Hiusten kasvun maskeja kotona – ihmeitä ilman noituutta

naamarit hiusten kasvulle kotona

sisältö:

 • Öljyihin perustuvat hiukset
 • Egg-naamarit hiusten kasvulle
 • Honey naamioita hiusten kasvulle
 • Muiden tuotteiden naamarit

Jokainen nainen ainakin kerran elämässään yritti kasvaa pitkät hiukset. Mutta, valitettavasti, ja ah! Tämä prosessi on riittävän pitkä, koska hiusten kasvun nopeus ei ylitä puolentoista senttimetriä kuukaudessa! Ja mitä meidän on täytettävä? Siitä, että hiusleikkaus menettää muodonsa ja uuden kunnollisen kampauksen vuoksi hiukset eivät kasva pitkään haluttuun pituuteen. Ja tässä, laittaa se kevyesti, epämiellyttävä elämämme, me intohimoisesti unelma, että hiukset alkoivat kasvaa ainakin kaksinkertaisella nopeudella. Jollalla ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä, ja joku, joka yhä löytää tahtoa ja kärsivällisesti kasvaa hiuksiaan. Jos olet yksi tällaisista kärsivällisistä ja jatkuvista naisista, jos haluat kasvattaa pitkät hiukset, sinun on noudatettava tiukasti tärkeitä sääntöjä tämän tehtävän onnistuneesta ratkaisusta, nimittäin:

 • käytä säännöllisesti naamioita hiusten kasvulle kotona;
 • kerran kahden kuukauden kuluttua, katkaise split-päät;
 • ei koskaan kampa märkiä hiuksia – tämä vaikuttaa vain niiden menetykseen;
 • kampaa hiukset niin usein kuin mahdollista, varsinkin ennen pesua ja ennen nukkumaanmenoa – näin verenkierto aktivoidaan ja hiusten kasvua kiihdytetään.

Viimeiset asiat eivät todennäköisesti aiheuta kysymyksiä, mutta ensimmäisessä kappaleessa kannattaa asua tarkemmin. On olemassa lukemattomia reseptejä kodin hiusten kasvun naamiot, mutta ei jokainen tällainen maski voi antaa halutun tuloksen. Käyttämällä todistettuja maskeja voit turvallisesti luottaa todellisiin saavutuksiin. Tarjoamme huomionne vain ajankohtana testattuja keinoja.

Öljyihin perustuvat hiukset

Pitkien ja paksujen hiusten vanhin salaisuus on naamio intensiiviselle hiusten kasvulle öljyillä. Esilämmitetty öljy kykenee paitsi “syöttämään” hiukset myös absorboimaan sen kokonaan, niin että kiharat saavat äänenvoimakkuuden ja tyylikkyyden.

Öljyn naamarit parantavat hiusten kasvua runsaasti reseptejä, mutta tehokkaimmat asiantuntijat maailmanlaajuisesti tunnustettu paistettua, oliivi-, pyörää ja takiaineöljyä. Jos sinulla ei ole tällaisia ​​öljyjä talossasi, älä menetä sydäntäsi. Valmistellun koostumuksen valmistamiseen voit käyttää tavallista auringonkukkaöljyä.

 • Yksinkertainen öljynaamari

Yksinkertaisin naamio intensiivisen hiusten kasvulle valmistetaan seuraavan reseptin mukaan. Ota puolet lasista tahansa kasviöljystä, kuumenna sitä alhaiseen lämpöön ja pistä se kuumaksi hiukselle koko pituudelta. Kiinnitä pää sitten tiukasti ruokafilmeillä ja lämpimällä pyyhkeellä. Maskia säilytetään vähintään tunnin ajan (mieluiten on parempi makaamaan hänen kanssaan koko yön). Pese sitten öljy shampoolla tai pelkkää vettä.

 • Yhdistetty öljynaamari

Mutta öljyyn perustuva monimutkaisempi luonnollinen naamio. Sen monimutkaisuus maksaa enemmän tehokkuutta. Seoksen valmistamiseksi ottamalla 2 ruokalusikallista takiainen ja oliiviöljy, ja 10 tippaa öljyinen A- ja E Sekoita ainesosat, kuumennetaan, levitetään hiukset ja pidettiin ainakin yksi tunti. Tällaiset hiusten kasvun naamarit toistetaan joka toinen päivä vuorottelevilla öljyillä. Vaikutus voi hyvin järkyttää sinua – 4 cm luonnollisten hiusten lisääntymisestä vain 1 kuukaudessa!

 • Maskus perustuu pyörän ja takiaisen öljyyn

Valmistella maski aktiiviselle hiusten kasvua, sinun täytyy ottaa risiiniöljyä ja takiainen öljyä yhtä suurina määrinä, sekoita ne ja lisätään muutama tippa E-vitamiinia ja A seos hieroa päänahkaan ja kiristä muovipussiin. Anna maskin toimimaan kahden tunnin ajan ja huuhtele huolellisesti shampoolla. Ole valmis siihen, että öljy ei vain pese pois ja se vaatii paljon vaivaa poistaa maski. Mutta lopputulos varmasti tyydyttää sinua. Normaalisti, aktiivisen hiusten kasvun naamio pystyy luomaan todelliset ihmeet!

 • Öljyn, munien, sipulien ja hunajan naamio

Seuraava resepti ehdottaa sekoittamalla huolellisesti teelusikanaa kasviöljyä, yhtä munankeltuaista, 1 teelusikallista raastettua sipulia ja hunajaa homogeeniseen sieniin asti. Sitten naamio levitetään hiuspohjalle ja hiuksille. Tämän jälkeen kääritään pää polyeteenillä ja pyyhellä ja pidämme maskin tunnin ajan. Pyyhi maski shampoolla ja huuhdo hiukset vedellä, sitruunamehulla.

 • Eteeristen öljyjen naamarit

Valmistele tehokkaat naamarit hiusten kasvulle, lisää niiden koostumus eteeriset öljyt. Hiusten kasvua stimuloivat salviaöljy, mänty, rosmariini, laventeli, kaneli, ylang-ylang. Tällaisissa formulaatioissa voidaan valmistaa maskeja nopean hiusten kasvulle. Puolilasi kasviöljyä, 4 tippaa öljyjä rosmariinia, 2 tippaa salvia, mänty ja laventeli. Tai samalla määrällä kasviöljyä otetaan 2 tippaa männyn ja neilikkaöljyn öljyä sekä 4 tippaa rosmariinia. Tai: puolilasista öljyä, 2 tippaa öljyjä ja rosmariinia, sekä 1 pisara greippiä.

hiusten kasvun naamio

Egg-naamarit hiusten kasvulle

Muniin perustuvat naamarit ravitsevat hiuksia voimakkaasti, palauttavat rakenteensa ja lisäävät kasvua.

 • Munakoiso konjakin kanssa

Ruoanlaittoon kestää 1-2 munankeltuaista ja sekoita perusteellisesti 1-2 rkl: aan mitä tahansa kasviöljyä ja samaa konjakin määrää. Saatu seos levitetään tasaisesti hiuksiin, hankaus erittäin huolellisesti juuret, ja sitten kietoo päätään polyeteeni ja lämmin pyyhe ja pidettiin maskin 45-50 minuuttia. Tämän jälkeen huuhtele seos shampoolla ja lämpimällä vedellä. Shampoon sijaan voit säännöllisesti käyttää tavanomaisia ​​munankeltuaisia ​​pesemällä maski hiusten kasvulle – ne vaahdotetaan hyvin ja puhdistavat hiukset täydellisesti.

 • Egg mask for rapid hair growth

Tämä naamio sopii kuiville hiuksille. Valmistamiseen käytämme 1 kananmuna, 2 rkl. risiiniöljyä, 1 tl 9% etikkahappoa ja glyseriiniä. Kaikki komponentit sekoitetaan perusteellisesti, kunnes saadaan homogeeninen massa. Ensin hiomme saatu naamio hiusten juurille ja punnitaan sitten tasaisesti koko pituudelta hyvin vinkkeihin. Perinteisesti me muokataan päätä ja ylläpidämme maski hiusten kasvua varten 30-40 minuuttia, ja pesun jälkeen shampoo ja lämmin vesi.

 • Munakoiso sitruunamehulla

Tämä maski täydellisesti auttaa palauttamaan vahingoittuneita hiuksia. Valmistele seosta ottamalla 1 kananmuna, 2 teelusikallista sitruunamehua, 1 teelusikallinen takiaista ja risiiniöljyä. Ainekset sekoittuvat ja hiovat varovasti hiusten juurille ja levittävät naamarin hiusten koko pituudelle. Tämän jälkeen kääritään pää polyeteenillä ja pyyhellä ja pidämme maskin 1-2 tuntia. Pese hiukset useita kertoja shampoolla ja lämpimällä vedellä. Tämä toimenpide voidaan suorittaa pesemällä munalla munankeltuaisella.

Honey naamioita hiusten kasvulle

Tällaiset “herkulliset” naamarit voittivat erityisen rakkauden kaikenikäisten naisten keskuudessa. Loppujen lopuksi käytetään hiushoitoihin perustuvaa hiushoitonauhoja täydellisesti vahvistavat ja ravitsevat hiuksia, antavat heille pehmeyttä ja loistaa ja palauttavat jopa huonosti vaurioituneet hiukset. Lisäksi nämä naamarit stimuloivat hiusten kasvua.

 • Honey naamio kamomilla

Valmistelemaan ihmeen parannuskeinoa tarvitsemme 1 jälkiruokaa hunajaa, 100 g vettä ja 30 g kuivattuja kamomillaisia ​​kukkia. Kamomilla on leikattava ja kaadettava kiehuvaan veteen ja kypsennettävä vesihauteella 15-20 minuuttia. Jäähdytetty liemi suodatetaan ja lisätään hunajaa siihen. Hiusten kasvua varten on käytettävä kosteaa, puhdasta hiusta 30 minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käytä kerran viikossa.

 • Honey mask ja sipulit

Monet hiusten kasvua edistävät naamiot sisältävät sipulia. Hunaja naamarit eivät ole poikkeus. Valmistamme maskin sipulista ja hunaja suhteessa 4: 1 riippuen hiusten pituudesta. Tuloksena oleva seos hierotaan varovasti juurille ja levitetään hiusten koko pituudelle. Pidämme maski 30-50 minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Kuiville hiuksille voit lisätä maskiin hieman kasviöljyä (oliiviä, takiaista, pähkinää tai muuta) ja antaa seistä 60 minuuttia.

naamiot hiusten kasvulle

Muiden tuotteiden naamarit

Yllä olevat reseptit hiusten kasvun peitteille eivät ole loppuneet. Sinun keittiössä on paljon luonnollisia hiustenhoitotuotteita. Naamioita heidän kanssaan edistävät hiusten vahvistamista ja nopeaa kasvua.

 • Sinappi-keltuainen naamio

Sinappi lämmittää päänahkaa ja aiheuttaa veren kiihtymisen sipulit, mikä aktivoi hiusten kasvua. Sinappi peite 2 ruokalusikallista sinappijauhe kuiva laimennettiin 2 ruokalusikallista kiehuvaa vettä ja lisättiin 2 tl kidesokeria ja 2 ruokalusikallista tahansa kasviöljyä (burdock, persikka, oliivi, kosmetiikka) ja 1 munankeltuainen. Hiukset puretaan ja naamari levitetään päänahkaan. Sen jälkeen, pää kääritty muoviin, pyyhe, nenäliina tai lämmin hattu ja piti maskin 15-60 minuuttia. Heti kun tuntuu, että pääsi on “leivonnut”, menettely olisi lopetettava. Jos pystyt sietämään, on parempi käydä maskilla tunnin ajan.

 • Olutmaski

Oluessa on runsaasti B-vitamiineja, joilla on myönteinen vaikutus hiusten rakenteeseen ja tekevät siitä vahvan ja terveellisen. Jos haluat naamion, ota lasillinen olutta (ja muuta) ja sekoita se kahdella munanvalkuaisella. Tuloksena oleva seos laitetaan päähän ja peitetään sitten polyetyleenillä ja lämpimällä pyyhkeellä. Maskia pidetään päähän 1 tunti ja huuhdellaan juoksevalla vedellä huoneenlämmössä.

 • Hiiva-maski

Tämä on suuri naamio, joka auttaa paitsi lopettaa hiustenlähtö, mutta myös selviytyä ongelmista hilseen ja kutina, ja säätelee monet prosessit liittyvät terveys- ja hiusten kasvua. Peitteen tekemiseksi sinun on sekoitettava puoliluku kefiriä, tl-hunajaa tai sokeria ja pieni hiiva. Tuloksena oleva seos laitetaan lämpimään paikkaan 20-40 minuuttia ja odottaa vaahdon muodostumista. Sitten jakaa maski hiusten juurista alaspäin kasvun suuntaan, peitä polyetyleeniä, pyyhe ja jätä 40 minuuttia. Huuhtele sitten perusteellisesti.

 • pippuria maski

Tämä maski pidetään todella säästäväisenä! Peppermask hiusten kasvulle saa hiukset kasvaa hullu vauhtiin, palauttaen hiukset myös alueille, joilla on keskittynyt hiustenlähtö (kalju). Sekoita ruokalusikallinen kunkin hiukset balsamia ruokalusikallinen lämmitettiin risiiniöljyä ja ruokalusikallinen apteekki “pippuria” (tinktuura cayennenpippuria). Teemme tämän huolellisesti, jotta pippuri ei osu silmiin. Sitten käytämme naamaria, hankaamatta, prothoraxille puuvillapuuvillaa. Maski vahvistaa veren virtausta päänahkaan ja ruokkii karvatupet.

Peppermask parantaa hiusten kasvua 2-3 kertaa viikossa, jotta saavutetaan nopein tulos. Hiustenlähdön profylaksia tehdään yhdellä maskilla viikossa – tämä riittää selviytymään ongelmasta.

 • Kefir-naamio

Itämaiden naiset ovat aina olleet kuuluisia pitkistä, vahvoista, paksuista ja uskomattoman kiiltävistä hiuksistaan. Näiden upeiden kiharien salaisuus on hyvin yksinkertainen: ennen pesua, itämaiset kauneudet huuhtelevat hiusnauhoja fermentoidulla maitotuotteella: jogurtti, koumiss tai kefir. Kefir-naamio hiusten kasvulle valmistetaan erittäin yksinkertaisesti. Ota tavallinen jogurtti tai paistettua maitoa ja levitä hiuksiin koko pituudelta. Estämään savustetun maidon erityinen tuoksu hiuksiin, on tarpeen lisätä 5-10 tippaa mistä tahansa eteerisestä öljystä hieman lämpimään maitoon.

 • Tea-naamio

Otamme 250 g teelehdet ja 250 grammaa vodkaa. Kaadetaan teelehdet vodkalla ja vaadimme kahden tunnin ajan. Sitten kantoi infuusio ja saatava neste päänahkaan. Kääri pään polyeteenillä ja peitetään pyyhe. Meillä on 1 tunti. Me pestään shampoolla. Kahvin naamiot hiusten kasvun parantamiseksi tulisi toistaa kaksi kertaa viikossa. Vain muutaman viikon kuluttua saatat huomata, että vanhoissa pitkissä hiuksissa on lyhyet uudet hiukset.

 • Suolamaskia

Tämä naamio ei ravitse hiuksia, vaan puhdistaa ne älykkäästi. Valmistele naamio hiusten kasvun kiihdyttämiseksi, ota 2-5 rkl jodisoitua suolaa (riippuen hiusten pituudesta) ja kaada sama määrä vettä. Sitten kosteissa hiuksissa asetetaan kourallinen suolaa ja hiero se päänahan päälle. Sen jälkeen hierotaan päätä 10 minuuttia ja pese hiukset shampoolla. Suolaamaria ei saa käyttää useammin kuin kerran viikossa. 6 viikon käytön jälkeen ota tauko 2-3 kuukauden ajan.

Yleensä se ei ole niin tärkeää, millaisia ​​naamioita hiusten kasvua käytät. Säännöllinen ja pätevä hiustenhoito on tärkeää. Ja avainsana tässä on säännöllistä. Älä koskaan käänny puoliväliin ja pysykää tavoitteiden saavuttamisessa, vaikka tämä tavoite on vain pitkät hiukset. Pysy kauniina aina ja kaiken voiton suhteen!

Suosittelemme lukemaan: kamomilla apteekki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 66