Kuinka paljon hiustenpidennyksiä tai mikä menetelmä on parempi?

kuinka paljon hiustyyppejä

sisältö:

  • Italialaista teknologiaa
  • Englantilainen teknologia: laadullisesti ja tehokkaasti
  • Espanjalainen tekniikka: kivuton ja turvallinen
  • Nauhan muodostuminen, joka on kaikkien saatavilla
  • Korealaista teknologiaa tai kuinka turvallisesti laajentaa punos
  • Nykyaikainen kertyminen ultraäänellä
  • Mitä sinun pitäisi tietää rakentaa

Tähän mennessä melkein jokainen reilun sukupuolen edustaja voi tulla pitkien ja rehevien hiusten omistajaksi, riittää, että hiusneulan pituus on keskimäärin kymmenen senttimetriä. Jokaisessa kauneushoitolassa, jossa todelliset ammattilaiset toimivat, päällikkö tutkii pääsi muutamassa minuutissa, päättää, pystytkö rakentamaan, neuvomaan hiustyyppisi sopivimpia ja lempeämpiä menetelmiä. Mutta tässä on paras valinta – riippuu täysin taloudellisista ominaisuuksista ja odotetuista vaikutuksista. Ja jos sinulle ensisijainen rooli on tulos ja kuinka kauan se kestää, eikä itse prosessin kustannuksia, silloin on jotain ajateltavaa.

Italialaista teknologiaa

Ensinnäkin on huomattava, että tätä menetelmää pidetään yhtenä yksinkertaisimmista ja turvallisimmista. Kerotini, jolla keinotekoiset säikeet kiinnittyvät hiuksiin, eivät sisällä haitallisia ja vaarallisia osia. Mitä tulee lämpöpihdit, jotka muodostavat kiinnityskapseleita, on niin merkityksetöntä, että sitä voidaan verrata yhteen tapaan tasoittaa sikiöt tai curling hiusrummut. Jos menet hyvä kampaaja ja älä yritä säästää materiaalia, brodeeratut säikeet eivät eroa missään muodossa luonnollisista.

Kulumisen kesto

Mitä tulee kysymykseen siitä, kuinka paljon hiustenpidennyksiä venytetään, kaikki riippuu sen kyvystä, joka tekee tämän, keratiinin laadusta ja keinotekoisista säikeistä itse. Jos käytät halpoja materiaaleja, voit käyttää tällaista hiuspäätä pitkään – yhdestä kahteen kuukauteen, mutta ei enää. Tämän kauden lopussa sinun on palattava salonkiin korjausta varten, mikä ei maksa paljon vähemmän kuin itse menettely. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka ovat päättäneet tehdä hiustenpidennyksiä häät, syntymäpäivä tai muu loma, tehdä älykkäät kampaukset muutaman päivän, ja pian kaikki tämä nopeasti poistettu.

Paljonko korkealaatuisia säikeitä? Ne, jotka tekevät kaikkensa sääntöjen ja vaatimusten mukaisesti, sekä huolehtivat asianmukaisesta hoidosta, voit käyttää hiuksia jopa kolme kuukautta. Mutta vaikka tämän ajanjakson jälkeen hiustesi päähän näyttää hyvältä, sinun täytyy silti mennä salonkiin poistamaan säikeitä. Korjaustoimenpide näyttää yksinkertaiselta: erikoisratkaisussa vanhat kapselit liotetaan, minkä jälkeen ne poistetaan helposti ja kivuttomasti. Jos käytät tänä aikana pitkää sylkettä ja et halua osallistua siihen, sinun on tehtävä uudelleen rakentamista koskeva menettely.

Englantilainen teknologia: laadullisesti ja tehokkaasti

Tällöin kerääntyminen tapahtuu erityisellä aseella, joka kerää keratiinihartsia haluttuun lämpötilaan. Huolimatta siitä, että tämä tekniikka on kuuma, ei ole myöskään mitään vahinkoa. Omien hiusten pituuden on oltava kuusi senttimetriä, muuten sidontapisteet näkyvät. Ainoa asia, jonka sinun tarvitsee muistaa, on, että kampaajan vierailun jälkeen et voi mennä kylpylöihin, saunoihin, silitykseen tai lämpöpusseihin, sillä jos lämpötila ylittää tietyn kynnyksen, kapselit alkavat sulautua.

Kulumisen kesto

Jos alun perin menettely on suoritettu huonosti, viivat voivat viipyä yhdessä kapseleiden kanssa, mikä ei näytä kovin esteettiseltä. Jos löydät tyynyjä joka aamu, ota välittömästi yhteyttä asiantuntijaan korjauksesta, joka on täysin ilmainen. Keskimäärin hiuspidennykset kestävät 3-4 kuukautta, minkä jälkeen säikeet poistetaan erityisellä nesteellä. Jos haluat käydä tyylikkäillä kampauksilla niin kauan kuin päällikkö on luvannut, älä unohda asianmukaista hoitoa: pese pääsi seisomaan, punos yöllä, käytä vain erityisiä kosmeettisia keinoja. Jos noudatat kaikkia vaatimuksia, sinun ei tarvitse hoitaa hiuksiasi, kun olet kehittänyt sen.

kuinka paljon voit käyttää ekstrudoituja hiuksia

Espanjalainen tekniikka: kivuton ja turvallinen

Blonde blondes ja ruskeatukkaiset tytöt, tämä menetelmä on erittäin hyödyllinen, koska sinun ja keinotekoisten hiusten risteys on kevyt ja tuskin havaittavissa. Kiistaton etu laajennus, liimattu lukot on, että maskit, balsamit, shampoot ja hoitoaineet aikaisemmin käyttämääsi, et voi tehdä paljon vahinkoa. Voit myös mennä saunaan, kylpylöihin, kokeilemaan selkeyttä, maalausta. Kuitenkin olisi huolehdittava, koska joissakin laitoksissa päälliköt käyttävät väärennöksiä eikä erityisen kallista liimaa, mikä voi johtaa katoamisten syntymään.

Kulumisen kesto

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka paljon voit käyttää espanjalainen teknologia? Kuten asiantuntijat sanovat – jopa kuusi kuukautta, mutta kolmen tai neljän kuukauden kuluttua on suositeltavaa mennä salonkiin pieneen korjaukseen. Menetelmälle on tyypillistä alhaiset kustannukset ja melko hyvät tulokset, koska koko kulumisen aikana hiukset eivät käytännössä putoa. Lisäksi et tarvitse erityisiä tai monimutkaisia ​​menetelmiä palmikoiden hoitoon. Ainoa ehto, jota ei ole käsitelty kampaajat – sataprosenttisesti terveyden omat hiukset, tai muuten pitkä aika olla pitkä laskelmoiva kauneutta et saa.

Nauhan muodostuminen, joka on kaikkien saatavilla

Ne, jotka eivät ole kovin kärsivällisiä eivätkä halua odottaa, voit lopettaa tämän menetelmän. Vain neljäkymmentä minuuttia – ja olet ylellinen ja pitkät hiukset! Lankoja kiinnitetään hiuksiin erityisellä teipillä, joka ei sisällä terveydelle vaarallisia tai haitallisia aineita. Lisäksi tämä tekniikka on suositeltava niille, joilla on omat hiukset, melko heikot, harvinaiset, ohuet, kuivat, hauraat tai vahingoittuneet epäonnistuvan maalauksen, kemian jälkeen. Luonnonmukaisuuden suhteen liimauspaikka ei ole täysin näkyvissä.

Kulumisen kesto

Kuinka paljon voit käyttää suulakepuristettuja hiuksia, riippuu kuulokkeen ominaisuuksista, mutta korjaus on tehtävä vähintään kerran kahdessa kuukaudessa. Nauha poistetaan liuottimen liuoksen avulla, jossa säikeet liotetaan, minkä jälkeen on mahdollista aloittaa uudelleen liimausmenetelmä. Mutta täälläkin on haittoja ja haittoja. Et voi esimerkiksi tehdä hiustyylejä, sillä auringossa liuskat voivat sytyttää liikaa, värjätään, heiluttavat. Jos kuitenkin haluat kasvattaa omia hiuksia, mutta et halua kävellä lyhyellä tai epäonnistuneella hiustenleikkuulla, tämä tekniikka on sinulle parhaiten sopiva. Tärkeintä on, että voit tehdä rakennuksen niin monta kertaa kuin tarvitset.

Korealaista teknologiaa tai kuinka turvallisesti laajentaa punos

Onko sinulla tiukka ja tumma karva? Sitten voit yrittää kasvattaa hiuksia erityisellä menetelmällä, jota on käytetty pitkään itään: erityisten kermettien kautta erityiset koukut kulkevat erikoiskoukun läpi ja ne kiinnitetään pihdeillä. Voit turvautua tähän menettelyyn myös hyvin lyhyillä hiuksilla, koska renkaat kiinnittyvät lähes hiusten juurille. Sinun on kuitenkin oltava erittäin varovainen, sillä jos päällikkösi liikaa, painat juovia liian tiukasti, niin että tulevaisuudessa saatat päätyä rikki ja elottomiin vinkkeihin.

Kulumisen kesto

Tässä tapauksessa on hyvin vaikeaa puhua siitä, kuinka paljon aikaa voit käyttää kiinalaisten teknologiahiusten päällystämiä, sillä jotkut fair sex -elokuvan edustajat voivat kasvaa juuri kahdessa kuukaudessa, toiset – neljälle. Jotta voit tarkasti määritellä päivämäärän, joudut korjaamaan uudelleen, sinun tulee käydä kampaajalla useita kertoja menettelyn jälkeen. Lisäksi kahden viikon kuluttua hänen on tutkittava hiuksiaan varmistaakseen, että kaikki on tehty oikein ja ilman virheitä. Säleet itseään poistetaan laajentamalla renkaat pihdeillä, mikä ei ole pelkästään kivuton vaan myös turvallinen, koska kaikki kemialliset tai lämpövaikutukset on kokonaan suljettu pois.

kuinka paljon joku käyttää ekstrudoituja hiuksia

Nykyaikainen kertyminen ultraäänellä

Aika ei pysähdy, ihmiset yrittävät käyttää kehittynyttä teknologiaa, soveltaa uusia asioita ja saavutuksia kaikilla elämänaloilla. Esimerkiksi jo kauan sitten (tarkalleen vuonna 2006) tuli suosittu rakentaa hiuksia ultraäänilaitteella, joka sulaa keratin halutulle lämpötilalle ultraääni-aalloilla. Tämä tekniikka tuli Hollywoodista, jossa tähdet jatkuvasti kokeilevat tyyliä, näyttävät mattopoluilla, pitkillä ylellisillä kiharoilla, sitten lyhyillä hiustenleikkuuksilla pojalle. Tämän menetelmän ehdoton etu on se, että hiuspidennykset voidaan maalata, hioa, koota yhteen, ja säikeet näyttävät luonnollisilta.

Kulumisen kesto

Tässä tapauksessa tytöt käyttävät hiuksia yhtä paljon kuin englantilaisen rakenteensa vuoksi – jopa neljä kuukautta, minkä jälkeen heidän on tehtävä täydellinen korjaus. Koska ultraääni vaikuttaa keratiiniin erityisellä tavalla, kun hiusnauhojen kiinnittäminen ei ole vahingoittunut, kun taas kapselit ovat hyvin vahvoja. Voit tehdä kampauksia, olla auringossa, mutta kukaan ei huomaa risteystä. Ainoa asia, joka voi hämmentää sinua, on menettelyn melko korkea kustannus.

Mitä sinun pitäisi tietää rakentaa

Kuinka paljon voit käyttää keinotekoisia hiuksia, vaikuttaa asenteesi hiuksiin. Älä ajattele, että kohonneet kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen senttimetrin, voit mihinkään ei kiellä, mikä aina etsivät parhaita. Jos salongissa olet vakuuttunut siitä, että seuraavat kaksi tai kolme kuukautta eivät eroa toisistaan, mene välittömästi toiseen laitokseen. Ennen työn aloittamista, asiantuntija täytyy sanoa, että sinulla on aina noudatettava tiettyjä sääntöjä pesu, kuivaus, on käytettävä erityisiä shampoot, hiusharjat tai kammat harvinainen hampaat ja paksu, muuten vaarassa ennenaikaisesti menettää säikeitä.

Suosittelemme lukemaan: Millaisia ​​hiustenpidennyksiä on parempi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 3