Lunar manikyyri tai manikyyri Diorista

kuun manikyyri

sisältö:

 • Mikä on kuun manikyyri?
 • Mitä lakkoja käytetään kuun manikyyriin?
 • Mitä kynnet sopivat kuun manikyyriin?
 • Kuinka tehdä kuun manikyyri kotona?

Ei ole mikään salaisuus, että kaikki uusi on hyvin unohtunut vanha. Ja muotisuuntaukset ovat paras todiste siitä. Tässä esimerkiksi kuun manikyyri. Erityinen tapa kattaa lakkojen kynnet keksittiin lähes vuosisataa sitten. Sitten hän turvallisesti meni varjoon ja nyt taas hyväksi kaiken ikäisille naisille. Tämän manikyyri on erittäin romanttinen, jopa hellä ja salaperäinen. Joten mikä on tämä maaginen manikyyri, ja voitko tehdä sen itse? Selvitämme sen.

Mikä on kuun manikyyri?

Todennäköisesti, keksinyt tällaisen manikyyri, tarkastelemalla ei-lakatut kynnet. Ja sen nimi esiintyy (yhden version mukaan) ei sana “kuu” vaan kynnen osan nimestä sen pohjassa. Katsokaa kynsiäsi: kynnen alku eroaa väristä koko kynsilevystä, ja tämä osa on käänteisen puolikuun muotoinen. Joten tässä on mitä näet, ja on lunula – osa matriisista (naulanjuurta), joka näkyy naulan läpi.

Lunar manikyyri – kynsien muotoilu, jossa lulangia on tarkoituksellisesti korostettu. Tämän mallin avulla kynsille piirretään puolikuunmuoto, joka kuulee täysin tai melkein kokonaan lunulan muotoa, joka toimii “kuuna”. Lunar manikyyri kutsutaan maassamme, ja ulkomailla tunnetaan paremmin Hollywoodin takki tai manikyyri Dior. Kiinnostuksen herättäminen tässä kynsisuunnittelussa johtuu Christian Diorin muotitalosta. Ensimmäisen kerran unohduksen jälkeen tämä manikyyri ilmestyi muotinäytöksistä noin viisi vuotta sitten, ja vähitellen suosio kasvoi muotinäytöksi.

Kuulokäsikirun tärkein ominaisuus on käänteinen takki. Mutta toisin kuin ranskalainen naulataite, tässä käytetään värillisiä värejä. Aluksi tämä manikyyri “kuu” toisti naulan reiän luonnollisen muodon, mutta modernit stylistit avasivat sen ja nykyään muodikkaan puolikuun sarvet voivat etsiä ylös ja alas. Ja toinen suosittu versio kuun manikyyri on yhdistelmä takki. Tällöin ylemmät ja alemmat kasvukohdat “näyttävät” samaan suuntaan.

miten tehdä kuun manikyyri

Mitä lakkoja käytetään kuun manikyyriin?

Kuuhun manikyyri klassisessa versiossa lulang on peitetty kirkkaalla lakalla: beige tai valkoinen. Loput naulasta on maalattu kontrastisella kirkkaalla lakalla (punainen, viininpunainen). Nykyään stylistit eivät kuitenkaan rajoitu tähän ja tarjoavat aivan fantastisia yhdistelmiä:

 • hopea ja viininpunainen
 • hopea ja musta
 • persikka ja musta
 • kulta ja musta
 • hopea ja violetti
 • valkoinen ja suklaa
 • kulta ja sininen
 • valkoinen ja violetti

Muuten tyylikäs yhdistelmä on yhdistelmä musta kultaa tai hopeaa. Mutta kuun manikyyrien värien olemus ei ole muuttunut: kirkas lunula pimeässä (kontrastissa) naulassa.

Kuulonsuojaukseen käytetty kiiltävä tai mattapintainen lakka? Rajoituksia ei ole. Voit peittää vain kynnet kiiltävällä tai vain mattavalla lakalla eri väreillä. Kuitenkin tässä manikyyri ei ole kielletty (ja jopa tervetullut!) Käytetään matta ja kiiltävä pinnoitteet samanaikaisesti. Valitse siis vaihtoehtoja makusi mukaan.

Mitä kynnet sopivat kuun manikyyriin?

Toisin kuin klassinen takki, kuun manikyyri ei ole sopiva kaikille kynsille, koska se visuaalisesti lyhentää niitä. Siksi on parasta tarkastella pitkät (mutta ei kovin pitkät) kynnet. Kuitenkin viime aikoina lyhyet kynnet ovat myös muodikkaita. Siksi et voi pelätä visuaalista vaikutusta ja tehdä tämän manikyyri lyhyille nauloille.

Mutta jos pitkät kynnet voivat olla minkä tahansa muotoisia (soikea, suorakaiteen muotoinen, terävä), niin lyhyet kumisarjat tulisi pyöristää tai soikea. Pukeutumiskoodin osalta Dior manikyyri sopii toimistoon, ystävälliseen juhliin ja vastaanottoon. On tärkeää valita vain sopivat lakka-värit ja (tietysti!) Kuinka käsitellä kädet oikein.

miten tehdä kuun manikyyri

Kuinka tehdä kuun manikyyri kotona?

Emme puhu siitä, että kätemme pitäisi olla moitteeton ulkoasu. Puhumme siitä, miten antaa tällaisia ​​käsiä. Ensinnäkin on välttämätöntä käsitellä käsiä, eli tehdä tavallinen hygieeninen manikyyri ja sitten peittää kynnet kuun tyyliin. Joten, miten tehdä kuun manikyyri itsellesi? Ensin leikkaamme naulat, antaen heille halutun muodon ja pituuden suuntaamisen. Sitten teemme kylpyamme käsiin ja asetamme kynsinauhan, ja sitten rasvanpoistomme marigoldit ottamalla nesteen lakan poistamiseen (ilman asetonia). Nyt voit siirtyä suoraan kuun manikyyriin.

 1. Pohjamaalen käyttö (manikyyriöljy). Tämä säilyttää kynsien luonnollisen loiston ja auttaa manikyyriä pitempään.
 2. Kun pohja on täysin kuivaa, peitä koko kynsi kirkkaalla lakalla tai lakalla, jonka värin tulisi olla kynsissä. Ja taas odotamme lakan kuivumista.
 3. Nyt tiivistämme lunulan erikoisella puolikuunmuotoisella tarralla, kehittämällä sitä sarvet ylös tai alas. Kynnen yläosa on peitetty kontrastilakalla, odota muutama minuutti ja irrota tarra.
 4. Viimeinen vaihe on kiinnittimen käyttö.

Muuten, jos sinulla ei ole sopivaa mallia, niin ranskalaiseen manikyyriin sisältyvät tarrat sopivat myös. Tässä tapauksessa ensin peitä kynnet aluslakalla ja sitten peruskonstrastnym värillä. Kun lakka kuivuu, liimaa tarra, kohdista sen alareunasta puolikuun ylärajaan ja peitä sitten lunula kirkkaalla lakalla.

Jos sinulla (yhtäkkiä) ei ole tarroja, ja tarvitset Hollywood-takin, toimi seuraavasti. Ensinnäkin, käytä kontrastilakkaa alustalle ja odota, kunnes se on täysin kuiva. Ja sitten ohuella harjalla ja kirkkaalla lakalla, vedä vain puolikuu. Totta, tämä menetelmä vaatii paitsi käden kovuutta, myös tiettyjä taiteellisia kykyjä ja työn tarkkuutta.

Tietäen teoreettisen tiedon siitä, miten kuun manikyyri tehdään, sinun on vain harjoitettava vähän ja sovellettava tätä tietoa käytännössä. Pysy kauniiksi ikuisesti!

Suosittelemme lukemaan: miten hoidat ihoa silmien ympärillä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =