Smoky eye make-up

røgfyldte øjne

Til dato, en meget relevant og fashionabel røgfyldte øjenmakeup eller ellers røgfyldte øjne. Mange kvinder brugte det allerede i begyndelsen af ​​det sidste århundrede, og røgfulde øjne forbliver populære i vores dag. Hvad er dets særegenhed, og hvorfor tiltrækker kvinders opmærksomhed så meget? Med hjælp af røgfyldte make-up kan du oprette et udsøgt og mystisk billede, se forførende og sexet. Smoky øjne kan bruges som dag og aften makeup. Forskellen er kun ved at vælge de passende nuancer. Til dagtimerne er røgfyldte øjne ideelle til varm pastel, oliven, gyldne toner. Til aften sminke er det et smukt look at vælge koldere farver – sort, grå, brun og lignende.

Makeup i stil med røgfyldte øjne – dette er en meget skyggefuld øjenskygge og eyeliner. I løbet af dens gennemførelse påføres mascara på øjenvipper i flere lag, og overgangene mellem forskellige nuancer af skygger gøres glatte. Jo mere omhyggeligt farverne på skyggerne vælges, desto mere attraktive virkningen af ​​røgfyldte øjne ser ud. Og vigtigst af alt tager det ikke meget tid. Øjenmakeup røgfyldte øjne passer til næsten alle kvinder uanset alder og type hår. Det kan bruges af både blondiner og brunetter.

Teknik til anvendelse af røgfyldte make-up

Der er flere muligheder for at anvende makeup i stil med røgfyldte øjne. De adskiller sig i teknik og farver. Overvej teknikken til at anvende en simpel, smoky make-up trin for trin.

Det første skridt i at skabe røgfyldte øjne vil være brugen af ​​korrigerende midler omkring øjnene. Først og fremmest er det nødvendigt for de kvinder, der har mørke cirkler under deres øjne. Du kan anvende et specielt fundament, der ikke lader skyggerne rulle ned i øjenlågens folder.

røgfyldte makeup

For at udføre røgfyldte øjne trin for trin, brug en meget blød blyant. For at give billedet af kvindelighed og ømhed, bør du vælge nuancer, der er så tæt på farven på øjenbrynene. Hvis en kvinde ønsker at få et mere aggressivt billede ved hjælp af røgfyldte øjne, så skal blyantens farve være sort eller grå-sort. Tegn øjnene, hvilket giver dem en mandelformet form, hvorefter vi skygger øjnene grundigt.

røgfyldte øjne for brune øjne

Når man laver makeup – opnås effekten af ​​røget øjne og gennem anvendelse af skygger. Mørkere nuancer bruges til det øvre øjenlåg, og lettere nuancer placeres under øjenbrynene. Det er bedst at bruge mindst tre nuancer. Sminkende øjnets teknikker indebærer grundig skygging af skygger uden skarpe overgange.

makeup røgfyldte øjne

Den næste fase af at udføre røgfyldte øjne trin for trin anvender en mørk tone til det nederste øjenlåg. Dette skal ske med en meget fin børste. Derefter får sminkeøns sminke et fuldstændigt udseende, hvorefter øjenvipperne er malet med mascara. Meget effektivt ser stærkt farvede tykke lange øjenvipper.

røgfyldte øjne til blå øjne

Hvordan laver man en røgfyldt makeup, så hovedakten er på øjnene? I dette tilfælde bør læbestift og rødme vælge en blød tone. Det er bedst at tynde dine læber med glitter eller læbestift i tone på dine læber og læg et kødfarvet pulver på dit ansigt. For at gøre makeup udtryksfuldt, er vægten normalt kun lavet på et ansigt område. Makeup røgfrit udseende antyder vægt på øjnene.

I denne teknik er makeupen af ​​røgfyldte øjne ikke noget kompliceret, og enhver kvinde kan gøre det til sig selv. Det er imidlertid ikke nødvendigt at misbruge skygger med gnistre, når man laver sminkede øjne, fordi den ekstra glans gør øjenlågene hævede, og udseendet er tungt og træt.

Og hvordan man laver en smoky øjenmake-up til de kvinder, der ikke kan lide at bruge blyanter og eyeliner? I dette tilfælde kan du anbefale mørke skygger. Men når man anvender dem, skal det bemærkes, at de kan smuldre og ikke ligge fladt, så det er ret svært at arbejde med skyggerne. Deres overskud kan fjernes ved hjælp af en svamp. Før du bruger sminkede øjne, vil det være rart at let krølle cilia ved hjælp af specielle pincet. Dette vil give kvinders åbenhed og udtryksevne.

Smoky make-up til brune øjne

røgfyldte øjne trin for trin

Fra farven på øjnene på en kvinde afhænger nuancer af nuancer, kroppe og øjenliner, der bruges i sminkede øjne også stort set. Og det afhænger af det, hvordan man laver smoky makeup korrekt til kvinder med forskellige nyanser af øjne for at understrege deres udstråling og skønhed.

Røgfyldte øjne til de brune øjne er en mulighed for at understrege deres naturlige skønhed og dybde. Glat overgang af skygger fra svage til mere mættede nuancer er vigtig for alle, men for brune øjne er dette den grundlæggende regel. Hvad er skyggerne bedst brugt til at lave en røgfyldte makeup til de brune øjne? Den perfekte mulighed er en brun-oliven skala, især hvis hudfarven på en kvinde er svag. Lyseblå, kornblomst, lilla og violette nuancer passer til ejerne af lys hud.

Naturen har givet brune øjne piger og kvinder tykke og tætte øjenvipper, så brugen af ​​mascara er ønskeligt at begrænse. Når man skaber røgfyldte øjne for brune øjne, er en lille mængde mascara tilstrækkelig til at skelne hver cilium. For at undgå blokering, før de påføres mascaraen, kan de være lidt pulveriserede. Smoky makeup til brune øjne bør gøres med stor omhu, fordi mørke øjne tiltrækker mere opmærksomhed over for sig selv og uagtsomhed i dette tilfælde er uacceptabelt.

Smoky make-up til grønne øjne

røgfyldte makeup til brune øjne

Til øjnernes grønne farve er et stort antal forskellige farveskilder velegnede, og en kvinde må ikke engang mistanke om, hvem der bliver bedre, før hun prøver sig. Når du laver smoky makeup til grønne øjne, skal du prøve brune nuancer med en chokoladefarve. Kombinationen af ​​mørkegrønne, gyldne og brune farver vil give øjnene en mystisk glans. Du kan gøre polstring en blålig blyant. Røgfyldte øjne til grønne øjne kan udføres i lilla. Især spektakulært vil det se ud i aften make-up. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder for smoky make-up – billedet er vedlagt.

Selvfølgelig kan nogle kvinder blive overrasket, men rødlige, orange, kobberskygger, understreger perfekt øjnens farve og spiller i kontrast. Udfør en smoky make-up for grønne øjne, på øverste øjenlåg anbringer flere forskellige nuancer af rødbrune skygger og på bunden – grønne skygger i øjnene. En stille rækkevidde til hverdagens sminke øjne til grønne øjne kan skabes ved hjælp af oliven eller grå. I dette tilfælde påføres øjenlinsen på indersiden af ​​øjenlågene med en grøn blyant.

Smoky make-up til grå øjne

røgfyldte make-up foto

Korrekt anvendte makeup røget øjne til grå øjne kan skabe uventede effekter og se fantastisk ud. Til dagtimerne er lyse lysfarver velegnede, og om aftenen anvendes mørkebrune og mørkeblå skygger. Når du anvender røgfyldte makeup for grå øjne, skal du ikke glemme valget af passende eyeliner. Vi bringer opmærksom på sminke øjne til øjnene – se billedet ovenfor.

Røgfyldte øjne for grå øjne tilbyder kvinder med en gylden hudfarve varme nuancer af make-up – bronze, sand. Og for hvid hud er varianter af turkis, blå, grøn, lilla mulige. Metalliske nuancer fremhæver den grå skønheds magiske skønhed. Du kan prøve de sølvfarvede, gyldne, kobber nuancer til røgfyldte øjne med grå øjne.

Ofte kan grå øjne være med grønne og blå nuancer. For at understrege den blå farvetone, lav smoky makeup trin for trin på følgende måde. Påfør øvre øjenlåg bronze, sand, orange eller gul skygger. Godt skygge dem. Så lav øjenstrøg i blåt blyant. Afslut sminke med blå-sort blæk, som også vil give øjnene en blå. Smoky makeup til grå øjne er ideel til en grå-blå skygge.

For at give øjnene en grøn farvetone, når du udfører røgfyldte øjne, brug grønne og chokolade skygger. Du kan tilføje farven på indigo. De påføres på øvre øjenlåg, og den nederste er bragt ind med en grøn blyant.

Smoky make-up til blå øjne

røgfyldte make-up trin for trin

Hvordan laver man smoky makeup til ejerne af blå øjne for at understrege dem positivt? Den grundlæggende regel for kvinder med sådanne øjne er, at det er bedre mindre, men bedre. Derfor skal du nærme dig dette omhyggeligt, når du laver smoky makeup til blå øjne.

Øjenfarven fremhæves bedst af lilla, guld, sølvfarvede og lyserøde nuancer. De vil perfekt harmonere med blå øjne. Men gør røgfyldte øjne for blå øjne, man bør ikke afvise gråbrun, lilla og især lavendel nuancer.

Hvis en kvinde kan lide en spektakulær sminke, så kan du prøve de lyse blå skygger. Men det skal huskes, at udførelse af røgfyldte makeup til blå øjne skal respekteres. Han skal vælge øjnens farve og ikke erstatte den. Hvis alt er gjort korrekt, bliver de blå øjne endnu mere levende og ekspressive. Til fester og diskoteker kan du med sminke øjne bruge smarte øjne til blå øjne carbon black shadows. De bør anvendes sammen med nuancer af andre nuancer og grundigt skygget. Du kan se mulighederne for en sådan smoky eye makeup – billedet er vedhæftet.

Aften røgfyldte makeup

Aften sminke øjne til forskellige øjne farve er også anderledes. Normalt bruges mere mættede nuancer af nuancer, som er egnede til denne særlige farve af øjnene.

For eksempel, hvordan man laver en røgfuld øjenmakeup, har en grøn farve til en spektakulær aften ude? Til dette kan du bruge lilla, rødbrune og kolsorte skygger, anvende dem konsekvent. Til podvodki også bruge nuancer af disse farver. Øjenvipper farve to lag af sort kadaver. Til aften make-up er røgfyldte øjne perfekte til kobber og guldfarver. Kvinder med grå øjne som aftenrøgede øjne kommer med grønne og blå toner.

Smoky makeup til blondiner

røgfyldte makeup til grønne øjne

Når røget øjne kun har brugt brunetter, men nu er den røgfyldte øjenmakeup – billederne set over, meget populære med blondiner. Denne makeup ser fantastisk ud og gør opmærksom på øjnene. Chokolade, bronze og vin nuancer er meget godt understreget af blondens grå og blå øjne. De vil se godt ud i aftenens sminke øjne. Imidlertid kan intense mørke skygger dæmpe øjnernes glitter og et blondes udseende med blå øjne vil være tungt. Røgfyldte øjne for blondiner med brune eller grønne øjne vil se godt ud, når du bruger guld, bronze, oliven og brun skygger. For lyse skygger vil skabe en inexpressiv effekt.

Til dagtimerne smoky øjne, en brun eller grå mascara er egnet til en blondine. Meget usædvanligt ser brun mascara med blå eller mørkeblå øjne. Du kan selvfølgelig bruge og blå blæk til blå og grå øjne.

Valget af læbestift og rødme er også meget vigtigt med makeup for blondiner. Dybest set kan det være lyse nuancer af pink, lilla og koralfarver af læbestift. Lækkonturen kan heller ikke anvendes. Over læbestift vil lipglossen se smukke ud for en lysere skygge. Brun rødme er god til blondiner med mørk hud, fersken – se godt ud på det frynsede ansigt og rosa koral – vil dekorere den hvide hud.

Smoky makeup til brunetter

hvordan man laver smoky makeup

Hvordan laver man sminke sminke øjne til brunetter? Til at begynde med er den ideel til alle kvinder med mørkt hår og gør deres look attraktivt og sexet. Røgfyldte øjne til brunetter skal være lyse, men ikke provokerende. Hvis en kvinde ønsker at adskille øjnene, skal du ikke lægge dem på en masse mascara og brede linjer podvodki.

Hvordan laver man røgfyldte øjne til brunetter med brune øjne? Du kan sætte på indersiden af ​​øjenskyggerne af sølv, brun eller bronze og på den ydre – sorte eller perle mørkegrå. Alt dette skal være lidt skyggefulde. I tilfælde af sminke sminke øjne til brunetter med lyse øjne erstattes mørke skygger på ydersiden af ​​øjet med skinnende grå nuancer. Sort eyeliner eller mørke skygger glanses over øjets kontur. For et mere åbent udseende kan du tilføje et par gyldne skygger. Alt dette omhyggeligt skygge. Meget flot udseende røgfyldte makeup – billedet er fastgjort, hvis det nederste øjenlåg understreges med en blyant med en lysere nuance.

Vi fortalte dig, hvordan man laver sminke øjne til enhver lejlighed, og nu afhænger det hele af dig. Prøv, tør, fantasere, og alle omkring dig vil altid beundre dig.

Vi anbefaler at læse: daglig sminke til blå øjne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =