Как да премахнете косата разширения у дома

как да премахнете разширението за коса у дома

До какъв напредък е постигнат! Сега не е необходимо да примазвате косата си с различни декорации и мехлеми, така че те най-накрая да станат дебели и дълги. Сега плитката на момичето до талията е достъпна за абсолютно всички момичета, които имат възможност да платят за удължаване на косата в салона за красота. И какви методи за изграждане не са измислили: лента, капсула и ферми! И аз отидох на красавици с косата си и бъда щастлив …. но не, отстраняването на разширението на косата в дома – почти основният проблем на женските форуми, посветени на грижата за себе си.

Няма нищо което можете да направите за него, просто подредени в една жена: права коса, за да й трябва спешно да бъдат намачкани и къдрава – изправете, къса рампа и Naroscheny – стреля, и бързо, като у дома си, и без услугите на професионалисти. Въпреки, че го правят сами, не се препоръчва, ние все още ви разкажа за основните методи за отстраняване на разширение нишки без участието на експерти от салона за красота. В крайна сметка, дали ни харесва или не, но в реалния живот, и наистина има моменти, когато професионална помощ чакането е непоносимо: любимия магьосник на някого на почивка и някой банален няма пари да пазаруват, и всички трябва да направите в домашни условия.

Преди всичко, заслужава да се отбележи, че премахването на удълженията на косата у дома ще ви освободи не само от странноприемниците, но със сигурност ще пусне и няколко от вашите собствени. Често момичетата просто не са подготвени психически за това, че след процедурата за оттегляне изпитват истински ужас от лошото състояние на собствената си коса. Първо, по време на разходката с разширенията за коса те са свикнали с гъстотата на главата си на косата и като свалят нишки от непознати, те се чувстват “сираци”. И на второ място, самата процедура за изграждане и още повече премахване неизбежно разваля естествената коса (и у дома – още повече!).

Е, както казват те, като вдигат главите си, те не плачат в косите си, особено, защото в нашия случай главата е на мястото си и повредената коса може и трябва да се лекува. Но всяко момиче, което е премахнало разширението за коса, ще ви каже колко необичайна лекота усеща главата след отстраняването на извънземната грива. Топлина, умора, главоболие – всичко, като ръката излетя! Така че, нека бързо да преминете към това как да премахнете самите удължения на косата, у дома и с минимален риск за собствената им коса. Така, по пътя!

премахване на ексфолираната коса

Видове разширение на косата и методи за премахване на космите

Начинът за премахване на косата у дома зависи главно от това как се развива тази коса. Въпреки факта, че “горещото” натрупване се използва почти навсякъде, има много салони, където се използват алтернативни методи. Нека да разгледаме най-популярните от тях:

Холивуд (панделка) разширения за коса

Това беше с метода на Холивуд и ерата на разширението на косата започна. Тази най-стара технология, която се е родила преди около десет години и е била използвана за филмови актриси, за да създаде по-великолепни, красиви прически. Методът на изграждане е следният: с помощта на тесни ленти на лепило, на косата на момичетата се придават допълнителни къдрици. Независимо от факта, че тази прическа изглеждаше много по-естествена от перука, не беше лесно да се оправи, а процесът на изработка предизвика доста болезнени усещания.

Този тип натрупване е доста рядко тези дни, но тук и там можете да намерите клиенти с искания за този метод за закрепване на косата. След излизането на известното американско телевизионно шоу “Топ модел в американския”, където всички модели започнаха да развиват косата си на панделка, този метод стана много популярен в нашата страна.

Така че, ако сте увеличили косата по начин на панделка и искате да я премахнете у дома, първо трябва да загреете лепилото. За тези цели можете да използвате гореща струя сешоар: просто го насочете към самозалепващата се лента. След внимателно разделяне на нишките, повечето от тях ще бъдат лесно премахнати. За да премахнете остатъците от фиксиращото съединение, използвайте течности, съдържащи алкохол – те лесно ще победят лепилото на лентата и ще бъде доста лесно да премахнете последните нишки.

Разширение на метални скоби (китайско натрупване)

Тази технология се появи малко по-късно и сега е забранена по целия свят. Същността му се състои в това, че на родния косата с помощта на метални скоби, прикрепени една върху друга нишки. С цел да се определи тази красота, използвайте клещи и клещи, не за разлика от своите съименници, като използвате нормалния жицата. В резултат на това ескалиращата тъжно: не само, че при определяне на косата се подлага на жестоки механично действие, което нарушава целостта на структурата на косата, така заключващи рамена буквално “сбиване” кичур коса с остри ръбове. Можете ли да си представите как изглежда прическата?

Ако сте нещастен и се поддал на измамата чрез възлагане на тяхната коса старейшината, тогава ще трябва спешно да премахнете вашите Naroscheny нишки и търсят лечение за това, което е останало от семейството си коса. Премахнете тези клипове с клещи или пинцети ноктите – вие просто ще трябва да “хапят” метални халки позволяват лесно и у дома. Просто бъдете подготвени за факта, че заедно с изкуствена коса и се оставя много на себе си, тъй като желязото скоби на практика ги нарежете.

Френски натрупване (косми по коси)

Френското натрупване дойде с … африканци! В края на краищата те са признатите експерти в областта на плитките. И методът на френското натрупване се основава само на една опашка, която се движи около главата и болезнено прилича на нашия родствен “шпилел”. И надземните нишки са просто пришити към опашката, процедурата за изграждане е много лесно и бързо. Но не е много приятно да носите такава коса: първо, е много трудно да се гребете и второ, спиралата непрекъснато се опитва да се разпадне.

Ако искате да свалите такава коса у дома, след това, без допълнително усилие, разчистете опашката около главата. Плета се отстраняват много лесно и косата е разделена без проблеми. Но както и след всяко друго натрупване, не забравяйте да се отнасяте към собствената си коса: отдавна сте в “закопчано” състояние, косата ви не получава достатъчно храна, станала тъпа и безжизнена. Не искате да губите останалото след натрупването?

как да премахнете косата разширения

Италиански (английски) натрупване

Има много имена, същността е една и съща: за да се свържете косата с кератинови капсули и те са прикрепени под въздействието на високите температури. Какви са тези капсули? Малки топки от силиконова смола, съдържащи кератин. За да се свържат космите, се използват специални горещи клещи, които разтварят капсулата и придават нишките на донора. На кръстопътя се образува малък кръгъл скок, почти незабележим за очите на другите.

Горещото изграждане набира популярност, въпреки че е доста скъпо. За да увеличите косата, ще ви трябва от две до десет хиляди рубли, за да се оттеглите – около половината от инвестираната сума. Въпреки че все повече и повече можете да срещнете изкусителни съобщения за горещото натрупване на напълно изгодни цени.

Ако сте стигнали до процедурата и “специалистът” на салона не ви приближава със специални клещи, а с пушка за строителни лепила, а след това бягайте от този майстор магьосник в къщата, без да се обръщате назад! Знаете ли, че строителният пистолет “Bosch” се използва най-често в “красотата”? И ето какво: опитайте преди да отидете в салона, за да проучите разновидности на такива устройства, за да ги идентифицирате преди процедурата (не бъдете мързеливи, погледнете в супермаркета на сградата).

Но дори и ако косата е изградена от компетентни и съвестни специалисти, не е толкова лесно да отстраните къщите си сами. Преди всичко, ще ви е необходима специална течност, която буквално разтваря кератинови капсули, без да навреди на косата. Можете да закупите тази течност или в специализиран магазин, или като поръчвате в интернет. Мрежата е пълна с онлайн магазини, където можете да си купите лекарство за премахване на разширенията за коса (например, гел за премахване на кератинови капсули).

Поставете течността (гела) в капсулите и изчакайте двадесет минути. След това щедро покриете косата с мазна маса: по ваш избор може да бъде маска за коса (чудесно, ако е възстановителна) или просто зехтин. Специални течности и мазнини омекотява капсулите, а за да подобрите ефекта, отидете в парната баня или в гореща вана. Ще ви е необходим около час, за да могат капсулите да се освободят от родната ви коса. Ако снимате всичко добре, косата ви ще страда на минимум (съжалявам, но няма да получите сто процента безопасност дори в салона).

Студено Испанско натрупване

Към днешна дата испанският студен строеж е най-безопасният за истински клиенти. Основният й чар е, че естествената коса не е подложена нито на механични, нито на топлинни ефекти, а процедурата по изграждане се извършва ръчно. На кръстопътя на нишките капитанът занаправя ръцете си, за да образува капсула, състояща се от висококачествено хирургическо лепило. Всички шпайкове се получават в еднакво малък размер, тъй като външният им вид не зависи от гъстотата на косъма, нито от желаната дължина. Единственият критерий е степента на професионализъм на господаря, който се занимава с вашата коса.

Не е необходимо да се премахва косата сама, изострена от студения испански метод. Компетентният специалист ще направи тази процедура без много затруднения, но да направи всичко у дома и без много щети на косата ви е почти невъзможно. Има мнение, че залепването на слепите ще помогне на течността да отстрани лак и акрилни нокти, но ние не препоръчваме да проверите тази теория върху собствената си коса. Винаги има вероятност за провал и повярвайте ми, че изгорялата и полуразрушена коса е тъжна гледка. Помислете: колко пари ще бъдат изразходвани за отстраняване на космите и колко – за да ги възстановите! В края на краищата нещастният плаща два пъти.

Първоначално момичетата се съветват да не изграждат косата си, но те отиват и се натрупват. Тогава те са помолени да не стрелят у дома каквото имат. Но те вземат и правят снимки, без да обръщат внимание на възмутените възклицания, oohs и ahs. “Ние ви казахме” – те чуват в отговор на техните неуспехи, но упорито продължават да експериментират с външния си вид, по някакъв начин искат да постигнат перфектна красота. И това, което е най-интересно, достигнете! Тъй като нашите момичета, за разлика от някои, доста могат и да спрат кон на галоп и да влязат в хижата гореща …. Какво можем да кажем за премахването на косата, направено у дома – правилно, не се смейте!

Препоръчваме Ви да прочетете: Къде да вземете косата за изграждане

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 21