Apple etikka iholle – luonnon kauneutta

omenaviinietikka iholle

sisältö:

 • Kasvohoito
 • Vartalonhoito
 • Hiustenhoito

“Eräässä valtakunnassa, eräässä valtiossa kuningas asui ja oli kolme poikaa. Vuosien mittaan kuningas tuli heikoksi ja vähäksi. Sitten hän lähetti poikansa omenalle … “Omena-aihe, joka auttaa eroon sairauksista ja vanhuudesta, voidaan jäljittää useissa venäläisissä saduissa. Ja kuten tiedätte: “Satu on valhe, mutta siinä on vihje.” Ja kukaan ei ole onnistunut löytämään taikaommeja, se luo tunteen, että omenaviidetettu eetteri on tehty niistä.

Tämän aineen parantumisominaisuuksista tiedettiin muinaisina aikoina. Esimerkiksi haavoittuneet sotilaat pukeutettiin etikan kanssa kyllästetyiksi, jotta haavat eivät alkaneet kipua. Ja muinaisessa Egyptissä naiset käyttivät tätä ihme-työkalua pitääkseen ihon kauneuden ja nuoruuden niin kauan kuin mahdollista.

Kohtuullisessa määrin omena-siiderietikka on erittäin käyttökelpoinen sisäpuolelle. Cleopatra käytti sitä pelastaakseen hänen kauniin hahmonsa. Myös sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta se auttaa eri ihosairauksien kanssa. Se sisältää valtavan määrän orgaanisia happoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, joita ihmiselle tarvitaan.

 1. Beetakaroteeni

  Tämä vitamiini on erittäin vahva antioksidantti. Apua käyttäen keho voi neutraloida vapaiden radikaalien molekyylejä, minkä vuoksi kehon terveelliset solut voivat rappeutua pahanlaatuisiksi.

 2. boori

  Se on erittäin hyödyllinen koko keholle. Erityisesti luukudokselle.

 3. kalsium

  Tämän elementin puute voi johtaa siihen, että luut muuttuvat hauraiksi ja hauraiksi.

 4. entsyymit

  Nämä molekyylit ovat ehdottoman välttämättömiä tavalliselle ruuansulatukselle.

 5. selluloosa

  Kuidun ansiosta rasvat ovat huonommin imeytyneitä, mikä tarkoittaa sitä, että on vaikeampaa saada ylimääräistä puntaa. Lisäksi kuitu vähentää kolesterolia ja vähentää verenpainetaudin ja sydän- ja verisuonitautien riskiä.

 6. rauta
 7. Aminohapot

  Ne ovat välttämättömiä aivojen moitteettoman toiminnan kannalta ja vaikuttavat henkilön tunneolotukseen.

 8. Suolahappo

  Tämä aine on välttämätön ruoansulatukseen.

Kuten tiedätte, “uusi on hyvin unohtunut vanha”. Joten se ilmenee omenaviidetaverkolla. Viime aikoina se alkoi aktiivisesti käyttää kosmeettisiin tarkoituksiin. Tämän tuotteen happamuus on riittävän lähellä ihon happamuutta, joten se soveltuu melkein kaikille. Erityisen hyödyllinen on etikka niille, joilla on ongelma tai rasvainen iho. Tämän tuotteen maagiset ominaisuudet yhdessä houkuttelevan hinnan kanssa tekevät omenaviidetäytekseen erittäin suosittuja kaikkien maiden reilun sukupuolen keskuudessa. Katsotaanpa joitakin hyvin yksinkertaisia ​​ja samalla tehokkaita menettelyjä, joita voidaan tehdä kotona. Mutta ennen sitä – muutamia vinkkejä:

 • On syytä muistaa, että kosmeettisiin tarkoituksiin vain luonnollinen omena siideri etikka sopii. Ennen tuotteen ostamista on huolellisesti tutkittava etiketti – koostumuksen tulee sisältää vain etikka ja vesi. Ei aromiaineita ja väriaineita!
 • Herkän ihon omistajien tulisi käsitellä kaikkia menettelytapoja huolellisesti. On parempi laimentaa tuote hieman enemmän kuin esitetyt reseptit. Ennen kuin käytät omena-siiderietikkaa kokonaisuudessaan, tarkista ihon reaktio pienellä alueella. Ensimmäisten merkkien palamisen jälkeen huuhtele huolellisesti viileässä vedessä.
 • Älä koskaan käytä omenaviinietikkaa silmien ympärillä.

omenaviinietikka kehon iholle

Kasvohoito

 • Toning Lotion

Resepti on hyvin yksinkertainen. Joka aamu, ennen meikkiä, laita yksi tl etikka lasilliseen viileää vettä. Pyyhi kasvot tuloksena olevaan koostumukseen. Etikka sisältää happoja, tasoittaa pieniä ryppyjä, lisää verenkiertoa ja tuhoaa bakteerit. Tee tämä menettely päivittäin viikossa. Tee sitten kymmenen päivän tauko. Tämän jälkeen kurssi voidaan toistaa.

 • Tonic ryppyjä varten

Tätä reseptiä varten tarvitset tuoreita porkkanoita ja omenaviinietikkaa. Pese porkkanat ja kypsennä juuri puristettua mehua. Sen pitäisi olla noin puolet lasista. Sekoita mehu yhden rkl etikan kanssa. Kaada puhdas säiliö ja aseta jääkaappiin. Käytä saatavaa tonicia kahdesti päivässä – aamulla ja illalla. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti sen avulla puuvilla pyyhkäisi ja pyyhi kasvosi. Hyvin pian huomaat, että hienot ryppyet alkoivat tasoittaa ja ihon kunto parani merkittävästi – se alkoi näyttää siltä kuin sisäpuolelta.

 • Maski propolisilla

Tämä yksinkertainen naamio auttaa sinua pääsemään eroon kasvojen ryppyistä. Valmistusta varten sinun on ostettava propolis, omenaviinietikka, hunaja, kananmunat. Ota viisi grammaa propolisia. Lisää kolme suurta lusikan etikkaa ja sekoita perusteellisesti. Anna sen valmistaa kolme päivää. Kaada yksi lusikallinen tuloksena oleva infuusio keitettyihin astioihin. Ota yksi muna ja erotkaa keltuainen proteiinista. Lisää keltuainen liuokseen. Laita pieni lusikka hunajaa siellä. Sekoita ja pehmeästi levitä kasvoihin, lukuun ottamatta silmän ympärillä olevaa aluetta. Jätä se 15 minuuttia. Huuhtele naamio lämpimällä vedellä ja pistä kerma.

 • Puhdistusnaamari

Ota kolme suurta lusikkaa luonnollista – ilman lisäaineita – jogurtti ja sekoita se pieni lusikka omenaviinietikkaa. Lisää suuri lusikallinen vehnäjauhoja. Sekoita hyvin ja levitä kasvoille. On suositeltavaa pitää maski kahdenkymmenen minuutin ajan. Huuhtele lämpimällä juoksevalla vedellä. Liota iho paperipyyhkeellä ja pistä kerma.

 • Maski rasvaiselle iholle

Tämä naamio auttaa kiristämään huokoset ja vähentämään öljyisen ihon terveyttä. Ennen sen valmistelua, varmista, että sinulla on kurkku, munat, oliiviöljy ja tietysti omenaviidetettu etikka. Ota tehosekoitin ja aseta munanvalkuainen, puolet kurkusta, kaksi suurta lusikan oliiviöljyä ja yksi omenaviinietikka. Sekoita ja pehmeästi levitä kasvoille, eivät kosketa silmäalueita. Pidä 15-20 minuuttia ja huuhtele viileällä juoksevalla vedellä.

 • Kuiva tai normaali iho

Jotta etikka ei päällystettäisi ihoa, maski sisältää ainesosia, jotka tarjoavat aktiivista kosteutta. Sekoita valmistettuun astiaan yksi iso lusikka omenaviinietikkaa, yksi iso lusikallinen rasvahappoa, yksi munankeltuainen ja yksi pieni lusikka hunajaa. Levitä kasvot ja jätä 15 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä.

 • Maskia ikäpisteistä

Laajenna omenaviinietikka vedellä suhteessa 1: 2. Ota kolme mansikanmarjaa ja ripusta ne. Kaada valmiin liuoksen päälle ja anna sen valmistaa tunnin ajan. Valmista sideharso. Kyllästytä se vastaanotetulla infuusiolla ja pistä kaula ja kasvot. Jätä tunnin ajan. Öljyisen, ei herkän ihon omistajat voivat jättää maskin koko yön.

Vartalonhoito

 • Kylpy etikan kanssa

Soita kylpyamme. Varo, että lämpötila ei ole liian korkea – korkeintaan 37 – 40 astetta. Kaada yksi kuppi omenaviinietikkaa veteen. Sekoita. Vauhtia ei saa ylittää 20 minuuttia. Tällä menetelmällä on hyödyllinen vaikutus ihon kunnossa – se sävyttelee täydellisesti ja antaa sen sileyden ja silkkisen sileyden.

 • kitka

Tällaiset menetelmät ovat erittäin hyödyllisiä kehon iholle ja auttavat täydellisesti selviytymään tällaisiin naisiin liittyviin ongelmiin kuin selluliittia ja venytysmerkkejä. Sitä ei kuitenkaan saa käyttää väärin – sitä ei saa hierata kahdesti viikossa. Kaikki on tehty hyvin yksinkertaisesti. Ota laimentamaton omena-siiderietikka ja levitä se puuvillapyyhkeellä. Pura huolellisesti kaikki ongelma-alueet.

 • Anti-selluliittisulakkeet

Laimenna omenoidenetaveri vedellä 1: 1 suhde. Haluttaessa lisätään minttu, sitruuna tai rosmariiniöljy. Levitä seos ongelma-alueille ja kääri se muovikelmulla. Käytä lämpimiä vaatteita ja mene peitteen alle. Menkää 30 – 60 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kosteuttava.

 • Anti-selluliittihieronta

Valmista hieronta sekoitus. Voit tehdä tämän kaiken hierontaöljyn ja sekoittaa sen omena-siiderietikalla suhteessa 1: 3. Jos hierontaöljy ei ole käsillä, voit käyttää oliiviöljyä. Levitä formulaatio kehoon ja hieronta 15-20 minuuttia. Toista menettely kaksi kertaa päivässä – aamulla ja illalla.

etikka iholle

Hiustenhoito

Erittäin hyödyllinen omena-siiderietikka hiuksille ja päänahalle. Tämän ihmeen korjaamisen ansiosta hiustesi pää on kiiltävä ja opettavainen, auttaa poistamaan muotoilutuotteita tahriintuneilta tuotteilta, helpottamaan hilseilyä ja vahvistamaan hiuksia.

 • Hiusten hoitoaine

Tämä tuote sopii kaikentyyppisille hiuksille. Valmistaudu ei ole vaikeaa. Vain sekoitetaan 1/3 kuppi omena-siiderietikkaa kolmeen lasilliseen lämpimään veteen. Pese pääsi tavalliseen tapaan, shampoo ja huuhtele sitten valmiilla ilmastointilaitteella. Älä pese sitä.

 • Mask kuiville hiuksille

Riko muna ja erottaa keltuainen. Lisää yksi lusikka omenaviinietikkaa ja risiiniöljyä. Sekoita perusteellisesti. Hankaa saatu seos varovasti hiuksiin. Laita muovinen korkki ja rullaa pää pyyhkeellä. On suositeltavaa pitää maski yhden tunnin ajan. Huuhtele shampoolla. Toista menettely kahdesti viikossa kahden kuukauden ajan.

 • Maskia hilsettä vastaan

Hilse – erittäin epämiellyttävä asia. Se voi pilata vaikutelman kaikista, jopa ylellisimmistä hiusten päästä. Ja tämän “roistoisen” ulkonäön ei ole mitään tekemistä hiustyypin kanssa. Pakene “onnettomuudesta” auttaa kaikkia samaa omena-siiderietikkaa. Hieman lämmin laimentamaton omena-siiderietikka ja levitä se päänahan päälle. Päällä on muovipussi. Liitä pääsi lämpimällä pyyhkeellä. Pidä tämä naamio tunnin ajan. Mutta jos tuntuu polttava tunne – pese pois, odottamatta mitään. Huuhtele pään huolellisesti shampoolla.

Kuten näet, on paljon reseptejä omena-siiderietikkaa. Se, kun sitä käytetään oikein, on erittäin hyödyllinen iholle ja auttaa meitä, naisia, ylläpitää ja ylläpitää kauneutta ja nuoruutta. Joten tutkijat etsivät nuorempia omenoita ja kasvattajat yrittävät tuoda tämän ihmeen lajin keinotekoisesti, voimme täysin hyödyntää sitä, mitä aika on jo testattu. Yritetäänkö?

Suosittelemme lukemaan: Apple etikkaa selluliittia vastaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3