter skal du tænde multivarkeren, vælge varmemodus og fedtpanden. Du kan bruge fløde eller andre fedtstoffer og olier efter eget valg. I smørkapaciteten af ​​multivarkeren bør der tilsættes sukker – det skal opløses i olie og dernæst danne en karamellskare på charlotten. Desuden kan ikke-ristede sesamfrø anvendes. Ved gradvis tilsætning af ingredienser skal du røre med en træske eller spatel, så massen ikke holder fast i tankens vægge i multivarket.
 • Derefter skal du lægge æbler. Det første lag er toppen af ​​charlotte. Spred forsigtigt og smukt, fordi udseendet er også vigtigt. Dernæst skal du hælde de resterende æbler og ekstra skåret frugt til vilje.
 • Så skal du piske kiksdejen. Du kan gøre det på nogen måde sædvanlig for dig, men det anbefales at æggene opvarmes til stuetemperatur, brudt og tilsat sukker. Beat med en mixer eller en håndfuld majs indtil dannelsen af ​​proteinskum. Det er nødvendigt at overvåge opløsningen af ​​sukker – det bør ikke ses. Så kan du fylde melet, whisking, så der ikke er nogen klumper. Konsistens af testen skal opnås som i sur creme.
 • Derefter skal dejen hældes i fladen af ​​multivarket og fylde dem med friske frugter. I enheden skal du indstille bagningstilstanden i 40 minutter. Mens du venter kan du nyde apple smagen fra bagningen. Efter udløbet af den tildelte periode, drej charlotten over til fadet. Før du serverer, kan du dekorere det med friske frugter og bær og begynde at drikke te.

For at blive utrolig lækker kan du bruge nogle tips:

 • For ikke at ridse kastrullen i multivarket, kan sukker erstattes med pulveriseret sukker;
 • hvis der er en frygt for, at dejen ikke vil stige, kan du bruge afløbspulver eller slaked sodavand, men så vil dejen ligne en blød gulerod;
 • For at give forskellige smagsoplevelser anbefales det at bruge krydderier og nogle frugter (du kan smelte appelsin eller citronskal, tilsæt kanel eller vanilje);
 • så at charlotte bevarer sin form, skal den køle ned, så det skal efterlades en tid i skålen til multivarket.

For at forberede denne opskrift er en multivark fra enhver fabrikant og enhver model egnet. Produkter kan også vælges efter din smag: ligesom sure æbler – godt, sødt – fremragende. Du skal bare følge opskrifterne og lytte til rådgivning. Du skal helt sikkert få en lækker charlotte, som alle dem, der prøver det, vil beundre. Held og lykke i madlavning og en dejlig tefest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 61