Miten rakentaa kynsiä itsellesi?

miten kasvaa nauloja itsellesi

sisältö:

  • False nails – yksinkertaisin vaihtoehto
  • Rakentammekin kynnet akryylillä
  • Lisätään nauloja geeliä
  • Kuinka poistaa keinotekoiset kynnet kotona?

Kuvittele, että näet naisen edessäsi kauniita piirteitä, joissa on hiukset, hyvät, kalliit vaatteet. Ja sitten kiinnität huomiota käsiisi ja huomaat, että kynnet eivät ole hyvin hoidettuja. Välittömästi hymyili kaikki positiivinen vaikutelma. Ja todellakin, niin se todellakin on – modernin naisen pitäisi olla täydellinen kaikessa – hiuksista päässään kynsien kärkeen. Usein syy kunnollisen kynsien hoitoon ei kuitenkaan ole laiskuus tai edes makuaistin puute, vaan tavanomainen katastrofaalinen vapaa-ajan puute.

Tänään on tullut uuden sukupolven hoidon talojen käsissä, erityisesti kynsien kohdalla, naisille, mikä auttaa yksinkertaistamaan tätä prosessia, mutta myös säästää huomattavasti aikaa myöhempien manikyyrioperaatioiden suorittamiseen.

Niinpä suosituin viime vuosina on hankkinut kynsien pidennykset kotona, mikä mahdollistaa naisten helpottavan omien kynsien hoitoa. Lisäksi heikkoa naulaa omistavat luonnosta saadut henkilöt voivat nyt turvallisesti toteuttaa unelmansa ja rakentaa elegantin manikyyri. Myös kerääntymisen avulla on todella mahdollista saada aikaan hyvin hoidettuja käsiä, mikä lisää tiettyä seksiä modernin onnistuneen naisen kuvaan.

Mutta aivan kuten kauneus vaatii uhrata, ja itsehoitomenettelyt edellyttävät huomattavia materiaalikustannuksia ja paljon vapaa-aikaa. Käytännössä se osoittautuu hyvin erilaiseksi. Raha ei riitä, eikä ole aikaa mennä päällikölle säilyttää kynnet. Siksi monet tytöt ja naiset ovat menneet rajuihin toimenpiteisiin – he haluavat oppia kasvattamaan kynsiään kotonaan.

Luonnollisesti monille kynsien pidennyksistä itsestään tuntuu kuin hullu idea. Mutta tämä mielipide on vain niille, jotka eivät yksinkertaisesti osaa oppia tekemään sitä. Mutta pysyvyys ja pysyvyys johtivat aina vain voittoon. Siksi viettää aikaa ja vaivaa, “peresherstiv” monet naistenlehdet ja kuvitukset käymällä työpajoja kynsien, sinusta tulee mestari itse ja kaikkein pystyy ohjaamaan sanoinkuvaamaton kauneus kätensä. Suosituksemme eivät ole tarpeettomia pyrkimyksissänne.

miten rakentaa kynnet

False nails – yksinkertaisin vaihtoehto

Nopein ja edullisin vaihtoehto oppia käsiinsä kauniiksi ovat vääriä kynsiä. Tehdäksesi tämän, riittää ostaa taiteellinen tipsy, jonka kanssa on erityinen liima. Jotta ymmärtäisit, miten kynnet kynnetään oikein, ne auttavat oppimaan ohjeita elementaarisilla suosituksilla. Muista, että liimattomat kynnet eivät ole täysin esteettisiä eikä luonnollisia. Lisäksi tipsyllä on vakiomuoto, jota ei voi muuttaa. Useimmiten heillä ei ole kuvaa, mutta vaikka sellainen onkin, niin se ei eroa fantasiasta ja yksilöllisyydestä.

Väärien kynsien joukko koostuu kymmenestä levystä. Liimausmenetelmä vaatii tiettyä taitoa. Siksi sinun on yritettävä kiinnittää kärjet välittömästi ensimmäisestä kerrasta, koska liima kykenee kuivumaan lähes välittömästi ja muodostaa alkuperäisen kynnen samanaikaisesti. Tällaiset kokeet johtavat usein siihen, että kynnet on käsiteltävä. Mutta jos kaikki on tehty oikein, tällaisia ​​ongelmia voidaan välttää.

Ensimmäinen askel yläpuolella olevilla vinkillä irtoaa omien kynsien pituudesta. Muista, että pitkällä natiivilla naulalla yläpuolinen kärki ei kestää kauan. Toinen vaihe on vanhan kynsilakan, kynsinauhojen ja kourujen poistaminen kynsistään. Kynnet on kiristettävä ja pese kädet perusteellisesti ja pyyhi kuivaksi. Seuraavaksi valitaan väärät kynnet erikseen jokaiselle sormelle. Levitä jokaiselle levylle hieman liimaa ja levitä se koko pinnalle. Levyn säätäminen kynsille on välttämätöntä, mutta se on vahva ja kestää noin 10 sekuntia. Heti kun tuntuu, että kynsi on hyvin paikallaan, poista välittömästi ylimääräinen liima, joka välttämättä työntyy levyn alle. Kun kaikki kynnet on liimattu, voit peittää ne suosikki lakka.

Voit poistaa vääriä kynsiä itse käyttämällä asetonia tai kynsilakanpoistinta, jonka tippa levitetään levyn alle. Levyn nosto on välttämätön erikoiskäsillä manikyyriä varten.

Rakentammekin kynnet akryylillä

Akryyli on seurausta jauheen ja nesteen yhdistelmästä. Akryylin historia alkoi hammashoitoissa. Kosmetiikan maailmassa hän tuli vasta äskettäin. Akryylikynnet voidaan luoda sekä erityisten lomakkeiden avulla että vihjeiden perusteella. Lomakkeilla kertyneet kynnet muodostuvat suoraan polymeerimateriaalista. Plus tämä tekniikka – on suojata omia kynsiä haitallisten ulkoisten tekijöiden, materiaalin pitkän aikavälin ja voimakkuuden vaikutuksesta. Akryylikynnet voivat kestää noin 4 kuukautta.

Haitat ovat minimaalinen myrkyllisyys ja varsin epämiellyttävä hajua muodostumisen aikana kynnet eivät ole vielä pakastettua massaa. Kuivumisen jälkeen haju katoaa. Akryylikynnet voidaan kasvattaa helposti omillaan kotona. Suosituksemme auttavat sinua tämän kanssa.

Valmista kaikki tarvittavat materiaalit etukäteen. Näihin kuuluvat: kuiva akryylijauhe, liuotin, nesteet pintojen rasvanpoistoon sekä natiivien ja keinotekoisten kynsien, harjojen ja kynsivientien kytkentä. Koko tällaisten materiaalien sarja voidaan valita ja ostaa lähimmältä erikoiskaupasta. Tämä hankinta helpottaa lompakkasi noin 100 dollaria, mutta nämä materiaalit riittää monille myöhemmille korjauksille, jotka tehdään kotona. Jos laskette, kuinka paljon maksaisit tällaiset menettelyt, jotka toteutetaan päällikön avustuksella, niin summa kasvaisi kaksi kertaa.

Ennen kynsien kasvatusta puhdista kädet perusteellisesti. Tee manikyyri omilla kynsillesi ja lyhentää niiden pituutta. Kynnen pinta on jauhettava erikoisella kynsilakalla ja sen jälkeen, kun muodostunut pöly poistetaan sekä naulan pinnasta että sen ympärillä olevista syvennyksistä. Lisäksi kynsistä on välttämätöntä käyttää valmistetta, joka on vastuussa sen puhdistamisesta ja mahdollistaa kuivua hieman.

Seuraavaksi tulee muoto itse – se on huolellisesti asennettu ja liimattu yhteen, jotta tuleva kynsi. Valitse pieni lasiastia, kaada pieni neste ja kaada harja ja purista sitä, niin että siitä tulee lähes kuiva. Käytä tätä kosteaa harjaa, soita pieni määrä naamioituja jauheita, jotka tuloksena muunnetaan pistooliksi. Jos massa on kostea, sen kanssa on lähes mahdotonta työskennellä.

Kun pallo on kyllästetty nesteellä, aseta se esiasetetussa muodossa. Valssaamalla se muotin pinnalla ja lyhyellä etäisyydellä kynsistä (1 mm) yritä luoda tarvittava muoto tulevalle kynälle. Tällä tavalla jatka rakentamismenetelmää, kunnes saat odotetun tuloksen.

Akryylin avulla voit rakentaa kynnet a-la naturelle (ranskalainen manikyyri), mutta tätä varten sinun tulee käyttää valkoista ja vaaleanpunaista akryylijauhetta. Lisäksi käytettäessä moniväristä jauhetta voit luoda kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​fantasiapiirustuksia sekä täydentää niitä akryylimaaleilla ja erilaisilla lisälaitteilla.

Kun proseduuri on valmis, käytä pinnoitteita huolellisesti poistamaan muotit, kiillottaa kynsiviilat, hiekkaa ja kiillota kaikki keinotekoiset kynnet.

Jos rakennat akryyliä kynällä, kynnet saavat erittäin siisti ulkonäkö. Lisäksi tämä menettely estää heitä kuorimisesta ja hauraudesta. Tätä varten on tarpeen lyhentää omaa kynsiäsi hyvin pian, leikata pintoja, leikata niitä, valita ja liittää sopivat vinkit. Lyhennäkseen vinkkejä haluttuun pituuteen sinun tarvitsee ostaa erikoisleikkureita. Ristikoidut kärjet on annettava haluttuun muotoon ja kiillotettu sen pintaan. Seuraavaksi seuraa edellä mainitun tekniikan välittömän akryylin kertyminen.

Kun kynsi kasvaa (noin 2 viikkoa), sinun on tehtävä korjaus. Tätä varten sinun on leikattava vyöhyke keinotekoisen ja luonnollisen naulan väliin ja myös vähän lopettamaan kynsi jäljellä olevan pinnan kanssa. Tarvittaessa voit vähentää keinotekoisen kynnen liiallista pituutta. Käytä rasvanpoistoainetta ja kytkentäainetta käsittelemällä työpinta, välttäen kosketusta limakalvolle ja kynsinauhalle. Edelleen yllä olevassa järjestelmässä aseta akryyli naulan pinnalle mallinntamalla tarkka kopio alkuperäisten kynsilevyjen muodoista. Odota, kunnes materiaali kuivuu ja näki pinnan. Sen jälkeen kiillotetaan kynsi, kunnes saadaan sileä ja loistava tulos. Tee samoin kaikki muut kynnet.

miten kasvaa kynnet

Lisätään nauloja geeliä

Naulanpidennysmenetelmä geelin avulla on erittäin suosittu. Kaikki tämä johtuu puolisynteettisistä ja luonnollisista osista, joita käytetään suoraan kynsilevyn rakentamiseen. Eniten käytetty materiaali oli havupuuta.

Tällä menetelmällä on positiivisia näkökohtia, nimittäin – ihmiselle ei ole haittaa, ja lisäksi geelin komponentilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Myös geelin muodostumisen seurauksena kynnet ovat hyvin luonnollisia. Melko äskettäin innovaatioita otettiin käyttöön tässä tekniikassa silkkikankaiden viemisen alla. Tällainen osaaminen auttaa edelleen vahvistamaan kynsiä ja nopeuttamaan hyvin rakentamismenettelyä. Käyttö geelin sallii sisustaa manikyyri erilaiset materiaalit, kuten – helmet, kristallit, värillinen folio, jne .. Tärkeintä – halu, sitkeyttä ja mielikuvitus. Tuloksena on kauniit kynnet, jotka on rakennettu omilla kädilläsi.

Naulanpidennysmenetelmällä geelillä on useita kielteisiä näkökohtia. Ensimmäinen on materiaalien korkeat hinnat. Toinen – tällaisen kynnen rikkoutuminen vaatii täydellisen korvaamisen. Kaikesta huolimatta on muistettava, ettei ihmisen kehon luonnollisiin prosesseihin puuttuminen häiritse ilman jälkiä. Parhaimmillaan saat pienen kynnen mikrotrauman. Pahimmillaan sieni- ja infektiiviset muodostumat kynsien vaurioalueella, jotka ovat tarpeeksi kovaa ja voivat johtaa kynsilevyn tuhoutumiseen ja muodonmuutokseen. Lisäksi, jos lisäät kämppää pitkään aikaan, se voi johtaa kynsien dystrofiaan.

Ylösajamiseen kynnet kynsien tiedostot on ensin ostettava geelin käyttö kotona, vinkkejä, neste desinfiointiautomaatin, pohjamaali, bonder, geeli harjalla, ultravioletti lamppu, akryyli maalit ja siveltimet maalaamiseen.

Ennen kynsien lisäämistä kotona, tee itseäsi manikyyri ja lyhentää kynsilevyjä, jolloin niiden vapaa reuna on vain 2-3 mm. Käytä sitten sahaa kiillottamalla pintojaan ja kiinnittämällä oikeaan paikkaan rakenteen muodot. Seuraavaksi levität pienen määrän geeliä pintaan alkaen puolet kynsiäsi ja pidennä muotoa valittuun pituuteen.

Tuloksena oleva kerros tulisi kuivata hieman laminan alla ja jatkaa seuraavien, poikkeamalla kynsilinjasta noin 1-2 mm. Jälleen tulee kuivausjakso lampun alla, jonka jälkeen sinun on huolellisesti poistettava stensiili ja annettava haluamasi muoto naulalle. Seuraavaksi kirjoita harja hieman geeliä ja levitä kynsien alkaen keskeltä molemmille puolille, mutta niin että naula keskellä röykkiö osoittautui.

Tämän jälkeen sinun on käännettävä kädet ylöspäin ja parin sekunnin jälkeen palaa normaaliin asentoon ja kuivaa kynnet lamppuun. Viimeinen muoto kiinnitetään nauloihin sahan avulla. Tämän kertymän viimeinen vaihe avaa kynsin pinnan erittäin ohuella geelikerroksella ja kuivaa sen lampun alla. On kiellettyä käsien märittäminen puoli tuntia viimeisen kuivauksen jälkeen.

Gel-kynsien korjaaminen kotona on hieman erilainen kuin akryylillä.

Joten poistamisen jälkeen kynsinauha, sinun täytyy aloittaa sen vyöhykkeen poistaa lähes puolet vanhan geelin. Ompelemattoman naulan näkyvä pinta on sahattu karkealla tiedostolla, jotta se tarttuu paremmin kosketuksiin uuden geelin kanssa. Kukin nogotevaya levy vuorostaan ​​käsitellään nesteen desinfiointiin, aluketta ja bonder, jota seuraa “lepo” UV-lampun alla. Seuraa sitten menetelmää, jossa geeliä levitetään umpeenkasvuisille alueille 2-3 kerroksessa kuivaamalla kukin lampun alle. Kun kynsilevyn tarvittava paksuus on saavutettu, geelin ylempi tahmea kerros on poistettava asetonilla. Muoto kynnet on säädettävä käyttämällä karkeita ja sitten pieniä sahaa.

Kuinka poistaa keinotekoiset kynnet kotona?

Tekokynnet ovat melko helppoa ottaa pois omasta. Pääasia ei ole murskata heitä sukulaisilta. Akryylikarvien poistamiseksi tarvitset käsin pinsetit, asetoni-, folio- ja puuvillakankaat. Terillä lyhentää naulalevyn, ja sen jäljelle jäävä osa laittaa vanulappuja, runsaasti kasteltu asetonissa. Välttääksesi myrkytyksen, höyry-aseton, kääri sormi kalvolla ja odota 10 minuuttia. Tämän jälkeen irrota folio ja akryylijäämät pehmeällä sahalla. Gel-kynsien poistaminen vaatii jonkin verran vaivaa, joten ne on leikattava kovalla tiedostolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3