Volim oženjenog čovjeka: kako preživjeti u ljubavnom trokutu

Volim oženjenog čovjeka

sadržaj:

  • Što očekivati ​​od ljubavi prema oženjenom čovjeku
  • Kako prestati voljeti oženjenog čovjeka

Možda najbolji savjet koji se može dati nekome o odnosu s oženjenim muškarcem jest reći da je bolje da ne započinju te veze. Međutim, sumnjamo da je svaka žena koja je “imala sreće” zaljubiti se u ne-slobodnog čovjeka, takav savjet može pomoći. Ne možemo kontrolirati naše osjećaje. I nije uvijek moguće unaprijed znati je li čovjek koji je tako žar u srcu slobodan. Nećete mu pristupiti pitanjem: “Reci mi, molim te, nije slučajno opterećena brakom? I onda sam se odlučila zaljubiti u vas! “Često se događa na drugi način: zaljubite se u neku osobu, a zatim dobijete” iznenađenje “: Gospodine, ja, volim oženjenog čovjeka! I sad mi nitko ne može reći što dalje!

Odnosi unutar jednog para mogu biti složeni i nepredvidivi, svi to znaju. Ali kad je čovjek kojeg volite dio potpuno drugačije parove, kada je stranac, onda nepredvidljivost, a ne samo složenost, već jednostavno očajna složenost odnosa može učiniti vaš život nesretnim. Morat ćete sudjelovati u igri u kojoj vjerojatno niste uspjeli pobijediti.

Žena koja je pala na ljubav oženjenog čovjeka, živi životom koji je uglavnom skriven velikom tajnom. Krug njezinih bliskih prijatelja možda zna za njezin roman, ali općenito ne može si priuštiti reći svojim kolegama ili prijateljima o njezinoj ljubavi. Većinu vremena koje provodi sama, čekajući da joj se udala ljubavnica da je nazove, doći će na sastanak kako bi provela dragocjeno vrijeme s njom. Ona nije njegova supruga, ona nije majka svoje djece, nije roditelj u roditeljima – ništa ih ne veže, osim tajne romantike. Njezine šanse za sreću ovise o budućnosti, što je barem vrlo neizvjesno za nju. Ako je ljubav jednog oženjenog čovjeka postala i vaša sudbina, a vi ne možete odlučiti kako postupati s njom, onda morate reći: postoji nekoliko teških istina koje morate znati.

ljubav o oženjenom čovjeku

Što očekivati ​​od ljubavi prema oženjenom čovjeku

Ljubav može povrijediti, a posebno snažno podrazumijeva se one žene koje su morali iskusiti ljubav s oženjeni muškarci. Samoća, tuga, bol u srcu – ti osjećaji, a ne sreća, potrebno je da ih doživjeti češće. A ako padne u ljubavi s muškarcem prije nego što su otkrili da je bio u braku, ili čak i ako znate da ima obitelj, ali naletio osjećaj, kao da se u vrtlogu glavi – biti spreman za „vlak smrti” u svojim emocijama! Vi ćete mrziti i voljeti ga, mrziš sebe, od vas će mrziti svoju ženu … U isto vrijeme, od vas će shvatiti srce koje nema pravo mrziti nikoga. Misliš li da će ostaviti ženu za tebe? Razmislite! Je li život nekoliko primjera onoga što zhenatiki najvećim dijelom jednostavno zabavljaju takvu vezu, a gotovo nitko od njih njegove žene baca. Pogotovo ako imaju djecu.

Da, naravno, shvaćamo da vam se čini da je to netko drugi način, ali sve je različito s vama. “On me jako voli”, mislite, zar ne? Ali mislite za sebe: obiteljski muškarac je dosadio bytovuhom, au svojoj ženi on ne vidi ženu, objekt žudnje, kao ljubavnicu svog doma i majke obitelji. Želi nešto novo, a ne kao svjetovno kao i sada sa svojom ženom. Naravno, on vas zanima – još uvijek, takva toplina osjećaja! Ali tvoji osjećaji neće gorjeti vječnim vatrom. Prije ili kasnije, ta ista rutina ustat će u vašem odnosu. I zašto bi onda trebao učiniti sve iste stvari kao kod kuće, samo na ovome početku? Lakše mu se vratiti kući, jer je sve već organizirano i tako poznato, sve je tako drago! I još jedan razlog je ta da ljubav s oženjenim ljudima nije vječna. Činjenica je da nije tražio novu ženu. Tražio je ženu kojoj nije imao obvezu!

Mislite li da će provesti Novu godinu s tobom? Ili osmog ožujka? Teško! Gotovo sve one žene koje su morale podnijeti ljubav s oženjenim muškarcima mogu vam reći kako su proveli blagdane sami, kada su njihovi muškarci proveli ovaj put sa svojim ženama. Dok zagrli i poljubi svoju ženu, samo ćete zagrliti jastuk kod kuće, tako će i svaki odmor.

Pa, slažemo se: on može biti u mogućnosti pokrenuti kako bi čestitala i ostala s vama neko vrijeme; ali nemojte očekivati ​​da će on ostati noć s tobom na takav dan. Neće to riskirati! Kupit će vam, naravno, neki dar, ali, vjerujte mi, žena će dobiti puno bolji dar. Pogotovo jer mnogi muževi osjećaju krivnju pred ženama koje zavode, i pokušavaju smiriti svoju savjest, čineći im dobre darove.

Ali činjenica da se udvara samo vama, vi to posebno ne vjerujete! Ako promijeni svoju ženu s tobom, onda će vas smireno zavesti s nekim drugim. Ako voli različitost u seksu i komunikaciji, onda je malo vjerojatno da će se ograničiti na komunikaciju samo s vama. Većina muškaraca koji imaju veze sa strane imaju puno intriga u svom Don Juan listu. Čak i ako trenutačno imate svoju jedinu ljubavnicu, nema jamstva da će uskoro netko drugi oduzeti. I da nije imao ni jednu ljubavnicu pred vama. Zato nemojte biti iznenađeni – ako odlučite imati nezaštićeni seks s ovim tipom – kada otkrijete neku venerernu bolest, ako ne išta gore.

Budite spremni za skup neispunjenih obećanja. Na primjer, obećao je da će se s tobom susresti, a odjednom postalo je jasno da je njegova supruga promijenila planove i ona je hitno trebala njegovu prisutnost. Budite sigurni da će otkazati sastanak s vama, ali ni u kom slučaju neće odbiti ženu! Ili je obećao da će učiniti nešto za vas, ali, opet, nešto se dogodi, a on se žuri kući, ostavljajući vas na miru. Njegova supruga će uvijek biti na prvom mjestu za njega. Iako će vam lagati, tako da ne pogodite da će otići svojoj ženi, a ne negdje drugdje. I lagat će svojoj ženi da ne shvati da ima tebe.

Ako ste ljubomorni, pitajte ga ako spava sa svojom suprugom, onda ćete vjerojatno čuti istinu. Najvjerojatnije će vam reći da mu se ne sviđa, a on joj ne voli, i općenito žive pod jednim krovom, ali zapravo su se pretvorili u susjede. Ili vam može reći da je bolesna i da dugo nisu imali intimnu vezu; Ali on, kao plemenit čovjek, ne može ostaviti bolesnu osobu u nevolji. Ili … Da, mnogo što može reći! Ali mu se ne treba vjerovati.

Dakle, pretpostavimo. Pokušajmo napraviti jasnu sliku onoga što čeka ženu koja se nada ljubavi neprirodnog čovjeka:

  1. Potrebe njegove obitelji uvijek će prevladati vaše potrebe. Njegova obitelj, a posebno njegova supruga, uvijek će biti na prvom mjestu. Činjenica da govori o svom braku na negativan način ne znači da njegove obveze prema svojoj supruzi nisu njemu važne. Čak i odsutnost svoje djece ne može vam poslužiti kao ohrabrujuća činjenica jer se i dalje osjeća kao njezin suprug, a on će se pobrinuti za dobrobit svog braka, bez obzira na to koliko voli ili ne. Njihov život zajedno uključuje prijateljstvo, dobro uspostavljen način života i utvrđene navike. Neće sve ovo riskirati.
  2. Njegov odnos s vama je i uvijek će biti tajna. Možete čekati dugo vremena, kada ljubav jednog oženjenog momka može postati očigledna svima, ali to, najvjerojatnije, nikada neće dogoditi. Osim toga, on će se bojati pokazati se s vama negdje na ulici, kako se ne bi slučajno susreo s obiteljskim prijateljima, djevojkama ili rodbinom svoje supruge. Uvijek će se bojati da njegova obitelj neće znati ništa o tebi.
  3. Bez obzira koliko je vaša ljubav za oženjenog čovjeka, uvijek ćete mu biti samo privremeni utočište. Naravno, prilično je bolno čuti za to. Ali, nažalost, doista jest. Prvo, vaš odnos može biti vrlo romantičan i uzbudljiv. Govoreći o činjenici da će jednog dana biti zajedno, to može biti uzbudljivo. Kad uzmete nekoliko minuta za poljubac na poslu i gledate kod seksa kod kuće, osjećat ćete da će njegova strast i ljubav prema vama biti vječni. Ne laskati se! Ljubavna će igra uskoro postati rutina za njega, a romantični prekršaji jednostavno će se pretvoriti u još jednu stvar koju mora “učiniti”.
  4. Nikada neće napustiti svoju ženu. Samo manje od pet posto muškaraca napuste svoje žene za žene koje rađaju intriga. Da li se to dogodilo zbog razvoda, broj pravnih ili financijskih problema, ili zato što ima neke veze s vjerskim uvjerenjima, ili zato što muškarci vole da spasi uobičajeni brak, nego da se uspostavi novi obiteljski život, ili čak, jer oni i dalje zadržati naklonost svojih žena – muškarci su vrlo rijetko daju svoje obitelji i otići u drugom ženom. I nemojte se zavaravati o jednom važna točka: on još uvijek ima spolni odnos sa svojom suprugom, čak i ako ne vjerujem u to.
  5. Pravno, financijski, pa čak i isključivo na razini osjećaja, nemate nikakva prava na nju. Čak i ako postoji ljubav i emocionalna veza između vas, ne može zauvijek povezati vas i vašeg ljubavnika. I to je razlog zašto. Čak i ako imate prave osjećaje za vas, zasigurno će djelovati vođeni razlogom, a ne emocijama. Nije zato što je loš čovjek; naprotiv, može biti vrlo dobar i ljubazan, ali on je čovjek, što znači da sve gleda s praktičnog gledišta. Zna da ako ode na emocije, to će izazvati velike probleme za njegovu obitelj i on to uopće ne želi. Stoga, nakon što prođete kroz toplinu strasti s tobom, on će nastaviti – zajedno sa svojom obitelji.

Budite iskreni prema sebi: sve što vam kažemo čeka vas, ako ste ljubavnica. A ako ste doista rekli samome sebi: “Volim oženjenog čovjeka i učinit ću sve da budem s njim”, a zatim se pripremite za činjenicu da nemate samo radost ispred vas, već i bol. Da biste se zaštitili od previše iskustva, pokušajte shvatiti da to može biti samo mali dio vašeg života, a nikada ovaj dio neće biti toliko velik kao što biste željeli.

Morate voditi život toliko pun ljudi i interesa da se nakon pauze ne nađete u praznini i mogli preživjeti bol. Stalni krug prijatelja i aktivnog života, zajedno s onim dijelom života u kojem je on prisutan, mora biti vaš. Neka vaši prijatelji znaju da ste još uvijek sretni da redovito razgovarate s njima. Čak se ne biste trebali usredotočiti na seksualne odnose samo sa svojim ljubavnikom; Ako ne živi sa svojom ženom kao redovnik, zašto se onda ne dopustiti da se opustite s nekim drugim? To će vam pružiti priliku da provjerite da ste u očima mnogih muškaraca izgledali seksi i atraktivni.

Morate se povući i odrediti prioritete. Naučite misliti ne sa svojim srcem, već s glavom, poput vašeg čovjeka. Najkorisnija stvar koju biste mogli učiniti ako smatrate da se zaljubljujete u njega stvarno je da se što prije izvučete iz ove veze.

Volim oženjenog čovjeka

Kako prestati voljeti oženjenog čovjeka

Postoje različiti načini za prestanak ljubavi. Važno je samo shvatiti što vas drži najbliže. Neke žene održavaju vezu sa svojim ljubavnikom, jer im financijski pomaže. Ali, vrlo je ponižavajuće, zar ne? Drugi jednostavno ne razmišljaju o posljedicama: sada je dobro, ali tamo – dođite što može! Ovo je nerazuman, jer se ništa dobro neće dogoditi. I netko je zadovoljan sadašnjim stanjem, jer te žene same ne žele preuzeti nikakve obveze prema muškarcima.

Međutim, ako želite prestati voljeti čovjeka koji nije slobodan, postoji nekoliko stvari koje morate učiniti. Prije svega razmotrite koliko se volite. Volite li se dovoljno voljeti da budete zadovoljni “mrvicama” vremena koje vam vaš čovjek nudi? Ili želite imati trajni odnos koji će trajati cijeli život?

Drugo, stavite se na mjesto svoje supruge. Kako biste se osjećali ako ste njegova žena? I ako vas je ikad iznevjerio na isti način? Osim toga, zapitajte se: ako nekim čudom tvoj muškarac ostaje s tobom, koliko će to trebati prije nego što počne drugi intrigu – sada iza leđa? Možete li mu doista pouzdati? A ako ne možete vjerovati, onda ljubavi, najvjerojatnije, ne ne, postoji samo opsesija.

Da prestanete voljeti oženjenog čovjeka, ne trebate čarobni napitak, samo trebate promijeniti svoje poglede na takav život. Samo u vašoj želji da mu ne kažete. Samo u vašoj moći neće odgovoriti na njegove pozive. U vašoj volji da preuzmete kontrolu nad situacijom. Možete okončati sve isprike, zašto ste još uvijek s njim, i u svojoj ćete snazi ​​pronaći snagu da se zauvijek odmaknete od njega. Učinite to zbog brojnih razloga: zato što ne želite da se njegova obitelj raspada jer se poštujete i što je najvažnije – jer ne želite izgraditi veze s prevarantom i lažljivcem. Bacite je i krenite na svoju pravu sreću. Glavnoj sreći bilo koje žene treba biti jedini koji voli svojega čovjeka.

Savjetujemo vam da pročitate: roman s oženjenim muškarcem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =