Elastiset pakarat kotona – se on helppoa!

elastiset pakarat kotona

sisältö:

  • Perussäännöt elastisten pakarankien saamiseksi
  • Harjoitukset kimmoisille pakaroille kotona

Joka toinen tyttö ennemmin tai myöhemmin sen ongelman eteen, miten vetelä pakarat. Ja usein tämä epämiellyttävä löytö on mukana kehittämässä erilaisten järjestelmien liittyvien niiden ulkonäköä. Erityisen akuutti tuntuu keskellä kesää, kun on aika lähteä lomalle merelle, ja käyttää lyhyitä shortseja tai vain näy rannalla pieni uimapuku hävetä. Loppujen lopuksi jokainen haluaa olla vastustamaton ja houkutella miehen katseen.

Mutta älä putoa masennukseen ja syntiin Äiti Luontoon, joka on vienyt sinut. Yksinkertaisten harjoitusten avulla voit saavuttaa kovaa ja joustavaa pakarasia kotona, viettää vain 15-20 minuuttia päivässä luokkiin.

Perussäännöt elastisten pakarankien saamiseksi

Tärkeintä kaikissa harjoituksissa on systemaattinen toteutus. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy löytää urheiluaika päivittäin riippumatta mielialasta ja työllisyydestä. Hyväksy, että löydät puoli tuntia itsellesi, ei ole niin vaikeaa, jos kieltäytyy puhumasta puhelimellasi tyttöystävänne tai muiden ei-tärkeiden asioiden kanssa. Kuukauden aikana tällaisesta säännöllisestä harjoittelusta huomaat, miten pakarat sopivat paremmin, ja kyky jakaa vapaa-aika oikein paranee.

Harjoittelun aikana sinun on annettava lihakset rentoutua ja venyttää niitä hieman. Tätä varten välillä harjoituksia suorittaa yksinkertaisia ​​venytys: alempi lantion lattialle välillä korot ja venyttää kädet eteenpäin, kuten on käynyt ilmi. Älä repäise pakanoita lattiasta. Reiden takana on venytettävä ja venytettävä hieman.

On myös tärkeää tarkistaa ruokavaliota. Varsinkin jos et halua vain pakata pakarat, vaan myös päästä eroon ylipainosta, joka ilmestyi pitkän talven aikana. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ongelmia kilogrammoina, sinun ei tarvitse erityistä ravitsemuksellista korjausta.

kaunis pakaraan kotona

Harjoitukset kimmoisille pakaroille kotona

Koko harjoitusten kokonaisuus koostuu yksinkertaisista harjoituksista, joita tyttö saa kaikesta ihon ja fyysisen kuntonsa. Jotkut niistä vaativat erityisen maton. Osa harjoitustehtävistä suoritetaan taipuvaisesta sijainnista, ja voit tehdä sen jo ennen nukkumaanmenoa sängyssä. Joten, aloitetaan!

  • Keinuu ylös ja alas

Lähtöasema: Aseta matto polvillesi, taivuta käsiäsi kyynärpäissä ja heiluta niitä lattiaan. Katso suoraan eteenpäin, älä kallista tai kallista päätäsi. Jos sinulla ei ole mattoa, aseta taitettu huopa tai ainakin ohut peitto. Muutoin kipu voi esiintyä polvissa.

Suorituskyky: Taivuta polvi 90 asteen kulmassa oikealla jalalla ja nosta sitä mahdollisimman paljon tekemättä nykäyksiä. On tärkeää, että jalka on lattian suuntainen. Sitten laske jalkaasi tasaisesti ja palaa lähtöasentoon. Sinun pitäisi tuntea jalkojen lihasten reidet reidet ja pohja pakarat. Samanaikaisesti selän tulee pysyä rauhallisena. Tämä on erittäin tärkeä asia, kuten selän taakse, liikunnan tehokkuus vähenee. Harjoitus suoritetaan 20 kertaa per jalka.

  • poikittain

Lähtöasema: Kuten ensimmäisessä harjoituksessa, polvistu kädet, nojaudu lattiaan, mutta älä taivuta niitä. Eli sinulla on oltava kaikki neljä ja katso suoraan eteenpäin. Tämä harjoitus on hiukan raskaampaa kuin ensimmäinen suorista käsistä. Jos sinun on vaikea suorittaa sitä tässä asennossa, yritä taivuttaa käsiäsi kuin vauhdikainen harjoitus takaisin ja ylös.

Suoritus: Kuten ensimmäisessä harjoituksessa, taivuta oikea jalka ja nosta se tässä asennossa 2-3 sekuntia, yrittäen päästä kantapäälle kattoon. Vedä sitten ulos ja laske jalka, mutta ei alkuperäiseen asentoonsa, vaan vasempaan jalkaan vasempaan suuntaan. Nosta ja laske oikeaa jalkaa uudelleen tästä asennosta. Riittää, että jokainen lenkki toteutetaan 15 kertaa.

  • Kävely paikoillaan sukkana

Lähtöasema: Seisota tarkasti, jalat hieman erillään, oikea jalka hieman taivutettu ja eteenpäin, jalka seisoo varteen. Takana on oltava täysin suorat, kädet voidaan jättää vapaasti riippumaan tai vyötäröllä. Stretch the abdomen, levitä olkapääsi.

Suorituskyky: Aloita kävelemällä vuorotellen varpaen vasemmalle ja sitten oikealle jalalle. Samaan aikaan, ei vapauta sormesi lattialta, sinun täytyy mennä yhteen paikkaan ja tuntea kuinka lihakset reisien takaosassa ja pakarat. Kävelyn vauhti on riittävän nopea, koko harjoituksen tulisi olla 5-7 minuuttia pysähtymättä.

  • verenvuoto

Lähtöasema: Jatka alas kaikkiin neljään, kädet kyynärpäät taivutetaan ja lepäävät lattialle. Katso suoraan eteenpäin. Yksi jalka venytetään takaisin, toinen on taivutettu polvessa. Sock vetää itseäsi luoden jännitystä reiden takaosassa ja venyttää pakarat koko pinnalle. Tämä myös vahvistaa vasikan lihaksia.

Suoritus: Aloita terävät kärpäset suorasta jalasta pysähtymään, vähitellen kuin pumppaaminen. Älä laske jalkaa lattialle, yritä pitää katokset harjoittelun aikana. Tämä vahvistaa aseman tehokkuutta ja lisää kestävyyttä. Jos harjoituksen tekeminen on vaikeaa, voit laskea jalkaa 2-3 sekuntia ja jatkaa pumppausta.

  • Puristamalla pakarat

Lähtöasema: Astu pystysuoraan, jalkojen olkapään leveys toisistaan, taivutettu polvilla. Tätä asemaa kutsutaan puoliksi kyykkyksi. Laita kätesi vyötäröön, selkäsi suora, hartiat suorina. Istuinten on oltava samassa linjassa selän kanssa, eli et voi ottaa niitä takaisin.

Suoritus: Lasken “yksi” merkittävästi rasita pakarat, puristamalla niitä, ja se sietää lantiota eteenpäin, kaikenkattavat takaisin. “Kaksi, kolme” pysyvät tässä asennossa. Yritä pitää jännitteitä. Neljän hengen kustannuksella, mene takaisin lähtöasemaan ja rentoudu. Harjoitus on välttämätöntä kohtuullisella tahdilla 20-25 kertaa.

  • Lantion nosto

Lähtöasento: makaa matolle tai sängylle. Kädet vartaloon, jalat hieman levinneet ja taivutettu polville. Jalat pysyvät täysin pinnalla.

Suoritus: Lasken “yksi” nosta lantio ylös niin paljon kuin mahdollista, mutta varmista, että hartiat, lapaluiden ja jalat koskaan lähtenyt maasta. Tällä hetkellä polvet kokoavat yhteen. Kiristä jalat ja pakarat niin, että tunnet lihakset toimivan ja kevyesti lämpöä. Pidä kiinni tässä asennossa kahteen laskuun ja pienennä lantion alkuperäiseen asentoonsa “neljän” kustannuksella. Tämä harjoitus olisi tehtävä 30 kertaa pysähtymättä.

  • Pudota eteenpäin

Lähtöasento: Aseta pystysuoraan, jalat yhteen tai hieman toisistaan. Laita kädet lantiolle. Jos tasapainon säilyttäminen on vaikeaa, voit pitää kiinni yhdestä kädestä tuolille tai pienelle tikulle. Älä kuitenkaan hylkää tukea, muuten harjoitus ei ole tehokasta.

Toteutus: Pisteessä “yksi” vie askel eteenpäin vasemmalla jalalla niin, että se on taivutettu 90 asteen kulmassa ja laske oikea jalka lattialle. Siirry “kaksi” -tilille takaisin aloitusasemaan. Kustannuksella “kolme” toista hyökkäys toiselle jalalle ja “neljä” palaa takaisin lähtöasentoon. Tee 10-15 hyökkäystä jokaiseen jalkaan.

Kun tottuu kuormaan ja näytät pieneltä, voit lisätä saavutusten määrää ja lähestymistapoja. On parempi tehdä tämä vähitellen lisäämällä 5-7 toistoa. Muista kuunnella kehon tuntemuksia. Sinun pitäisi olla mukava. Jos on kipua tai puutumista, on parempi lyhentää toistoja tai vähentää liikkeiden voimakkuutta.

Nämä harjoitukset ovat osa useimpia kuntosaliohjelmia ja ovat osoittautuneet tehokkaiksi monta kertaa. Muista, että ei ole magia pilleri, joka tekee sinusta ohut ja kaunis yhden päivän. Luku on kovaa työtä, mutta jos työskentelet systemaattisesti itsellesi, tulokset tyydyttävät sinua hyvin nopeasti.

Suosittelemme lukemista: Harjoitukset lehdistölle kotona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 16