Asianmukainen hoito ongelma-iholle

hoito ongelma iho

sisältö:

 • Ongelmaisen ihon syyt
 • Perussäännöt ongelman ihon hoitoon
 • Folk korjaustoimenpiteet ongelman ihonhoitoon

Ongelma iho on ongelma, joka jokainen ihminen unelmoi päästä eroon ikuisesti milloin tahansa. Joten haluan huolehtia siitä, että iho oli vain kosmeettinen eikä koskenut lääketieteellistä ongelmaa. Mutta useimmilla naisilla, jopa aikuisikolla, on iho-ongelmia ihonväri- ja kasvohoitoalueella, ja heille on kaunis keino tietää tarkasti ongelmien hoidon ominaispiirteet. Tätä me puhumme nyt, koska ongelman hoitaminen ei ole niin yksinkertaista miehitystä.

Ongelmaisen ihon syyt

Aknen (aknen) hoito on edelleen tärkeä tehtävä dermatologiselle kosmetologialle. Nykyään on vaikea löytää dermatologi, joka ei osaa käsitellä aknea. Kuitenkin kaikki ei ole niin yksinkertainen – vaikkakin lääketieteellisten ja kosmeettisten tuotteiden valikoima ongelma-iholle on hyvin suuri, mutta aknepotilaiden määrä ei vähene. Tällä hetkellä hiilet heijastavat heijastusta peiliin paitsi nuorille pojille ja nuorille tytöille, myös 25-50-vuotiaille naisille. Miksi tämä tapahtuu?

Kyllä, koska käytännöllisesti katsoen kukaan ei ole kiirehtimässä lääkäreille, yrittää selviytyä ongelmasta ihon omasta. Mutta he eivät myöskään saa sitä, koska he eivät tiedä missä järjestyksessä toimia. Ja on aluksi aloitettava – on tärkeää ymmärtää, miksi sinulla on ongelma iholle lainkaan. On useita syitä:

 • Hormonaalinen tausta

Yksi tärkeimmistä syistä ihon ongelmia on rikkoo normaalia hormonaalista taustaa. Muuten, siksi huono iho on niin yleinen nuoruudessa, kun todellinen hormonaalinen räjähdys tapahtuu lapsen kehossa. Sama tapahtuu raskauden ja imetyksen aikana.

Lisäksi on olemassa useita sisäelinten ja -järjestelmien sairauksia, joiden seurauksena kehon normaali hormonaalinen tausta on häiriintynyt. Siksi ensimmäinen asia, joka on syytä tehdä, jos aivan yllättäen aloitit ongelmia hormonaalisella taustalla – on mennä kuulemiseen lääkärin kanssa – endokrinologi.

 • Hampaiden rauhaset

Aknen ulkonäön kasvojen, kaulan ja selän ihoon johtuu talirauhasten toimintahäiriöistä. Naisilla esiintyy “mustia pisteitä”, koska sukupuolihormonien lisääntynyt vaikutus sakarauhreihin aiheuttaa seborrhea ja sebumin erittymisen lisääntymistä. Nielemishäiriöiden sisältö on hyvä ravintoalusta bakteereille, mikä johtaa tulehduksellisiin ihottumiin.

hoitaa kodin ongelmia

Perussäännöt ongelman ihon hoitoon

Jotta ihosi olisi terveellistä, on erittäin tärkeää noudattaa joitakin perusongelmia ongelman ihon hoitamiseksi:

 • Päivittäinen puhdistus

Ihon puhdistamiseksi ei riitä pelkästään pestä ennen nukkumaanmenoa – sinun on puhdistettava kasvosi kahdesti päivässä. Aamulla heräämisen jälkeen riittää pestä hyvin viileällä vedellä yön yli kehitettävän sebumen poistamiseksi – saippuaa on parempi olla käyttämättä, jotta ihoa ei ylikuorita. Ja illalla tavallisesta saippualusta on vältettävä – käytä pehmeämpiä puhdistusaineita, koska jopa rasvainen iho voidaan kuivata.

Voit ostaa mitä tahansa ihon tyyppiäsi sopivaa kosmetologiaa, tai voit valmistaa sen itse. Loppujen lopuksi perinteisen lääketieteen reseptit ovat usein paljon tehokkaampia. Alla annamme sinulle useita reseptejä, joista varmasti haluat.

 • pensaikot

Päivittäisen puhdistuksen lisäksi useita kertoja viikossa täytyy käyttää pensaita – ne poistavat kuolleet ihon hiukkaset ja puhdistavat huokoset. Scrubs voidaan myös tehdä todella itsenäisesti, yksilöllisten tarpeiden mukaan. Varmista, että höyry kasvot ennen kuorinta.

Parasta on tehdä tämä kamomilla varustetun höyrysaunan avulla: kaadetaan kulhoon kolme rkl kuivaa kamomillaisia ​​kukintoja, kaada litraa jyrkää kiehuvaa vettä ja annetaan annostelua 15 minuuttia. Tänä aikana infuusio jäähtyy yleensä haluttuun lämpötilaan – tarkista aina höyryn lämpötila. Kierrä kulho, peitä pää pyyhkeellä. Kylvyn kesto on noin 15 minuuttia.

 • Deep Cleansing

Kasvojen syväpuhdistus ongelma-iholla on myös äärimmäisen välttämätön. Kuitenkin itse tekeminen on erittäin lannistunut, koska se voi vahingoittaa ihoa. Siksi on järkevää käydä kosmetiikka-salonilla – kosmetologi valitsee puhdistustyypin ja tekee niin siistiä kuin mahdollista. Ihon tilasta riippuen kasvot on puhdistettava kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa.

 • Oikea ruokavalio

Näyttäisi siltä, ​​mikä suhde on ruoka ihon tilaksi? On selvää, että suorin! Haluatko terveitä ihoa? Poistetaan rasvaisten, savustettujen ja suolojen ruokien, keinotekoisten säilöntäaineiden ja väriaineiden, hiilihapottomien ja alkoholijuomien ruokavaliosta, lisää kasvikuidut ja hapan maitotuotteet, hedelmät ja vihannekset. Noin 2-3 viikkoa huomaat radikaalin eron! Ja sinun hahmosi alkaa muuttua, ja parempaan! 

asianmukaisen hoidon ongelma iho

Folk korjaustoimenpiteet ongelman ihonhoitoon

No, nyt – lupaavat ihmeelliset kansanperinteiset reseptejä hoitaakseen kasvojen ongelma-ihon. Muistathan kuitenkin, että on erittäin tärkeää tarkkailla mittasuhteita ja valmistelukaavaa. Ensinnäkin huomioi useat keinot iltapestä:

 • Lemon Foam

Valmisteena tämä korjaustoimenpide tarvitset tavallista vauvan vaahtoa kylpyyn ja keskikokoiseen sitruunaan. Valmistelu on hyvin yksinkertaista – raasta raakamaito sitruunaruoho ja sekoita vaahtoon. Tämä korjaustoimenpide voidaan säilyttää vain jääkaapissa yhden kuukauden ajan. Tämä tuote puhdistaa ihon täydellisesti ja kaventaa huokosia. Mutta sen käytön jälkeen ravitseva kerma on ehdottoman välttämätöntä!

 • Kamomilla vaahtoa

Jos iholla on monia tulehduksellisia erupteja, on parempi antaa etusijalle kamomilla puhdistusaine. Pääosa on sama – lasten vaahto uimiseen ilman väriaineita ja mausteita. Lisäksi tarvitset apteekkamomillaa – laita viisi rkl emali kattilaan, kaada lasillinen vettä ja kiehuu. Sitten vähennä lämpöä, peitä ja kiehuudu, kunnes kolmasosa vedestä haihtuu. Katkaise liemi harsolla, jäähdytä ja sekoita vaahtoon. Pidä tällainen pesuväline noin kuukaudessa tai kaksi.

 • Kaurapuuroinen pensaikko

Yksinkertaisin ja tehokkain pensaikko on kaura. Sekoita hyvin kuumennetussa paistinpannussa kolme rkl tavallista kaurahiutaleita, jäähdytä ja jauhaa kahvijauheella. Säilytä seos suljetussa säiliössä niin, että se ei tule kosteaksi. Ennen käyttöä sekoita rkl hienonnettua kaurajauhetta lusikalla luonnonhunajaa, levitä höyrytetty iho ja hieronta ja huuhtele vedellä.

 • Kahvi Scrub

Jos juot luonnollista kahvia, älä heitä paksuista – sekoita yksi tl paksu ja hapan kerma, pese ihoa ja jätä noin viisi minuuttia. Sitten hierotaan varovasti pyöreillä liikkeillä ja huuhdellaan runsaalla viileällä vedellä. Tulos miellyttää sinua ensimmäisen sovelluksen jälkeen.

 • Maski aloalla

Ilman terapeuttisia naamioita ongelmahoidon hoidon vaiheessa on lähes mahdotonta hallita. Esimerkiksi tulehduksellisilla ihottumilla aloe-maski on hyvä. Ihannetapauksessa toinen komponentti on hunaja – vain sekoita yksi rkl sulatettua hunajaa ja murskattua aloa, koske ihon ongelma-alueisiin ja jätä 15 minuuttia, sitten huuhtele runsaalla vedellä.

Muista kuitenkin, että hunaja voi aiheuttaa allergisen reaktion. Siksi, jos olet epävarma, älä aseta kotitestejä terveydellesi – korvaa paremmin hunajaa hapan kermalla. Tietenkin hunaja on vahva anti-inflammatorinen ominaisuus, mutta allergia ei ole vitsi.

 • Berry Mask

Hedelmähapot auttavat myös hoitamaan ihoa kotona. Maski on äärimmäisen yksinkertainen – haarukalla, muista viisi rkl marjoista, levitä iholle ja jätä 20 minuuttia, sitten huuhtele viileällä vedellä. Muista voitele ihoa ravitsevalla kermalla – tämä naamio voi kuivata ihon. Tämä naamio riittää tekemään kaksi tai kolme kertaa viikossa, kunnes ihottumat eivät häviä.

 • Mask with sea tyrnimarjaöljy

Toinen ihana tapa päästä eroon pimples ja akne kotona on meri tyrnimarja öljyä. Valmistele maski, tarvitset yhden pienen keitetyn perunan kuorituista perunoista ja puolet ruokalusikallista merilintuöljyä, jota voi ostaa mistä tahansa apteekista.

Punnittele perunat mashissa, jäähdytä huoneenlämpöön ja koske ongelma-alueita. Ylhäältä mieluiten se olisi peitetty muovikelmulla. Maskin on pysyttävä iholla vähintään 30 minuuttia. Huuhtele iho sitten lämpimällä vedellä ja saippualla. Tämä naamio on tehtävä useammin kuin kerran viikossa, kunnes ihon tila paranee.

 • Egg mask

Tyypillisesti ongelman ihon erityispiirre on suurentuneet huokoset. Kotona tämä onnettomuus auttaa selviytymään muna-maskiin. Sen valmistukseen tarvitset kaksi kananmunaa ja puolet sitruunaa. Purista mehua, sekoita se proteiineihin ja viilellä sitä huolellisesti – mahdollisimman paljon. Tuloksena oleva seos levitetään iholle, annetaan 30 minuuttia ja huuhdotaan runsaalla vedellä. Tee tämä naamio kahdesti viikossa – ja vain kuukausi ihosi muuttuu.

Kuten näette, huolehtiminen ongelmallisesta ihosta kotona ei ole niin monimutkaista. Tärkeintä on järjestelmällinen. Jopa parhaat naamarit, pensaikot ja voiteet ovat voimattomia, jos käytät niitä satunnaisesti. Älä odota välittömiä tuloksia – ihon kunnon parantamiseksi tarvitset noin 1-2 kuukautta. Muista myös – jos itsenäisesti ongelman ratkaisemiseksi sinulla ei ole käynyt, ota yhteyttä lääkäriin. Joskus tapahtuu, että ihon ongelmien syyksi tulee tämä tauti.

Suosittelemme lukemaan: Ongelmia iholle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 66