Poista venytysmerkit laserilla: mitä sinun pitäisi tietää potilaista

Poista venytysmerkit laserilla

sisältö:

 • Runkovärit: peruspaikat
 • Laser: Onko 100% tulos taattu?
 • Taistelu venytysmerkeillä: tapoja ratkaista ongelma
 • Indikaatiot ja vasta-aiheet
 • Lasern etuja
 • On poistettu striae, ja että lisä- tai jälkisäädösaika
 • Miten valita klinikka poistaa striae

Irrota raskauden raskauden tai raskauden heilahtelun seurauksena rungosta olevat rasitukset, on mahdotonta ilman asiantuntijoiden apua – tämä kertoo sinulle kaiken lääkärin. Maksimi, joka voidaan saavuttaa kotona käyttämällä perinteisiä kansanvastaisia ​​lääkkeitä, on hieman parannus ihon kunnossa, mutta ei mitään muuta.

Reilun sukupuolen edustajat, jotka valitettavasti ovat kohdanneet tämän ongelman, on suositeltavaa olla odottamaan tilanteen pahenemista. Olisi ymmärrettävä, sitä aikaisemmin, kun menisit salonkiin venytysmerkin poistamiseksi, sitä todennäköisemmin on myönteisiä tuloksia laserin käytön jälkeen.

Runkovärit: peruspaikat

Striae voi esiintyä, jos iho venytetään laihtumisen seurauksena – kädet, vatsa, lonkat, jalat, rintakehä, vyötärö. Syyt ulkonäköön ovat jonkin verran, alkavat raskaudesta, kun iho ei yksinkertaisesti pidä kiinni sikiön kasvunopeudesta, joka päättyy painon vaihteluun ja hormonaaliseen epäonnistumiseen. Mutta tulos on yksi – keho näyttää, laita se lievästi, ei-houkuttelevaa, minkä vuoksi melkein kaikilla reilun sukupuolen edustajilla on vakavia komplekseja.

Laser: Onko 100% tulos taattu?

Tietenkin, toivoa täydellinen poistaminen striae ja se, että iho on täysin sileä, kuten aiemmin, se ei ole sen arvoista. Pienet jäljet ​​venytysmerkeistä jäävät jäljelle hoidon jälkeen, mutta ne eivät ole kovin havaittavissa. Tarvittavien menettelyjen määrä riippuu suoraan siitä, kuinka kauan tämä ongelma on ilmennyt. Joten, tuoreet ja vasta syntyneet striaeet, esimerkiksi syntymän jälkeen laser puhdistaa nopeasti. Keskimäärin sinun on vietettävä aikaa neljästä viiteen istuntoon, ei enempää.

Monet naiset ovat kiinnostuneita toisesta kysymyksestä – se on tuskallinen menettely. Ensinnäkin kaikki riippuu kynnysalttiudesta, ja toiseksi autosukkeessa. Yleensä salongissa ennen venytysmerkkien poistamista laser-potilailla nukutetaan. Jotkut taas tuntevat hieman epämukavuutta laitteen altistumisen aikana iholle.

kuinka paljon maksaa venytysmerkit?

Taistelu venytysmerkeillä: tapoja ratkaista ongelma

 • hionta

Strippien poistaminen tapahtuu tavallisella laserilla, joka puhdistaa ihon ihon ylemmät kerrokset varovasti. Tämän laitteen vaikutuksen jälkeen solut alkavat päivittää, jolloin vaurioituneiden alueiden venytysmerkit vähenevät huomattavasti. Tällaisen menettelyn arvo on suhteellisen halpa, varsinkin jos käytät erbiumia, ei hiilidioksidilaitetta. Jos klinikka ei ole liian kallis ja kaventamaton, hintaa striaeiden poistamiseksi on kaksisataa viisikymmentä – kolmesataa ruplaa yhden senttimetrin ajan.

Hiomalla laserilla on sen edut ja haitat. Jos puhumme ansioista, se on kivuton, koska useimmissa tapauksissa laite toimii vain epidermiksen yläkerroksissa. Ja suhteellisen nopea positiivinen tulos – seitsemäntenätoista päivänä sen jälkeen, kun parannat. Voit kuitenkin arvioida tämän menetelmän tehokkuutta vasta kuuden kuukauden kuluttua.

Puutteiden osalta ei ole niin paljon. Ensin kuntoutus kestää kahdesta viikosta puoleen ja puoleen kuukauteen, kun taas aurinkoa, uintia ja auringonpaistetta ei voi aurinkoa. Toiseksi, tämän jakson aikana sinun on huolehdittava huolellisesti ihosta, käytä erityisiä voiteita ja voiteita.

Tärkeä rooli on menettelyn turvallisuudesta, joten ennen kuin voit käydä kosmetologi-salonissa tai klinikassa, täytä täydellinen tutkimus. Jos elimistösi heikkenee, on olemassa tartuntataudin vaara.

Käytä vain asiantuntijoita, joilla on lisenssejä ja todistuksia. Epäonnistunut lääkäri voi vahingoittaa terveyttäsi, jos se laskee laitteen syvyyden virheellisesti. Tämän seurauksena iho saattaa peittyä valkoisilla tai tummanruskeilla pisteillä, ja arvet näkyvät kehossa.

 • Murtolukuvaikutus

Tätä menetelmää erottaa se, että erityislaitteisto Palomar poistaa vanhoja, jopa kolme tai neljä vuotta vanhoja osia. Toimintaperiaate on melko yksinkertainen: laserista aiheutuu pieniä “palovammoja” ongelma-alueelle, mikä johtaa välittäjien kehittymiseen. Tämän seurauksena iho sakeutuu hieman, ja striae katoaa kehosta.

Venytysmerkkien poistaminen tapahtuu ilman anestesiaa, sillä tässä laitteessa on sisäänrakennettu erityinen laite, joka jäähtää laserpään. Menettelyjen määrä riippuu suoraan ihon kunnosta ja ongelman kestosta (keskimäärin 5-6). Jokaisen matkan jälkeen klinikkaan tai kosmetiikka-salonkiin sinun on odotettava noin kuukausi.

Ehdoton lisä on, että menettely kestää vain kolmekymmentäviisi minuuttia, eikä enää. Jos ihoa käsitellään tavanomaisella laserilla, se kestää keskimäärin kaksi tuntia. Vaikka Palomar tunkeutuu riittävän syvälle, se ei aiheuta vakavia palovammoja, arpeja ja mustelmia.

Huomaa, että vain kokeneet teknikot voivat työskennellä Palomar-koneen kanssa, joka on dokumentoitu. Ensimmäisessä vastaanotossa lääkäri tutkii kokonaan asiakkaan, kertoo vasta-aiheista ja mahdollisista seurauksista.

Kuntoutusaika kestää noin kaksi tai kolme päivää. Kuinka paljon toipua sinusta on täysin riippuvainen käsittelyalueesta. Monet, jotka poistivat venytysmerkit laserilla, sanoivat, että tänä aikana he eivät tunne mitään epämukavuutta tai kipua. Mutta tietenkin mennä välittömästi rannalle tai mennä solariumia ei silti suositella, muuten vahingoitat täysin suojaamatonta ihoa.

Palomarin avulla kannattaa poistaa venytysmerkkejä. Mutta tulos oikeuttaa kaikki taloudelliset jätteet – ruumiin ihmeellisesti katoavat striae, joka ei sallinut elää täysimääräisesti. Kuinka paljon on vielä kulutettava, kerro lääkärillesi täydellisen tarkastuksen jälkeen. Epäilemättä, mitä suurempi hoitoalue ja sitä iho on heikompi, sitä kalliimpaa.

venytysmerkin poistaminen laserpalomarilla

Indikaatiot ja vasta-aiheet

Joten, oikeudenmukainen sukupuoli pitäisi mennä salonkiin, jos heillä on striat heidän kehoaan tai ympäröivä iho on menettänyt elastisuutta. Tämä tapahtuu usein niillä, jotka eivät käytä erityisiä voiteita ja ultraviolettisäteilijöitä. Ajoittaisen hoidon avulla varmasti auttaa.

Mutta kaikki ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä. Voit kieltäytyä työskentelystä, jos olet tai imetät, jos sinulla on ihosairaus tai tulehdus ongelma-alueella. Joissakin salongeissa voit lähettää lisäkokeen.

Lasern etuja

Ensinnäkin, laser käsittely on täysin turvallista, jos tietenkin olet kääntynyt hyvä klinikka. Toiseksi positiivinen vaikutus näkyy lähes välittömästi, mikä on vaikeaa saavuttaa kemiallisten tai kansankielisten korjaustoimenpiteiden jälkeen. Samaan aikaan sinun ei tarvitse olla veitsen alle ja joutua pitkäksi, tuskalliseksi ja epämiellyttäväksi kuntoutukseksi tällaisten vikojen poistamiseksi.

On poistettu striae, ja että lisä- tai jälkisäädösaika

Venytysmerkkien poistaminen on ensimmäinen askel terveelle ja puhtaalle keholle. Menettelyn jälkeen sinun on käytettävä enemmän kuin yksi viikko kokonaan, kunnes ihon ylempi kerros on kokonaan muodostunut. Tänä aikana näkyvät punoittavat paikat, turvotus ja kuoriutuminen käsitellyillä alueilla. Hyvän sukupuolen erityisen herkillä edustajilla on tuskallisia tunteita.

Kymmenen päivän kuluttua edellä mainittujen oireiden tulee kulkea, jos olet tietenkin noudattanut kaikkia lääkärin suosituksia, käytät erityisiä voiteita ja voiteita. Jos tämän jälkeen mitään ei muutu tai tila huonone, kannattaa mennä sairaalaan. Ehkä sinulla on infektio tai paheneva piilotettu sairaus.

Kuuden kuukauden kuluessa ihon tulisi suojata ultraviolettivalolta. Myös sinun on rajoitettava itseäsi kahdesta kolmeen viikosta sellaisissa nautinnoissa kuin kuumalla kylpyammeella, käymällä saunaan, kylpyyn tai uima-altaaseen. Maksimimäärä, jolla on varaa vedestä, on viiden minuutin kevyt kesäsuihku.

miten venytysmerkit voidaan poistaa laserilla

Miten valita klinikka poistaa striae

Luottamusta heidän terveyteensä ulkomaalaiselle, joka on oikeudenmukainen seksuaalinen edustaja joka tapauksessa, on vaarassa, sillä edes kokenein lääkäri ei aina voi taata korkealaatuista ja puhdasta työtä. Mitä sitten puhua uusista tulokkaista, jotka ovat vasta äskettäin tulleet tähän toiminta-alueeseen ja eivät ole vielä keränneet potilaan kättä? Siksi, ettet saa vastaanottoa amatööriin, ole valppaana, äläkä luota epäterveelliseen kauneuteen ja 100 prosentin nopeisiin tuloksiin.

 • pätevyys

Ensimmäinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on asiakirjojen saatavuus, jotka vahvistavat toimielimen laillisuuden. Pyydä heitä näyttämään todistukset ja lisenssit lähemmäksi varmistaakseen, että ne ovat alkuperäisiä, eivät väärennöksiä. Jos olet varma siitä, että heillä on kaikki oikeudenmukaiset, mutta älä anna mitään papereita, heti lähteä salongista riippumatta siitä, kuinka paljon päälliköiden palvelut maksoivat.

Älä vaaranna terveyttäsi, koska voit poistaa venytysmerkit ja muualta. Ehkä sinun on maksettava viisi sadasta tai jopa tuhannesta ruplasta, mutta sinun ei tarvitse käyttää rahaa hoitoon ja kulkea tuomioistuimissa vahingonkorvauksen maksamiseksi.

 • Maine ennen kaikkea

On epätodennäköistä, että uskallat poistaa striat ensimmäisessä klinikassa kuorintamerkillä ja uskomattoman valtavat alennukset. Luultavasti ensin oppii tietoja tästä laitoksesta, kiinnostaa asiakkaiden mielipiteitä ja lue arvosteluja Internetissä. Tähän mennessä kaikki itsenäisesti kunnioittavalla yrityksellä on oltava verkkosivusto-kortti, joka kertoo, kuinka paljon tämä tai tämä menettely, merkit ja vasta-aiheet ovat. Myös perustiedoista on aina kirjoitettu, ja pienillä salkkuilla, joissa on teoksia, on edustettuna. Muuten hinnan puuttuminen on huono merkki.

 • Henkilöstön asenne

Joten olet valinnut sopivan klinikan, jossa voit poistaa striaeja ja olette melkein päättäneet menettelystä, mutta sinut hälytetään toimielimen työntekijöiden asennolla omalle henkilölle. Tämä herättää miettimään, kannattaako käyttää sellaisia ​​booripalveluja, jotka eivät osaa käsitellä asiakkaita. Muista, ettei itsekään kunnioittava salonki ole varaa mitään tarpeetonta. Sinua pitäisi tervehtiä hymyllä, ilahduttaen kuuntelemalla toiveitasi ja vaatimuksiasi, olipa kummallista.

 • ammattitaito

Mistä tiedät, onko henkilö tietänyt työnsä vai onko hän työskennellyt hihoissaan? Riittää, että kuuntelet tarkkaan, mitä hän sanoo ensimmäisen vastaanoton aikana. Jos lääkäri väittää, että poistaminen striae – menettely on täysin turvallinen ja muutaman kuukauden jälkeen voit voittaa rannalla bikinit, niin hän rehellisesti valehtelee sinulle.

Asiantuntijan on ensin ilmoitettava, että tällaisten vikojen, etenkin vanhojen, virheiden poistaminen ei ole helppoa, vakavat seuraukset ja komplikaatiot ovat mahdollisia. Muuten lähes kaikissa potilaan ja klinikan välisissä salongeissa tehdään sopimus, jossa ilmoitetaan, että olet perehtynyt tähän tietoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =