Фейсбилдинг – вечната младост на кожата на лицето

упражнения за облекло

Всеки знае как да направи красиво, тясно тяло. Нуждаем се от специални физически упражнения, които вече са казани и написани много. Но е възможно да “изгради” човек? Разбира се, че можете! След като се изгради тялото чрез обучение на мускулите чрез спорт и това лице може също да бъде изграден с помощта на специални упражнения, които се наричат ​​комплекс feysbildingom, може би сте чували за него. Мускулите на лицето, подобно на мускулите на тялото, губят тонус с възрастта и намаляването на обема, което води до влошаване на овалното лице, появата на торбички под очите, бръчки. И тъй като мускулите на лицето са тясно свързани с кожата, кожата повтаря всяко движение на мускулите. С feysbildinga лицевите мускули могат да бъдат обучени, за да могат лесно да бъдат постигнати подобрени контура на лицето и изчезването на бръчки и кожата на лицето става гладка и еластична.

Фейбуйдингът на английски означава “изграждане на лице”. С други думи, facebuilding е вечната младост на кожата на лицето.

Feysbilding упражнения укрепват мускулите на лицето, така че силата на тежестта действа върху тях по-малко негативно, над телесните мазнини изгаряне и кожата започва да се по-гъсто и равномерно обкръжават мускулите на лицето. За няколко месеца редовни сесии за обличане на лица, човек е на възраст между 5 и 15 години.

Изграждането на лицето след седмица дава първите видими резултати – подобрява цвета на кожата. И за видими резултати за подобряване на мускулатурата на лицето, са необходими поне два месеца упражнения.

Отличителна черта на упражненията за лицево застрояване е, че можете да ги направите сами по всяко време: когато правите вана, почистване, готвене или гледане на телевизия.

Физкултурната гимнастика за лицето се състои от три дузини упражнения. Всяко упражнение трябва да се прави 3 пъти 15 минути сутрин и същото вечер. За по-добър ефект, трябва да направите лек масаж на лице, преди да започнете упражненията. Не е необходимо да правите всички упражнения наведнъж, те могат да бъдат разделени на сутрин и вечер. Най-важното е, че комплексните упражнения за изграждане на лице изискват редовност, т.е. прескачане на класовете във всеки случай невъзможно. И като цяло, има много причини да започнете сесия за изграждане на лица. На първо място, това е много забавно – правете упражненията пред огледалото и няколко минути смях, които се предоставят на вас, защото от някои упражнения получавате такива смешни гримове! На второ място, въпреки веселието на процеса, резултатът от изграждането на лице е много сериозен. Трето, за facebuilding, спортно оборудване и някои специални тренировки не са необходими.

История на развитието на facebuilding

Започна разработването на пластичен хирург с лице на лице от Германия Reinhold Benz. Той бил запознат с една известна балерина, чийто талант бил изключително възхитен. Естествено, като балерина, една жена притежаваше шиково младо тренирано тяло. Но лицето все още държеше отпечатъците от различни преживявания и упорита работа, беше много уморена. И жената беше на четиридесет години. Бенц беше изключително изненадан, когато разбра, че е навършила възрастта си – тя не е била дадена нито от тялото, нито от лицето на тази възраст. Тялото каза, че балерината е много по-млада, а лицето й е много по-старо. Защо се появи този дисбаланс? Отговорът е прост: балерината редовно се тренира, мускулите на тялото винаги са били в тон, който не може да се каже за мускулатурата на лицето. Но обучението на мускулите на лицето и времето и физическите усилия, се нуждаете от по-малко, защото те са много по-слаби от мускулите на тялото. Всичко това и бутна Бенц до началото на развитието на специална гимнастика за лицето.

На мястото на развитието на немския хирург feysbildinga беше нашият сънародник, Елена Иванова Петровна, която донесе на метода за логичен извод. Елена, като преподавател за прегледи на лицето за тази техника, дава най-розовото. Понастоящем тя е водещият уелнес специалист в училището за практическо изображение “Ванеса”.

На каква възраст трябва да започнете обучението?

С течение на времето, кожата започва да възрастта. Първите признаци на стареене могат да се видят след 25 години. По възраст 30 “умора” на кожата става още по-силно изразени, и в продължение на 40 години на бръчките на лицето – бръчки около устата, на челото, около очите, увиснали бузи и брадички, има допълнително. Тази ситуация е свързана с влошаване на кръвотока към мускулите на лицето и за поддържане на еластичността на мускулите на нормалните лицеви движения не е достатъчно. Следователно, facebuilding гимнастика за лицето се препоръчва на всеки, който е на възраст над 25 години.

Както вече казахме, по същество е лицевата гимнастика за лицето. И че тази гимнастика е по-ефективна, е необходимо да се използва висококачествена скъпа козметика, тъй като добрата козметика насърчава ускоряването на приемането на положителни резултати от фейсбилдинга.

Не е напразно да се каже, че лифтингът – вечната младост на човек е дадена. Това наистина е така. От редовните сеанси за лице в сградата се възстановява тонизирането на мускулите на лицето, те се увеличават по обем, а в подкожните слоеве се подобрява кръвообращението. В резултат на това кожата на уголемените мускули се стяга, кожата се подобрява, излишните мазнини се изчезват и бръчките изчезват. По същия начин, с помощта на изграждането на лице от торбичките под очите, можете постепенно да се отървете от него.

Също така е възможно да се отървете от facebuilding от торбички под очите? По време на упражнения в кожата се получава колаген и еластин, които са отговорни за еластичността и еластичността на кожата.
Комплексните упражнения са противопоказани при хора с нарушения на лицевия нерв, по време на периоди на хипертонична криза и в случаи на тежка хипертония. Също така, не се упражнявайте след пластична хирургия в продължение на две години.

Упражнения за лицево строителство

Всички упражнения в лицевата част могат да бъдат разделени на няколко категории – на зоните на лицето. Това означава, че упражненията на всяка категория подобряват съответно състоянието на съответната област на лицето. Така че зоната “Facebuilding: nasolabial folds” премахва съответните недостатъци, а комплексът “Facebuilding за бузите” може да подобри състоянието на бузите. Така че, нека да разгледаме всички упражнения, които съществуват за днес.

Стефан за челото:

 1. От вертикалните бръчки на челото трябва да натиснете средните пръсти на всяка ръка една срещу друга и да ги позиционирате от двете страни на вертикалните бръчки. Без име: Пръстите трябва да се поставят в дъното, преди веждите да започнат. След това дръпнете пръстите си по кожата, като раздръпвате ръцете си. Не оставяйте кожата си настрана, дръжте я здраво и в същото време се опитайте да преместите веждите и да ги държите на това място за няколко секунди.
 2. За да се отървете от хоризонталните бръчки, показалецните пръсти трябва да се поставят върху веждите и да се повтарят тяхната форма. След това трябва да вдигнете веждите си в изненада, като същевременно прилагате съпротива на пръстите си.
 3. За да се бориш с бръчки, трябва ясно да увиеш веждите си. И за да не образувате гънка между веждите, трябва да стиснете малко веждите със средните пръсти.
 4. Хоризонтални имитиращи гънки на челото. Борбата с тях следва: върховете на три пръста трябва да се поставят толкова близо до линията на косата. Пръстите трябва да се поставят възможно най-равномерно по цялата линия на растежа. Палецът, на свой ред, трябва да бъде в края на веждите над зоната на храмовете и леко да разтяга веждите. С върховете на пръстите си, че на линия растеж на косата, трябва да изтеглите челото на челото нагоре, доколкото е възможно, и след това да спре в тази позиция. Мускулите на челото са склонни да преместват кожата в обратна посока. Facebuilding Вечна младежка кожа на лицето

Фундайзинг за долните клепачи и горните клепачи:

 1. Очите трябва да са отворени. От тази позиция трябва да повдигнете долните клепачи нагоре, кожата около очите, докато тя леко се издига, като че ли трябва да погледнете към слънцето.
 2. Горните клепачи трябва да се повдигат възможно най-много нагоре и очите да останат отворени. Белотата на окото върху ириса му трябва да бъде видима.
 3. Пръстите трябва да се поставят върху външните краища на кухините на очите, след което е необходимо да се затварят очите. Пръстите трябва да се преместят в центъра, което не трябва да се предотвратява. Отговор
 4. Палците в юмруците, стиснати в юмрука, трябва да се оставят настрани и да се поставят подложките на пръстите до външните ъгли на очите, тогава леко да натиснете и да погледнете нагоре.
 5. Индексните пръсти трябва да се поставят равномерно върху цялата област над веждите, след това леко да се пресоват и леко да се разпръснат. Веждите трябва да бъдат фиксирани в тази позиция и да отворите очи, след което трябва да натиснете пръстите си върху веждите и да се държите в това положение за няколко секунди.
 6. Поставете пръстените на пръстена под ресни на долните клепачи, поставете средните пръсти на веждите, разпънете лактите настрани и погледнете нагоре, с широки очи. В този случай трябва да почувствате, че долната част на очните топки притиска пръстите. Главата трябва да се постави хоризонтално и очите да не се разширяват твърде много. facebuilding за лицето

Изграждане на лице: нос

 1. Разширяване на ноздрите, като сбърчи носа си по същото време, както и да не формира гънки, трябва да сложиш на средна и показалците на вътрешните ъгли на окото до ъгъла на устните си.
 2. Средните пръсти трябва да са разположени в носа в областта на носа, а върховете на пръстите – се допират един до друг. От тази позиция е необходимо постепенно да издърпате кожата надолу и да я задържите за няколко секунди в това положение. Назолабиално сгъване

Стефан за бузите:

 1. Показателите трябва да бъдат поставени върху гънката на носната кухина така, че да са перпендикулярни на линията на устата и да удължат устните.
 2. Върховете на средните пръсти трябва леко да се притискат към ъглите на устните, след което е необходимо да се компресират устните.
 3. За това упражнение долната устна трябва да се спусне, така че долните зъби да станат видими и ъглите на устата да се повдигнат. изграждане на лице от торбички под очите

Изграждане на лице на устните и шията:

 1. Необходимо е да се опъне мускулът на врата, като се снижи долната устна. Ако упражнението се извърши правилно, мускулът на врата ще бъде ясно видим.
 2. Вдигнете брадичката до долната устна по такъв начин, че да бъдете обидени.
 3. Задръжте езика си в горното небце. Повторете няколко пъти. Изграждане на долни клепачи

Фундайзинг за врата, брадичката и челюстта:

 1. Извадете езика си и опитайте да стигнете до брадичката, доколкото е възможно.
 2. Поддържайте брадичката си с ръце и отворете челюстта си, опитвайки се да преодолеете съпротивата на ръцете си.
 3. Вдигнете брадичката си по такъв начин, че кожата на шията да е опъната. Гърбът трябва да е прав, раменете са изправени. Затворете челюстите и натиснете езика от вътрешната страна до долната дъвка. По време на това упражнение трябва да усетите напрежението на цервикалните и сублингвалните мускули. facebuilding упражнения комплекс
 4. Начална позиция – както при предишното упражнение, само при натискане на езика върху дъвката се нуждаят от малко отворени зъби и устни.
 5. Сгънете долната устна зад долната редица зъби, докато мускулите на устните и брадичката трябва да са напрегнати, а главата – леко наклонена. Трябва да усетите напрежението на мускулите на врата.
 6. Хвърлете главата си назад, за да усетите напрежение под брадичката си, а след това бързо да погледнете през рамо, после през другото. Устата трябва леко да се отваря леко, като натиска долната челюст напред. При всяко завъртане на главата трябва да държите главата си за няколко секунди. facebuilding за бузите
 7. Поставете палеца на ръцете си в устата си така, че дланите ви да напомнят формата на буквата V. След това трябва да затегне устните си, да стиснете пръстите си и да се уверите, че не се образуват бръчки около устните.
 8. Поставете средните и показалецните пръсти на долния ред зъби и спуснете челюстта. Скочи в това положение за няколко секунди, след това се опитайте да затворите челюстта си, да устоявате на пръстите си. Устата трябва да остава отворена през цялото време.
 9. Ръцете трябва да бъдат обърнати един към друг от задната страна, а показалецните пръсти трябва да се поставят между бузата и долните зъби. Натиснете пръстите си дълбоко в устата си, докато усетите с пръстите си нещо като “възглавница”. Зъбите трябва да са плътно затворени, бузите не могат да бъдат притиснати и ъглите на устата не трябва да се опъват. В това положение леко извийте пръстите си и ги задръжте за няколко секунди. facebuilding гимнастика за лицето
 10. Наклонете главата си назад, така че кожата да се опъне от брадичката и от ключиците. Разширете долната челюст и оставете тази позиция за няколко секунди.
 11. Хвърли главата си назад, долната устна на завоя зад долната редица зъби и напрежение на мускулите на брадичката и долната устна. В този случай трябва да усетите напрежението на мускулите на врата. носа на ноктите

Така че разгледахме всички упражнения за изграждането на идеален, млад човек. Не забравяйте, че ревютата на facebuilding са само положителни, защото не са вредни, достъпни за всеки и дават реални резултати.

Между другото, ефектът на facebuilding може да се увеличи многократно, ако го комбинирате със специални подмладяващи маски с NTC-комплекси. Препоръчваме маската MOND’SUB

Направете черепно лице на лицето си редовно, използвайте маската MOND’SUB, а всички ваши приятелки ще ревнуват от вас и мъжете няма да могат да ви свалят очите.

Снимка: vanessaim.ru

Препоръчваме четене: упражнения за мускулите на шията

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 53 =