Bagning med æbler og ferskner påfyldning

æbletærte med ferskner

Indhold:

  • Bagning med æbler og ferskner på en gær basis
  • Opskrift på frugtkage med sanddej
  • Diætkageopskrift med frugtfyldning
  • Kulinariske tricks at lave tærter og fyld
  • Tilgængelighed og nyttige egenskaber af frugt tærter

Pies er længe blevet betragtet som en festlig skål, de bages på alle slags fejringer, hvad enten det er en beskeden familieaften eller en stor fest. Ethvert køkken i verden kan prale af et stort antal opskrifter til tærter med en række fyldstoffer, men opskrifter af frugtpærer skiller sig ud som en separat linje i kulinariske rekord.

Åben og lukket med sand, kiks eller gærbase, monokomponent eller med blandet type fyldning – alle uden undtagelse er usædvanligt velsmagende. Derudover er tærter fyldt med frugt, et lagerhus af vitaminer og andre næringsstoffer. Forskellige former for dej og fyldstof gør hver af dem til et mesterværk af kulinarisk kunst, men et særligt sted blandt deres fantastiske udvalg er en tærte med æbler og ferskner.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Bagning med æbler og ferskner på en gær basis

Gærdej er et lunefuldt stof, så det kræver særlig opmærksomhed. Du kan spare den fremtidige dej ved lidt opvarmning af spyttet og tilsæt lidt gær til den. Dette vil gøre det muligt for testen at stige hurtigere, og bagningen vil vise sig frodige og blide.

Til kage med æble og fersken stykker af gærdej viste sig utroligt luftige, brug for følgende ingredienser: 1 spsk pakke gær, 80 ml vand, 120 ml mælk (fedtindhold til ikke mindre end 1,5%), 100 ml yoghurt, æg – 2 stk, solsikkeolie lugtfri -. 2 spsk, 100 g sukker, mel af høj hvede sorter, 2 friske grønne æbler, 2 friske ferskner, sesam til dekoration.

Først er dejen forberedt. I en hvilken som helst bekvem beholder fortyndes et gærpulver med forvarmet vand. Denne blanding skal omhyggeligt blandes, og kun derefter anbringes på et varmt sted. Efter 10 minutter i skeen er det nødvendigt at fylde den opvarmede mælk, kefir, køre i ægget, tilsæt solsikkeolie og bland alt igen godt. Derefter, i flere faser, er mel og sukker skiftevis fyldt op. Mel anvendes, indtil massen når den ønskede konsistens, bliver blød og elastisk. Den resulterende dej skal dækkes med et håndklæde og anbringes på et varmt sted i 30 minutter, under hvilket det skal stige i størrelse med ca. en og en halv gang.

Mens dejen er egnet, forbereder fyldet: vaske ferskner og æbler skrællet og frø og skæres i skiver af bredde 0,5 cm Ready dej rulles ud på senge, til 0,7-1 cm tyk giver kagen en festlig type dej lag på begge sider .. skåret i små strimler, derefter ind i midten af ​​strimlerne er lagt ud frugt og sammenflettet i form af fletninger. Kage behov smøre pisket æg og drysses med sesam bages i ovnen ved 180 grader til de er gyldenbrune.

frugtkage opskrift
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Opskrift på frugtkage med sanddej

Shortbread opvarmer hurtigt og begynder at holde fast i hænderne og overfladen, som er skåret, hvilket skaber ulejlighed ved fremstillingen af ​​bagværk fra den. Derudover mister den lange læggende kort wiener sin frihed, bagning fra det er hårdt og komprimeret. Derfor bør enhver værtinde huske, at denne type test kræver meget hurtig behandling og brug som beregnet.

Sandkage med æbler og stykker fersken – let bagning, så du hurtigt og nemt kan tilberede en lækker dessert til hver dag for hele familien. Til testen skal du tage: 200 g smørcreme, mel 2 kopper, 1 spiseskefuld. cremefløde, hvidt sukker, 0,5 tsk. sodavand, et halvt glas vand, 1/4 citronsaft, 1-t kniv af jordfrø af kardemomme, muskatnød og jord kanel og 1/3 tsk. en krydret blanding af indiske krydderier – garam masala. Til fyldningen skal du have 2 æbler, 1 fersken, 50 g pulveriseret sukker og 8 stk. jordede mandler.

Melet skal sigtes gennem en fin sigte, tilsæt den bløde og skåret i stykker smør og slib det hele op, simulerer bevægelsen af ​​sigtesand mellem fingrene, så dejen vender til flager. Derefter tilsættes creme fraiche, vand, citronsaft, krydderier og sukker og knæ igen. For at kontrollere om dejen har nået den ønskede konsistens, er det tilstrækkeligt at rulle et stykke masse ind i kuglen. Det burde ikke holde fast i dine hænder. Hvis det fortsætter med at holde fast, skal du tilføje noget mere vand. Den færdige masse skal efterlades i køleskabet i en halv time.

Den afkølede dej skal lægges på en smurt gryde og sprøjtes med melbagplader og knæbede lige på den til en tykkelse på ikke mere end 1 cm. Hvis du forsømmer denne parameter, bliver kagen dårlig bagt. På toppen af ​​dejlaget placeres skiveskåret frugt og mandler og bages i 45 minutter ved en temperatur på 180 grader. Færdig produkt i slutningen af ​​den angivne tid kommer straks ud af ovnen og drys med pulveriseret sukker med kanel.

ingredienser til frugtkage
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Diætkageopskrift med frugtfyldning

Lækker bagteprodukter er elsket af mange, uanset køn og alder. Sød du vil på ethvert tidspunkt af året. Men problemet er, at disse delikatesser senere deponeres i de mest uventede dele af kroppen, hvilket slet ikke er behageligt. Ikke desto mindre er det muligt at spise velsmagende og nyttig, uden at nægte dig selv desserterne. Det er nok at vedtage et par opskrifter til kalorieindhold med lavt kalorieindhold.

Apple-fersken mannik er en ideel mulighed for dem, der er på en diæt. Opskriften antyder brugen af ​​følgende ingredienser: 4 store æbler, 4 ferskner, 450 gram af enhver fedtfri yoghurt, 4 spsk. l. havregryn, 4 spsk. semolina, 1 kyllingæg, bagepulver eller hydreret sodavand. Du kan tilføje vanille og kanel til duften.

Processen med at lave en tærte er meget enkel. I en skål blandes yoghurt, æg og bagepulver, hæld i mango- og havregryn og lad dem svulme. Æbler skrællede, fersken vaskes, skære begge frugter i små skiver. Form en størrelse på 21 cm fedt med olie, sæt i en frugtpåfyldning og hæld smør. Hvis kanel anvendes, så drys først frugt. Bag sådan en tærte ved 160-170 grader i 40 minutter. Bagning viser sig meget frodig, erhverver en delikat æble smag med en fersken tinge.

En diætkage med ferskner og skive æbler er en stor hjælper, så du ikke kan nægte dig sødme og holde figuren i tone. Hemmeligheden bag en sådan bagning er ret simpel: naturlige produkter, små kalorier og moderate portioner.

De fleste opskrifter til frugtpærer kan tilpasses til en sund kost, bare opgive kalorisk gær og shortcake, brug ikke smør og margarine og erstat det sædvanlige mel med boghvede eller havregryn.

forskellige opskrifter af frugtkage

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Kulinariske tricks at lave tærter og fyld

Frisk frugt i bagning allokere saft og gennemblødt dem skorper af kagen, mætte det for stærk frugtagtig smag. Hvis du bruger en enkelt-komponent fyldning, vil intet frygtelige ske, men når kagen i tilstedeværelse af 2 eller flere frugt komponenter, er det væsentlige “høre” de noter af hver smag separat. Derudover tillader overskydende fugt ikke, at kagen bliver korrekt bagt indefra. Derfor, før at lægge fyldet i kagen, for saftige bær og frugter skal først vaske, tørre papir håndklæde og rulle i mel, og frugtpuré eller bær påfyldning bør tilføje stivelse. Som et resultat, er fugt absorberes, tærter er ikke rå, og forskellige varianter vil ikke drukne hinanden.

Ved tilberedning af en tærte til forsendelse til ovnen er der ofte et problem med smøring af støbeformen eller bagning med smør, da de i en kold form ikke underkastes denne proces. Nogen smelter smøret separat, en person er lettere at opvarme støbeformen på ovnen, men det har ikke den bedste effekt på bagekvaliteten, hvilket fremkalder dens delvise vedhæftning og brænding. For at få idealt bagte kager, skal form eller bageplade hældes på bagsiden med varmt vand og derefter påføre et ensartet fedtlag på forsiden. Denne metode sparer også de anvendte produkter betydeligt.

Under forberedelsen af ​​testen er det undertiden ikke nødvendigt at følge recepten strengt. For eksempel, hvis de kulinariske regler foreskriver kun at bruge smør eller margarine, og der ikke er nogen påkrævet komponent ved hånden, behøver du ikke at kaste alt og løbe til butikken og endda helt nægte at lave en hjemmelavet dessert. Begge disse produkter er udskiftelige, da de indeholder en lige stor mængde protein og fedtstoffer. De er ligestillet af kroppen og har næsten samme næringsværdi.

Nogle landlades er fikseret på brugen af ​​citronsyre, men om dens tilstedeværelse i testen er så nødvendig, reflekterer ikke. Det har ingen lugt og er ikke smagsstoffer, men det har en sur smag, der skygger smagen af ​​det produkt, der fremstilles. Derfor kan den sikkert udskiftes med andre tilsætningsstoffer med lignende egenskaber. At kende disse enkle hemmeligheder vil give dig mulighed for at nyde lækre sødt kulinariske produkter hver dag.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Tilgængelighed og nyttige egenskaber af frugt tærter

En lang tid wienerbrød fyldt med frugt var engageret kun i højsæsonen de fleste af disse frugter, men i dag har situationen ændret sig: de sparsommelige husmødre indsamlet i din egen have eller købe i detailkæder forskellige frugter og bær, fryse dem helt eller slibes form, og lægges på lager i fryseren kammer. Derfor er frugt tærter, selv i den kolde periode i dag ikke ualmindeligt.

Apple og fersken cirkel – ikke kun lækre kager med blød konsistens og god smag, er det også en kilde til vitaminer og sporstoffer, især om vinteren, når alt er ikke nok sol og varme, og de beskyttende funktioner i kroppen skal opretholdes. Denne form for dessert er velegnet til voksne og børn, det passer godt og skaber en glædelig atmosfære med familien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 63