Slimming hands – brzo i učinkovito

mršavljenje rukusadržaj:

  • Prehrana i pravilna prehrana
  • Vježbe za mršavljenje ruku
  • Plivanje za mršavljenje ruku

Kada gubimo težinu, obično se malo pozornosti posvećuje rukama. Glavna problematika ženskog tijela uvijek su bila kukovi, struk, trbuh, stražnjica. Međutim, ne manje masnih stanica nalaze se na području naših ruku, posebno u gornjem dijelu njih. Obično, intenzivno razrjeđivač, prva težina prolazi iz navedenih problematičnih područja – struka, kukova, stražnjice, abdomen. To je zbog činjenice da tijelo, s nakupljanjem masnoća, prenosi i popravlja, na prvom mjestu, tamo je. Ali masnoće ulazi u područje ruku, ramena i podlaktica tek kada već postoji snažan skup puno prekomjerne težine. No, višak masnih naslaga u rukama dugo se odgađa, nisu tako lako odbaciti.

Da biste učinkovito izgubili težinu u području za ruke, neće biti dovoljno koristiti vježbe s vježbama bućicama, iako ih ne možete bez njih. Gubitak težine događa se samo kad postotak masnoća u tijelu smanjuje. To je, za učinkovito mršavljenje, ne samo u rukama, ali i po cijelom tijelu, potrebno je u skladu s tri pravila: prehranu ili prehrana, kardio i aerobne vježbe, težine tereta na određene grupe mišića. Uz isključenje bilo koje od pravila, proces mršavljenja može značajno usporiti u svim dijelovima našeg tijela, ali u isto vrijeme poštujući sva tri pravila, možete postići rezultate brzo i jednostavno.

Prehrana i pravilna prehrana

Da biste izgubili težinu u rukama, morate staviti na dijetu cijelo tijelo. Inače – na bilo koji način! Pravilna prehrana za gubitak težine čitavog tijela kao cjeline nije manje važna od tjelesnih vježbi. Možete odabrati bilo koju prehranu po vlastitom nahođenju, sada im se nudi mnogo koristi, a svaki puše o svojoj jedinstvenosti i izuzetnoj učinkovitosti. Ili, ako ste neprijatelj teško i agresivna prehrana, samo pokušati pridržavati načela dobre prehrane: Jedite zdrave prehrane, proizvod se tretira kuhanjem ili pari, piti puno tekućine dnevno – ne manje od jedne i pol litre.

Potrebno je potpuno izuzeti od prehrambenih šećera i proizvoda koji sadrže šećer, slatkih gaziranih pića i sokova od konzerviranog voća. Uklonite alkohol u bilo kojem obliku, ako ste na blagdan, možete si priuštiti malu količinu suhog vina. Pušenje također šteti tijelu, pogoršava metabolizam i opskrbu krvlju, ubrzava odgodu troske. Za manifestaciju olakšanja ruku, potrebno je izvršiti vježbe snage usmjerene na činjenicu da će mišići rasti. Kako bi se osiguralo učinkovito izražavanje mišića reljef, to je vrijedno jesti hranu bogatu proteinima i proteina – nemasno meso, poput teletine ili piletine, meso, riba i morski plodovi, jaja, nemasna mlijeka i mliječnih proizvoda.

Vrlo korisno u uporabi također će biti povrće, posebno svježe. Bijeli kupus, koji se svakodnevno mora konzumirati, zamjenjujući ga jednim od obroka, vrlo je učinkovit masni plamenik, dobro čisti gastrointestinalni trakt. Ali s voćem trebate biti oprezniji. Jasno lider u korištenju jabuke, ananasa i citrusa, posebno grejpa, što također smanjuje apsorpciju masnoća iz hrane i uzrokuje karijes već pohranjena mast. Nemojte jesti slatko voće: grožđe, trešnje, banane. Nemojte zaboraviti na vodu, koja je u stanju učinkovito pročišćavati naše tijelo, ubrzati metaboličke procese, hraniti kožu vlažnom i ostaviti ga gipkim čak i nakon gubitka težine.

mršavljenje za ruke

Vježbe za mršavljenje ruku

Najučinkovitija vježba za mršavljenje je kombinacija aktivnosti opeklina masnoća i opterećenja snage na rukama. Dobar set vježbi koje ćete pokupiti u bilo kojem fitness centru, ali također možete napraviti fizičke vježbe za gubljenje težine u području rukama kod kuće. Da biste to učinili, trebate kupiti dvije vrste dumbbells – jedan upaljač (do 2 kg), a drugi – teže (od 2 kg). Bolje je ako se teške tegovi za vežbanje razlikuju po težini, tj. bit će moguće dodati masu pričvršćivanjem dodatnih palačinki.

Fat Burning

Lagane su tegobe za gori masnoću, gubitak težine u rukama i zatezanje mišića i kože. Za početak, ako ruke nisu navikle na teret, vrijedi uzeti tegobe u funti ili kilogramu. Najučinkovitiji način za spaljivanje masnoća i smanjenje količine ruku bit će aerobik, osobito boks, aerobik. Njen princip je da se boksačke kretnje u prstenu simuliraju, a koje izvodite s laganim tegobama. Istodobno, sve vježbe se izvode u vrlo aktivnom ritmu brzog ritma. To vam omogućuje učinkovito zategnuti mišiće i ruke.

Također bi trebao izvoditi vježbe s ciljem gori masnoće. Njihova glavna značajka će biti da se moraju izvršiti brzo i snažno. Ako se osjećate umorno i ne može obavljati potrebnu količinu vježbanja, bolje je uzeti lakši utezi, na primjer, 500 grama, ili raditi vježbe na prvi bez bučica.

  • Uzmi svjetlo barkusima, podignite ruke gore. Spustite ruke, savijajući ih pod pravim kutom, na ramenu. Potrebno je izvršiti tri seta od 30 pokreta s malim prekidom, dok ih izvodite brzo i snažno. Na kraju vježbe osjetit ćete gori osjećaj u području bicepsa, to će biti znak da je mišić čvrsto zategnut.
  • Uzmite lagane tegove, raširite ruke ili pustite na stranu, na visini brachija. Lagano savijte ruke u laktovima, kao da oblikuju polukrug, dlanove paralelno paralelno s podom. Spustite ruke prema dolje i podignite natrag gore, ne iznad ramena, stvarajući pokrete koji izgledaju poput krila krila ptice. Pokrete treba provoditi brzo i snažno, čineći tri seta od 30 vježbi.

Izgradnja mišića

Izgradnja mišića nije manje učinkovita za mršavljenje vaših ruku nego što spali masnoću i povlačenjem. Činjenica je da mišić, povećava volumen i dobiva snagu, pomaže intenzivno spali salo oko nje. Prvi put nakon početka vježbi možete primijetiti povećanje volumena ruku, ali to je normalna reakcija. Nakon toga, mišići će početi sagorijevati masti oko sebe, a volumen će se smanjiti, lijepa mišićna reljef će biti oslikana.

  • Najučinkovitije vježbe snage su push-up. Spustite se na pod, odmarajući noge na nožnim prstima. Ako je teško napraviti push-upove, pokušajte se klečati. Podignite ruke šire od ramena. Pritisnite tri pristupa 10 puta. Kasnije možete povećati broj vježbi.
  • Dobre vježbe će također biti triceps – push-ups s usko pomaknutih ruku. Pritisnite gornji dio ruku prema tijelu, usko stavite ruke. Te push-upove je teže izvesti od prethodnih, ali će učinkovito pomoći pumpa triceps mišića, što je najproblematičnije za žene.
  • Uzmi teže tegobe – ne manje od 1 kg za početak, kasnije možete povećati masu. Povucite ruke iznad glave. Laktovi trebaju biti fiksirani u stacionarnom položaju, a ruke bi trebale biti savijene prema natrag i dolje u lakat. Vježba se ponavlja za 10-12 puta tri pristupa. To pomaže u jačanju tricepsa mišića, očitovanja primjetnog olakšanja.
  • Dobra vježba također se smatra mahi-forwardom i stranom. Da biste to učinili, uzmite tegove, podignite ravne ruke ispred vas i podignite ih na razinu očiju. Za mahov u strankama potrebno je posaditi izravne ruke na strane od tijela do razine očiju ili ušiju. Ove vježbe moraju se ponoviti 10-12 puta tri pristupa. Nakon kretanja prema naprijed i prema stranama, vrijedi raditi takvu vježbu: početni položaj je kao kada se ljulja na strane, ruke su podignute na razinu očiju. Nakon toga moraju se podići na zaustavljanje i spustiti na početnu poziciju oko 10-12 puta tri pristupa.

ispraviti mršavljenje ruku

Plivanje za mršavljenje ruku

Vrlo učinkovito sredstvo, posebno za mršavljenje u rukama, pliva. Ako vam je dopušteno doba godine, možete plivati ​​u ribnjacima, posebno u moru. Otpor valova će dati dodatno opterećenje, koje nije prisutno u stajaćoj vodi. U hladnoj sezoni pretplata na bazen će biti suvišna.

Mnoge žene dobro plivaju s prsima, vrijedi alternirati intenzivnu dojku i opuštenije. Duljina standardnih bazena obično doseže 25 metara, u ovom slučaju trebate plivati ​​bazen jedan put spor tempo, a drugi – brzo. Ako plivate u olimpijskom bazenu, plivajte na drugačiji način od mesinga na polovici bazena.

Također je vrlo dobro plivati ​​s kunićem, poput čovjeka. Postoje intenzivnija kretanja ruku, koja će nesumnjivo promicati njihovo povlačenje. Također je učinkovito izmijeniti ove dvije vrste plivanja i prsnog pušenja. Još uvijek možete plivati ​​s posebnim lopaticama, u ovom slučaju, svaki stil plivanja će dati svoje rezultate u mršavljenje ruku.

Savjetujemo vam da pročitate: Najbolje vježbe za ruke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 10