Seværdigheder i den japanske hovedstad

Ginza

Indhold:

 • Tokyo er hjertet af japansk kultur
 • Moderne Tokyo
 • Ginza-området – koncentrationen af ​​handel i Tokyo
 • “Seværdigheder i den anden dag”

Hovedstaden i Japan er en ret ung by, hvis alder er 400 år. I løbet af denne tid blev han gentagne gange udsat for krige, jordskælv, brande, forandret navn og udseende.

Til dato er Tokyo en moderne storby, der har spredt sig til de nærliggende byer Yokohama og Kawasaki.

Hovedstaden i Japan er en by af kontraster, der kombinerer østlig og europæisk kultur, moderne skyskrabere og gamle templer. Seværdigheder i Tokyo er kendt for turister rundt om i verden. De mest kendte af dem er:

 • Det kejserlige palads og haven. Dette vartegn er den tidligste bygning i Tokyo. De første bygninger blev vist på stedet for det kejserlige Japans moderne palads i det 16. århundrede. Hidtil er paladset residens for landet, dets område er opdelt i to dele – lukket og åbent for besøgende. Den del af bygningen, hvor der er kamre kejseren, hans familie og omgangskreds, lukket for turister, mens den østlige del af bygningen med have og defensive strukturer er frit tilgængelig for dem, der ønsker at røre den majestætiske ånd gamle Japan. Dette monument af arkitektur er et objekt, der falder under statens beskyttelse og hele landets ejendom;
 • Tokyo Tower – et tv-tårn med en visningsplatform. Det er et symbol på byen, det samme som Eiffeltårnet i Paris. På tidspunktet for opførelsen i 1958 var Tokyo Tower det højeste tårn i verden. Besøger observationsplatformerne i strukturen kan du beundre udsigten over Tokyo-bugten.
 • Observation platform Roppongi Hills, som blev etableret i 2003, indeholder en lang række faciliteter som restauranter, butikker, hoteller, biografer, selskabets kontorer, atelier og koncertsal. Webstedet kan være en værdig konkurrence til Tokyo-tv-tårnet, da den har en visningsplatform, hvorfra en fantastisk udsigt over byen fra en fugleperspektiv åbner op.

Tokyo Museum of Fine Arts

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Tokyo er hjertet af japansk kultur

Til seværdighederne i Japans hovedstad, som er værd at se for at få en ide om landets kultur, omfatter:

 • Garden Happoen, som giver en mulighed for at lære bekendtskabene med havekunsten og den japanske te ceremoni. Te ceremoni kan indgå i det obligatoriske program for at besøge haven. På trods af at te ceremoni varer kun 20 minutter, kan det gøre et uudsletteligt indtryk på nogen af ​​dens deltagere;
 • Temple Meiji, opkaldt efter den berømte japanske kejser Meiji, der trak landet ud af middelalderen, og bragte hende til en række førende stormagter, er overraskende i sin pragt. Det blev bygget til ære for kejseren og hans kone;
 • Asakusa er et buddhistisk tempel, som med rette indtager hovedstedet blandt de ældste templer i Tokyo. Dette er et helt tempelkompleks, som du kan røre ved Japans historie.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Moderne Tokyo

 • Harajuku og Omonte Sando distrikter er centrene i Tokyos design og modeindustri. Omonte-sando er længe blevet sammenlignet med de verdensberømte Champs Elysées. På dette område er der filialer af alle førende verdensproducenter af fashionable tøj og tilbehør, og priserne på varerne vil være tilfredse med tilgængeligheden.
 • Shinjuku er et distrikt af skyskrabere, som er koncentrationsstedet for alle administrative og kommercielle strukturer i Tokyo. Området af interesse er bygningen i Tokyo kommune, som har et websted på 45. etage.
 • Sumidagawa-floden og dens 13 broer er en af ​​Tokyos største attraktioner. Du kan krydse på floden direkte fra templet Asakusa. Gennem floden smides der tretten broer, der hver især har sin egen individuelle historie.

Til de mest berømte seværdigheder i Tokyo er også den menneskeskabte ø Odaiba, som ligger i Tokyo-bugten. En fascinerende rejse langs Sumidagawa-floden fra det buddhistiske tempel Asakus slutter her. På øen er der udstillingshaller af sådanne berømte japanske producenter som Panasonic og Toyota. Udsigt over natten Tokyo er slående i sin billedkunst, og Tokyo Bay, dekoreret med flydende båd-restauranter og tændt med lommelygter, ser lige ud fra øen.

regnbue bro
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Ginza-området – koncentrationen af ​​handel i Tokyo

De bedste restauranter i den japanske hovedstad og de fashionable butikker ligger i Ginza-området. Besøger det, kan du hylde restauranterne i japansk køkken, som også er opført på listen over attraktioner i byen. Turister bør besøge det største marked i Tokyo – Tsukiji-markedet. Markedet er den største i Tokyo handel med grøntsager og fisk.

Hvis du er anderledes særlige udholdenhed, så bør du helt sikkert besøge auktionerne tun på salg, som starter kl 5:00 og 06:00 du kan besøge sushi bar, hvor du vil forberede sushi lige købt på fiskemarkedet. Før du besøger markedet alene, skal du helt sikkert blive bekendt med sit kort, da det ikke er så nemt at finde et sted for forhandling. Du skal gøre dig bekendt med reglerne for at besøge markedet af turister.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

“Seværdigheder i den anden dag”

Tokyo er berømt for ikke kun dens største attraktioner, men også de såkaldte “anden dag attraktioner”. De omfatter:

 • Sumo wrestling konkurrencer,
 • børs,
 • haver i hovedstaden, som udføres i den traditionelle japanske stil,
 • et museum af samurai sværd.

Til underholdningsattraktionerne i Tokyo kan tilskrives Disneyland, som er en forlystelsespark og dækker et areal på mere end 47 hektar.

Til favoritunderholdning af turister fra hele verden besøger en te-ceremoni, der introducerer Japan’s ånd. Hvis du ønsker at dykke ned i deres indre følelser og opleve harmoni, bør du have middag på Geisha spille musik, besøge shiatsu massage, lektioner i besiddelse af en samurai sværd eller en tur rundt i Tokyo i en kimono, som kan lejes.

Hvis du stræber efter gastronomiske fornøjelser, er det værd at deltage i en begivenhed som Kaysekis middag. Alt mad her serveres i små portioner i en unik keramik keramik, og ceremonien finder sted i et separat rum, hvorfra en smuk udsigt over den indre have åbner. Middag Kaiseki giver dig mulighed for fuldt ud at fokusere på smagsoplevelserne.

Udover det klassiske land, elsket af indbyggerne i forskellige hjørner af planeten, i Tokyo kan du prøve og delikatesser som sushi “o-toro” og sushi fra hvalen. Sushi “o-tiro” er sushi, lavet af tun. Et lille stykke vil koste 6-8 dollars, og hele tunen sælges på Tsukiji marked for omkring 20 tusind dollars.

Hvis du vil røre livet for den gennemsnitlige japanske borger, så kan du besøge et sådant Tokyo-vartegn som onsen. Onsen er offentlige bad, som giver deres besøgende mulighed for at fordybe sig i et varmt bad med mineralvand. I badet kan du også opleve sådanne typer af spa-behandlinger som sandbad, massage, peeling med fisk Garra Rufa og forskellige skønhedsbehandlinger. Onsen besøgende tilbydes en række traditionelle japanske retter og drikkevarer.

For at se alle seværdigheder i Tokyo har du brug for mindst fire dage. På den første dag er det bedst at besøge en sightseeingtur rundt om hovedstaden i Japan. Det udføres på engelsk. På den anden dag skal du inspicere de steder, der er på listen over “andendags attraktioner”. Den tredje dag bør planlægges på en sådan måde, at man besøger salget af tun på Tsukiji-markedet og også berører Japans kultur. Du kan gøre det på flere måder: ved at besøge en traditionel te ceremoni eller ved at gøre sig bekendt med traditionerne i den frygtløse japanske samurai. Den fjerde dag skal være dedikeret til unikke kosmetiske og spa-procedurer, hvilket giver ubeskrivelig glæde.

Disse Tokyo attraktioner vil helt sikkert glæde den smukke halvdel af menneskeheden og overraske mændene. På denne dag skal du gå til en shiatsu massage session eller besøge onsen. Gastronomi bør også tages i betragtning. Japansk køkken er i stand til at overraske selv den turister, der har set arten, og sushi fra hvalen eller sushi “o-toro” kan kun prøves i Japan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5