Инжекции с хиалуронова киселина за уголемяване на устните: работи ли?

прегледи за увеличаване на устните с хиалуронова киселина

Съдържание:

 • Компонент на красотата и младостта
 • Механизмът на излагане на инжекции от хиалуронова киселина
 • Какви са инжекциите?
 • Показания и противопоказания
 • Кой не трябва да прави процедурата?
 • Какъв ефект може да очаквате?
 • Какви са предимствата и недостатъците?
 • Отзиви за nyxes

Доста често представителите на справедливия секс мечтаят за излишни и изразителни устни. В същото време не всеки е получил такива награди от своя характер. Но днес пластичната хирургия и козметологията предлагат широка гама от услуги, благодарение на които можете леко да коригирате външния си вид към по-добро.

Ботоксът и силиконът отдавна са излезли на преден план, когато става дума за увеличаване и обем на устните. В момента се появи фундаментално нов материал за инжекции: хиалуронова киселина.

Какво е и какво може да се постигне с неговата помощ? Как да увеличим устните си с хиалурони?
Връщане към съдържанието

Компонент на красотата и младостта

Както знаете, човешкото тяло до голяма степен се състои от вода. Флуидът в този контекст е почти синоним на живот. Може би този израз е донякъде преувеличен, но все пак е невъзможно да се подценява значението на водата за човека. Особено се отнася до въпроса за красотата и младостта. Например, какво ще се случи в човешкото тяло, ако има липса на течност в него? В този случай, кожата му ще започне да се свива, губи еластичност и еластичност. Ще се появят бръчки и други възрастови промени на кожата.

Някой ще попита къде е хиалуроновата киселина? Работата е, че хиалуроновата киселина принадлежи към групата гликозаминогликани, които са важна част от епидермиса. Просто казано, това са един вид течни “извори”, които поддържат кожата в еластично и еластично състояние.

С възрастта производството на хиалуронова киселина се забавя и следователно процесът на стареене започва. За да забави тези промени и героинята на днешната история е способна. Но напоследък тя се използва не само за борба с възрастовите промени, но и за адаптиране на определени части на тялото. Например, устни. Хиалуроновата киселина може да се използва и за коригиране на формата на устните и за запълване на фини бръчки, причинени от възрастта.

прилагане на анестетичен крем
Връщане към съдържанието

Механизмът на излагане на инжекции от хиалуронова киселина

Така че кожата, състояща се от колаген, се “поддържа” с помощта на хиалуронова киселина. Както вече споменахме по-горе, тя действа като вид “извори”. Няма да има хиалуронова киселина – колагенът ще започне да се разпада. Инжектирането на хиалуроновата киселина действа по принципа на запълване на разрушените области. Самата инжекция се състои от пълнители, които се основават на биосинтетична хиалуронова киселина. Той се инжектира под кожата и след това се разпространява, като създава подкрепа за колагеновите влакна.

Специалистът (козметикът) трябва точно да определи мястото на инжектиране, тъй като трябва да бъде въведен с математическа точност. Ето защо е по-добре да отидете в специализирани клиники.

Под въздействието на бод с хиалуронова киселина, кожата се простира и се изправя. Що се отнася до устните, очертанията им стават по-ясни, те придобиват по-привлекателен външен вид, размерът им се увеличава. Основната очарованието на тази инжекция е, че човешкото тяло влиза вещество, което е запознат с него и не е непознат, като силикон. Да, и прекалявайте с хиалуронова киселина е по-трудно, отколкото със силикон. В този случай едва ли е възможно да се получат “патешки” устни или “устни”.
Връщане към съдържанието

Какви са инжекциите?

Различните институции използват различни формулировки, които включват хиалуронова киселина. Съществува списък с най-често срещаните видове инжекции. Това си заслужава внимание. Всеки от тях има своя собствена цел и функции.

Разнообразие от формулировки

 • Състав на “Реплери”

Този състав е стабилизирана хиалуронова киселина. “Реплери” се използва за коригиране на малки и повърхностни бръчки, както и бръчки по кожата. Що се отнася до устните, този състав се прилага само към техните очертания. Така че той прави малко по-ясни и малко повече. На повърхността на устните “Repleri” не се прилага.

Този състав се въвежда в средните слоеве на кожата. То се отнася до препарати от неживотински произход. В своята консистенция – вискозен.

 • Състав на “Stylage”

Съставът принадлежи към групата имплантанти. Той се инжектира под кожата и след това се разтяга вътре. Използва се в средните и дълбоките слоеве на кожата. Подходящ за значителна корекция на формата на устните. Лекарството съдържа хиалуронова киселина, се отнася за продукти от неживотински произход.

 • Състав на Белотеро

Това лекарство е насочено към по-дълбока кожна корекция. Той е гел, базиран на хиалуронова киселина. Използва се “Белотеро” за директно увеличаване на обема на устните. В процеса на експониране на лекарството се увеличава не само размерът на устните, но и различни нередности по тях, бръчки или други промени се заглаждат.

Между другото, ефектът му е по-дълъг от този, който може да бъде постигнат с помощта на предишния състав. Самата продължителност на действието на инжекциите на хиалуроновата киселина ще бъде обсъдена малко по-късно.

Има три вида състав «Belotero»: основа за прилагане на горните слоеве на кожата при лечение на бръчки, трябва да се приложи към центъра слоеве на кожата и за инжектиране в дълбоките слоеве на кожата, за да се увеличи размера и формата на устните.

индикации и противопоказания за уголемяване на устните
Връщане към съдържанието

Показания и противопоказания

Условно всеки, който желае да прибегне до процедурата за инжектиране с хиалуронова киселина в областта на устните, може да бъде разделен на две основни групи.

Така че първите са тези, които го правят само поради естетически причини. Тази група все още не е имала признаци на стареене на кожата на устните. Те включват жени под 25-годишна възраст. С редки изключения това може да включва жени от други възрасти (ще бъде разбрано защо). Те могат да имат следните причини за това:

 • естествената форма на устните е обективно тясна, изисква усъвършенстване чрез намеса в контурните пластмаси;
 • устните от природата имат асиметрична форма, която затруднява собственика им;
 • устните форма страдал след всяко отрицателно въздействие, което не е вроден дефект, а е резултат от всяко нараняване.

Втората група включва тези, чиято форма на устните е била деформирана с възрастта: появявали се бръчки, депресии и други признаци на стареене.
Връщане към съдържанието

Кой не трябва да прави процедурата?

И все пак желанието на пациента е едно, а лекарят мисли друго. Така че, на кого е процедурата на хиалуроновото инжектиране за устните, противопоказана? Тази намеса не може да бъде извършена с:

 • бременност и кърмене;
 • индивидуална непоносимост към компонентите на лекарството;
 • заболявания, свързани с имунната система;
 • наличие на други вещества в устните;
 • алергии към анестетици;
 • херпес и други хронични и остри кожни заболявания;
 • стари белези или белези по устните.

По време на процедурата, пациентът трябва да бъде здрав, не трябва да има катарални заболявания, особено тези, придружени от треска.

уголемяване на устните
Връщане към съдържанието

Какъв ефект може да очаквате?

Интересен въпрос е, какво ще бъде резултатът? Доколкото ефектът от процедурата е достатъчен, много зависи от индивидуалните характеристики на кожата и организма като цяло. Външният ефект рядко обижда всеки. Устните стават осезаеми, по-изразителни и по-млади. Трябва да се отбележи, че това изглежда съвсем естествено. Няма такова впечатление, че нещо не е направено съвсем хармонично. Освен това, в повечето случаи намесата е напълно невидима, само ако не сравнявате снимките преди и след процедурата.

Средната продължителност на действието на хиалуроновото инжектиране е една година. След това лекарството се отстранява напълно от тялото и устните стават същите, както преди процедурата. Процесът на резорбция на самата субстанция е започнат приблизително 4-8 месеца след инжектирането.

Трябва да знаете, че след въвеждането на лекарството върху устните на тяхната повърхност, е задължително да се образуват отоци. Това е напълно нормална реакция, така че не бива да се страхуваме. С добро сливане на обстоятелствата отокът се появява след половин до две седмици. През целия този период трябва периодично да посещавате лекар, за да изследва устните му. Ако отокът не заспи след две седмици, тогава е необходимо да се консултирате със специалисти. Може би това е алергична реакция.

Процедурата се провежда само при пациенти, навършили 18 години. Того изисква както физиология, така и някои точки от закона, тъй като договорът за намесата се сключва с пациента.
Връщане към съдържанието

Какви са предимствата и недостатъците?

Както при всеки феномен, инжекциите на хиалуроновата киселина върху устните имат своите минуси и плюсове. Важно е да знаете и двете, да вземете необходимото решение за себе си, да прецените всичко.

Плюсове и минуси на инжектирането

Първо, помислете за професионалистите, които са в процедурата. Най-важната положителна страна, разбира се, е, че можете значително да промените външния си вид. Не е нужно да сте сложни за неприятния външен вид, но със сигурност можете да се наслаждавате на нови функции.

Следващата процедура плюс се дължи на факта, че ефектът от нея не трае цял живот. Например една жена може да не хареса резултата. Но тя знае, че това не е завинаги. Освен това можете да си го позволите като експеримент (нещо като временна метаморфоза). Жените всъщност винаги се стремят да подобрят и променят външния си вид.

В допълнение, той въвежда само в устата Хиалуроновата киселина е разпространил имот в малко количество, и на цялото тяло, и по тази причина е възможно да се очаква като цяло лек против стареене ефект върху районите на почти уста.

Значително предимство е, че хиалуроновата киселина е естествен компонент. Природните вещества обаче винаги са по-добри от тези, които са чужди на човека. Да, и тялото те се възприемат много по-лоялни.

И какви са недостатъците на този тип интервенция? Може би някой ще иска по-продължителен ефект от този, даден от инжектирането на хиалуронова киселина.

И разходите за процедурата не са приемливи за всички. Тя варира около 1000 конвенционални единици. Не всеки може да си го позволи. Но това е поне в рамките на разумната рамка.

Връщане към съдържанието

Отзиви за nyxes

Мненията на тези, които са направили хиалуронова инжекция в устните, са много различни. И все пак е интересно да ги познаваме.

Дали тези, които са решили да вземат щастлив?

Повечето хора са съгласни, че тази процедура не е толкова болезнена, колкото и неприятна. В някои случаи анестезията може да не работи добре, но това вече е въпрос за анестезиолога.

След инжектирането някои жени отбелязват, че е наблюдавано продължително подуване (показва се повече от 12 дни). Някои от жените дори имат синини, които след известно време минават.

Повечето от дамите са доволни от резултата след инжектирането. Те твърдят, че са достигнали желания размер и форма на устните. В същото време параметрите бяха предварително избрани от снимките за консултация със специалист.

Както във всяка друга ситуация, има и такива, които не са доволни от резултата. По правило има две жалби. Първото е, че жените не забелязват промени в устните си. Те не се променят нито по форма, нито по форма.

Второто твърдение се основава на факта, че процедурата е направила устните по-лоши от преди интервенцията. Може би това се дължи на индивидуалността на случая, както и на некомпетентността на специалиста, който е извършил работата.

Както и да е, но всякаква обратна връзка и мнения трябва да имат място. За да обобщим, повечето жени все още правят инжектиране на хиалуронова киселина по устните.

Е, сега всеки бизнес е да реши сам дали има нужда от инжекция с гхулурон. Имаше достатъчно факти, за да помогне с решението. Но може да се каже със сигурност. Инжектирането на хиалуроновата киселина е уникална техника, способна да даде красота, младост и, най-вече, щастие. Защо не го дадете всичко на себе си? Остава само да се пожелаят успешни резултати и да се наслаждават на нов външен вид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 48