Tinktuurin käyttö calendula hilsettä vastaan

Virallinen lääketiede mainostaa paljon erilaisia ​​lääkkeitä eri sairauksista. Mutta karvojen kalendulan tinktuura on osoittautunut parhaiten kansanmukainen tapa päästä eroon tästä taudista. Seborrhea tai hilse on melko yleinen tauti, erityisesti 14-25-vuotiaiden keskuudessa.

Hilseen ongelma

Calendula, jota usein kutsutaan marigoldiksi, on tullut osa nykyaikaista kosmetologiaa. 1700-luvulla. esi-isämme tiesivät kuinka hyödyllistä se oli, ja heitä käsiteltiin tämän ihmeellisen kukan kanssa. Jo tuolloin oli tiedossa, että kalendula sisältää monia hyödyllisiä elementtejä, joista:

 • C-vitamiini;
 • salisyylihappo;
 • karoteeni;
 • kasvi hormonit;
 • haihtuvia;
 • hartsi parkitus- ja väriaineita.

Bakterisidiset ominaisuudet, joilla on kalandin tinktuuraa hilsettä vastaan, ovat välttämätöntä apua tämän taudin torjumiseksi.

Calendulan tehokkuus hilseen hoidossa

Mistä saan kalendulan?

Yksi tapa saada kalendula on ostaa apteekista. Leikattu ja kuivattu kukka myydään lähes joka apteekissa kohtuulliseen hintaan. Mutta jos olet jo hoidettu suosittulla tavalla, on parempi saada myös lääkitys suosittuun tapaan. Houkuttelemaan houkutteleva paketti, jossa tuntematon sisältö ei aiheuttanut epäilyksiä, yritä kerätä kukkaviljelyt itse.

Tämä kasvi kukkii koko kesän ja suurimman osan syksystä, kesäkuusta lokakuuhun nämä kukat löytyvät niityistä, pelloista, kukoista ja tasangoista. Voit pyytää naapureita ja ystäviä, kasvavatko ne kääpiösmaan maassa ja ovatko he yrittävät päästä eroon siitä. Kalendula hiuksiin on vaikutusta, sinun täytyy käyttää kukintoa. Heillä on kullankeltainen, joskus oranssi sävy. Kukan muoto on kuin päivänkakkara.

Farmaseuttinen tinktuura kalendulasta

Resepti tinktuuraa calendula

Calendulan tinktuura vaatii vain kaksi ainesosaa:

 1. 2 rkl. l. kukkia.
 2. 1 lasillinen vodkaa.

Menetelmä kalendulan valmistamiseksi hiuksille:

 1. Kaada kasvi kulhoon ja hankaa huolella säännöllisesti puristettua perunaa varten. Kukintojen pitäisi muuttua pieniksi muruneiksi.
 2. Kaada murskattuja kukkia litran purkkiin.
 3. Kaada vodka.
 4. Sulje astia muovikannella ja peitä se pimeällä.

Vaadittava kalendula ei saa olla alle 10 päivää.

Hiustyypit

On niin paljon aikaa, että henkivakuutus “vetää” kukista kaikki hyödylliset aineet. Tämän jälkeen seos on suodatettava sideharsoilla.

Voit hieroa syntyvää tinktuuria hiuksiin puuvillapohjalla. Ensin se on kostutettava, sitten kevyesti liikkeet voitele hiukset. Kevyt palaminen on kehon luonnollinen reaktio tähän menettelyyn. Tinktuurin kiinnittäminen hiuksiin pään tulee olla kääritty pyyhkeeseen ja odota 7 minuuttia. Sitten on välttämätöntä pestä pois levitetty neste lämpimällä vedellä ja pestä pää shampoolla.

Tuhkojen kalendulan tinktuuraa voidaan soveltaa kaikentyyppisiin hiuksiin. Käytä sitä kerran viikossa. 2 viikon kuluttua tuloksista tulisi näkyä – pehmeät hiukset ja hilseyden puute. Jotta hoito olisi mahdollisimman tehokasta, käytä menettelyä paremmin kuukauden kuluessa.

Ensimmäisen kerran voi esiintyä hiusten ja päänahan kuivumista. Kuitenkin seuraavan kerran epämiellyttävät tuntemukset kulkevat.

Ei ole suositeltavaa käyttää tinktuuria niinä päivinä, kun sinulla on tärkeä tapahtuma suunniteltu. Hiilen sisältämästä alkoholista voi olla erityinen tuoksu. Mutta se haihtuu hyvin nopeasti ja seuraavana päivänä ei jätä jälkiä.

Terveet hiukset

Herkku ja naamio

Rasvaisen hiustyypin avulla ehdotetaan seuraavan reseptiä kasviperäiselle kalendulille hiuksille:

 1. 400 g tuoreita nokkoset sekoitettuna 50 g: n kanssa kamomillaa ja samaa määrää kalendulia.
 2. Seos jauhetaan hyvin ja kaadetaan 0,5 litralla kiehuvaa vettä.
 3. Sitten sinun on laitettava seos hidas tulipalo ja keitä 10 minuuttia.
 4. Sen jälkeen liete jäähtyy, asettuu jonkin aikaa ja suodattaa.

Kun liimassa olevat kuivat hiukset lisätään 1 tl. risiini ja maissiöljy.

Jotkut tyyppiset naamarit ovat koostumukseltaan hiussuonien kalendulaatin tinktuuraa, mikä vaikuttaa rauhoittavasti päänahkaan. Se puhdistaa hiukset, antaa sille luonnollisen sävyn ja taistelee hilseillä.

Maskin resepti:

 1. Voittaa munankeltuainen 1 rkl. l. risiiniöljyä.
 2. Lisää saatava seos 1 tl. alkoholin tinktuura, calendula, vodka, konjakki ja rommi.
 3. Hiusvärikynsiä on käytettävä hiuksiin ja hierotaan juurille.
 4. Tämän jälkeen kääri hiukset pyyhkeeseen ja aseta ne tässä paikassa 3 tuntia.
 5. Sitten hiukset pestään kunnolla shampoolla.

Tämän menettelyn edut näkyvät vain, jos noudatat suositeltua taajuutta – kerran viikossa.

Epäterveellinen päänahan iho aiheuttaa monia ongelmia ja epämiellyttäviä tilanteita. Calendulan tinktuura on todellinen mahdollisuus päästä eroon hilseestä ja pitää terveyden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =