Nuoruuden ja kauneuden vartiointi: kosmeettinen kasvohieronta

kosmeettinen kasvohieronta

sisältö:

 • Salon-menettely
 • Kosmeettisen kasvohieronnan tekniikka
 • Kosmeettisen kasvohieronnan vaikutus
 • Menettely tehtiin itsenäisesti
 • Kuinka oikein tehdään hieronta kotona?
 • Anti-Wrinkle-hieronta
 • Kasvohieronta ja kaksinkertainen leuka
 • Tarkistaa ihon reaktio ennen hierontaan

Mitä nainen näyttää? Ensinnäkin luonnollisesti sen on oltava tuore, elastinen ja säteilevä iho, ja sen on oltava terveellinen ihonväri.

Mikä on kosmeettinen kasvohieronta? Kasvojen iho vaatii jatkuvasti erityistä huomiota. Loppujen lopuksi se on avoin kaikille ympäristöön kohdistuville kielteisille vaikutuksille: auringonvalolle, tuulelle, pakkaselle sekä säteilylle, ilmastointilaitteiden vaikutukselle ja kaupungin ärsyttävälle ekologialle. Samaan aikaan kasvohoito on hyvin haavoittuva ja herkkä. Lisäksi kasvojen lihaksilla on omat rakenteelliset ominaisuudet: he ovat alttiita vähitellen, mutta jatkuvasti menettävät äänensä.

Kasvojen terve iho näyttää sileältä, joustavalta, mattapintaiselta, sileältä ja sileältä sisäpuolelta. Jotta potilaan ja kaulan ihon kauneus säilyisi niin pitkään kuin mahdollista, on välttämätöntä hoitaa sitä ei-kovaa mutta säännöllistä hoitoa. Ja tärkein rooli kasvohoidossa, tietysti, tekee erityistä hierontaa, joka auttaa täydellisesti pitämään se terveinä, älykkäässä, nuorena ja tuoreena. Ja tämä tarkoittaa, todella kaunista. Ammattimaisesti suoritettu menettely tukee hyvin ja sävyttää kasvojen lihakset.

Salon-menettely

Kosmetiikan kasvohieronnan tekniikkaa ja tekniikkaa ei ole paljon. Jotkin tämän menettelyn lajista on oma tuhannen vuoden historia, ja joillekin lajeille tekniikka kehitettiin niin kauan sitten. Niiden lisäksi on myös varsin ainutlaatuisia hierontaan tähtääviä menetelmiä – tämä on silloin, kun eri kulttuureista koostuu useita muinaisia ​​ja tehokkaita tekniikoita, ja tämä täysin uusi lukeminen on joskus varsin vaikuttava.

Kauneushoitolat ja klinikat ammattilaiset pääsääntöisesti omistavat monia menetelmiä, he valitsevat heidät erikseen – tällaisen hieronnan tekniikan tulisi ensisijaisesti ottaa huomioon ihon tarpeet ja ominaisuudet.

Kosmeettisen kasvohieronnan tekniikka

Kosmeettisen kasvohieronnan ensimmäinen salaisuus, se voidaan sanoa, avain sen menestykseen, on mukavuutta. Mökissä on aina valmis erittäin mukava nojatuoli-sohva ja siihen kiinnitetty ja rentouttava musiikki. Sitten suljet silmäsi ja pidä hauskaa.

Jos noudatat sääntöjen tiukkuutta, poista sitten jopa make-up on tarpeen vain kasvojen hierontaviivojen kautta. Helpoin kuorinta, joka poistaa vain kuolleet solut ja ei vahingoittaisi sarveiskerrosta, pitäisi täydentää ihon puhdistusta. Ennen menettelyn aloittamista henkilö lämmitetään miellyttävän puristamalla tai lämpimällä höyryllä.

Salongeissa ja klinikoissa kaikenlaisia ​​hierontoja voidaan tehdä käyttämällä oliiviöljyä ja hierontavoiteella, joka välttämättä valitaan yksilöllisesti ihon tyypistä riippuen. Jos iho on rasvaista tai normaalia, voit valita kermaa, mutta jos se on kuiva, niin tietysti tässä tapauksessa öljy on parempi. Näiden työkalujen avulla saadaan oikea hierontatekniikka. Kerma tai öljy sallii noudattaa yleistä sääntöä – kieltää ihon venyttämistä, sen siirtymistä ja taitojen muodostumista.

Edut soveltamisesta voiteet piilee toinen salaisuus laatumenettelyjen: aikana hieronta tekniikoita puhdistettu, aktiivinen ja lämmitetään ihon, kuin sieni, imeytyy ihme kerma kaikki vitamiinit ja se tarvitsee materiaalia seurauksena vahvistaa edelleen vaikutusta kosmeettisten kasvojen hieronta ihoa. Käytön lopettamisen jälkeen voit hakea kasvonsuojaa, jota asiantuntija valitsee ja joka ohjaa ihosi tyyppi.

kosmeettinen kasvojen hieronta tekniikka

Kosmeettisen kasvohieronnan vaikutus

Oikein tehty kasvojen ja kaulan hieronta parantaa imunesteiden ja mikrokytkennän, joka auttaa poistamaan turvotuksen; lisää kudosten kylläisyyttä hapella, vahvistaa niiden ravitsemusta. On joitakin kosmeettisia tekniikka käsihierontaa kasvoille, jotka on erityisesti tarkoitettu parantamaan ihon sävy ja lihakset, muodostumisen edistämiseksi hyvin äänisen lihaksikas runko kasvot, on nosto vaikutus.

Hieronta estää syntymistä eri kosmeettisia vikoja ihon, kuten akne, ja jopa hidastaa “biologinen kello”, joka vaikuttaa ikääntymisen merkkejä – ryppyjä, kaksoisleuka, tylsä ​​väri, löysää nahkaa, ja niin edelleen. Eli kasvojen hieronta, pitkittää nuorekkuuden ihon mahdollistaa huomattavasti viivästyttää johdannon mesoterapia, Botox ja muita kosmeettisia menettelyjä, monet voimakas.
Kasvohieronnan jälkeen ihosi näyttää tuoreelta ja lepäämään, ikään kuin olisit viettänyt viikon jonnekin etelään.

Ja se ei lasketa tapauksia, joissa tämä menettely kasvojen ja kaulan tekee ihmeitä: se ei ratkaise ainoastaan ​​kauneuden, mutta myös säätää mielialaa ja yleistä hyvinvointia, lievittää lihasten kiinnikkeet ja lopulta säästää stressistä. Todellakin, kasvot on paljon biologisesti aktiivisia kohtia, niin että niiden stimulaatio on erittäin hyödyllistä yleistä terveydentilaa, koska nämä kohdat on yhdistetty moniin elimiin ja elinjärjestelmiin. Siksi kasvojen hieronta pystyy myös normalisoimaan koko kehomme työn, palauttaen meille fyysisen ja henkisen harmonian mukavuuden.

Ja lopulta kasvohieronta on uskomattoman miellyttävä prosessi, joka itsessään voi jo olla todellinen rentouttava ilo.

Kuinka monta istuntoa tarvitaan kasvojen kosmeettiseen hierontaan?

 • Kasvohieronta joko määrätään tarpeen mukaan tai suoritetaan kursseilla useita kertoja vuodessa.
 • Jos päätät ottaa tällaisen hieronnan, suunnittele aikaasi ajoissa.
 • Menettelytapa kannattaa käydä erikoislääkärin kanssa kahdesti viikossa tai joka toinen päivä. Tässä aikataulussa päätetään kasvojen hieronnan tärkeimmät salaisuudet, tai tarkemmin sanottuna sen tehokkuuden salaisuudet. Yleensä koko kurssi kestää kymmenestä kahteentoista istuntoon.
 • Vaikutuksen ylläpitämiseksi tai säilyttämiseksi kosmetologit suosittelevat vuosittain kahta tai kolmea kosmetologista hierontaohjelmaa, jotka kuitenkin ovat aina yksilöllisiä, ja kosmetiikka säätää niitä uudelleen.

Kosmeettisten kasvojen ja nisojen hieronnan tulokset eivät anna odottaa liian kauan. Välittömästi ensimmäisen istunnon jälkeen tuntuu, että kasvosi on tuntuvasti raikas, väri on parantunut ja iho on alkanut hengittää vapaasti. Yleensä kasvojen kosmeettinen hieronta sekä salonissa että kotona on luonnollinen nosto, jolla itsessään on terve ja virkistävä vaikutus.

Menettely tehtiin itsenäisesti

On muistettava, että menettely on itsessään yksinkertainen, ja se on kaikkien saatavilla. Ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta käydä salonissa tai klinikassa, niin tiedät, että pitääkseen itsesi huippumuodossa, ei ole tarpeen osallistua hierojaan. Kosmeettinen kasvohieronta voidaan tehdä omasta, mukavasti sinulle, jopa poistumatta kotoa. Kosmetologit suosittelevat tekemään kosmetiikan hierontaa kaksikymmentäseitsemän-kaksikymmentäyhdeksän vuotta. Hyväksy, on helpompi estää ongelmien syntyminen kuin käsitellä sen seurauksia.

On erittäin tärkeää tehdä kaikki oikein. Ennen toimenpiteen aloittamista poistamme kaikki kosmetiikka kasvot. Kuten salonissa, avain onnistuneen kompetenssin onnistumiseen on oikeassa hieronnassa, mikä sulkee pois liiallisen venytyksen ja paineen. Kosmeettiseen hierontaan ei ole suositeltavaa, jos iholla on akuutteja tulehdusprosesseja, dermatologisia sairauksia, lisääntynyt ihon herkkyys, auringonpoltto ja kasvanut kasvojen hiusten kasvot.

Itsihieronta on suositeltavaa suorittaa päivittäin tai joka toinen päivä. Ensimmäistä kertaa sen kesto saa olla enintään viisi tai kuusi minuuttia, mutta toista kertaa se voidaan antaa jopa 15 minuuttia. Tämä hieronta on parasta 2-3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Kosmeettisen hieronnan vaikutuksesta ihon aktiivinen hävittäminen keratiinoituneista soluista, verisuonten laajentuminen, sebaceousihermojen toiminta normalisoi ja hikoilu lisääntyy. Jonkin ajan kuluttua, itsehengityksen vaikutuksesta, iho muuttuu elastiseksi, tulee tonsuuniin; puffiness katoaa, saat terveellisen luonnollisen värin.

Kuinka oikein tehdään hieronta kotona?

Aloita hieronta – ja kaikki muut kosmeettiset toimenpiteet – täydellä kasvojen puhdistuksella. Sitten sinun on käytettävä kuumaa pakkausta kahdeksi tai kolmeksi minuutiksi, ja pakkauksen jälkeen käytä aktiivista kermaa kasvojen iholle ja levitä se tasaisesti.

Aloittamatta menettelyä, emme saa unohtaa, että kaikki liikkeet on tehtävä tietyillä linjoilla – ns. Hierontaviivoilla:

 1. leuasta kärkeen korvatulppaan
 2. alhaalta huulesta korvaleikään
 3. nenän pohjasta temppeleihin
 4. suun kulmasta korvan keskelle
 5. niskan keskeltä nenästä kulmakarvojen viereen temppeleihin
 6. otsan keskeltä päätyviivaan temppeleihin
 7. kulmakarjoista hiusrajaan

Mutta kaulan hieronta suoritetaan yksinomaan yhdestä suunnasta – “solisluu – leuka” ja aina tarkasti ylöspäin.

Kosmeettisella hieronnalla käytetään ensin kevyitä lyöntiä ja vähän myöhemmin – ei vahvoja kavereita ja puristimia. Silmäalueelle tarvitaan erityiskäsittelyä: kaikkien liikkeiden on oltava hyvin kevyitä ilman paineita. Hierontalinjat kulkevat alemman silmäluomen läpi temppelistä nenän siltaan ja edelleen pitkin linjaa “silmän sisäkulma – ylisuuri kaari – temppeli”.

Menettelyn helpottamiseksi voit hieman kasvattaa ihon kireyttä, hieman avaamalla huulet ja hieman ulkonevan eteenpäin alaleuan.

oikea kasvojen kosmeettinen hieronta

Anti-Wrinkle-hieronta

Tällainen kasvohieronta auttaa tehokkaasti taistelemaan ryppyjä, jolloin ne eivät ole niin syviä ja havaittavissa, ja estää myös uusia ihon ikääntymisen merkkejä.

On tarpeen tehdä helposti napauttamalla pysty- ja vaakasuuntaisia ​​(vuorotellen) etureunassa. Jotta ryppyjä kulmakarvojen väliin saataisiin vähäisemmiksi, sinun on tehtävä ranteen sisäpuolelta painavia liikkeitä ongelma-alueella, kostuttaen ihoa kermalla ennen sitä. Sitten sormenpäilläsi kevyiden liikkeiden avulla sinun pitäisi kävellä kohti temppeleitä.

Jotta rypyt silmien ympärille vähenisivät huomattavasti, ongelman alueelle on tehtävä useita kertoja painamalla ranteen sisäpuolta kevyesti. Tässä tapauksessa käytetään myös kahden sormen kärjen napautusta.

Kasvohieronta ja kaksinkertainen leuka

Ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin kasvojen hieronta voi olla vieläkin tehokkaampaa käyttöä Clap liikkuvuus – kiitos kaksoisleuka et heti, ja jos teet tämän menettelyn säännöllisesti, niin leuka ei näy ollenkaan. Tuloksen parantamiseksi voit käyttää pyyhkeitä liotettuun kylmään veteen. Pyyhe on puristettava oikein ja rullattava tiukalla nippusarjalla ja kiinnitettävä se sitten leukaan siten, että sen keskiosa on leuan keskellä.

Seuraavaksi pyyhe tulee venyttää, sitten rentoutua: vuorotellen nämä toimet. Joten saavuttaa terrykangasta leikkaavan vaikutuksen leukaan – ne ovat riittävän vahvoja, mutta ne eivät vääristä ihoa.

Tarkistaa ihon reaktio ennen hierontaan

Ennen kuin teet kosmeettisia kasvohieronnia kotona, sinun on ehdottomasti tarkistettava ihosi tulevien reaktioiden reaktio. Tämä reaktio riippuu hermopäätteiden ja astioiden tilasta, johon myös ihon ikä vaikuttaa. Voit tarkistaa tämän reaktion melko yksinkertaisella tavalla: sinun on laitettava tylsä ​​kiinni kyynärvarteen. Jos punainen palkki niin älä tule ajaksi kaksi tuntia, mikä tarkoittaa, että kosmeettinen hieronta kotona joudut odottamaan vähän aikaa, ja parasta haluat mieluummin valittamalla asiantuntija-kosmetologi – hän pystyy valitsemaan yksittäisen kuorman ihoa.

Itsihieronnalla on melko myönteinen vaikutus kasvojen ihon havaitsemiseen hyödyllisinä vaikuttavina aineina kosmeettisissa valmisteissa. Kuorien, naamioiden, hoitavien balmien ja seerumien käyttö kosmeettisessa hieronnassa kasvattaa sekä itse kosmeettisen hieronnan tehokkuutta että tehokkuutta ja kaikkia näitä hyödyllisiä tuotteita.

Vahvistetaan toistuvasti, että kosmeettisten kasvojen ja kaulan hierontatyö yleensä hidastaa ihon vanhenemista ja parantaa sen tilan ja ulkonäön melko nopeasti. Tämän itsehieronnan tekniikka on melko yksinkertainen, joten kaikki voivat hallita sen helposti. Löydä itsellesi vähän aikaa, ole kärsivällinen ja voimakas halu muuttaa, ja pian aloitat kuunnellessasi kohteliaisuutesi vastenmielisyydestänne!

Suosittelemme lukemaan: Jacques-hierontaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 39