Kaunis hymy – miten hymyillä ja hymyillä kunnolla

Kuinka oppia hymyillä kauniisti

“Hymystä kohden se on kirkkaampi”. Varmasti kukin meistä muistaa tämänkaltaisen lasten laulun sanat. Ja koko elämässämme olemme yhä uudestaan ​​vakuuttuneita siitä, että hymyn arvoa on vaikea yliarvioida. Hymy voi olla hyvin erilainen: eräänlainen, ironinen, muodollinen, vilpitön.

Mutta hymyn pitäisi olla kaunis. Ja jokaisen henkilön voimalla tehdä hymysi täydelliseksi. Tässä artikkelissa puhutaan siitä, miten tehdä kaunis hymy. Toivomme, että jokainen lukija löytää hyödyllistä tietoa siitä, miten hymyillä kuvassa ja näyttää hyvältä.

Hyvin monet naiset katsovat kuvia lehdissä, ajattelevat: “Mikä kaunis hymy! Haluan myös kaunis hymy! Huolimatta siitä, että tämä ensi silmäyksellä tuntuu mahdottomalta todella varmistaa, että sinulla on maailman kaunein hymy, se on helppoa. Kuitenkin yksinkertainen halu “Haluan kaunis hymy” ei riitä. Tämän saavuttamiseksi tarvitset järjestelmällistä harjoittelua. Kaunis hymy malleissa, joissa on kiiltäviä lehtiä, on useimmiten seurausta jatkuvasta työstään itsestään.

Hurmaavan hymyn salaisuudet

Jotta voisit ymmärtää kuinka oppia hymyilemään kauniisti, sinulla on oltava selkeä käsitys hymyn ulkonäön mekanismista. Loppujen lopuksi nämä tiedot antavat sinulle tietoa siitä, miten tehdä kaunis hymy. Hymyilemällä työskentelee noin 40 erilaista kasvojen lihaksia. Useimmissa tapauksissa hymy näyttää epäsymmetrisenä. Tämä johtuu siitä, että eri lihakset ovat eriasteisia koulutusta ja kehitystä. Mutta kaunein hymy on symmetrinen hymy.

 • Jos et kehitä jäljittelevää lihaksia, on lähes mahdotonta saavuttaa symmetriaa. Ja epäsymmetrinen hymy ei ole niin mahtavaa. Jos harjoitat säännöllisesti harjoituksia kauniille hymyillen, niin kuukausi myöhemmin kysymys hymyilemisestä kauniisti lakkaa olemasta merkityksellinen sinulle.
 • Älä myöskään unohda suuontelon tilasta. Jos hymy näyttää keltaisia, epäpuhtaita hampaita ja jopa karamellisissa rei’issä, kaunein hymy menettää charminsa. On välttämätöntä säännöllisesti käydä hammaslääkärissä ja huolellisesti hoitaa suuonteloa: harjaat hampaasi ja käytä myös interdental-säiettä.
 • Muista myös, että se, kuinka kaunista hymysi on, riippuu huulesi oikeasta meikituksesta. Loppujen lopuksi, vaikka täysin tiedätte tiedettä siitä, miten tehdä kaunis hymy, on erittäin helppo pilata sitä valoisa, silkkaa ja ineptly sovelletaan meikkiä. Jos epäilet kykyjäsi, älä epäröi aikaa ja ota yhteyttä hyvään meikkitaiteilijaan – kosmetologisti, joka kehottaa sinua osoittamaan sopivimman meikkiin.
 • Kasvohoidon kunto on myös erittäin tärkeä. Jos sinulla on kuiva, hiutainen iho, sinun täytyy kosteuttaa sitä, jos se on päinvastoin rasvainen, käytä pensaita. Huulen ääriviivojen mustan pisteen reunus näyttää hyvin hylkivältä.
 • Huulen iho tarvitsee myös huolta. Käytä hygieenisiä huulipunaa, yritä välttää, että huulten iho kuivuu ja halkeilee. Jos olet altis tällaiselle taudille kuin herpes, pidä aina lääkkeitä, jotka pystyvät pienimmillään ihottuman merkiksi lopettamaan taudin jatkokehityksen. Lisäksi olisi kiinnitettävä huomiota koskemattomuuden vahvistamiseen. Kun immuniteettisi voimistuu, taudin pahenemisvaiheiden määrä vähenee merkittävästi.

Harjoitukset lihasten harjoitteluun

miten hymyillä kunnolla

Ensimmäinen asia, jonka sinun tarvitsee aloittaa, on harjoitus kaunis hymy. Ensimmäiset tulokset huomaat vain yhden viikon kuluttua. Menestyksen tärkein edellytys – tämän harjoitustyön järjestelmällinen toteutus, joka edistää kauniin hymyn syntyä. Kompleksi tulisi suorittaa kahdesti päivässä – aamulla ja illalla.

Lisäksi, että nämä harjoitukset antavat sinulle mahdollisuuden hallita oikean hymyn tekniikkaa, ne myös auttavat välttämään kasvojen ryppyjen ulkonäköä ja viivyttävät myös ikäihmisten. Ne naiset, jotka hallitsevat ja tulevat soveltamaan jäljempänä kuvattuja harjoituksia, kysymys hymyilemisestä kauniisti, ei edes tule esiin. Kauniin hymyn taidot heidät hioutetaan automatismiin.

 • Tuo sormesi huulillesi, mutta älä kosketa niitä. Sormen ja huulten välisen etäisyyden on oltava noin 3-4 senttimetriä. Yritä päästä huulesi sormesi päälle, ja yritä käyttää sitä mahdollisimman tehokkaasti. Tietenkään et voi tehdä sitä, mutta tämä tekee tietyn ryhmän lihakset toimivat täysin. Vedä huulesi, avaa suusi ja sulje sitten tiukasti. Tämä on tehtävä, pitäen huulet laajentuneessa tilassa. Sen jälkeen rentoudu kaikki kasvojen lihakset muutaman sekunnin ajan. Toista harjoitus 5 kertaa.
 • Sekoitetaan ja venytä huulet samalla tavalla kuin ensimmäisessä harjoituksessa. 30 sekuntia siirrä huulet putkeen huulilla puolelta toiselle ja virkistä huulet 10 sekunniksi. Toista harjoitus 5 kertaa.
 • Vedä tiiviisti suljettuja huulia ja yritä hahmottaa kahdeksan ilmassa. Sen jälkeen rentoudu lihaksia. Toista harjoitus 5 kertaa.
 • Laita kieli ulos, tartu kiinni huulillaan ja kiinnitä lihakset tässä asennossa muutaman sekunnin ajan, niin että niin paljon kuin mahdollista rentoudu huulien ja kielen lihakset. Harjoitus on suoritettava myös vähintään viisi kertaa.
 • Avaa hieman suusi ja vedä huulet taitettuna putkeen. Pidä niitä tässä asennossa ja virkkaa sitten jyrkästi, ikään kuin puhalsi kuvitteellisen kynttilän liekin. Sen jälkeen rentoudu huulien lihakset. Tämä harjoitus riittää suorittamaan vain 3 kertaa.
 • Lisää keuhkoihin enemmän ilmaa, tiivistä tiivistä huulet ja yritä hengittää suun kautta. Vedä sitten ilmaa. Tämän harjoituksen aikana tunnet veren lihasten kireyden, jotka ovat myös aktiivisesti mukana hymyillen.
 • Seuraava harjoitus on samanlainen kuin edellinen harjoitus, mutta huulet lihakset sisältyvät myös työhön. Sinun on hengitettävä, täytettävä posket ja vapautettava ilma niin, että huulet tuntevat tärinän. Ensi silmäyksellä tämä harjoitus saattaa tuntua melko monimutkaiselta, mutta käytännössä sen toteuttaminen ei aiheuta ongelmia.
 • Tämä näennäisen yksinkertainen harjoitus, kuten venyttää huulet luonnottomasti laaja hymy, myös täysin valmentaa kaikki lihakset huulet.

Pysäytä hetki!

Luultavasti jokainen tunne pettymyksen tunteen, joka joskus tuntuu, kun katsot omia valokuvia. Ja se tapahtuu useimmiten, koska useimmat ihmiset eivät tiedä, miten hymyilee oikein kuvassa.

Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät, on luonnoton, rajoitettu asenne ja “pakko” hymy. Mutta se riippuu hymyksestä, miten katsot valokuvaa.

Salaisuuden houkuttelevuuden salaisuus on äärimmäisen yksinkertainen – hymy useammin! Kuinka oppia hymyillä kauniisti on kuvattu yllä, mutta kuinka oikein pystyt hymyilemään valokuvassa, riippuu kykymästäsi korjata hymyn kuvan ottamisessa. Hymy peilin edessä, arvostelemalla hymynne kriittisesti. Valitse hymy, joka sopii sinulle: laaja hymy tai salaperäinen, suljetut huulet, tai ehkä salaperäinen?

Ei ole väliä, aiotko tehdä uran mallina, valloittaa parhaita podiumeja Pariisissa tai vain hämmästyttää muita hymyillen. Kun olet lukenut tämän tiedon, tiedät tarkalleen, kuinka tehdä kaunis hymy. Käyttämällä käytännössä saatua tietoa, sinulla on maailman kaunein hymy. Sinusta tulee todellinen asiantuntija kaikissa asioissa siitä, miten oikein ja ennen kaikkea kauniisti hymyilevät.

Suosittelemme lukemaan: Miten saada aikaan kaunis iho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58