Nopeat tapoja saada paino kuukaudessa

syyt ohuuteen

sisältö:

  • Syö lihoa
  • Tuotteet, joiden avulla voit saada painoa kuukaudessa
  • Tee harjoituksia painon parantamiseksi

Vaikka useimmat ihmiset yrittävät löytää tapoja vähentää painoa, on myös ihmisiä, joilla voi olla vaikeuksia saada painoa. Ihmisillä on sanonta “Ei hevosen ruoka”. Se on vain sellaisia ​​ihmisiä ja kärsii painosta: he tuntuvat syövän tarpeeksi, mutta eivät parane. Kysymys painonnoususta on lähinnä mielenkiintoa ihmisille, joilla on nopea aineenvaihdunta. Tähän luokkaan kuuluvat enimmäkseen poikia ja tyttöjä nuoruudessa, koska tällä hetkellä kalorit kulutetaan aktiivisimmin.

Samaan aikaan on syytä huomata, että kuukausien aikana ei ole vaikeaa saada painoa. Kaikki riippuu siitä, mitä painonnousua haluat saavuttaa. Saadaksesi positiivisen tuloksen sinun tulee kiinnittää huomiota ruokavalioon ja ruokavalioosi. On toivottavaa, ettet ohita aterioita ja sisällyttämään kaloreita elintarvikkeisiin päivittäisessä ruokavaliossa. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee juosta jääkaappiin tai myymälään, poimimalla joukko korkean kalorien, mutta ei ravitsevaa ruokaa. haluat lihottaa, ei uida rasvalla.

Sinun täytyy syödä elintarvikkeita, jotka auttavat sinua saamaan lihasmassaa ja rikastuttamaan kehoa ravintoaineilla. Seuraavien vinkkien mukaisesti voit saada painoa kuukaudessa ilman liikaa stressiä ja tarpeettomia kuluja.

lisätä paino olisi syödä enemmän
Takaisin sisällysluetteloon

Syö lihoa

Syö ja syödä usein.

Huolimatta siitä, että kaikkien on noudatettava tätä sääntöä, tämä pätee erityisesti niille, jotka yrittävät saada painoa. “On usein” tarkoittaa, että sinun pitäisi syödä 5-6 kertaa päivässä vähitellen ja varmasti päästä ruokaa syöt ravinteita.

Ruokavalionne ei saisi sisältää epäterveellistä ruokaa ja sokeria, sinun on käytettävä paljon proteiineja ja hiilihydraatteja. Tietenkin, parantuminen, haluat saada terveellisen ruumiin, eikä ohut runko vatsaan. Sinun välipaloja päivän aikana pitäisi olla ravitsevaa. Sopivat pähkinät, kuivatut hedelmät ja siemenet. Syödä voileipiä, jotka on valmistettu maapähkinävoilla tai muilla pähkinäöljyillä; täytä voileipiä kalkkunan tai kananrinan lean-viipaleista lisäämällä lämpöjuustetta tai avokadoa.

Voisit ostaa ravintolisiä, jotka lupaavat painonnousua ja lihasten kasvua. Mutta jotkut näistä tuotteista saattavat sisältää piilotettuja ainesosia, jotka voivat olla haitallisia tai yhdisteitä, joita ei ole tutkittu ja jotka aiheuttavat terveysvaaran.

Vaikka olette sitä mieltä, että hiilihapollisten juomien ja kahvin juominen on hyvä tapa saada painoa, se on haitallista terveydelle. Parempi sisällyttää ruokavalion proteiini (proteiini) cocktaileja tai juoda maitoa 2-3 kertaa päivässä. Täysmaidon säännöllinen käyttö kuukauden ajan auttaa sinua painostamaan.

harjoitukset massan rekrytoinnille
Takaisin sisällysluetteloon

Tuotteet, joiden avulla voit saada painoa kuukaudessa

Koko munat. Tämä on edullinen ruoka, joka on rikastettu proteiineilla, vitamiineilla A, D ja E.

Öljyä. Öljy auttaa lisäämään painoa. Mutta öljyn kulutuksen tulisi olla kohtalaisesti, muutoin se vahingoittaa sydämesi.

Tonnikalaa. Tonnikalan tärkeillä rasvahapoilla on paljon “terveitä” rasvoja, jotka eivät ainoastaan ​​auta painonnousua vaan myös ylläpitämään fyysistä terveyttä.

Luonnon mehut. Hyödyllinen ja ravitseva tapa saada halutut kilogrammat – juoda 100% hedelmämehua, joka on rikastettu sokerilla ja luonnollisilla ravintoaineilla.

Leipä täysjyvästä. voit syödä terveellistä ruokaa ja saada painoa syömällä koko vehnäleipää, jonka pala sisältää noin 69 kaloria.

Maapähkinävoi. Paahdettu tuote, joka levitetään leivälle. Tämä antaa sinulle noin 192 kaloria, ja sen proteiinipitoisuus on korkea.

Juustoa. Yksi cheddarjuuston annos sisältää 69 kaloria. Juusto – tiivistetty maito, joten se on runsaasti proteiineja ja kalsiumia, rasvaa ja tietenkin “juustokaloria”.

Oliiviöljy. Lisärasvojen lisääminen ruoanlaittoon on yksinkertainen tapa lisätä kaloreita. Siksi oliiviöljy tekee sinulle oikean palvelun.

Banaaneja. Yksi banaani sisältää noin 100 kaloria. Ei vain nämä hedelmät, jotka sisältävät runsaasti hiilihydraatteja ja ravintoaineita, ne sopivat erinomaisesti myös välipalalle. Ne ovat aina mukavia ottaa mukaan kanssasi.

Jogurtti. Luonnollinen vähärasvainen jogurtti voi antaa sinulle jopa 118 kaloria. Sisällytä se päivittäiseen ruokavalioosi, ja haluamasi paino kirjoitetaan nopeammin.

Kauraa. Kaurahiutalevy on täydellinen ravitseva aamiainen. Tämä tuote sisältää paljon kuitua, joka antaa keholle elintärkeät aineet.

painonnousun tulokset kuukaudelle
Takaisin sisällysluetteloon

Tee harjoituksia painon parantamiseksi

Voimaharjoitukset. Painon lisäämiseksi sinun on keskityttävä aerobiseen liikuntaan ja voimankäyttöön, jotka on suunniteltu lataamaan useita lihasryhmiä. Seuraavassa on joitain niistä:

  • Aloita kehittää rintakehän lihaksia käsipainoilla.
  • Aloita aamulla tai iltaisin. Voit myös harrastaa pyöräilyä tai kävelyä.
  • Kiinnitä palkkiin. Tämä auttaa vahvistamaan käsien ja vatsan lihaksia.
  • Vahvista reiden ja pakaroiden lihakset: kyykkyjä ja vuorotellen sitten varpaat varpaisi, sitten laske jalkasi.

Tällaisten harjoitusten tekeminen luo lihaksia, “polttaa” tarpeettomia rasvoja ja tietysti on erinomainen ruokahalu.

Tehtävien lisäksi pysy silmällä. Noudata sääntöä: kulutetun energian on oltava pienempi kuin tuleva energia. On erittäin hyödyllistä, että voit vain makaa suosikki sohvalla television lähellä. Voit ottaa ruokaa mukanasi, mutta muista, että sen ei pitäisi olla rasvainen. Paras ruoka on rautaa, lihaa (naudanlihaa), kalaa, omenoita, banaaneja, persikoita, saksanpähkinöitä.

Joskus parantuminen kuukaudessa on vaikeampaa kuin painon menettäminen. Mutta silti kaikki voivat tehdä sen. Älä “nojaa” korkean kalorien ruokaan kerralla, vaan lisää ruokaa asteittain. Hanki hyvin ja pysy terveenä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 56